• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت Fasterpaid

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
کسب درامد از سایت مطمئن Fasterpaid

کسب درامد در این سایت که تازه تاسیس شده به دو صورت میباشد:

1.View Advertisements

2.Play AdGrid

1=
همه با آن آشنا هستند مشاهده تبلیغات میباشد که معروف ترین روش کسب درامد است

2=
دیدن تبلیغات و کسب دلار به صورت شانسی یعنی یا برنده میشوید و چند سنت یا حتی چند دلار از یک تبلیغ بدست میاورید یا برنده نمیشوید و تبلیغات دیگر را امتحان میکنید

پرداختی این سایت به Payza , EgoPay , PerfectMoney میباشد.

هر روز در حالت استاندارد حداقل مشاهده تبلیغات 10 تا است که در این حالت استاندارد و با کسب زیر مجموعه به سود بالایی دست پیدا میکنید من بهتون پیشنهاد میکنم از همین الان کار

خود را شروع کنید

برای عضویت بر روی بنر زیر کلیک کنید

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
تو این سایت محدودیت کلیک گذاشته و در روز بیشتر از 5 سنت نمیشه رو اگهیها کلیک کرد. و حداقل برداشتش هم 10 دلاره .حالا خودت حساب کن چقدر طول میشه که به پول برسی! حدود 200 روز !!!!!!!!!!!!!!:wacko:
اگه سایتایی که تو پیام خصوصی برام فرستادی هم مثل همینه بدرد خودت میخوره .

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
تو این سایت محدودیت کلیک گذاشته و در روز بیشتر از 5 سنت نمیشه رو اگهیها کلیک کرد. و حداقل برداشتش هم 10 دلاره .حالا خودت حساب کن چقدر طول میشه که به پول برسی! حدود 200 روز !!!!!!!!!!!!!!:wacko:
اگه سایتایی که تو پیام خصوصی برام فرستادی هم مثل همینه بدرد خودت میخوره .
درست صحبت کن تو هنوز آماتوری
خیر اونا اینجوری نیست
در ضمن با زیر مجموعه زودی 10 دلار جمع میشه

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
درست صحبت کن تو هنوز آماتوری
خیر اونا اینجوری نیست
در ضمن با زیر مجموعه زودی 10 دلار جمع میشه
من درست صحبت کردم.ولی تو بلد نیستی درست حرف بزنی.درسته من اماتورم ولی چند تا کلیک کردنو یه ادم بیسواد هم بلده و وقتی سایت بهش میگه شما حد مجاز کلیک رو انجام دادی میفهمه ولی شما نه.
من یه تاپیک زدم که راهنماییم کنن چه سایتایی خوبه و بعضی از دوستان هم لطف کردن و راهنماییم کردن ولی شما تو پیغام خصوصی برام چیزای بیربط فرستادی.
به خاطر شما و امثال شماست که به همه سایتایی که اینجت معرفی شده نمیشه اعتماد کرد.
در ضمن اگه فکر میکنی خیلی واردی و حالیت میشه به خاطر تعداد پستاته. تو اکثر تاپیکا که میرفتم چند تا پست زدی ولی همشون خنده دار و بی معنی بودن.
اینم از سوادت و سابقت.

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
من درست صحبت کردم.ولی تو بلد نیستی درست حرف بزنی.درسته من اماتورم ولی چند تا کلیک کردنو یه ادم بیسواد هم بلده و وقتی سایت بهش میگه شما حد مجاز کلیک رو انجام دادی میفهمه ولی شما نه.
من یه تاپیک زدم که راهنماییم کنن چه سایتایی خوبه و بعضی از دوستان هم لطف کردن و راهنماییم کردن ولی شما تو پیغام خصوصی برام چیزای بیربط فرستادی.
به خاطر شما و امثال شماست که به همه سایتایی که اینجت معرفی شده نمیشه اعتماد کرد.
در ضمن اگه فکر میکنی خیلی واردی و حالیت میشه به خاطر تعداد پستاته. تو اکثر تاپیکا که میرفتم چند تا پست زدی ولی همشون خنده دار و بی معنی بودن.
اینم از سوادت و سابقت.

ممنون میشم خودت یک اسکرین شات از چیزی که بهت پ.خ کردم رو همینجا بزاری بقیه یهو فکر بد نکنن و بگو که کجای پیامم مشکل داره

مگه من چی گفتم، گفتم درست صحبت کن یعنی صحیح صحبت کن منظورمو اینجور رسوندم که اگه نمیخوای از سایت استفاده کنی نگو بدرد خودت میخوره

شما که همش داری بی احترامی میکنی، من هیچ وقت به دشمنم هم که باشه بی احترامی نمیکنم

Last edited:
  • Like
Reactions: cd3
بالا