من یه نصیحت بکنم یا بهتره بگم یه خواهش؟
آقا شما هر چی تا الان از این مراجع تقلید شنیدی رو کلاً بریز دور... اصن فکر کن همچین چیزی به اسم مرجع تقلید و اینا نیست وجود نداره...
خب حالا که ذهن خودت رو پاک کردی... بمن بگو... منطق و عقل خود شخص شما در این مورد چه نظری داره...؟
دو نوع فعل حرام یا ممنوع داریم...
1- چیزی که مال شخص دیگری باشه و شما به زور یا دزدی یا خیانت در امانت یا هر روش دیگه ای از این قبیل ازش بگیری و استفاده کنی و مال خود کنی... هر عقل سلیمی میگه این عمل دور از انسانیته و حرامه یا همون ممنوع خودمونه
2- عملی که باعث بشه انسان به مرحله ای برسه که خودش ، زندگیش یا اطرافیانش رو تباه کنه.... مثل قمار... بله اینم ممنوعه ... ولی... ولی در این مورد شخص مختاره و بستگی به زرنگی خودش داره که کی بکشه بیرون. پس این مورد استثنا هم داره.
بنده نه مرجع تقلیدی رو قبول دارم و نه خواهم داشت حتی اگر 500.000 سال عمر کنم. خداوند به هرکسی عقل و منطق عنایت کرده که خودش فکر کنه و تصمیم بگیره نه اینکه دیگران حلال و یا حرام رو برای بنده مشخص کنن
این مطلب رو برادرانه عرض کردم کمی سعی کنید به روز فکر و عمل کنید.
![]()
چرا مقاله مینویسی دوست عزیز
نمیبنی همه معتادش شدن هزاران تومن میریزن توی این بازی و آخرش هم میبازن
این بازی حرام هستش
داداش واسه پولی که شما براش وقت و سرمایه خودت رو میزاری هرگز حرام نیست!!
پول حرام اونیه که بانک خون مردم رو تو شیشه میکنه تا دو زار وام بده بعد چند برابر وام رو از حلق آدم میکشه بیرون... که باعث میشه هم ناراحتی اعصاب بگیری هم زندگیت به فنا بره... این حرامه.
داداش شما بیزحمت یه هزار تومن از کل زندگیت رو به نیت صدقه بزار توی این بازی و سه چهار ساعت هم بشین بازی کن پای سیستم. هی ببر هی بباز...زحمت ؟
پس قمار هم حرام نیست دیگه آره ؟
البته این خودش یه نوع قماره
شیر خط انداختن زحمت داره ؟
حرفتون رو قبول ندارم البته پول تو بانک گذاشتن رو هم برای سود گرفتن قبول ندارم چون وام 27 درصدش میکنن میدن به مردم و از همون سودی که از مردم میگیرن به طرف پول میدن که این هم پر از اشکال ولی کلا قمار حرامه دنیا دو روز تموم میشه آخرش حتی اگه بی پول هم باشی پس بهتره بی پول باشی ولی از این پولا بدست نیاری مطمئنا زندگی قمارباز راهی به خوشبختی ندارهداداش شما بیزحمت یه هزار تومن از کل زندگیت رو به نیت صدقه بزار توی این بازی و سه چهار ساعت هم بشین بازی کن پای سیستم. هی ببر هی بباز...
بعدش بیا همینجا اعلام کن که زحمت داشت یا نداشت.
قمار نه بنظرم حرام نیست آدمیزاد عقل داره خوش تصمیم میگیره. نصف دنیا حاضرن بخاطر همین قماری که شما میگی حرامه فقط واسه یه شب هم شده برن لاس وگاس بهشت رو از نزدیک تجربه کنن.
اما حرامتر از همه اینا اینه پولتو بزاری بانک به امید اینکه یه جایزه برنده شی غافل از اینکه سود پولت تو جیب بانک میره...
همه حسابشون با خداست دوستمون فقط تذکر دادن تا بقیه نگن کسی بهمون نگفت من به مدیریت این سایت هم پیام دادم که این یه نوع قمار که جوابمو داد ولی اصلا مناسب نبودهزار هزار ملیارد کشیدن بالا کسی نفهمید
حالا هزار تومن شد حروم :lol:
من یه نصیحت بکنم یا بهتره بگم یه خواهش؟
آقا شما هر چی تا الان از این مراجع تقلید شنیدی رو کلاً بریز دور... اصن فکر کن همچین چیزی به اسم مرجع تقلید و اینا نیست وجود نداره...
خب حالا که ذهن خودت رو پاک کردی... بمن بگو... منطق و عقل خود شخص شما در این مورد چه نظری داره...؟
دو نوع فعل حرام یا ممنوع داریم...
1- چیزی که مال شخص دیگری باشه و شما به زور یا دزدی یا خیانت در امانت یا هر روش دیگه ای از این قبیل ازش بگیری و استفاده کنی و مال خود کنی... هر عقل سلیمی میگه این عمل دور از انسانیته و حرامه یا همون ممنوع خودمونه
2- عملی که باعث بشه انسان به مرحله ای برسه که خودش ، زندگیش یا اطرافیانش رو تباه کنه.... مثل قمار... بله اینم ممنوعه ... ولی... ولی در این مورد شخص مختاره و بستگی به زرنگی خودش داره که کی بکشه بیرون. پس این مورد استثنا هم داره.
بنده نه مرجع تقلیدی رو قبول دارم و نه خواهم داشت حتی اگر 500.000 سال عمر کنم. خداوند به هرکسی عقل و منطق عنایت کرده که خودش فکر کنه و تصمیم بگیره نه اینکه دیگران حلال و یا حرام رو برای بنده مشخص کنن
این مطلب رو برادرانه عرض کردم کمی سعی کنید به روز فکر و عمل کنید.
با اجازه شما من 500 گذاشتمداداش شما بیزحمت یه هزار تومن از کل زندگیت رو به نیت صدقه بزار توی این بازی و سه چهار ساعت هم بشین بازی کن پای سیستم. هی ببر هی بباز...
بعدش بیا همینجا اعلام کن که زحمت داشت یا نداشت.
قمار نه بنظرم حرام نیست آدمیزاد عقل داره خوش تصمیم میگیره. نصف دنیا حاضرن بخاطر همین قماری که شما میگی حرامه فقط واسه یه شب هم شده برن لاس وگاس بهشت رو از نزدیک تجربه کنن.
اما حرامتر از همه اینا اینه پولتو بزاری بانک به امید اینکه یه جایزه برنده شی غافل از اینکه سود پولت تو جیب بانک میره...
کجا سایت فیلتره من الان تو سایتمهمین الان فیلتر شد![]()
کجا سایت فیلتره من الان تو سایتم