• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت خارجی

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
تنها چیزی که نداره همینه دانلود :دی چیزی برای دانلود نداره اصلا

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
تا اینجا 2 یورو ادکش و 2 دلار پاپکش میده روزانه انتظارم بیشتر از اینا بوده :(

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تنها چیزی که نداره همینه دانلود :دی چیزی برای دانلود نداره اصلا

بنر دانلود مهم نیستش
شما میتونی هر بنری بزاری

درامدش cpm و ppc هستش یعنی به ازای هزار بار نمایش به همراه کلیک روی بنر ها

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
منظور بدی نداشتم فقط فک کردم شما باید وضع مالیتون خوب باشه
چون یک منبع درامد خوب دارم دیگه نباید تلاش کنم ؟ عزیز من از همین درامد های کم به اینجا رسیدم همین ها یهو بزرگ میشن

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام محسن جان ، فکر کنم منو دیگه یادت رفته باشه :)
در کل برای درامد از اد کش یا پاپ کش میتونی استفاده کنی ، برای برداشتش هم از پی پل و ... استفاده کن. با واسطه دوستانی که پی پل و ... کار میکنند.
با سیستم ها تماس بگیر و بپرس اگه میشه دو تا سیستم رو در کنار هم استفاده کرد و از این کارا هم بکن.
تبلیغ داخل متنی ، لینک و ... م میتونی بذاری برای یه مقدار درامد بیشتر.
اگر هم ترافیک با کیفیت داری میتونی روی همکاری در فروش بعضی از محصولات تا حدی حساب کنی. (حداقل میتونی تست کنی و اگر جواب نداد برداری)
در کل بستگی داره ... :)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام محسن جان ، فکر کنم منو دیگه یادت رفته باشه :)
در کل برای درامد از اد کش یا پاپ کش میتونی استفاده کنی ، برای برداشتش هم از پی پل و ... استفاده کن. با واسطه دوستانی که پی پل و ... کار میکنند.
با سیستم ها تماس بگیر و بپرس اگه میشه دو تا سیستم رو در کنار هم استفاده کرد و از این کارا هم بکن.
تبلیغ داخل متنی ، لینک و ... م میتونی بذاری برای یه مقدار درامد بیشتر.
اگر هم ترافیک با کیفیت داری میتونی روی همکاری در فروش بعضی از محصولات تا حدی حساب کنی. (حداقل میتونی تست کنی و اگر جواب نداد برداری)
در کل بستگی داره ... :)
به به امیر گل مگه میشه اون دوران طلایی ادسنس و ساختن سایت هارو که با شما داشتم فراموش کنم
ممنون بابت راهنمایی کیفیت متوسط هست اگه واسط خوب میشناسی معرفی کنی ممنون میشم
در مورد همکاری هم اگه چیزی میشناسی بشه باهاش کار کرد ممنون میشم نمیدونم ادرس ایران ندم مشکل ساز نمیشه من یک نفر رو توی اتریش داریم برای ادسنس ولی اگه اینو بخوام بهش بگم نقد کنه باید اونم شریک کنم دنبال روشی مستقل هستم تشکر

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
به به امیر گل مگه میشه اون دوران طلایی ادسنس و ساختن سایت هارو که با شما داشتم فراموش کنم
ممنون بابت راهنمایی کیفیت متوسط هست اگه واسط خوب میشناسی معرفی کنی ممنون میشم
در مورد همکاری هم اگه چیزی میشناسی بشه باهاش کار کرد ممنون میشم نمیدونم ادرس ایران ندم مشکل ساز نمیشه من یک نفر رو توی اتریش داریم برای ادسنس ولی اگه اینو بخوام بهش بگم نقد کنه باید اونم شریک کنم دنبال روشی مستقل هستم تشکر
لطف داری محسن جان ، ادسنس رو ولش کن احتمالاً سایتت رو قبول نمیکنه و دردسرش هم ممکنه بیشتر باشه.
با همون سیستم های اد کش و ... کار کن و کسی رو هم شریک نکن فقط برای دریافتش میتونی از کسایی که درامد رو با پی پل و ... دریافت میکنند و ریال بهت میدند استفاده کنی.
برای همکاری در فروش هم واقعاً بستگی داره ، میتونی روی محصول خاص کار کنی یا اینکه مثل خیلی از سایتا بیای تبلیغ محصولات خاص رو بذاری. این بستگی به نوع ویزیتورت داره دیگه ...
آدرس میخوای بدی برای چی؟ درامدت رو با پی پل و ... میگیری دیگه.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
بازدید رسید با 8000 ای پی زبان های دیگه هم راه انداختم فکر کنم اگه همینجوری پیش بره باید خود سایت رو بفروشم سودی نداره روزی چند دلار

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
تست شد اولش خیلی خوب بود cpm روی 4 بود روز اول هم 30 دلار شمرد :دی ولی الان اومده روی 0.200 یعنی هیچی دیگه
الان ای پی هام رسیده به 15 هزار تا

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
موضوع سایت شما دقیقا چیه؟ بفرمایید تا راهنمایی کنم؟
در صورت امکان آدرس سایت رو بهم پیام کنید تا بیشتر بررسی کنم

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
ممنون میشم دوستان اگه تجربه هم دارند نحوه نقد کردم و اینا رو هم بگم تشکر
مبلغ 20 دلار 30 دلار رو نمیشه نقد کرد. باید بذارید درامد شما زیاد بشه مثلا 300 دلار و بالاتر.
بعدش اکانت پی پال ورفای شده و مستر کارت بگیرید.

اگر درامد رفت بالاتر بهتره یک شرکت توی ارمنستان ثبت کنید و بعدش حساب بانکی در ارمنستان باز کنید؛ بعدش میتونید پی پال مطعمن بگیرید.
هزینه ثبت شرکت در ارمنستان 1000 دلار تموم میشه.
توی ایران کسانی هستند که این کار رو برای شما انجام بدن، البته با وکالت....

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
سایت خارجی گرفتن پولش هم ذحمت داره ولی ایرانی گرفتن پول راحته

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان بعضی ها تماس میگرن میگیم اینقدر هست بازید دنبال اثبات بازدید هستن و میگن دروغ میگی که در نوع خودش جالب هست که من چه دروغی دارم که بگم
الان یک سایت بهتر هم با موضوع ویدو اضافه شده که بهترین ویدیو های یوتیوب رو میزاریم توش مجموعه ای پی هام هم از 20 هزار ای پی گذشت ولی درامد همون ثابت مونده و هی cpm ها میاد پایین
ادکش که الصلا کارش معلوم نیست یروز 4 یورور یک روز نیم یورو
پروپال هم که اولش خوب بود الان cpm همچین داره میاد پایین که یواش یواش یک چیزی هم بدهکار میشم بهشون
پاپ کش کم میده ولی روی روال هست و با بازدید داره میاد بالا
تجربه من توی این یک ماه گذشته :دی

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
دوستان بعضی ها تماس میگرن میگیم اینقدر هست بازید دنبال اثبات بازدید هستن و میگن دروغ میگی که در نوع خودش جالب هست که من چه دروغی دارم که بگم
الان یک سایت بهتر هم با موضوع ویدو اضافه شده که بهترین ویدیو های یوتیوب رو میزاریم توش مجموعه ای پی هام هم از 20 هزار ای پی گذشت ولی درامد همون ثابت مونده و هی cpm ها میاد پایین
ادکش که الصلا کارش معلوم نیست یروز 4 یورور یک روز نیم یورو
پروپال هم که اولش خوب بود الان cpm همچین داره میاد پایین که یواش یواش یک چیزی هم بدهکار میشم بهشون
پاپ کش کم میده ولی روی روال هست و با بازدید داره میاد بالا
تجربه من توی این یک ماه گذشته :دی
عزیز شما این همه آی پی خارجی داری بعد درآمد نمیتونی در بیاری ازش!!؟
اگر سایتت درست حسابی باشه از ادسنس میتونی درآمد خوبی داشته باشی اگر نه سایتت اسپم باشه و ازین خبرخوان ها باشه بیشتر فقط از همین پاپ آپ ها میتونی درآمد داشته باشی جاهای معتبر سایت را قبول نمیکنن یا کم میدن چون ip که داخل سایت نمونه و زیر 30 ثانیه بیرون بره ارزشی نداره ...

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
عزیز شما این همه آی پی خارجی داری بعد درآمد نمیتونی در بیاری ازش!!؟
اگر سایتت درست حسابی باشه از ادسنس میتونی درآمد خوبی داشته باشی اگر نه سایتت اسپم باشه و ازین خبرخوان ها باشه بیشتر فقط از همین پاپ آپ ها میتونی درآمد داشته باشی جاهای معتبر سایت را قبول نمیکنن یا کم میدن چون ip که داخل سایت نمونه و زیر 30 ثانیه بیرون بره ارزشی نداره ...
عزیزم اول که میتونم دارم سعی می کنم هم بیشتر در بیارم هم راحت تر با توجه به تجربیات دیگران
درمورد ادسسن هم نمیدونم یکی از دوستان پیغام دادن یک نمونه میدم که بینیم تایید میکننن یانه

بالا