• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد عالی با بازی کردن بیت کوین با سایت satoshimines به همراه برداشت

saeidm21

Registered User
لایک‌ها
29
افزین عالیه فقط حواست باشه از کم شروع کنی تا دستت بیاد بعضی وقت ها سیستم پیشرفته میشه همه کلیک ها رو میفهمه حواست باشه
اینم 0.05 بیت کوین سود که خیلی دیر واریز شد این سایت بلوک چاین هم رو اعصابه دیر کانفیرم میخوره

5555555.jpg

saeidm21

Registered User
لایک‌ها
29
این هم 0.07 بیت کوین سود حدود 20 دلار

7777777777777777.jpg

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ببخشید شما با چند میل در قسمت bet قرار می دهید و کدام مین را انتخاب می کنید 1 مین یا 3 مین یا 5 مین و برروی چند خانه کلیک می کنی

saeidm21

Registered User
لایک‌ها
29
من همیشه در قسمت bet مبلغ کم میزارم و شروع تا کمی سیستم دستم بیاد کجاها مین میزاره بعدش bet رو بیشتر و کمتر میکنم تا یه وقت ضرر نکنم به همین صورت ادامه میدوم البته شانس هم هست
همیشه با 1 مین کار میکنم چون شانس ما بیشتره

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خوب چقدر در قسمت bet قرار می دهی اگر می شود بگویید ؟ وقتی 1 مین را می زنی بر روی چند خانه کلیک می کنی؟ و آیا سریع کش اوت می کنی یا نه ؟

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
مثلا الان 70 میل که سود کردی چقدر در قسمت bet گذاشتی ؟وقتی 1 مین را می زنی بر روی چند خانه کلیک می کنی؟ و آیا سریع کش اوت می کنی یا نه ؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من همیشه در قسمت bet مبلغ کم میزارم و شروع تا کمی سیستم دستم بیاد کجاها مین میزاره بعدش bet رو بیشتر و کمتر میکنم تا یه وقت ضرر نکنم به همین صورت ادامه میدوم البته شانس هم هست
همیشه با 1 مین کار میکنم چون شانس ما بیشتره
اینجوری نیس که بگی شانست بیشتره... چون 1 مین باشه درسته ولی مبلغی که هربار بهت میده خیلی کمتر از مینای بیشتره، اینکه با 1 مین روی چندتا خونه کلیک کنی تا پ.لت دوبرابر بشه احتمالش حدود 40% هه، همین طورم برای سه مین هست که درسته تعداد مین بیشتر شده ولی روی تعداد خونه کمتری لازمه کلیک کنی تا پولت دوبرابر بشه و احتمال اینهم حدود همون 40% هه...
ولی اگه تونستی بفهمی که در هربازی سیستم مین ها رو کجا میذاره و الگوش کاملا رندوم نیس اونوقت میشه گفت احتمالش بالاتر از 50% بشه

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
میگم خدای شانسم. کو گوش شنوا.؟
تو اولین حرکت ببنید (حیف حسابم صفر بود.):
like.jpg

saeidm21

Registered User
لایک‌ها
29
هیچ وقت نمیشه تمرین رو با بازی اصلی یکی کرد

saeidm21

Registered User
لایک‌ها
29
اگر میشه جواب دقیق تر بده ؟
خب اول 5 میل گذاشتم تا ببینم چجوری و مین ها کجاست بعدش 2 تا 3 تا خونه رو میزنم باز bet رو بیشتر میکنم یکی یا دوتا
4 یا 5 بار که انجام میدم پولم رو برداشت میکنم چون سیستم قوی میشه . احتمال باختت صد در صده
دوباره بعد از چند ساعت بازم میام همین کار رو تکرار میکنم
زیاد کار کردن باعث میشه سیستم حساس بشه و کلیک هاتو تشخیص بده

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
همین الان با ساتوشی مین بازی کردم سرمایم 7 میل بود اول 3 میل بردم بعد 6 میل باختم بعدبا همان 3 میل سود توانستم 8 میل را بدست آورم خیلی ریسکش بالا ست هیچ کس بازی نکند مطمئن باشید می بازید

saeidm21

Registered User
لایک‌ها
29
بله ریسکش فوق العاده بالاست

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من حتی یک ساعت به یک ساعت بازی کردم نتیجه نداشت

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان من واقعا فهمیدم چه کار کنم با این کار من می توانم خیلی سود کنم شما به یک چیز پی نبرده اید - واقعا راست می گم تا حدودی ریسکش کم می شود

mrs1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
من یک ساعت دارم بازی می کنم نباختم پی در پی
چجوری مگه میشه؟ روشت چیه به منم بگو . ولی آخه این سایتا جوریه که اگر 100 بارم ببری یهو میفته رو دور باخت . البته توی این بازی شانس ادم بیشتره . حالا اگه روشت را بگی خوشحال میشم انجامش بدم .

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
البته من پول نذاشتم این کار را کردم در حال تست این بازی هستم که هیچ کدام به فکرتون هم نمی رسه ؟ یک خورده فکر کنید تا مثل من بفهمید ؟

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اول باختم چون زیاد از این بازی نمی دانستم اما الان دستش را خواندم

بالا