• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد شیر یا خط واقعا درامد داره

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
اقا به حروم حلال بودنش کاری ندارم . خیلی اعتیاد آوره :D بازی نکنید بهتره ...

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
من میخوام شرکت کنم مینویسه موجودی حساب شما کافی نیست

چیکار باید کنم؟

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
بابا بیخیال 2000 تومن انداختم توش اینقد بازی کردم که شد 6 تومن باختام بیشتر از برد هام بود اتفاقا من یه شانسی دارم همه بهم میگن خوش شانس اینجا فقط admin سود میکنه چون وقتی یکی مثلا 200 تومن برنده میشه 200 تومن به حسابش اضافه نمیشه 196 اینجوریا به حسابش اضافه میشه بقیش میره واسه admin که هیچ کاری نمیکنه فقط نشسته همینجور پول میاد به حسابش یک هاست میخواد و یک گرافیست برای قالب و تبلیغات و یکم هم بهینه سازی جمعا 500 تومن میشه ولی در عوض یک ماه نشده دو برابرشو در میاره ولی واقعا نوش جونش چون ایده ی خوبیه زرنگه پول در میاره مثل من نیست سایت شارژ بزنه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من یه نصیحت بکنم یا بهتره بگم یه خواهش؟

آقا شما هر چی تا الان از این مراجع تقلید شنیدی رو کلاً بریز دور... اصن فکر کن همچین چیزی به اسم مرجع تقلید و اینا نیست وجود نداره...
خب حالا که ذهن خودت رو پاک کردی... بمن بگو... منطق و عقل خود شخص شما در این مورد چه نظری داره...؟

دو نوع فعل حرام یا ممنوع داریم...
1- چیزی که مال شخص دیگری باشه و شما به زور یا دزدی یا خیانت در امانت یا هر روش دیگه ای از این قبیل ازش بگیری و استفاده کنی و مال خود کنی... هر عقل سلیمی میگه این عمل دور از انسانیته و حرامه یا همون ممنوع خودمونه
2- عملی که باعث بشه انسان به مرحله ای برسه که خودش ، زندگیش یا اطرافیانش رو تباه کنه.... مثل قمار... بله اینم ممنوعه ... ولی... ولی در این مورد شخص مختاره و بستگی به زرنگی خودش داره که کی بکشه بیرون. پس این مورد استثنا هم داره.

بنده نه مرجع تقلیدی رو قبول دارم و نه خواهم داشت حتی اگر 500.000 سال عمر کنم. خداوند به هرکسی عقل و منطق عنایت کرده که خودش فکر کنه و تصمیم بگیره نه اینکه دیگران حلال و یا حرام رو برای بنده مشخص کنن

این مطلب رو برادرانه عرض کردم کمی سعی کنید به روز فکر و عمل کنید.

:D

چرا مقاله مینویسی دوست عزیز

نمیبنی همه معتادش شدن هزاران تومن میریزن توی این بازی و آخرش هم میبازن

این بازی حرام هستش

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
:D

چرا مقاله مینویسی دوست عزیز

نمیبنی همه معتادش شدن هزاران تومن میریزن توی این بازی و آخرش هم میبازن

این بازی حرام هستش

عزیزم چه حرامی ؟ :Dیکی میبره یکی میبازه! بنده خودم 500 تومان ریخدم شد 5000 تومن کشیدم:D بیرون و رمز حسابمو طوری تغییر دادم که دیگه تکرار نشه!... (ولی عجب حالی داد...:D)

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من کاربر Soduko یا همون سودوکو هستم...

امروز یه خورده تو سایت funpay جنجال شده سر من ... اونم توسط کاربری به نام tbage... من در خدمتم تا سوء تفاهم ها رو بر طرف کنم.

این کل تراکنش من هست :

tk.jpg

اگر از چیز دیگه ای باید عکس بذارم در خدمتم...

توضیح ضروری: من مجبور نیستم به کسی توضیح بدم در این رابطه... به درخواست آیدیه farhad تو اون سایت من این توضیحات رو دادم خدمتتون...

توصیه ضروری: کسانی که 1000 تومن و 2000 تومن خیلی واسشون مهمه که بقیه رو به خاطرش دزد و کلاهبردار خطاب میکنن بهتره اصلا نیان تو این سایت... پولاشونو بذارن جلوی آینه حتما دو برابر میشه

hamed_eshg

Registered User
لایک‌ها
296
داداش واسه پولی که شما براش وقت و سرمایه خودت رو میزاری هرگز حرام نیست!!
پول حرام اونیه که بانک خون مردم رو تو شیشه میکنه تا دو زار وام بده بعد چند برابر وام رو از حلق آدم میکشه بیرون... که باعث میشه هم ناراحتی اعصاب بگیری هم زندگیت به فنا بره... این حرامه.

زحمت ؟:D
پس قمار هم حرام نیست دیگه آره ؟
البته این خودش یه نوع قماره
شیر خط انداختن زحمت داره ؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
زحمت ؟:D
پس قمار هم حرام نیست دیگه آره ؟
البته این خودش یه نوع قماره
شیر خط انداختن زحمت داره ؟
داداش شما بیزحمت یه هزار تومن از کل زندگیت رو به نیت صدقه بزار توی این بازی و سه چهار ساعت هم بشین بازی کن پای سیستم. هی ببر هی بباز...
بعدش بیا همینجا اعلام کن که زحمت داشت یا نداشت.
قمار نه بنظرم حرام نیست آدمیزاد عقل داره خوش تصمیم میگیره. نصف دنیا حاضرن بخاطر همین قماری که شما میگی حرامه فقط واسه یه شب هم شده برن لاس وگاس بهشت رو از نزدیک تجربه کنن.
اما حرامتر از همه اینا اینه پولتو بزاری بانک به امید اینکه یه جایزه برنده شی غافل از اینکه سود پولت تو جیب بانک میره...

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
داداش شما بیزحمت یه هزار تومن از کل زندگیت رو به نیت صدقه بزار توی این بازی و سه چهار ساعت هم بشین بازی کن پای سیستم. هی ببر هی بباز...
قمار نه بنظرم حرام نیست آدمیزاد عقل داره خوش تصمیم میگیره. نصف دنیا حاضرن بخاطر همین قماری که شما میگی حرامه فقط واسه یه شب هم شده برن لاس وگاس بهشت رو از نزدیک تجربه کنن.
اما حرامتر از همه اینا اینه پولتو بزاری بانک به امید اینکه یه جایزه برنده شی غافل از اینکه سود پولت تو جیب بانک میره...
حرفتون رو قبول ندارم البته پول تو بانک گذاشتن رو هم برای سود گرفتن قبول ندارم چون وام 27 درصدش میکنن میدن به مردم و از همون سودی که از مردم میگیرن به طرف پول میدن که این هم پر از اشکال ولی کلا قمار حرامه دنیا دو روز تموم میشه آخرش حتی اگه بی پول هم باشی پس بهتره بی پول باشی ولی از این پولا بدست نیاری مطمئنا زندگی قمارباز راهی به خوشبختی نداره

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
هزار هزار ملیارد کشیدن بالا کسی نفهمید
حالا هزار تومن شد حروم :lol:
همه حسابشون با خداست دوستمون فقط تذکر دادن تا بقیه نگن کسی بهمون نگفت من به مدیریت این سایت هم پیام دادم که این یه نوع قمار که جوابمو داد ولی اصلا مناسب نبود
به مدیر سایتهای پیش بینی هم وقتی پیام میدادم جوابهای مسخره میگرفتم جالب اینجاست که بعد از یه مدت سایت پیش بینیه جمع میشد و یارو هم فراری:blink:

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
من یه نصیحت بکنم یا بهتره بگم یه خواهش؟

آقا شما هر چی تا الان از این مراجع تقلید شنیدی رو کلاً بریز دور... اصن فکر کن همچین چیزی به اسم مرجع تقلید و اینا نیست وجود نداره...
خب حالا که ذهن خودت رو پاک کردی... بمن بگو... منطق و عقل خود شخص شما در این مورد چه نظری داره...؟

دو نوع فعل حرام یا ممنوع داریم...
1- چیزی که مال شخص دیگری باشه و شما به زور یا دزدی یا خیانت در امانت یا هر روش دیگه ای از این قبیل ازش بگیری و استفاده کنی و مال خود کنی... هر عقل سلیمی میگه این عمل دور از انسانیته و حرامه یا همون ممنوع خودمونه
2- عملی که باعث بشه انسان به مرحله ای برسه که خودش ، زندگیش یا اطرافیانش رو تباه کنه.... مثل قمار... بله اینم ممنوعه ... ولی... ولی در این مورد شخص مختاره و بستگی به زرنگی خودش داره که کی بکشه بیرون. پس این مورد استثنا هم داره.

بنده نه مرجع تقلیدی رو قبول دارم و نه خواهم داشت حتی اگر 500.000 سال عمر کنم. خداوند به هرکسی عقل و منطق عنایت کرده که خودش فکر کنه و تصمیم بگیره نه اینکه دیگران حلال و یا حرام رو برای بنده مشخص کنن

این مطلب رو برادرانه عرض کردم کمی سعی کنید به روز فکر و عمل کنید.

ای بابا دیروز دیدم مراجع تقلید همه دور هم جمع شدن و گریه میکنن هر چی هم ازشون پرسیدم چرا جوابمون ندادن؟! پس بگو واسه این بوده که شما قبولشون نداشتی:p

hamed_eshg

Registered User
لایک‌ها
296
با اجازه شما من 500 گذاشتم
بردم و باختم فقط به خاطر اینکه بفهمم بازیش چجوریه که تقریبا معلوم شد :D
آره خب من نه بسیجیم نه برادر نه ...
ولی این با عقل جور در نمیاد پولی که از راه هیچ و پوچ به دست میاد همون بهتر نیاد
دوست خوبمون جمله خوبی گفت
2- عملی که باعث بشه انسان به مرحله ای برسه که خودش ، زندگیش یا اطرافیانش رو تباه کنه.... مثل قمار..

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
کسی درخواست برداشت زده ؟
چند روزه واریز میکنن ؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
همین الان فیلتر شد :D

بالا