تنها چیزی که نداره همینه دانلود :دی چیزی برای دانلود نداره اصلا
شما از راه های دیگه درامدتون کمه که گیر این 2دلارید؟:general609::general105:اوکی تست می کنم تا فردا
منظورتون رو نفهمیدم ؟!شما از راه های دیگه درامدتون کمه که گیر این 2دلارید؟:general609::general105:
منظور بدی نداشتم فقط فک کردم شما باید وضع مالیتون خوب باشهمنظورتون رو نفهمیدم ؟!
چون یک منبع درامد خوب دارم دیگه نباید تلاش کنم ؟ عزیز من از همین درامد های کم به اینجا رسیدم همین ها یهو بزرگ میشنمنظور بدی نداشتم فقط فک کردم شما باید وضع مالیتون خوب باشه
به به امیر گل مگه میشه اون دوران طلایی ادسنس و ساختن سایت هارو که با شما داشتم فراموش کنمسلام محسن جان ، فکر کنم منو دیگه یادت رفته باشه
در کل برای درامد از اد کش یا پاپ کش میتونی استفاده کنی ، برای برداشتش هم از پی پل و ... استفاده کن. با واسطه دوستانی که پی پل و ... کار میکنند.
با سیستم ها تماس بگیر و بپرس اگه میشه دو تا سیستم رو در کنار هم استفاده کرد و از این کارا هم بکن.
تبلیغ داخل متنی ، لینک و ... م میتونی بذاری برای یه مقدار درامد بیشتر.
اگر هم ترافیک با کیفیت داری میتونی روی همکاری در فروش بعضی از محصولات تا حدی حساب کنی. (حداقل میتونی تست کنی و اگر جواب نداد برداری)
در کل بستگی داره ...
لطف داری محسن جان ، ادسنس رو ولش کن احتمالاً سایتت رو قبول نمیکنه و دردسرش هم ممکنه بیشتر باشه.به به امیر گل مگه میشه اون دوران طلایی ادسنس و ساختن سایت هارو که با شما داشتم فراموش کنم
ممنون بابت راهنمایی کیفیت متوسط هست اگه واسط خوب میشناسی معرفی کنی ممنون میشم
در مورد همکاری هم اگه چیزی میشناسی بشه باهاش کار کرد ممنون میشم نمیدونم ادرس ایران ندم مشکل ساز نمیشه من یک نفر رو توی اتریش داریم برای ادسنس ولی اگه اینو بخوام بهش بگم نقد کنه باید اونم شریک کنم دنبال روشی مستقل هستم تشکر
تست شد اولش خیلی خوب بود cpm روی 4 بود روز اول هم 30 دلار شمرد :دی ولی الان اومده روی 0.200 یعنی هیچی دیگهخب اینو یه تست بکن
http://forum.persiantools.com/threads/اموزش-ثبت-نام-در-سایت-کسب-درامد-propellerads.558011/
یه هفته ای ببین rate برای سایتت چقدره
مبلغ 20 دلار 30 دلار رو نمیشه نقد کرد. باید بذارید درامد شما زیاد بشه مثلا 300 دلار و بالاتر.ممنون میشم دوستان اگه تجربه هم دارند نحوه نقد کردم و اینا رو هم بگم تشکر
عزیز شما این همه آی پی خارجی داری بعد درآمد نمیتونی در بیاری ازش!!؟دوستان بعضی ها تماس میگرن میگیم اینقدر هست بازید دنبال اثبات بازدید هستن و میگن دروغ میگی که در نوع خودش جالب هست که من چه دروغی دارم که بگم
الان یک سایت بهتر هم با موضوع ویدو اضافه شده که بهترین ویدیو های یوتیوب رو میزاریم توش مجموعه ای پی هام هم از 20 هزار ای پی گذشت ولی درامد همون ثابت مونده و هی cpm ها میاد پایین
ادکش که الصلا کارش معلوم نیست یروز 4 یورور یک روز نیم یورو
پروپال هم که اولش خوب بود الان cpm همچین داره میاد پایین که یواش یواش یک چیزی هم بدهکار میشم بهشون
پاپ کش کم میده ولی روی روال هست و با بازدید داره میاد بالا
تجربه من توی این یک ماه گذشته :دی
عزیزم اول که میتونم دارم سعی می کنم هم بیشتر در بیارم هم راحت تر با توجه به تجربیات دیگرانعزیز شما این همه آی پی خارجی داری بعد درآمد نمیتونی در بیاری ازش!!؟
اگر سایتت درست حسابی باشه از ادسنس میتونی درآمد خوبی داشته باشی اگر نه سایتت اسپم باشه و ازین خبرخوان ها باشه بیشتر فقط از همین پاپ آپ ها میتونی درآمد داشته باشی جاهای معتبر سایت را قبول نمیکنن یا کم میدن چون ip که داخل سایت نمونه و زیر 30 ثانیه بیرون بره ارزشی نداره ...