دوست عزیز امروزه به راحتی میشه سایت طراحی و پیاده کرد اینکه نمیشه دلیل خیلی راحت بدون علم کد نویسی فقط با چند تا کلید میشه سایت ساخت خیالت راحت دوست عزیز پنجاه درصد کاربرای اینجا سایت دارنخخخخخخ تازه وارد؟ از پستها فهمیدی من کاربر تازه واردم یا هر کی تازه تو این انجمن عضو شده تازه وارده تو این زمینه؟ من 12 ساله که فکر کردم یعنی بیش از 12 ساله که تو این کار هستم درامد منو ببینی بعد به این چیزا فکر نمیکنی این سه تا سایت منه
allmon.biz
trusthyip.com
wikihyip.com
یه سرچ بزن ببین چند سال سابقه داره این سایتا من بیش از 500 تا 700 دلار درامد ماهانه دارم فقط که روز به روز رو به پیشرفت و درامد بیشتر هم هست سایت دومی رو که به قیمت 10 میلیون تومان هم نمیفروشم اگر باورت نمیشه میخوای بنرتو بده تا یک روز تو هر کدومشون که خواستی ادد کنم تا باورت بشه این سایتا مال منه بعد به من میکی اماتور ؟خخخخ
حالا شما حرف منو گوش نده به این خیال پردازی ادامه بده اگر به اون درامدی که گفتی رسیدی و سند برداشت گذاشتی من 50 دلار رایگان تعهد میکنم که به شما بدم به عنوان شیرینی درامدت خوش باشی رفیق
ضمنا من قبلا هم تو این انجمن عضو بودم که به خاطر نصیحت کردن بن شدم و یوزر دیگه باز کردم اهل پست گذاشتن هم نیستم و فقط برای ارتباط با چند تا از دوستان اینجا عضوم اینبارم اشتباه کردم پست گذاشتم عذر میخوام شما درست میفرمایی
دوست عزیز، سایت زدن کاری نداره. الان هر کسی میتونه سایت بزنهدوست عزیز امروزه به راحتی میشه سایت طراحی و پیاده کرد اینکه نمیشه دلیل خیلی راحت بدون علم کد نویسی فقط با چند تا کلید میشه سایت ساخت خیالت راحت دوست عزیز پنجاه درصد کاربرای اینجا سایت دارن
درسته. منم حدود دو سال پیش باهاش کار کردم. درآمدش از مینی جاب عالی بود. ولی الان دیگه نمیصرفه. زیرمجموعه هم خیلی از دوستان کار کردن و میانگین کلیک پایین بودهببینید دوستان من تو این سایت کار کردم 2 سال پیش این سایت اوایل خوب کار میکنه بعدش کم کم زیر مجموعه اجارعیت کلیکاش میاد پایین اونقد که پول خودشونم در نمیارن بعد یه مدت با مینی جابش کار کردم اون دوران هم تموم شد الان مینیشم به صرفه نیست دوستان به نظرم اصلا دنبال این سایتا نرین بعد یه مدت پشیمون میشین
منم یه مدت توی نئوباکس فعالیت داشتم و هیچوقت زیرمجموعه های اجاره ای به دردی نخوردن. اکثرشون پول خودشونم درنمیارن.دوست عزیز اگه دقت کنی میبینی که کل آموزش درمورد زیر مجموعه های اجاره ایه و اصلا نیازی نیست برید دنبال زیر مجموعه بلکه با زیر مجموعه های اجاره ای میتونید به این درآمد برسید چرا بدون اینکه آموزشو بخونید نظر میدید