• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامداسان با سایت معتبرIPUServices

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوست من فکرنکنم مشکلی پیش بیاد مثلا شما یه vpsاز المان بگیر بعد یه vps از امریکا و... وموقع برداشت دوحساب متفاوت رو به سایت جهت واریز بده
مگر اینکه خود سایت به vps حساس باشه واون رو تقلب بدونه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ای بابا اینها خودشون حواسشون به همه چی هست ولی اگر کسی مطمئنه که با دوتا وی پی اس میشه اینکارو کرد خیلی عالی میشه. اکانت هم باید تو همون وی پی اس بسازیم براش؟

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
آره تو vps بایدبسازی چون تازه تاسیس هست فکر نکنم کسی تست کرده باشه
حالاشما با یه vpsشروع کن اگر به مشکل نخوردی و برداشت اولت موفقیت امیزبود اون وقت یه vps دیگه هم بگیر

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
من از مرورگر خودم ثبت نام کردم بعد از وی پی اس برنامه رو دانلود و نصب کردم یه ایمیلی برام اومده از سایت
میخواستم از دوستان بپرسم بدونم که واسه همه این ایمیل اومده و منظورش چی هست؟

YOUR ACCOUNT STATUS IS Standard - (You MUST be DIVISION ACCOUNT to share in LLC Earnings to be distributed on March 31)

The first quarterly payment to our 1000 Division Account Partners will be made on March 31. The Finalized Payment for the first quarterly payout to Division Managers will be $227.50 (Two-Hundred-Twenty-Seven Dollars and Fifty Cents) Per Division Account. The second quarterly payment to Division Accounts will be made on June 30, 2014 - this amount has yet to be determined.

There are only 2 days left to purchase the remaining 14 Division accounts
As you are aware, all Division Account Managers are equal LLC Partners in Idle Processor Utilization Services, LLC. As such, all Division Managers will share equally in 100% of the profits of the company. We originally planned on having 1000 Division Accounts, and, as of now, we have approximately 986 Division Managers and 14 openings remaining.

Once these are sold out, they will never be on sale again. Go here to upgrade to a Division Account - http://www.ipuservices.com/upgrade.php

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
آره این ایمیل طبیعی هستتش منظورش اینه آپگرید کنید تا سریعتر ودر اولویت پرداخت قرار بگیرید

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
میتونید از طریق کرک وی پی اس و استفاده از وی پی اس های کرک شده این کار رو بکنید یا این که هر چی آشنا دارین که وی پی اس داره بهش بگین تا 1 یوزر واسه شما بسازه و این برنامه رو روش اچرا کنین (هیچ مشکلی واسه صاحب وی پی اس پیش نمیاد چون این برنامه فقط از قسمت بیکار cpu استفاده میکنه) خودم از مورد دوم استفاده کردم و الان 5 یوزر دارم

با vps هم قانونا نباید مشکلی داشته باشن چون مهم اون Cpu هست که واسه اونا کار میکنه!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
میتونید از طریق کرک وی پی اس و استفاده از وی پی اس های کرک شده این کار رو بکنید یا این که هر چی آشنا دارین که وی پی اس داره بهش بگین تا 1 یوزر واسه شما بسازه و این برنامه رو روش اچرا کنین (هیچ مشکلی واسه صاحب وی پی اس پیش نمیاد چون این برنامه فقط از قسمت بیکار cpu استفاده میکنه) خودم از مورد دوم استفاده کردم و الان 5 یوزر دارم

با vps هم قانونا نباید مشکلی داشته باشن چون مهم اون Cpu هست که واسه اونا کار میکنه!
روزی چند دلار در میاری؟ میصرفه وی پی اس بخریم؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
روزی چند دلار در میاری؟ میصرفه وی پی اس بخریم؟

من وی پی اس نخریدم ولی اگه با فروشنده ها کنار بیاین مثلا vps ارزون که این مشخصات رو داره
رم 512
cpu 2هسته
هارد 40 گیگ

خب شما میاین بهش میگین هارد من رو بکین 10 گیگ رم رو 256 (واسه ویندوز Xp یا سرور 2003 کافیه) بعد به جاش Cpu7 هسته ای به ما بده
از cpu 7 هسته ای هم اگه هیچ کار ازش نکشی روزانه 1.3 دلار میشه درآمد داشت که ماهیانه میشه 39 دلار که با حساب دلار 2900 تومنی میشه 113 هزار تومن(البته باید صبر کنین 50 دلار بشه تا بتونین برداشت کنین) دیگه با خودتونه که چیکار میکنین
من الان رو 5 تا vps فعال کردم سرجمع روزی 5 تا 6 دلار گیرم میاد

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
اگر vps نخریدی پس چه جوری رو 5تا vps فعال کردی؟؟؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
اگر vps نخریدی پس چه جوری رو 5تا vps فعال کردی؟؟؟

این 5 تا مال رفیقامه همونجوری که گفتم این شرکت از قسمت بیکار cpu استفاده میکنه خب cpu هم که همیشه قرار نیست از کلش استفاده بشه و مواقعی که کلش لازمت میشه برنامه خودکار دیگه استفاده نمیکنه تا باز یه بخشی از cpu آزاد بشه پس مشکلی واسه رفیقا ایجاد نمیشه با این یوزر هایی که واسه من ساختن!

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
منم کار میکردم چند وقت پیشا رفتم دیدم نوشته که باید آپگرید کنی تا یتونی برداشت انجام بدی! بیخیال شدم! حالا کسی اگه تونست برداشت کنه خبر بده.
اگر هم با وی پی اس بشه این کا رو کرد میصرفه! پول وی پی اس هم در میاد از اون طرف کارای دیگه هم با وی پی اس میشه کرد!!! اگر کسی نتیجه گرفت خبر بده...

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
منم کار میکردم چند وقت پیشا رفتم دیدم نوشته که باید آپگرید کنی تا یتونی برداشت انجام بدی! بیخیال شدم! حالا کسی اگه تونست برداشت کنه خبر بده.
اگر هم با وی پی اس بشه این کا رو کرد میصرفه! پول وی پی اس هم در میاد از اون طرف کارای دیگه هم با وی پی اس میشه کرد!!! اگر کسی نتیجه گرفت خبر بده...

فکر نکنم نیازی به اپگرید باشه اگه نیاز بود که کلا روزی 2 دلار نمیصرفه! 70 دلار آپگرید کنی ولی ماهی 60 دلار درآمد داشته باشی؟

من خیلی وقت پیش با یه یوزر کار میکردم و الان با همون یوزر 63 دلار دارم پس به محض باز شدن پرداخت درخواست پرداخت میدم ببینم چی میشه

بالا