• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در امد برای شما با تضمین بنده

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوست عزیز خوبین اگه دنبال کسب در امد اینترنتی هستید به وبلاگ من سر بزنید من هم تضمیین میکنم با ۶۰۰۰ تومان سرمایه گذاری ۶۰۰۰ تومنتون اگه رفت من به شما ۶۰۰۰ تومنتونو میدم این هم ایمیل بنده اگه دوست داشتین به من اعتماد کنید ایمیل بفرستید من در خدمتتونم کمکتونم میکنم همه جوره با تشکر از شما وبلاگ بنده اگه حوصله خوندن ندارید در اخر وبلاگ فیلم گذاشتم باز ممنون از وقت دادن به بنده
WWW.bia2pooli.mihanblog.com
Email:[email protected]

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
من جایزم اینه ۶۰۰۰ تومن شما رو تضمین میکنم که نگن پولتو میخورن ۶۰۰۰ تومنتونو بهتون پس میدم اگرم دوست داشتین جایزه ۹۰ سنت رو بهتون میدم بله هر کدوم دوست داشتین و ۴ تا زیر مجموعتونو بگیرین ۹۰ سنت هم بخاطر ۴ زیرمجموعه بهتون جایزه میدم خوبه؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
من ۲ تا زیر مجموعه دارم که فعال هستن ثبت نام نکردن ولی دارن زیر مجموعه میگیرن به محض ثبت نام ۴ تا زیر مجموعشونو کامل بچینن واسه این میخوام همه برن پایین و به شما کمک میکنم و در ضمن من همه پرداختامو میزارم به نفع شماست چون از اسم بالاسریتون که بنده باشم و منو میشناسین به بقیه میگین پول در اوردم که بقیه باورشون شه

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
شوخی بامزه ای بود
وقتشو بیشتر کنین

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
عزیز چه شوخی من خیلی هم جدی هستم و پای تمام حرفهام وایسادم چه چیزی تو این پست شوخیه میشه بگید ما هم بخندیم

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
من قصد توهین با خراب کردن تاپیک شما رو ندارم.ولی میخام بدونم چه کسی ویا چه چیزی شما رو تضمین میکنه؟
من یادمه یه زمانی نتورکی به نام وست ویژن شروع به کار کرد و مجوز هم گرفته بود و همه میگفتن هر کی بیاد زیرمجموعه ما بشه ما هم تضمین میکنیم که ... ولی بعد که کلا فعالیت تو سیستمهای هرمی چه خارجی چه داخلی جرم اعلام شد همه اونایی که مدعی بودن حرفشونو پس گرفتن.بگذریم.
حالا درسته مبلغ 7 تومن چیزی نیست ولی وقتی میگید تضمین یعنی یا چک یا سفته یا چیز دیگه.تضمین شما چیه؟ یا شاید چون مبلغش کمه تضمین شما هم در حد حرفه!

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
در حد حرف من ۶۰۰۰ تومن شما رو تضمین میکنم من نمیدونم شما به چه چیزی که من تضمیین بدم قبول میکنید چک و سفته هم برای ۷ تومن خنده داره ولی من به شرفم قسم میخورم که ۷۰۰۰ شما رو تضمین میکنم من دارم یه گروه تشکیل میدم که نزدیکترین دوستامم جزوشن وحتی حاضرم شمارمو در اختیار شما قرار بدم و حتی حضوری همیدگرو ببینیم دست نوشته بدم زیرشو امضا و انگشت بزنم خوبه شما باور میکنی و اینکه من میخوام گروهی رو تشکیل بدم که افرادش ۶۰۰۰ که خیلی کمه شاید ۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ارزش داشته باشن و هر معامله ایی پایه و اساسش اعتماده اگه اعتماد نباشه صرافی وجود نداره دوست من . و شما با این سیستم کار گروهی رو یاد میگیریم و با هم در ارتباط هستیم همیشه تضمین بیشتر از این ؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
بازهم بگم شما با ۶۰۰۰ تومن یه ساندویچ میخری وست ویژن حداقل ۱ میلیون سرمایه میخواد اونم وارد شرکت میشد بلکه اینجا شما پول رو به حساب بنده که منو میشناسین و همیشه در ارتباطم باهاتون تنهاتون نمیزارم ما همه با هم هستیم و برای کمک به هم اینجا جم شدیم با تشکر از وقتی که در اختیارم گذاشتین

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
لطفا نحوه اعتماد سازی را بگید چون به حساب شما واریز میشه

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
در حد حرف من ۶۰۰۰ تومن شما رو تضمین میکنم من نمیدونم شما به چه چیزی که من تضمیین بدم قبول میکنید چک و سفته هم برای ۷ تومن خنده داره ولی من به شرفم قسم میخورم که ۷۰۰۰ شما رو تضمین میکنم من دارم یه گروه تشکیل میدم که نزدیکترین دوستامم جزوشن وحتی حاضرم شمارمو در اختیار شما قرار بدم و حتی حضوری همیدگرو ببینیم دست نوشته بدم زیرشو امضا و انگشت بزنم خوبه شما باور میکنی و اینکه من میخوام گروهی رو تشکیل بدم که افرادش ۶۰۰۰ که خیلی کمه شاید ۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ارزش داشته باشن و هر معامله ایی پایه و اساسش اعتماده اگه اعتماد نباشه صرافی وجود نداره دوست من . و شما با این سیستم کار گروهی رو یاد میگیریم و با هم در ارتباط هستیم همیشه تضمین بیشتر از این ؟

شما یک کپی از کارت ملیت که پشتش با دست خودت نوشتی "من این 6 تومن رو ضمانت میدم که به سود آوری برسه یادر صورت نارضایتی برگشت بزنم " بده پاشم امضا بزن؛ این میشه ضمانت . قبوله ؟
اونوقت اگه 100 نفر ازین کپی کارت ملی داشته باشن و اگه خدای نکرده پول با ضامن غیب شد ، ارسال این تعداد کپی با ایمیل به پلیس فتا میتونه کارگشا باشه .
ضمانت حرفی به اندازه همون چک و سفته 7 تومنی خنده داره
7 تومن پولی نیست برای من نوعی ، ولی 100 تا 7 تومن برای شما چی ؟ پولی نیست ؟ ;)

ضمانتی که گفتم قبوله ؟ اگه آره تو پست اول هم بزارین

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز دیاگرام من اگه ۶۰۰۰ تومن شما رو کسی بخواد بخوره ۶۰۰۰ تومن رو به شما پس میدم که همچین چیزی در کار نیست و بنده دست نوشته با امضا و اثر انگشت میدم خوبه ؟

Last edited:

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
و موبومس عزیز شما خیلی اتیشت تنده و اینکه ۱۰۰ تا ۶ تومن بنده ۶۰۰۰ تومان شما رو که زیر مجموعه بنده هستید رو تضمین میکنم اگه پولتونو خوردن که همچین چیزی در کار نیست براتون کارت به کارت میکنم خوبه اینکه کارت ملی شما میخوای بنده تمام اطلاعاتم رو تو نت پخش کنم ؟ من برگه مینویسم امضا میکنم و انگشت هم میزنم در صورت خورده شدن پول شما ۶۰۰۰ تومنتونو پس میدم بنده هم دشمن شما نیستم که اینجوری بر خورد میکنی در خدمتم بازم و باز هم بگم قرار نیست ۱۰۰ تا ۷ تومن تو جیب بنده بره ۴ تاش تو جیب بنده میره

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
اصلا این روش جای هیچ نوع کلاه برداری نداره.همه ی واریز ها مستقیم بین حساب کاربر ها انجام می شه و هیچ نوع واسطه ای وجود نداره.
من خودم 1.75 دلارم شده 7 تا توی چند روز.
فقط تبلیغ می خواد.

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
و موبومس عزیز شما خیلی اتیشت تنده و اینکه ۱۰۰ تا ۶ تومن بنده ۶۰۰۰ تومان شما رو که زیر مجموعه بنده هستید رو تضمین میکنم اگه پولتونو خوردن که همچین چیزی در کار نیست براتون کارت به کارت میکنم خوبه اینکه کارت ملی شما میخوای بنده تمام اطلاعاتم رو تو نت پخش کنم ؟ من برگه مینویسم امضا میکنم و انگشت هم میزنم در صورت خورده شدن پول شما ۶۰۰۰ تومنتونو پس میدم بنده هم دشمن شما نیستم که اینجوری بر خورد میکنی در خدمتم بازم و باز هم بگم قرار نیست ۱۰۰ تا ۷ تومن تو جیب بنده بره ۴ تاش تو جیب بنده میره

اطلاعاتت رو در نت پخش نکن دوست عزیز
فقط به کسایی که 7 تومن واریز میکنن ؛ کپی کارت ملی پشت نویسی شده بده

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
میدم من حاضرم به شما ۶۰۰۰ تومنتم بدم فقط ۴ زیر مجموعتو بگیر خوبه من جای شما ۶۰۰۰ تومنتو بدم راضی میشی ؟موبومس عزیز ؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
نمیخوایم عضو شی دوست عزیز زوری نیست منم دربه در دنبال این نیستم جیب شما رو خالی کنم واسه ۶۰۰۰ تومنی که میخوای بدی فقط اینم گفتم واسه اینکه بدونی اعتماد من به این کار و اعتمادی ایجاد بشه بین من و شما

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
میدم من حاضرم به شما ۶۰۰۰ تومنتم بدم فقط ۴ زیر مجموعتو بگیر خوبه من جای شما ۶۰۰۰ تومنتو بدم راضی میشی ؟موبومس عزیز ؟
منم به شما گفتم موضوع 6 تومن فقط من یکی نیست
موضوع از 100 نفر یا بیشتر ، 6 تومن گرفتنه
من نگفتم شما کلاهبرداری . بلکه میگم اگه از کارت مطمئنی که سر در تاپیکت اینقدر محکم نوشتی با تضمین ، چرا به ازای هر 6 تومن یک کپی کارت ملیت که ضمانت رو با دستخط نوشتی ایمیل نمیکنی ؟!
مگه تضمین نیست ؟ پس چرا دست نوشته نمیدی ؟
نکنه ازون ضمانتاییه که همه در حد حرف بلدن ؟

بالا