• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در امد برای شما با تضمین بنده

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
داداش گلم من ۴ نفر خودمو ضمانت میکنم بعدشم یکی تو یه گروه دیگه میاد ثبت بزنه و ثبت نام کنه مسولش منم ؟ ثبت نام نمیکنی چر میای تایپک رو بهم میریزی ؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
حرف شما مثل این میمونه بنده شرکت سرکه سازی دارم و برای مثال سرکمو تضمین میکنم بعد یکی میاد یه سرکه تقلبی با یه اسم دیگه میده بنده مقصرم نه داداش تا اینجاشم راه اومدم شما فقط میخوای مخالفت کنی و تایپک رو بهم بریزی مگر نه من حتی به شما گفتم ۶۰۰۰ شمارم بنده میدم که برادریمو ثابت کنم شرمنده نرود میخ اهنی در سنگ هرگز شما حرف خودتو بزن بنده هم حرف خودمو

Amir026

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم به شما گفتم موضوع 6 تومن فقط من یکی نیست
موضوع از 100 نفر یا بیشتر ، 6 تومن گرفتنه
من نگفتم شما کلاهبرداری . بلکه میگم اگه از کارت مطمئنی که سر در تاپیکت اینقدر محکم نوشتی با تضمین ، چرا به ازای هر 6 تومن یک کپی کارت ملیت که ضمانت رو با دستخط نوشتی ایمیل نمیکنی ؟!
مگه تضمین نیست ؟ پس چرا دست نوشته نمیدی ؟
نکنه ازون ضمانتاییه که همه در حد حرف بلدن ؟
گل گفتی داداش

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
اقا مجتبی بحث سر ۶۰۰۰ تومن نیست این اقا فکر میکنه تو جیب بنده ۱۰۰ تا ۶۰۰۰. تومن میره در صورتی که بنده اومدم تضمین کردم منم اگه گیر ۶۰۰۰ تومن بودم نمیومدم اینجا تو بازار روزی میشه میلیونی دزدی کرد بدون اینکه کسی بفهمه. ولی مشکل اینجاست بچه های ما کار گروهی بلد نیستن وضع حال یه مدرسه تو ایران و یه مدرسه تو ژاپن رو شنیدی تو ایران ۱ دقیقه وقت میدن بچه ها بادکنک همدیگرو بترکونن اونایی که بادکنک هاشون نترکیده باشه برنده میشن تو ایران همه میترکن جز ۳ تا ولی تو ژاپن همین برنامه اجرا میشه تمام بادکنک های بچه ها سالم میمونه و همشون برنده میشن ماهم اگه کمی فکر میکردیم همه برنده میشدن این نتیجه کار گروهی و هم فکریه تازه شما حداقل ماهی ۵۰ باری از کارتخوان ها استفاده میکنی همین ۶۰۰۰ تومن میره تو جیب دولت حالا حاضر نیستی هم به خودت هم مردم دیگه کمک کنی و این ۶۰۰۰ تومن حتی اگه ۱۰ درصد به ۳۰۰ میلیون نزدیکت کنه ارزششو نداره ؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
اقا مجتبی بحث سر ۶۰۰۰ تومن نیست این اقا فکر میکنه تو جیب بنده ۱۰۰ تا ۶۰۰۰. تومن میره در صورتی که بنده اومدم تضمین کردم منم اگه گیر ۶۰۰۰ تومن بودم نمیومدم اینجا تو بازار روزی میشه میلیونی دزدی کرد بدون اینکه کسی بفهمه. ولی مشکل اینجاست بچه های ما کار گروهی بلد نیستن وضع حال یه مدرسه تو ایران و یه مدرسه تو ژاپن رو شنیدی تو ایران ۱ دقیقه وقت میدن بچه ها بادکنک همدیگرو بترکونن اونایی که بادکنک هاشون نترکیده باشه برنده میشن تو ایران همه میترکن جز ۳ تا ولی تو ژاپن همین برنامه اجرا میشه تمام بادکنک های بچه ها سالم میمونه و همشون برنده میشن ماهم اگه کمی فکر میکردیم همه برنده میشدن این نتیجه کار گروهی و هم فکریه تازه شما حداقل ماهی ۵۰ باری از کارتخوان ها استفاده میکنی همین ۶۰۰۰ تومن میره تو جیب دولت حالا حاضر نیستی هم به خودت هم مردم دیگه کمک کنی و این ۶۰۰۰ تومن حتی اگه ۱۰ درصد به ۳۰۰ میلیون نزدیکت کنه ارزششو نداره ؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
اقا امیر شما هم فکر میکنی بنده میخوام کلاهبرداری کنم اخه با ۶۰۰۰ تومن اونم ۴ تا ۶۰۰۰ تومن من گفتم حتی حاضرم حضوری ملاقات داشته باشیم من بیشتر دوست دارم با هم دوست باشیم یه تیم باشیم کلاهبرداری هم اصول خودشو داره من بیام به خاطر ۱۰۰ شش هزار تومن خودمو بفرستم زندان نه داداش گلم تو کلانتری هم ‌بری بهت میخندن واسه اینکار از من به شما نصیحت گلکویست هم میلیونی پول میگرفت که بعد ۲ سال میلیاردی شد ممنون از وقتی که به بنده دادین

Amir026

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا امیر شما هم فکر میکنی بنده میخوام کلاهبرداری کنم اخه با ۶۰۰۰ تومن اونم ۴ تا ۶۰۰۰ تومن من گفتم حتی حاضرم حضوری ملاقات داشته باشیم من بیشتر دوست دارم با هم دوست باشیم یه تیم باشیم کلاهبرداری هم اصول خودشو داره من بیام به خاطر ۱۰۰ شش هزار تومن خودمو بفرستم زندان نه داداش گلم تو کلانتری هم ‌بری بهت میخندن واسه اینکار از من به شما نصیحت گلکویست هم میلیونی پول میگرفت که بعد ۲ سال میلیاردی شد ممنون از وقتی که به بنده دادین
داداش من قصد جسارت نداشتم شرمنده

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
جسارتم میکردی واسه ما عزیزی منم قصدم نبود چیزی بگم شما بگی شرمندم دشمنت شرمنده باشه خیلی گلی ایشالا که همیشه موفق باشی

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
بچه های گل فروم من ۲ تا زیر مجموعه دارم که از دوستای صمیمیم هستن یه عزیزی هم امروز ثبت نام کرد ولی هنوز پرداخت نکرده به یه زیر مجموعه دیگه نیاز دارم که اگه تهران باشه و شرق هم باشه بهتره که بتونم حضوری باهاش در ارتباط باشم ممنون زودتر اگه اقدام کنین ممنون میشم با تشکر از همتون

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
با تشکر از پژمان عزیز ثبت نام کرده ولی پرداخت نداشته هنوز لطفا با من در تماس باشه تا بتونم کمکش کنم و شرمنده ایشونم نشم با تشکر از همگی لطفا اگه کسی هست که از تهران مخصوصا شرق میخواد همکاری داشته باشه با بنده با ایمیل بنده با من در تماس باشه ممنون
Email:[email protected]

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
داش شما 6هزار تومن رو بجای من بده هر وقت سود دهی شد من 6 تومن شما رو پس میدم خوبه؟؟:general709:

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
استارتر عزيز
شما كه به كارت و طرحت ايمان داري . وظيفه تو از قرار دادن پست آموزش اين طرح و جواب دادن به سوالات فني پيرامون روش كار سايت هست و نه چيزي بيشتر.
هركي دوست داشت و وارد طرحت شد نتيجه اعتمادش رو خواهد گرفت و هر كس هم بر اساس نگاه عوامانه گفت طرحت كلاهبرداريه يا تو دروغ پردازي مي كني وقتت رو صرف جواب دادن به اينا نكن. از جواب تو به اينا نه اين افراد قصد شركت پيدا مي كنند و نه قبول مي كنند . بلكه هميشه يه حرف ديگه اي در مي يارن .
امروز دست خط و كپي كارت ملي ، فردا سفته و پس فردا سند ملكي ازت مي خوان.
وقت خودت رو صرف شكاكان و بد دلان نكن.
اينجور طرح ها يه جو خوش بيني و ريسك پذيري مي خواد كه اينا ندارن . پس بيخودي نمي خواد جواب اضافي بدي بهشون.

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
اقای الفی یعنی شما ۶ هزار تومن تو جیبت نیست که بنده بخوام بدم؟ بعدشم شما ۶۰۰۰. تومان نمیخوای برای ایندت هزینه کنی ؟ بازم تشکر که پست رو خوندی و اقای امیرمیل شما به تمام دنیا شک داری ؟ فردا روزی تو بازار باید با کلی ادم سر و کله بزنی که اعتباری با شما کار میکنن به اونام اعتماد نکنی تو بازار نمیتونی کار کنی یعنی کل ایران کلاه بردارن ؟ پس بگو طرف که میلیاردها خرید میکنن با چک و سفته کلاهبردارن

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
با تشکر از موج سپید عزیز بعضی ها راضی به همکاری هستند ولی سوال هایی دارن که باید جواب داده بشه و سوال بی جواب براشون نمونه بازم ممنون که با پستتون تایپک بنده رو مزین فرمودید

maralbeauty

Registered User
لایک‌ها
12
یه سوال در مورد کپی کارت ملی واسم پیش اومد:
اگر این سایت کلاهبرداری کرد با کپی کارت ملی میخواین برای 6 تومن برین شکایت؟ :دی
شرکت سان استار میلیاردی کلاهبرداری کرده، اونوقت گیر 6 تومنید؟! :دی

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
مارال جان الان شما موافقی با بنده یا مخالف ؟ این سایت اگه کلاهبردار بود فقط اسکریپتش کلی پولشه هاست دامین گیر ۶ تومن من و شما نیست با تشکر بازم از پستت مارال جان

بالا