• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد عالی از بیت کویین با سایت epay (با متد جدید ! )

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
اگه سایت هایی مثل freebitco.in باشه خیلی خوبه کلا سایت هایی با مینیمم 300 ساتوشی به بالا لازمه

درسته ..

من یه مدت هست دارم بیت کویین و داج کویین DageCoin رو مقایسه میکنم ...

به این نتیجه رسیدم که Doge coin خیلی به صرفه تر از Bitcoin هست ...

جو.ری که حساب کردم و تست هم خودم به شخصه انجام دادم به نتیجه خوبی رسیدم ...

برای به دست اوردن 0.5 بیت کویین معادل 220 دلار شما باید باید 50 ملیون ساتوشی جم کنید که واقعا سخت و نفس گیر هست !!!

اما برای داج کویین فقط باید 1 ملیون به دست بیارید که معادل 220 دلار هم اکنون هست !!!

هر سایت داج کویینی هم به صورت میانگین 5 داج میده که خیلی به صرفه هست به شخصه توی 1 ساعت تست 500 داج به دست آوردم ... تازه به صورت دستی که مجبور بودم تک تک لینک هارو دستی باز کنم و این وسط زمان هم از دست میرفت ...

اگه خوش شانس باشید و خوب کار کنید ماهی 2 الی 10 ملیون داج به دست میاد که سرمایه خوبی هست ...

داج رو هم خیلی راحت میتونید تبدیل کنید (خود منم خرید انجام میدم ...)

منتظر برنامه باشید که تا شب توی انجمن قرار میگیره ... همه چیزش اوکی شده فقط مونده گرافیکش ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام خدمت شما ...

بله منم 3 دلار قرار دادم و بهم 1.7 دلار برگردوند ... که با توجه به بازگشتت اصلا به صرفه نیست ...

من دارم برنامه ای طراحی میکنم (با کمک یکی از دوستان خوبم) که باهاش بتونیم خیلی سریع تر به بیت کویین دست پیدا بکنیم ...

بعد از اوکی شدن نرم افزار بهتون همه آموزش هارو هم میدم به ترتیب ...

جدی اگر یک همچین کاری بکنی محشر میشه !! سر کاری نباشه :D

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
جدی اگر یک همچین کاری بکنی محشر میشه !! سر کاری نباشه :D

برنامه آخراشه حداکثر 9 شب به بعد معرفیش میکنم ...

اما خوب چن دیدم بیت کویین مستقیم ارزش نداره فعلا نسخه 1 رو روی داج کویین دارم تنظیم میکنم ... نسخه های بعدی رو اگه برنامه با استقبال روبه رو بشه ارز های دیگه هم قرار میدم مثل بیت کویین (حالا شاید هم این وسط اومدم بیت کویین رو هم قرار دادم توی نسخه 1 ...)

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برنامه آخراشه حداکثر 9 شب به بعد معرفیش میکنم ...

اما خوب چن دیدم بیت کویین مستقیم ارزش نداره فعلا نسخه 1 رو روی داج کویین دارم تنظیم میکنم ... نسخه های بعدی رو اگه برنامه با استقبال روبه رو بشه ارز های دیگه هم قرار میدم مثل بیت کویین (حالا شاید هم این وسط اومدم بیت کویین رو هم قرار دادم توی نسخه 1 ...)

انشاالله به امید خدا

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
درسته ..

من یه مدت هست دارم بیت کویین و داج کویین DageCoin رو مقایسه میکنم ...

به این نتیجه رسیدم که Doge coin خیلی به صرفه تر از Bitcoin هست ...

جو.ری که حساب کردم و تست هم خودم به شخصه انجام دادم به نتیجه خوبی رسیدم ...

برای به دست اوردن 0.5 بیت کویین معادل 220 دلار شما باید باید 50 ملیون ساتوشی جم کنید که واقعا سخت و نفس گیر هست !!!

اما برای داج کویین فقط باید 1 ملیون به دست بیارید که معادل 220 دلار هم اکنون هست !!!

هر سایت داج کویینی هم به صورت میانگین 5 داج میده که خیلی به صرفه هست به شخصه توی 1 ساعت تست 500 داج به دست آوردم ... تازه به صورت دستی که مجبور بودم تک تک لینک هارو دستی باز کنم و این وسط زمان هم از دست میرفت ...

اگه خوش شانس باشید و خوب کار کنید ماهی 2 الی 10 ملیون داج به دست میاد که سرمایه خوبی هست ...

داج رو هم خیلی راحت میتونید تبدیل کنید (خود منم خرید انجام میدم ...)

منتظر برنامه باشید که تا شب توی انجمن قرار میگیره ... همه چیزش اوکی شده فقط مونده گرافیکش ...

با همون 2captcha کپچا ها رو وارد میکنه؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
با همون 2captcha کپچا ها رو وارد میکنه؟

متعصفانه من بلد نیستم این افزونه رو بهش اضافه کنم که به صورت خودکار با سایت : 2captcha وارد کنه ...

نسخه فعلی رو دارم تموم میکنم و میدم بیرون فقط لینک سایت ها مونده ...

سعی میکنم تو نسخه جدیدش یا این سایت رو یا اگرم شد یک کاری کنم کپچا ها کاملا خودکار بشن ...

jackali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت سرمایه گزاری بیت کویین
تاریخ:2016/6/1
در این سایت شما میتونید سرمایه گزاری کنید همره با سود روزانه و پرداخت سریع
خوبه این سایت اینه که فعال هستش و اسکم نیستند و با تحقیقی که داشتم این یک شرکته که دارای نماد اعمتاد
ینی کار کردن تو این سایت تضمینی هستش
من خودم تو سایت های زیادی فعالیت داشتم ولی متاسفانه نتونستم برداشت کنم چون اسکم شدند ولی اخرش با سرمایه گزاری تو این سایت تونستم اولین برداشتمو کنم
در صورت داشتن سوالی میتوانید به بخش پشتیبانی انلاین سایت مراجعه کنید
برا عضویت بر روی کلمه زیر کلیک کنید

برا ارتباط با من میتونید به وبلاگ من مراجعه کنید

http://jakali.avablog.ir

بالا