جزو 50 کانال برترشون بودید و کلی بازدید دارید گفتند تماس بگیرید و اکانت ساختند و .... بعد همش اینقدر ؟!!!پولی که در نظر گرفته هر 2 بازدید ویدیو 1 تومان خخخخخ
طی دو روز گذشته 40 هزار بازدید کانالم بود از این مقدار 10 هزار تبلیغات رو دیده بودند و مبلغی که برای این مقدار تبلیغات در حساب کاربریم اومد فقط 5000 هزار تومان بود
جای تعجب داره که چطور اینقدر پایین حساب می کنند تازه من جز 50 تا و به نظر خودم جز 10 تای برتر اپارات هستم با این حساب فکر نکنم بتونه به جایی برسه
جمله بندیت از پهنا تو حلق جوات :|ببینید همین اقدامشون یک حرکت مثبت هست
اگر درآمدی پرداخت نمیشد بدتر نبود؟ الان بد هست ....
آره برای کسی که نمی دونه چطوری گفتم جمله بندی در حد عرفان 4 ساله از تهران بود :دیجمله بندیت از پهنا تو حلق جوات :|
اگه منظورت اینه که همین از هیچی بهتره نه عزیز این یه توهین بیشتر نیست!
به نظرم اگر هر ویدئو آپلود کردید یک روز برید بیرون بگردید بیایید حداقل 1000 تا سین میخوره.دوستان من یه کانال آپارات دارم ولی نمیدونم چجوری بازدیدشو افزایش بدم ، البته یه 20 تا فالوور دارم ولی ویدیوهام زیاد بازدید نمیخوره
دوتا ویدیو اولم رو 2 ساعت رفتم بیرون اومدم دیدم حدود 100 تا سین خورده ولی ویدیو های جدید که میذارم در حد 10 تا بازدید میخوره
لطفا یه روش بدید فالوور و بازدید هامو زیاد کنم ، خیییییییییییلی ممنون
در یوتیوب شما میتونین با نت ورک ها برای تبلیغات در کانالتون قرار داد ببندید
ولی در اپارات اونا دوست دارن قبل ویدئو های شما تبلیغ بزارن و به شما هم ربطی نداره
کسی هم فالو میکنه؟به نظرم اگر هر ویدئو آپلود کردید یک روز برید بیرون بگردید بیایید حداقل 1000 تا سین میخوره.
اگه قرار بود به همه پول بده اونم خوب که تبدیل میشد به یه سایت مضخرف که روزانه کلی فیلم آپ میکردن واسه پول !جزو 50 کانال برترشون بودید و کلی بازدید دارید گفتند تماس بگیرید و اکانت ساختند و .... بعد همش اینقدر ؟!!!
شما هدفتون چیز دیگر بود اما کسی که بخواد درامدزایی کنه براش بصرفه نیست و فقط بیگاریه برای درامد بیشتر مدیر اپارات. جای تاسف داره برای گردانندگان اپارات. وقتی اینهمه سایت هست که برای هر اپلود پرداختی دارند و یوتیوب این اپاراتیها اینقدر لخرجی میکنند فکر میکنم فردا بشن 1 دنیا!!!:general304:
شما فقط حرف بزن من عکس پروفایلتو نگاه کنم ، هرموقع این عکسو میبینم غـــــــــــش میکنم وایاگه قرار بود به همه پول بده اونم خوب که تبدیل میشد به یه سایت مضخرف که روزانه کلی فیلم آپ میکردن واسه پول !
درضمن کسایی که از آپارات استفاده میکنن واقعا بهش نیاز دارن و واسه درآمدش که درآینده زنگ بزنن یا نه ازش استفاده نمیکنن
در نتیجه نیاز نبود برای نگه داشتن مخاطب پول بدن , چون طرف در هر صورت استفاده میکنه .
پس پرداخت مبلغی به اعضای اصلیشون یه جور لطفه .
دمشون گرم که همینقدر معرفت دارن و هوای کاربراشون رو دارن . من خودم از این به بد اگه بخوام فیلم و کلیپ آپ بکنم اونجا میزارم . واسه کارم میخواستم یوتیوب استفاده بکنم . اما الآن از آپارات هم استفاده میکنم و نه واسه پولش . واسه قدر شناسیشون![]()
کاربر مورد نظر به حالت تعلیق است.لینکش هم اینه http://www.aparat.com/parsigram
شما اگه به یوتیوب دقت کنین افرادی بهتر از مجری ها میان کانال میزنن و توش فیلم های فوق العاده ای میذارن هدفشون هم دقیقا پوله خروجی هم ، هم پوله هم فیلم عالی ، مشکل ما نبود کپی رایت و ضعف قانون و پرخوری های مسئولینه!اگه قرار بود به همه پول بده اونم خوب که تبدیل میشد به یه سایت مضخرف که روزانه کلی فیلم آپ میکردن واسه پول !
درضمن کسایی که از آپارات استفاده میکنن واقعا بهش نیاز دارن و واسه درآمدش که درآینده زنگ بزنن یا نه ازش استفاده نمیکنن
در نتیجه نیاز نبود برای نگه داشتن مخاطب پول بدن , چون طرف در هر صورت استفاده میکنه .
دمشون گرم که همینقدر معرفت دارن و هوای کاربراشون رو دارن . من خودم از این به بد اگه بخوام فیلم و کلیپ آپ بکنم اونجا میزارم . واسه کارم میخواستم یوتیوب استفاده بکنم . اما الآن از آپارات هم استفاده میکنم و نه واسه پولش . واسه قدر شناسیشون![]()
درگیر :general710:شما فقط حرف بزن من عکس پروفایلتو نگاه کنم ، هرموقع این عکسو میبینم غـــــــــــش میکنم وای
گلمبرت ها همه جا هستن
آی ام گلمبرت
میدونم به دلایلی اون اکانت رو حذف موقت کردم و رفتم روی یک اکانت دیگهکاربر مورد نظر به حالت تعلیق است.
واسه کسایی که ویدیو هاشون تفریحیه این مدلیه توی آپارات: دنبالشون کن تا دنبالت کننالان من توی کانالم دو تا ویدیو آخرم بیشتر از 500 بار دیده شده ولی کسی نیومده تا کانالم
چند تا ویدیو بالایی هم اصلا دیده نشده ! چه کنم؟:general106::general107:
برای شما این شاید قدرشناسی باشه توهین نباشه اما من اینو توهین میدونم. وقتی درامد هنگفتی از این اپارات درمیاره چند قرون بمن بده نه تنها خوشحال نمیشم بلکه ناراحتم میشم. یجور توهین میدونم این مبلغو . شما میتونی کلا از اپارات استفاده بکنید از یوتیوب هم اصلا استفاده نکنید! در ضمن کاربر با کیفیت کارنکنه طرفدار و دنباله کننده با کیفیت پیدا نمیکنه. یوتیوب پولیه اما همه چیزاش بیکیفیت نیستند!اگه قرار بود به همه پول بده اونم خوب که تبدیل میشد به یه سایت مضخرف که روزانه کلی فیلم آپ میکردن واسه پول !
همه اینا ایراد نیستبرای شما این شاید قدرشناسی باشه توهین نباشه اما من اینو توهین میدونم. وقتی درامد هنگفتی از این اپارات درمیاره چند قرون بمن بده نه تنها خوشحال نمیشم بلکه ناراحتم میشم. یجور توهین میدونم این مبلغو . شما میتونی کلا از اپارات استفاده بکنید از یوتیوب هم اصلا استفاده نکنید! در ضمن کاربر با کیفیت کارنکنه طرفدار و دنباله کننده با کیفیت پیدا نمیکنه. یوتیوب پولیه اما همه چیزاش بیکیفیت نیستند!
در مورد اینکه گفتید لطفه. خیر لطف نیست اگر اینطور بود باید تو مجموعه سایتهاشون اینکارو میکردند همگی کاربر محور هستند. این مبلغ به کاانال پربازدید تعلق میگیره تا تشویق بشن برای فعالیت بیشتر در نتیجه درامد هنگفت بیشتر برای اپارات
مجموعه صبا کارشون دلالی هست تو تمام سایتهاشون فقط کاربر فعالیت میکنه. فعالیت رایگان و مفت کاربران = درامد زیاد برای مجموعه صبا
اگر خود مدیران صبا میخواستن زحمت بکشن مطلب تولید کنند الان اینجا نبودند و ژست و ادای گوگل و کمپانیهای مطرح را درنمیاوردند.
مطمنا با ورود رقیبان جدید و با کیفیت اپاراتم مجبور میشه درامد بیشتری را با کاربرانش تقسیم کنه!