• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد سه میلیونی از یک سایت پی تی سی معرفی و آموزش کامل سایت

mohizzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سایتی میشناسید که بشه ازش دلار پیزا خرید و فروش کرد؟؟؟

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
خخخخخخ تازه وارد؟ از پستها فهمیدی من کاربر تازه واردم یا هر کی تازه تو این انجمن عضو شده تازه وارده تو این زمینه؟ من 12 ساله که فکر کردم یعنی بیش از 12 ساله که تو این کار هستم درامد منو ببینی بعد به این چیزا فکر نمیکنی این سه تا سایت منه
allmon.biz
trusthyip.com
wikihyip.com
یه سرچ بزن ببین چند سال سابقه داره این سایتا من بیش از 500 تا 700 دلار درامد ماهانه دارم فقط که روز به روز رو به پیشرفت و درامد بیشتر هم هست سایت دومی رو که به قیمت 10 میلیون تومان هم نمیفروشم اگر باورت نمیشه میخوای بنرتو بده تا یک روز تو هر کدومشون که خواستی ادد کنم تا باورت بشه این سایتا مال منه بعد به من میکی اماتور ؟خخخخ
حالا شما حرف منو گوش نده به این خیال پردازی ادامه بده اگر به اون درامدی که گفتی رسیدی و سند برداشت گذاشتی من 50 دلار رایگان تعهد میکنم که به شما بدم به عنوان شیرینی درامدت خوش باشی رفیق
ضمنا من قبلا هم تو این انجمن عضو بودم که به خاطر نصیحت کردن بن شدم و یوزر دیگه باز کردم اهل پست گذاشتن هم نیستم و فقط برای ارتباط با چند تا از دوستان اینجا عضوم اینبارم اشتباه کردم پست گذاشتم عذر میخوام شما درست میفرمایی
دوست عزیز امروزه به راحتی میشه سایت طراحی و پیاده کرد اینکه نمیشه دلیل خیلی راحت بدون علم کد نویسی فقط با چند تا کلید میشه سایت ساخت خیالت راحت دوست عزیز پنجاه درصد کاربرای اینجا سایت دارن

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
دوست عزیز امروزه به راحتی میشه سایت طراحی و پیاده کرد اینکه نمیشه دلیل خیلی راحت بدون علم کد نویسی فقط با چند تا کلید میشه سایت ساخت خیالت راحت دوست عزیز پنجاه درصد کاربرای اینجا سایت دارن
دوست عزیز، سایت زدن کاری نداره. الان هر کسی میتونه سایت بزنه
ولی مدیریت اون سخته و راه طولانی در پیش داره
این سه سایتی که کاربر mojtaba29 گذاشتن، سایت اولو اطلاع دارم. یکی از سایت های مانیتور سطح بالا تو زمینه هایپ هست.
دو سایت بعدی رو زیاد اطلاع ندارم
همینطور کاربر mojtaba29 یکی از کاربرای قدیمی این انجمن هست. من یادمه اومده بودم تو این انجمن (دو سال پیش) ایشون پست میزاشتن.

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
سایت که کاری نداره بزنی ولی اگر بخوای ماهی چندین میلیون ازش در بیاری کار راحتی نیست اگر شما بلدی و اینقد راحته پس بیخیال این نئوباکس بشو سایت بزن ماهی چند میلیون در بیار

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
ببینید دوستان من تو این سایت کار کردم 2 سال پیش این سایت اوایل خوب کار میکنه بعدش کم کم زیر مجموعه اجارعیت کلیکاش میاد پایین اونقد که پول خودشونم در نمیارن بعد یه مدت با مینی جابش کار کردم اون دوران هم تموم شد الان مینیشم به صرفه نیست دوستان به نظرم اصلا دنبال این سایتا نرین بعد یه مدت پشیمون میشین

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
ببینید دوستان من تو این سایت کار کردم 2 سال پیش این سایت اوایل خوب کار میکنه بعدش کم کم زیر مجموعه اجارعیت کلیکاش میاد پایین اونقد که پول خودشونم در نمیارن بعد یه مدت با مینی جابش کار کردم اون دوران هم تموم شد الان مینیشم به صرفه نیست دوستان به نظرم اصلا دنبال این سایتا نرین بعد یه مدت پشیمون میشین
درسته. منم حدود دو سال پیش باهاش کار کردم. درآمدش از مینی جاب عالی بود. ولی الان دیگه نمیصرفه. زیرمجموعه هم خیلی از دوستان کار کردن و میانگین کلیک پایین بوده
این نکته رو ذکر کنم که من و کاربرای دیگه که درباره نئو منفی حرف میزنیم قصدمون تخریب کردن تبلیغ کننده سایت نیست.
تجربه کاری مون رو داریم میگیم.
تمام کاربرای این انجمن که با نئو کار کردن میدونن درآمد از نئو تنها از مینی جاب بود. اگه دقت کرده باشین تاپیک مینی جاب نئوباکس قبلا بوده که چن ده صفحه کاربرا پست گذاشته بودن
ولی الان دیگه صفحش دیگه آپدیت نمیشه...

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
آموزشی که براتون گزاشتم مربوط به تبلیغاته نه چیز دیگه اگه مرحله به مرحله بخونید متوجه میشید که دقیقه همه ای ما یک زمانی از neobux درامد داشتیم بنظر من مینی جاب ها تنها راه درامد این سایت نیست بخاطر همین من مینی جاب هارو اصلا نیاوردم تو آموزش فقط از راه کلیک کردن هم میشه به درآمد رسید
neobux اسکم نیست فقط ممکنه کاربراش فعالیت سابقشونو نداشته باشن یعنی ممکنه فعالیت کاربرای سایت کم شده باشه از اعتبار خود سایت چیزی کم نشده از نظر من فعالیت کاربرای این سایت خیلی زود مثل اولش میشه
گرچه ممکنه روش های پیشرفته تری جایگزین پی تی سی بشه ولی از نظر من neobux حالا حالا ها هست
و میشه ازش استفاده کرد

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
آموزش کاملی که اینجا قرار دادم فقط از طریق ریفرال های اجاره ای میشه به این درآمد رسید اگه با دقت آموزشو بخونید متوجه میشید که کاملا درسته من حالا دارم از ریفرال های خودم میانگین هر کدوم شش کلیک درآمد کسب میکنم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
این سایت ها هیچ گونه راه حلی برای کسب درآمدی که شما مد نظرتون هست ندارند
این همه توضیحات که آخر برسیم به زیرمجموعه !!!
اکثر کاربران دارای زیرمجموعه مستقیم هستند و اکثر این زیرمجموعه هایی که اجاره میشن بی ارزش و میشه گفت اصلا کاربر واقعی نیستند.
اگر دقت کنید روزانه هزاران سایت کلیکی ساخته میشه پس چرا همه این راه حل های ساده رو امتحان نمی کنند و خودشون سایت کلیکی می زنند با یه دو دوتا 4 تا می فهمید که اینها جز هدر دادن وقت و پول شما کار دیگه ای براتون انجام نمیدند
بحث نئوباکس و ... دیگه قدیمی شده
بعضی ها به خواهش و ... در همین فروم تاپیک فروش اکانت های طلایی و ... نئوباکس رو میدن که به شدت پشیمونند و قصد دارند حداقل مقداری از پولشون برگرده
کلاه برداری خاموش می دونید چیه ؟ شما باید دنبال زیرمجموعه باشید تا به درآمد برسید دوباره این بنده های خدا هم باید دنبال زیرمجموعه برند آخرش هم هیچی به هیچی و پولش توی جیب یه آدم 200 کیلویی میره که دیگه دست به آب هم به زور میره بعدشم یک ویدئو داخل یوتیوب میزاره و از موفقیت های اقتصادیش میگه !!
نه فقط نئو بلکه تمامی سایت های کلیکی این سیاست رو دنبال می کنند
شما این همه نوشتید و راهنمایی کردید بنده هم از دیده هام کمی نوشتم

موفق باشید

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز اگه دقت کنی میبینی که کل آموزش درمورد زیر مجموعه های اجاره ایه و اصلا نیازی نیست برید دنبال زیر مجموعه بلکه با زیر مجموعه های اجاره ای میتونید به این درآمد برسید چرا بدون اینکه آموزشو بخونید نظر میدید

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من آموزشو برای دوستانی که علاقه دارن این آموزشو تو کانال تلگرامی بخونن تهیه کردم شما میتونید به کانال تلگرامی که در پایین است برید و از کل آموزش استفاده کنید

plusmoney@

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوست عزیز اگه دقت کنی میبینی که کل آموزش درمورد زیر مجموعه های اجاره ایه و اصلا نیازی نیست برید دنبال زیر مجموعه بلکه با زیر مجموعه های اجاره ای میتونید به این درآمد برسید چرا بدون اینکه آموزشو بخونید نظر میدید
منم یه مدت توی نئوباکس فعالیت داشتم و هیچوقت زیرمجموعه های اجاره ای به دردی نخوردن. اکثرشون پول خودشونم درنمیارن.
به زور که نمیشه بگی زیرمجموعه های اجاره ای کلیک کنن! غربال کردنشونم هیچ فایده ای نداره...به فرض ک خوباشونم جدا کنی ماه بعد همون خوبا دوباره میشن خراب! و ماه بعدی هم ضرر میشه تا وقتی که سرمایه اولیه ای که وارد کردی بسوزه و دست خالی از سایت بری بیرون و دورش رو خط بکشی.

بالا