• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد روزانه 5-8 دلار با انجام تسک جایگزینی مناسب برای Neobux با ارزش تسک بالا

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان 1 هفته مسافرت بودم. شرمنده.کسایی که پخ سوال پرسیده بودن جواب دادم

داداش منم زیرمجموعه ات شدم چیزی داری پخ کن_واینکه همه تسک ها ازجمله فیشر و کازینو وبقیه تو این سایت هم مثل نئو کامل میاد؟

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز من هم با نام کاربری siavashshahin زیرمجموعه شما شدم.لطفا برنامه های تغییر IP و آموزش انجام تسکها را هم برای من ارسال کنید.ممنون

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سلام با نام کاربری iamiri زیرمجموعت شدم ممنون میشم سرویس هارو به منم معرفی کنی

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان دیگه لازم نیست ثبت نام کنید.
پیغام ادمین سایت:

I would like to say that I really disappointed to you and all members who registered into my site and trying to cheat using *** after logout. As a islam muslim, i have no idea why you trying to cheat a muslim website. Why did not you cheat a website that not operate by muslim? Islam should help islam members and not trying to bring they down.

Im sorry. I have nothing to say anymore. Say salam to all muslim user in that forum and said i have closed registered for iran. Good luck for you all.. Have a nice day. Salam

ادمین سایت اهل کشور مالزی هست. کلا خیلی ناراحت شد.!
خلاصه متن یه فارسی:
من بزای شما و کسانی که در سایت من ثبت نام کردن متاسفم! که پس از خزوج از سایت با استفاده از v^^p^^n تقلب کردن.من به عنوان یه مسلمان نظری ندارم که چرا در سایت یک مسلمان تقلب میکنید.به همه کاربران در انجمن سلام برسان ثبت نام از ایران رو مسدود کردم.موفق باشید

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سلام اگه نشد تو این سایت اشکال نداره شما حالا یه وی پی ان به ما معرفی کن که تو سایتهای دیگه تسکهارو انجام بدیم

saman3

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان دیگه لازم نیست ثبت نام کنید.
پیغام ادمین سایت:

ادمین سایت اهل کشور مالزی هست. کلا خیلی ناراحت شد.!
خلاصه متن یه فارسی:
من بزای شما و کسانی که در سایت من ثبت نام کردن متاسفم! که پس از خزوج از سایت با استفاده از v^^p^^n تقلب کردن.من به عنوان یه مسلمان نظری ندارم که چرا در سایت یک مسلمان تقلب میکنید.به همه کاربران در انجمن سلام برسان ثبت نام از ایران رو مسدود کردم.موفق باشید
خب جواب اینه که راه دیگه ای نداریم!
حالا یعنی این سایت کلا پرید؟

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
خب جواب اینه که راه دیگه ای نداریم!
حالا یعنی این سایت کلا پرید؟

نه
میشه ثبت نام کرد فقط موقع ثبت نام باید از وی پی ان استفاده کنی و کشوری که از وی پی ان اون استفاده میکنی رو در فرم ثبت نام وارد کنی من خودم ثبت نام کردم ولی با آی پی ایران نمیشه

بالا