• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد آنلاین با کارت گرافیک

Qubit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا واسه امنیتش میتونی از چند تا نرم افزاری که برنامه رو محصور به خودشون میکنن استفاده کنی، مثلا با vmware یا sandboxie می تونی مطمئن باشی که به هیچ عنوان برنامه نتونه به سیستمت آسیب برسونه، یا هکر اطلاعاتت رو مورد هدف قرار بده.
در کنارش هم اگه نمی خوای به کارتت صدمه ای برسه و به این برنامه اعتماد نداری یه نرم افزار کنترل کننده ی دمای cpu و gpu نصب کن که هر موقع دما به حد معینی رسید سیستمو خاموش کنه، یا حتی می تونی از یه اسکریپت واسه اینکار استفاده کنی تا در صورت لزوم برنامه رو ببنده.
کسایی که به کامپیوتر واردن می دونن چطوری ازش استفاده کنن.
هر کاری راهی داره.
در ضمن شما از کجا مطئنی که واسه کارهای خلاف استفاده میشه، مثلا من خودم یه مجموعه عکس دارم که چند سال پیش به علت مراقبت از عکسهام روشون پسورد گذاشتم، و الان پسوردش یادم نمیاد خوب الان اگه دلار گرون نبود میتونستم هزینه کنم بدم عکسامو ریکاوری کنن. p:

goldensystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با احترام به نظر دوستان عزیز
لطفا بدون هیچ گونه بدبینی نسبت به هیچ قومیت و ملتی صحبت کنید
برای تایید صحت برنامه به لینک زیر که در خصوص پرداخت های سایت معرفی شده بروید
Описание сайта rublik.com
در لینک بالا کاربران برنامه از سایت مربوطه بدلیل پرداخت های به موقع تشکر کرده اند
و از سخت افزار هایی که برنامه نیاز دارد صحبت کرده اند
همچنین لینک زیر
http://www.websitelooker.com/search.php?site=rublik.com
سایت معتبر در خصوص شناسایی سایت های متقلب و همچنین سایت های با ارزش
می توانید رتبه سایتی مثل گوگل ، درآمد سالیانه و تراکنش روزانه سایت را ببیند

در هر حال شما نمی توانید به اسم چینی یا روسی بودن یک برنامه در باره آن قضاوت کنید
در ضمن اگر دارای کارت گرافیک قوی و پردازنده خوبی هستید با این برنامه کار کنید
مدل کارت های گرافیک هم قبلا قید شده

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
با احترام به نظر دوستان عزیز لطفا بدون هیچ گونه بدبینی نسبت به هیچ قومیت و ملتی صحبت کنید برای تایید صحت برنامه به لینک زیر که در خصوص پرداخت های سایت معرفی شده بروید Описание сайта rublik.com در لینک بالا کاربران برنامه از سایت مربوطه بدلیل پرداخت های به موقع تشکر کرده اند و از سخت افزار هایی که برنامه نیاز دارد صحبت کرده اند همچنین لینک زیر http://www.websitelooker.com/search.php?site=rublik.com سایت معتبر در خصوص شناسایی سایت های متقلب و همچنین سایت های با ارزش می توانید رتبه سایتی مثل گوگل ، درآمد سالیانه و تراکنش روزانه سایت را ببیند در هر حال شما نمی توانید به اسم چینی یا روسی بودن یک برنامه در باره آن قضاوت کنید در ضمن اگر دارای کارت گرافیک قوی و پردازنده خوبی هستید با این برنامه کار کنید مدل کارت های گرافیک هم قبلا قید شده
100% تایید میشه.

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
این چجور درآمدیه ؟
میشه یکی بیشتر و واضح تر توضیح بده ؟
اینجورشو ندیده بودیم

senatorspartacus

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستا یه راهنمایی من به جایی [FONT=&quot]روبل دلار انتخاب کردم.فرقش چیه....؟

[/FONT]

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
ای بابا ول کنین این راههای بی سر و ته کسب درآمد رو .. کسی تا به حال از این راهها موفق نشده . این روشها فقط برای کسانی که اجراش می کنن سود داره و بس . سر بقیه کلاه میره ....

new24

Registered User
لایک‌ها
300
یک نصیحت با روس و چینی جماعت کاری میخوای انجام بدی پشت و روت قفل بزن چون جماعتی نجستر از اینا وجود نداره پای پول بیاد وسط ننه خودشون حراج میکنن
احسنت مخصوصا تیکه آخرش!!:)

goldensystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

دوستانی که در خصوص نسل و نژاد انسان ها حساسیت دارند
نرم افزار لینک زیر کاملا اروپائی است
در حالت عادی هر ماه تا 45 دلار پرداخت دارد
امتحان کنید

Gomez PEER Zone

بالا