• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در امد روزانه 15 هزار تومان!

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
کدوم موسسه همینطوری یلخی بدونه رزومه کاری و .... مدرس میگیره مگه کشکه؟
پس این همه دانشجو که درس میدن چین .
گفتم که از حقوق کم شروع میشه .
موسسه ها هم که مثل قارچ زیاد شدن .

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16

روزنامه خراسان نوشت:

گفته مي شود با افزايش تب خريد سکه از شعب منتخب بانک ملي، مشتريان پرو پا قرص سکه در برخي شهرهاي غرب کشور براي کسب سود بيشتر به استخدام کارگران داراي کارت ملي اقدام مي کنند.

اين افراد با پرداخت 30هزارتومان به کارگري که او را تنها از اوايل صبح تا ظهر به کار گرفته اند، بيش از 200 هزار تومان در روز درآمد کسب مي کنند

وضعيت فعلي باعث ايجاد شغل‌هاي كاذب در بين برخي از مردم شده است تا جايي كه نوبت‌هاي اول را برخي از دلالان با دادن 50 هزار تومان و بيشتر حاضرند از مردم بخرند.به همين دليل عده‌اي ساعت‌ها در صف مي‌ايستند تا نوبت خود را به بهترين پيشنهاد با قيمت مناسب بفروشند. هم‌چنين برخي از دلالان با پرداخت مبلغي به تعدادي از رهگذران براي ساعتي از آنها كارت ملي اجاره مي‌كنند و با همين ترفندها چند باره در يك روز سكه مي‌خرند و در بازار آزاد مي‌فروشند

:lol: :lol: :lol:

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
شما باید اون هدفتون رو بصورت تمرینی حداقل یکی دو بار بصورت عملی اجرا کنی تا بدونی فاصله حرف تا عمل جند ساعت اضافه تایم داره. مثلا میگی هر مغازه ای ده دقیقه معطل میشم . در حالی که ممکنه صاحب مغازه مشتری داشته باشه و تا نیمساعت هم بهت محل نذاره. یا پول نداشته باشه و شما مجبور بشی بری و برگردی و پولت رو بگیری. و دهها نوع از این اتفاقات پیش بینی نشده که همه اینا در مرحله تست خودشو نشون میده. یه بار برنامه ت رو بصورت عملی امتحان بکن ببین چی میشه.
در مورد کار باید بدونی که هر طرحی که روی کاغذ صد در صد جواب میده در مرحله عمل حداکثر تا شصت در صد نتیجه میده. این آمار ها رو بصورت عملی بگیر بعدش برنامه اصلی تو بنویس و اجرا کن. موفق باشی

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
اینکه امید داری خوبه منتها خیلی هم سطح توقعت رو از سرمایت بالا نبر که اگر برآورده نشد (که احتمالش هم زیاده) از کار خسته نشی. کار آزاد هم به سادگی این سناریویی که طراحی کردی نیست. سعی کن همون کار فرهنگی مثل تدریس و اینها رو دنبال کنی. هم سابقه کار میشه هم وجهه اجتماعی بهتری داره.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
اینکه امید داری خوبه منتها خیلی هم سطح توقعت رو از سرمایت بالا نبر که اگر برآورده نشد (که احتمالش هم زیاده) از کار خسته نشی. کار آزاد هم به سادگی این سناریویی که طراحی کردی نیست. سعی کن همون کار فرهنگی مثل تدریس و اینها رو دنبال کنی. هم سابقه کار میشه هم وجهه اجتماعی بهتری داره.

احسنت
این جوری هم تجربه به دست میاره
هم سرمایه جمع می کنه .

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
شما کجا تشریف دارید ؟ چند روز در هفته وقتت آزاده ؟

می تونم کمکت کنم با این سرمایه که داری روزی 15 تا 20 هزار تومن کار کنی البته بستگی به محل سکونت و تجربه کاریت داره
رزومه برام پ خ کن
ممنون

Last edited:

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
سلام
شما کجا تشریف دارید ؟ چند روز در هفته وقتت آزاده ؟

می تونم کمکت کنم با این سرمایه که داری روزی 15 تا 20 هزار تومن کار کنی البته بستگی به محل سکونت و جربزه کاریت داره
رزومه برام پ خ کن
ممنون

lمیشه منم راهنمایی کنید
من تهران هستم

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
رفیقای من درس میدن . نیازی به پایان خدمت نیست . موسسه های مختلف تدریس دروس دبیرستان و هنرستان و ... هر چیزی که بلدی . اولش حقوقت کمه ولی با کمی تلاش بالا میره . یکی از دوستام دیفرانسیل درس میده . یه کتاب گل واژه بگیر با یه جزوه . میری سر کلاس از رو جزوه درس میدی بعد چند تا مثال حل میکنی . یه تمرین هم میدی برای جلسه ی بعد . از بین شاگردات و دوستاشون هم شاگرد خصوصی گیر میاری و از اون طریق هم کسب درآمد میکنی .

از درامد تدریس زبان خبر داری؟؟

ساعتی چقدر میدن این موسسات اموزش زبان مثل سفیر یا غیر معروف هاشون؟؟؟از لول پایین بخوایم شروع کنیم برای تدریس؟؟

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
درود دوست من...یک راه بهت پیشنهاد میکنم که بیشتر از این هم در میاری....هر چی بیشتر تلاش کنی بیشتر درمیاری هر وقت هم اراده کنی میتونی محصولت رو معرفی کنی...ماهی چند میلیون هم میشه...این طوری که بنظر میرسه راحت میتونی بازاریابی کنی همانند فروش کارت شارژ ایرانسل... میتونی خدمات بیمه ای انجام بدی؟؟؟ بعنوان فروشنده بیمه ( همانند بیمه های خصوی که داخل کشور هستن: پارسیان - کارآفرین - البرز - ایران - آسیا ...)اگه خواستی میتونم راهنماییت کنم....درآمدش هم خیلی خوبه..چون بستگی به خودت داره...

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
درود دوست من...یک راه بهت پیشنهاد میکنم که بیشتر از این هم در میاری....هر چی بیشتر تلاش کنی بیشتر درمیاری هر وقت هم اراده کنی میتونی محصولت رو معرفی کنی...ماهی چند میلیون هم میشه...این طوری که بنظر میرسه راحت میتونی بازاریابی کنی همانند فروش کارت شارژ ایرانسل... میتونی خدمات بیمه ای انجام بدی؟؟؟ بعنوان فروشنده بیمه ( همانند بیمه های خصوی که داخل کشور هستن: پارسیان - کارآفرین - البرز - ایران - آسیا ...)اگه خواستی میتونم راهنماییت کنم....درآمدش هم خیلی خوبه..چون بستگی به خودت داره...

میشه بیشتر توضیح بدی؟

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
نمایندگی بیمه زدن هزینه داره و زیاد جالب نیست...بدون هیچگونه هزینه ای میتونی بری با یکی از دفاتر نمایندگی صحبت کنی و برای اونا کار کنی .. اگه بتونی نمایندگی عمر بیمه کارآفرین رو بگیری خیلی خوبه ...هیچگونه هزینه ای هم نداره.درآمدش هم خیلی خوبه...ساعت 12 شب هم میتونی بیمه نامه بفروشی...من خودم قبلا نمایندگی داشتم الان تو سرپرستی بیمه کارآفرین شهر خودمون هستم.... بهش فکر کن..خیلی خوبه....اگه سوال دیگه ای داشتی باز هم در خدمتم...

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
نمایندگی بیمه زدن هزینه داره و زیاد جالب نیست...بدون هیچگونه هزینه ای میتونی بری با یکی از دفاتر نمایندگی صحبت کنی و برای اونا کار کنی .. اگه بتونی نمایندگی عمر بیمه کارآفرین رو بگیری خیلی خوبه ...هیچگونه هزینه ای هم نداره.درآمدش هم خیلی خوبه...ساعت 12 شب هم میتونی بیمه نامه بفروشی...من خودم قبلا نمایندگی داشتم الان تو سرپرستی بیمه کارآفرین شهر خودمون هستم.... بهش فکر کن..خیلی خوبه....اگه سوال دیگه ای داشتی باز هم در خدمتم...

بیمه عمر چی هست؟ طریقه بازار یابیش چه جوریه؟
درصدش چقدره؟ یه مقدار راهنمایی کنید

و اینکه نمایندگی بیمه ای که بشه همه نوع بیمه نامه ای رو صادر کرد هم میدن؟کدوم بیمه ؟

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
میتونی یه نصف روز با تاکسی کرایه ای کار کنی.البته مخفیانه و تو آزانس که به مدارکت گیر ندن.کلا طرف باید شناس باشه و بهت کاربده. میتونی در این مورد با مدیران آژانس های مختلف یه مشاوره ای بکنی. خودشون ماشین دارن ولی راننده ندارن. میتونی شریکی باهاشون کارکنی.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
با سلام خدمت دوستان
من عضور تازه وارد هستم 19 سال دارم و این اولین پست من هست
خدمتتون عرض کنم که توی گنجینه ی سپهر بانک صادرات یک حساب باز کردن به مدت پنج سال به این صورت که هر ماه حدود 180-200 تومن به این حساب واریز میکنم که با سود سالیانه 15% تا اخر پنج سال که از دانشگاه در بیام و بخام برم سربازی ( که البته با بند (پ) میرم امریه) یه سرمایه 17-18 میلیونی داشته باشم

حالا یه سوال اساسی داشتم!
اونم اینکه از بچه ها شنیدم که به دلیل بالا بودن نرخ تورم در کشور ما حدود 20 تا 30 درصد بهتره که با پولی که داریم ملک بخریم مثله زمین یا طلا که البته برای من که هنوز هیچ سرمایه ایی ندارم مقدور نیست! ولی تا به الان سرمایه من 620 هزار تومن هست که ماهیانه از طرف بانک سود روش میاد
حالا سوال اصلیه من اینه که با این پولی که دارم چطور میتونم روزی 15 هزار تومن در امد داشته باشم؟ یعنی با این پولم که 620 تومن هست کاری کنم که روزانه 15 هزار تومن در امد داشته باشم؟
البته بع ذهن خودم فعلا این راه خطور کرده که میتونم شارژ ایرانسل به صورت عمده خریداری کنم با با قیمت 2100 یا 2200 یا یچیزی که به نفعم باشه بفروشم اما این کار خیلی زمان بر هست تا بخام 15000 تومن روزی در بیارم

لطفا دوستان راهنمایی کنن هر راه ممکن علاوه بر این سرمایه ی 620 تومنی که دارم! بتونم روزانه بین 12 تا 15 هزار تومن در امد داشته باشم؟؟ ممنون میشم از همتون

راستی طرح سپرده ی طلای بانک صادرات به چه صورت هست؟ تا جایی که من میدونم میتونیم معادل حداقل 5 گرم طلای 14 عیار برابر با 250 هزار تومن طلا بخریم و از تغییرات قیمت طلا بهره ببریم ایا به صرفه هست؟البته چیز زیادی نمیدونم اگه کسی از دوستان منو کاملا روشن کنه واقعا ممنون میشم!

ارز خارجی .. دلار ... بخر بزار گاو صندوق

baroooon

Registered User
لایک‌ها
13
من نظرم روی فروشگاه اینترنتیه.یه سایت درست و درمون بزن و یه خدماتی هم داشته باش مثلا تخفیف و ارسال رایگان!
;)

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
با این نرخ تورم پولت رو توی بانک بزاری تا چند سال دیگه حتی اگه سودش رو هم بهت بدن ارزش پولت نصف شده . با پولت کار کن اگه کاری به ذهنت میرسه. پول تو بانک خوابوندن کار اشتباهیه . یا این که یه کم وقتی پولت زیاد شد از بانک بکش بیرون بعد باهاش کار کن اگه الان پولت کمه .

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
پسر روزانه 15 تومن کمه.اما اگه کار کنی و سرمایه رو به 2میلیون برسونی میشه 1کارش کرد.مثلا جنسی که تقاضا زیاد داره اما تو بازار شهرت کمه رو شناسایی کن و بصورت حساب شده خرید کن تا اگه ضرر کنی هم ضرر ناچیز باشه.بعد از شناسایی بازار خودت برا جنس خودت بازاریابی کن.
1 راه رو دوست من امتحان کرده که پرورش قارچ تو خونست که با یه جای2*2متر روزانه شاید 10تومن داشته باشی.هزینه هاش هم کم هست.بشرطی که بتونی چند نفر پیدا کنی که بصورت روزانه ازت قارچ مرغوب بخرن.موفق باشی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
به نظر من بهتره همون جری که خودت گفتی توی راه اندازی یه مغازه شریک بشی
ومثلا میتونم توی یه مغازه ساندیچی شریک بشم و روزانه 15 هزار تومن از در امدش رو به من بده!!! و من هفته ایی یه مقدار لازم رو برای خرید مواد اولیه بهش کمک کنم!! اینطوری اصلا وقتم گرفته نمیشه در واقع با خود پول بتونم پول در بیارم بهتر میشه ولی حالا هرچی پیشنهاد بدید ممنون میشم دوستان با وفا زیاد دارم

بالا