77267726
Registered User
- نوشتهها
- 500
- لایکها
- 228
دوست گلم اگه با ای پی واقعی خودم فعالیت کنم چی؟
ای پی ایران فایده نداره.تسک واسه ایران نیست. گلوبال هم خیلی ناچیزه.
دوست گلم اگه با ای پی واقعی خودم فعالیت کنم چی؟
تو قسمت TASKS
ویدیو رو باز نکنین.ارزش وقت تلف کردن نداره
شما باید V^P^N داشته باشی.تسک هم زیر20میکرو معمولا ارزش جواب دادن نداره.مگه اینکه تعدادشون بالا باشه.
تسک های کازینو و فیشر بیشترین بیت رومیده.شما حداقل باید IP المان -امریکا-هلند-انگلیس-کانادا رو داشته باشی تا بتونی بیت بیشتری بگیری.( اینا هم هست: Soed-ostralia-otrish-swiss)
الان چند روزه کازینو ها 8صبح میان.گاهی اوقات 3 شب
HMA.ماهیانه 19دلار. من خودم V^P^N از ایران میگیرم.با IP CHANGER ماهی 21تومن میدم.که سیستم CROWDFLOWER بعضی اوقات IP تشخیص نمیده. هرتسک رو 2-3 بارمیزنم.اگه امکانش هست یک چیز پی ن خوب معرفی کنید چندتا کشور داشته باشه.
تو یاهو میتونین موقعه تسک زدن سریع برای منم جوابهاشو بدین؟زیر میزی هم میدم![]()
این عکس رو ببین:من با آی پی آمریکا وارد میشم پ چرا هیچکدوم از کازینو ها رو نمیاره؟
میشه بگید عنوان تسکهای کازینو چیه؟ به همین نام کازینو میاره؟ بعدم حالا اگه یه موقع آورد چطوری باید انجامش بدم؟
okHMA.ماهیانه 19دلار. من خودم V^P^N از ایران میگیرم.با IP CHANGER ماهی 21تومن میدم.که سیستم CROWDFLOWER بعضی اوقات IP تشخیص نمیده. هرتسک رو 2-3 بارمیزنم.
این عکس رو ببین:
مشاهده پیوست 500667
مشاهده پیوست 500668
مشاهده پیوست 500669
HMA.ماهیانه 19دلار. من خودم V^P^N از ایران میگیرم.با IP CHANGER ماهی 21تومن میدم.که سیستم CROWDFLOWER بعضی اوقات IP تشخیص نمیده. هرتسک رو 2-3 بارمیزنم.
این عکس رو ببین:
مشاهده پیوست 500667
مشاهده پیوست 500668
مشاهده پیوست 500669
ممنون دوست عزیز
بعد باید این سوالات رو تجرمه کنیم و بهشون پاسخ بدیم؟
اگه بیت کوین رو 1000 دلار حساب کنیم ( که فک کنم کمتره ) هر تسک کازینو میوفته 5 سنت درسته ؟
تسک ها چرا انقد کم شدن ؟؟؟ :wacko:
کم نشدن. ساعتشون تغییر کرده. کازینو امروز 10صبح اومد. فیشر هم که هرشب 2:30 به بعد میاد
این تغییر ساعتها رو چطور متوجه میشید ؟ و چرا کلا تغییر میکنه؟
Sent from my ipad
کازینو ها کلا یکی ازاین ساعتا میاد: 7-10صبح. 4-7صبح.بوک مارکلت هم همیشه 12شب.به درخواست صاحبان سایت کازینو تغییرمیکنه