• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد عالی از بیت کویین با سایت epay (با متد جدید ! )

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
*** طبق برسی انجام شده توسط خودم و دوستان این روش زیاد کار آمد نیست ***

سلام خدمت دوستان بیت کویین کار ...

میدونم همتون سایت معروف Epay.info را میشناسید ... این سایت رو خودم به شخصه خیلی وقته باهاش کار میکنم واریزی هاشم دقیقا سر وقت انجام میده ...

اما بزرگ ترین ایرادی که میشه از این سایت و بقیه سایت ها گرفت اینه که باید کپچا کد بزنی ... (آخه مگه چشممون رو از سر راه آوردیم 24 ساعته کپچا بزنیم :general208: ) پس من دنبال راه کار گشتم اوایل دنبال هک بودم که یه جوری همه چیز خودکار بشه منم یه چیزی بالا بکشم (فک کنم همه این کارو کردن :general711:)

خوب داشتم میگفتم توی این مدت توسط همین انجمن با برنامه CoinCollector آشنا شدم که خودش همه کارارو میکنه فقط کپچا رو باید به صورت دستی وارد کنی که باز یکم مراحل سریع تر میشه (اما کی حال داره والا ! خخخ)

پریشب داشتم تنظیمات برنامه رو برسی میکردم که یه بخش نظرم رو جلب کرد ! وارد کردن کپچا کد ها به صورت خودکار !!! (مگه داریم ! مگه میشه ! خخخ )

در کمال نا باوری دیدم بله میشه !!!!! :eek::general707:

توی برنامه سایت هیا زیادی معرفی شده که این کارو میکنن بعد عضویت توی اون سایت ها هم فقط کافیه موارد درخواست دشه رو بدین ...
من تک تکشون رو چک کردم بهترینشون سایت روسی 2captcha بودش زبان سایتش اینگلیسیه ...

آدرس سایتش : کلیک کن برو تو

خوب توی این سایت شما 2 راه دارید !!

1 - برید توی Start Work انقدر کپچا بزنید تا موهاتون مثل دندوناتون سفید بشه ! (چی گفتم خخخ :D)

2 - با هر 1 دلار 1000 کپچا خریداری کنید ! البته میتویند 1 دلار رو هم به 2 هزار کپچا تدیل کنید توی تنظیمات اکانت مشخص میکنید که برای هر هزار تا چقدر میدین ... :general703:

خوب اگه هر سایت هم بهمون 100 تا ساتوشی فقط بده ( که معمولا بیشتر میدن ) میشه حدودا 1.5 دلار 0.5 نیم دلار سود اونم توی حداقل حالت ...

باز این راهی بود که من دیدم و میتونم در اختیار شما بزارم امید وارم استفاده کنید و سر یه ماه ساکتونو ببندید دسته جمی بریم سواحل آنتالیا خوش بگذرونیم :general304::general706:

دانلود و توضیحات برنامه مورد نظر : http://thebot.net/threads/coincollector-v4-multi-faucet-bot.316973/

گرفتن لاینسن برنامه مورد نظر : http://autoclickbots.com/content/ccbot-tbn-special

سوالی چیزی بود بپرسید تا جایی که میتونم کمک میکنم ...

-------------------------

آموزش : (خلاصه میگم)

اول به سایت 2captcha برید

عضو بشید ...

سپس نرم افزار : http://thebot.net/threads/coincollector-v4-multi-faucet-bot.316973/ دانلود کنید

بعد به لینک رو به رو برید نام و ایمیل خودتون رو بنویسید روی عکس Get my free Licens now کلیک کنید ...

لایسنس سریعا برای شما ایمیل میشه ...

خوب حالا وارد بخش تنظیمات بشید و به صورت روبه رو تنظیم کنید : http://up.vbiran.ir/uploads/40969146030427528549_Shot_001.png

همه پنجره هارا سیو کنید و خارج بشید ...

حالا کافیه برنامه را به صورت عادی استارت کنید خودش همه کار را انجام میده (پیشنهاد میکنم اولین لینک سمت چپ بالا را تیکشو بر دارید علکی پول کم میکنه :| )

نکته های کوچک :

1 - باید حسابتون شارژ داشته باشه ..

2 - میتونید از Start Work موجودی بگیریذ و کسب درامد کنید !!

3 - از قسمت 2captcha API اطلاعات مورد نیازتون رو بردارید

Last edited:

mojereza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از مطلب خوبت
فقط چون من خیلی میتدی هستم کاش میشه یه اموزش با عکس میزاشتی و تمامی مراحل رو میگفتی البته این کار شما نیست فقط یه درخواست بود اخه من از این سایت خارچی هیچ چی نفهمیدم کدوم رو دانلود کنم . خیلی خوب میشه با جزئیات بنویسی تا امثال ما استفاده کنن

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
ممنون از مطلب خوبت
فقط چون من خیلی میتدی هستم کاش میشه یه اموزش با عکس میزاشتی و تمامی مراحل رو میگفتی البته این کار شما نیست فقط یه درخواست بود اخه من از این سایت خارچی هیچ چی نفهمیدم کدوم رو دانلود کنم . خیلی خوب میشه با جزئیات بنویسی تا امثال ما استفاده کنن

چشم عزیز تصویر هم آماده میکنم براتون قرار میدم ... شاید هم به صورت فیلم بزارم همه مراحل رو که راحت تر پیش برید ...

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تو اینترنت چنین راهی رو دیده بودم ولی تا حالا نرفته بودم طرفش ممنونم که آموزش دادی. بعد میشه با یک دلار پک هزارتائی خرید؟

لایسنس رو چطور باید بگیریم؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
تو اینترنت چنین راهی رو دیده بودم ولی تا حالا نرفته بودم طرفش ممنونم که آموزش دادی. بعد میشه با یک دلار پک هزارتائی خرید؟

لایسنس رو چطور باید بگیریم؟

والا حداقل خرید 2 دلار هست ...

آموزش همه مراحل به زودی داده میشه ...

jadoogar8000

Registered User
لایک‌ها
102
این که 1 دلار کپچا بخریم یعنی چی بعدش؟؟؟ ببخشید اطلاعاتم کمه

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
این که 1 دلار کپچا بخریم یعنی چی بعدش؟؟؟ ببخشید اطلاعاتم کمه

خوب برای هرکسی ممکنه این سوال پیش بیاد ...

ببینید این سایت کپچا دقیقا یک سایت کسب درامد هست ... کپچا رو از نرم افزار میگیره توی سایت نشون یوزراش میده و اونا وارد میکنن جای شما واسه همین در مقابل هر 1000 تا کلیک بهشون 90 سنت میده و 10 سنت دیگه هم سود خود سایت هست ...

برای هیمن ما 1 دلار پرداخت میکنیم که برامون 1000 بار اعضای این سایت کپچا وارد کنن

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
پول کم میشه ولی کپچا اشتباه زده میشه اونوقت چی میشه؟ پول میپره؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
پول کم میشه ولی کپچا اشتباه زده میشه اونوقت چی میشه؟ پول میپره؟

خیر پول نمیپره و بلا فاصله برگشت میخوره اگه برگشت نخورد بدونید درست وارد شده ...

بعضی وقت ها به منم ارور میده که کپچا اشتیاه هست اما بلا فاصله به حالت درست تغیر میکنه ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
این رو قبلا در انجمن معرفی کرده بودم خوشحالم که یک نفر به صورت جدی پیگیری کرده و دنبالش رفته و مطالب کاملی رو در انجمن قرار داده

فقط من یک مشکلی دارم موقع ران کردن نرم افزار چند وقتی هست که ارور بهم میده و باز نمیشه !! اولش که این لینک میاد

problem_coin.png

این چیه اطلاع دارید !!! و بعد از دانلود اجراش می کنم ولی اتفاقی نمیفته و این ارور میاد

problem_1coin.png

close the program میزنم و نرم افزار رو دوباره اجرا می کنم و اینبار این ارور !!!

problem1_coin.png

اگر اطلاع دارید بفرمائید باید چی کار کنم و یا اگر از دوستان کسی بلده بگه چطوری فیکسش کنم !!!

با تشکر

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
این رو قبلا در انجمن معرفی کرده بودم خوشحالم که یک نفر به صورت جدی پیگیری کرده و دنبالش رفته و مطالب کاملی رو در انجمن قرار داده

فقط من یک مشکلی دارم موقع ران کردن نرم افزار چند وقتی هست که ارور بهم میده و باز نمیشه !! اولش که این لینک میاد

problem_coin.png

این چیه اطلاع دارید !!! و بعد از دانلود اجراش می کنم ولی اتفاقی نمیفته و این ارور میاد

problem_1coin.png

close the program میزنم و نرم افزار رو دوباره اجرا می کنم و اینبار این ارور !!!

problem1_coin.png

اگر اطلاع دارید بفرمائید باید چی کار کنم و یا اگر از دوستان کسی بلده بگه چطوری فیکسش کنم !!!

با تشکر

سلام مشکلتون یکم عجیب هست !

لینکی که برای دانلود بهتون میده مربوط به یه نرم افزار دیگر هست ممکنه آلودئه به ویروزس باشه ...

سیستمتون رو یک بار اسکن کنید سپس آخرین نسخه رو دانلود و در جای مشخصی نصب کنید .
به احتمال زیاد مشکلتون رفع میشه ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام مشکلتون یکم عجیب هست !

لینکی که برای دانلود بهتون میده مربوط به یه نرم افزار دیگر هست ممکنه آلودئه به ویروزس باشه ...

سیستمتون رو یک بار اسکن کنید سپس آخرین نسخه رو دانلود و در جای مشخصی نصب کنید .
به احتمال زیاد مشکلتون رفع میشه ...

یک مدت استفاده کردم و بعد از چند وقت این مشکل برام پیش اومد نه ویروس نیست چون Eset Smart دارم و 3 روز یکبار درایوها رو اسکن می کنم

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
فعلا که نمیدونم چرا ولی همه 100 ساتوشی و 200 ساتوشی میدن

که اگه 1 دلار بابت 1000 کپچا بدیم درامد میشه 100 تا 200 هزارساتوشی که میشه حدود 42 سنت تا 84 سنت!

قضییه چیه؟ بعضیاش زیر 100 هم میدن

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
از این برنامه استفاده بکنید خیلی خوبه
GSA Captcha Breaker
gsa search engine ranker
gsa seo indexer

این 3 تا برنامه خوبه برای کسب درآمد اینترنتی

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
من این روش رو تست کردم.
5 دلار گذاشتم تو وبمانی و تستش کردم.
ضرره. مگه اینکه بالای 270 هزار ساتوشی گیر بیاری با هر دلار

من در ازای این 5 دلار، 2.3 دلار دراوردم.
میانگیین کل کپچا ها هم شد 120 ساتوشی.

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
من این روش رو تست کردم.
5 دلار گذاشتم تو وبمانی و تستش کردم.
ضرره. مگه اینکه بالای 270 هزار ساتوشی گیر بیاری با هر دلار

من در ازای این 5 دلار، 2.3 دلار دراوردم.
میانگیین کل کپچا ها هم شد 120 ساتوشی.

سلام خدمت شما ...

بله منم 3 دلار قرار دادم و بهم 1.7 دلار برگردوند ... که با توجه به بازگشتت اصلا به صرفه نیست ...

من دارم برنامه ای طراحی میکنم (با کمک یکی از دوستان خوبم) که باهاش بتونیم خیلی سریع تر به بیت کویین دست پیدا بکنیم ...

بعد از اوکی شدن نرم افزار بهتون همه آموزش هارو هم میدم به ترتیب ...

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
سلام خدمت شما ...

بله منم 3 دلار قرار دادم و بهم 1.7 دلار برگردوند ... که با توجه به بازگشتت اصلا به صرفه نیست ...

من دارم برنامه ای طراحی میکنم (با کمک یکی از دوستان خوبم) که باهاش بتونیم خیلی سریع تر به بیت کویین دست پیدا بکنیم ...

بعد از اوکی شدن نرم افزار بهتون همه آموزش هارو هم میدم به ترتیب ...

اگه سایت هایی مثل freebitco.in باشه خیلی خوبه کلا سایت هایی با مینیمم 300 ساتوشی به بالا لازمه

بالا