• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب سود مناسب با خرید و فروش تلفنی / اینترنتی سکه در بورس کالا .

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
کسب سود مناسب با خرید و فروش تلفنی / اینترنتی سکه در بورس کالا .
سلام دوستان .
چند سالی در بورس اوراق بهادار فعال بودم ، الان چند وقته که با بازار اتی سکه در بورس کالا اشنا شدم، سودی که روزانه بدست می یارم خیلی بیشتر از بورس بوده ، تصمیم گرفتم این بازار رو به شما هم معرفی کنم تا سود مناسب ببرید :

مقدمه / اشنایی با بازار اتی سکه :​

در معاملات آتي سكه در بورس كالای ایران، مشتري با پرداخت مبلغي به عنوان وجه تضمین { الان 27 خرداد 94 این مبلغ دو میلیون تومان برای یک قرارداد است .} اقدام به خريد يا فروش قرارداد نمايد .يك قرارداد آتي سكه (شامل 10 سكه) است.

وجود اهرم (امکان استفاده از نوسان 10 سکه) ،وجود سیستم اتاق پایاپای بورس کالای ایران جهت اطمینان به ایفای تعهدات طرفین قرارداد؛ هزینه کم معاملات و نقدشوندگی، ذخیره شدن سود ناشی از معاملات ، امکان کسب سود حتی در زمان کاهش قیمت ها (بازار نزولی) از مزیت های معامله در بازار آتی سکه می باشد.

{وجود اهرم(امکان استفاده از نوسان 10 سکه) در بازار آتی به ازای هر قراردادبه عنوان تیغی دو لبه است که ضرر سرمایه گذار را نیز به مانند سود می تواند 10 برابر کند و توصیه می شود سرمایه گذار علاوه بر کسب آگاهی لازم جهت ورود به این بازار مدتی نیز خرید و فروش مجازی انجام دهد و بعد از شروع معامله هم از خرید و فروش هیجانی خودداری کند .}

سررسید معاملات بازار آتی سکه ایران در ماههای زوج سال ( اردیبهشت؛ تیر؛ شهریور؛ آبان؛ دی و اسفند ماه ) است و معمولاً هر قرارداد آتي با توجه به ماه تحويل آن، خوانده مي‌شود .

معرفی لینک :​

لینک تابلوی معاملات :

http://cdn.ime-co.ir/

سایت بورس کالا جهت اشنایی بیشتر با معاملات اتی سکه :

http://www.ime.co.ir/

یک سایت شخصی که تابلوی معاملات رو شرح داده و چند تا فایل پی دی اف مناسب هم معرفی کرده :

http://bazarati.ir/about/

دو فروم زیر اطلاعات مناسبی راجب معاملات اتی سکه و روند تغییرات اونس طلا رو ارائه داده اند :

http://boursebazan.ir/f182/سکه-بازی-در-نقدی-و-آتی-132/

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1055

فایل پی دی اف مناسب :​

http://www.boursiran.ir/Upload/Contents/Gold Futures.pdf

معرفی کتاب :​

http://www.khabaronline.ir/detail/305128/culture/book

یک فصل این کتاب مربوط به بازار طلا و رمز و رازهای آن و خرید و فروش در اتی سکه است که بسیار خلاصه و مفیده ، قبل ورود به باز اتی حتما مطالعه کنید . { قسمت بیمه عمر این کتاب رو من تایید نمی کنم . }

نحوه گرفتن کد معاملاتی و انجام معامله :{ خلاصه خلاصه } :​

1 – یک کار گزار که معاملات اتی سکه هم انجام بده انتخاب کنید { من دو کارگزاری اگاه و مفید رو پیشنهاد می کنم .}

2 – مراجعه حضوری و امضا کردن فرمهای مربوطه . { در این مرحله فعلا به شما کد معاملاتی می دن که از طریق تلفن می تونید سفارش خرید و فروش بدین . تا دو سه ماه قبل واسه همین سفارش تلفنی هم باید یک دوره اموزشی 8 ساعته می رفتین و در ازمونش هم قبول می شدین . معاملات انلاین هم هست که واسه گرفتن کدش باید در یک ازمون که سازمان بورس برگزار می کنه شرکت کنید . }

3 – کارگزاری شما رو به یکی از دو بانک ملت یا سامان ارجاع می ده تا حساب بانکی در اختیار بورس کالا باز کنید .

4 – بعد دادن کد معاملاتی به شما و شارژ کردن حساب بانکیتون ، شما با توجه به سررسید قرارداد { http://cdn.ime-co.ir/

} اگه تشخیص دادین سکه افت می کنه سکه می فروشید { حتی سکه نداشته رو میشه فروخت } و اگه فکر می کنید سکه افزایش پیدا می کنه سکه می خرید . { تشخیص همین افت یا افزایش کلی داستان داره که باید اطلاعاتتون رو بالا ببرید } .

لازم به ذکر است که در صورت تشخیص نادرست روند امکان کال مارجین شدن و از دست دادن سرمایتون هست .

{ یک نمونه کال مارجین شدن : http://www.entekhab.ir/fa/news/149659 }

5 – شما حتی در همان روز معامله می تونید سکه ای رو که خریدین بفروشیند و معاملتون رو اصطلاحا افست کنید و یا بلعکس یعنی سکه ایکه فروختین رو بخریند { بستن معامله با گرفتن یک موقعیت برعکس است و تعداد کمی از معاملات به تحویل سکه می انجامه } .در پست بعدی نمونه معاملات رو می زارم .
{ قسمت 4 و 5 رو خیلی خلاصه توضیح دادم که اول کار گیج نشین وگرنه حالتای دیگه ای مثل اربیتراژ هم واسه سود کردن هست }
6 – در پایان روز معاملات سود و یا ضرر شما محاسبه شده و به حساب بانکی شما اضافه یا کم می شود .

هر سوالی داشتین در خدمت هستم .

Last edited:

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
یک نمونه :
دیروز کسری حسابم رو جهت معامله 14 تا قرارداد شارژ کردم . امروز صبح ساعت ده و نیم با توجه به فاکتورهایی مد نظرم { انس طلا ، ارزش دلار ، رشد سهام ، نزدیکی به ماه مبارک رمضان و .... } تشخیص دادم که قیمت سکه نزولیه ، 14 تا سکه سررسید دی ماه در قیمت 960 هزار تومن فروختم . ساعت 16:45 هم با خرید 14 تا سکه سررسید دی ماه در قیمت 955.500 معامله رو افست کردم . ساعت حدود 18:30 هم سود معامله { بعد کسر حدود 84000 تومان کارمزد به حسابم واریز شد . } سود یک روزه ایکه از سود یک ماهه پولم در بانک هم بیشتر است . { می تونستم معامله رو چند روز اینده نگه دارم دارم چون به احتمال زیاد باز هم سکه نزولیه ولی ریسک نکردم . }

Last edited:

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
با چند میشه شروع کرد؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
با چند میشه شروع کرد؟
حداقل یک قرارداد و الان خرداد 94 : دو میلیون تومن . { دو میلیون وجه تضمینه که با توجه به قیمت انس تغییر می کنه . مثلا حدود سه ماه پیش دو میلیون و دویست بود . }

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
یک نمونه :
دیروز کسری حسابم رو جهت معامله 14 تا قرارداد شارژ کردم . امروز صبح ساعت ده و نیم با توجه به فاکتورهایی مد نظرم { انس طلا ، ارزش دلار ، رشد سهام ، نزدیکی به ماه مبارک رمضان و .... } تشخیص دادم که قیمت سکه نزولیه ، 14 تا سکه سررسید دی ماه در قیمت 960 هزار تومن فروختم . ساعت 16:45 هم با خرید 14 تا سکه سررسید دی ماه در قیمت 955.500 معامله رو افست کردم . ساعت حدود 18:30 هم سود معامله { بعد کسر حدود 84000 تومان کارمزد به حسابم واریز شد . } سود یک روزه ایکه از سود یک ماهه پولم در بانک هم بیشتر است . { می تونستم معامله رو چند روز اینده نگه دارم دارم چون به احتمال زیاد باز هم سکه نزولیه ولی ریسک نکردم . }

84000 تومن کارمزذ؟!! به جیب کی میره؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
بطور خلاصه میشه بگید با چه میزان سرمایه و در چه بازه زمانی چه میزان سود برداشت کردید از سرمایتون؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
بطور خلاصه میشه بگید با چه میزان سرمایه و در چه بازه زمانی چه میزان سود برداشت کردید از سرمایتون؟
سلام واسه اشنایی با نحوه واریز سود که لینک عکس رو گزاشتم . مثلا اخرین معاملم واسه حدود 28 میلیون پول حدود 500 هزار تومن در یک روز سود کردم { تازه ریسک خیلی کمی کردم اگه سه روز زودتر وارد معامله شده بودم حداقل سه میلیون سود داشت واسم } . ماهایی بوده که که این بازار 100 درصد در یک ماه هم سود داده . مثلا اگه اشتباه نکنم دی ماه سال قبل .
ریز معاملاتم رو از این به بعد اینجا می یارم تا دوستان بیشتر اشنا بشند . مثلا امروز به احتمال زیاد باز صعودیه و مناسب خرید سکه ، اگه قیمت مناسب گیرم اومد سکه می خرم و اخر وقت می فروشم .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
چندین ساله که دارم اتی سکه کار میکنم تجربه چندین ساله رو خدمت دوستانی که میخواهند کار کنند در چند خط کوتاه عرض میکنم
اگر کسی با بازار سکه و ارز اشنایی کافی ندارد سمت اتی سکه نیاد این بازار بسیار پر ریسک است
از طرفی سود قابل توجهی میتواند نسیب شخصی کند که سرمایه و دانش کافی داشته باشد
قبلا ورود به بازار اتی سکه شرایط خاص داشت اما الان دیگه اون شرایط نیست و به زودی به صورت انلاین و بدون تماس تلفنی میتوانید کار کنید
---------------------
اقا مهدی خیلی مراقب باش وقتی اتی وحشی بشه امکان بیرون اومدن ازش وجود نداره
کمی در موردش تحقیق کن چه کسایی با چه سرمایه هایی رو زمین زده

hamed_eshg

Registered User
لایک‌ها
296
به نظر میرسه کار پر ریسکی باشه .
هر کاری هم که ریسکش بالا باشه درآمدش خوبه .
حالا شما از کجا میفهمید که قیمت سکه بالا میره یا پایین ؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
به نظر میرسه کار پر ریسکی باشه .
هر کاری هم که ریسکش بالا باشه درآمدش خوبه .
حالا شما از کجا میفهمید که قیمت سکه بالا میره یا پایین ؟
یکسری نشانگرهای اقتصادی هست که تو کتابیکه معرفی کردم توضیح داده { از جمله نرخ بهره و ... }
http://www.khabaronline.ir/detail/305128/culture/book
یکسری نماد هم مثل قیمت دلار ، ارزش یورو به دلار رو هم باید زیر نظر داشت { من از نرم افزار متاتریدر استفاده می کنم . اموزش کار با این نرم افزار بسیار ساده و راحته }
مثلا صبح اطلاعیه فدرال رزرو اومده بود که نرخ بهره رو فعلا افزایش نمیده و انس هم رو به صعود بود . پس سکه خریدم .

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
خیلی بازار خوبیه........ در اولین معامله 12 میلیون از 15 میلیون سرمایه ام از دست رفت.
اگه تجربه ای دارین لطف کنید با جزئیات بگین تا واسه ما هم تجربه بشه { مثلا رو چه قیمتی خریدین یا فروختین و ... } . ممنون
در ضمن من تو همون پست اولم گفتم که :

{وجود اهرم(امکان استفاده از نوسان 10 سکه) در بازار آتی به ازای هر قراردادبه عنوان تیغی دو لبه است که ضرر سرمایه گذار را نیز به مانند سود می تواند 10 برابر کند و توصیه می شود سرمایه گذار علاوه بر کسب آگاهی لازم جهت ورود به این بازار مدتی نیز خرید و فروش مجازی انجام دهد و بعد از شروع معامله هم از خرید و فروش هیجانی خودداری کند .}

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
سلام
چندین ساله که دارم اتی سکه کار میکنم تجربه چندین ساله رو خدمت دوستانی که میخواهند کار کنند در چند خط کوتاه عرض میکنم
اگر کسی با بازار سکه و ارز اشنایی کافی ندارد سمت اتی سکه نیاد این بازار بسیار پر ریسک است
از طرفی سود قابل توجهی میتواند نسیب شخصی کند که سرمایه و دانش کافی داشته باشد
قبلا ورود به بازار اتی سکه شرایط خاص داشت اما الان دیگه اون شرایط نیست و به زودی به صورت انلاین و بدون تماس تلفنی میتوانید کار کنید
---------------------
اقا مهدی خیلی مراقب باش وقتی اتی وحشی بشه امکان بیرون اومدن ازش وجود نداره
کمی در موردش تحقیق کن چه کسایی با چه سرمایه هایی رو زمین زده
ممنون . من خودم چند ماه فقط رو برگه خرید و فروش صوری می کردم . درضمن در کنار کساییکه زمین خوردم ، افرادی هم هستن که راحت تو سال از این بازار 150 درصد هم سود می کنند . { معمولا این افراد یکسری کف یا سقف قیمت رو شناسایی می کنند و تو طول سال نهایت پنج بار معامله می کنند . }

miladyyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام شما چطور با این بازار آشنا شدی جایی برای کلاسای آموزشی هست؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
سلام شما چطور با این بازار آشنا شدی جایی برای کلاسای آموزشی هست؟
من از طریق اینترنت با این بازار اشنا شدم . قبلا کلاسای اموزشی بود که البته چیزی بیشتر از پی دی اف هایی که گذاشتم ارائه نمی دادن . شما طبق تابلوی معاملات http://cdn.ime-co.ir/ و منابعی که گذاشتم یک مدت روی کاغذ خرید و فروش بکن همه چی دستت می یاد .

Last edited:

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
راستی دوستان توجه داشته باشیند موقع شنیدن حرفای بقیه افراد { چه کسایی که ضرر کردن و چه سود } تو ورودتون به بازار این نکته رو در نظر داشته باشیند کسیکه میگه من 12 میلیون ضرر کردم ، ضررش به عنوان سود رفته تو جیب یک نفر دیگه . دراصل سودی که شما تو این بازار می کنید ناشی از ضرر یک نفر دیگه { ناشی از اشتباه در براورد بازار } است و بلعکس . بنایر این یک نفر { زیان دیده } از این بازار بشدت بد میگه و کسیکه سود کرده هم کلی تعریف .
حواستون هم باشه اگه سودی بکنید که ناشی از شانس باشه و نه استراتژی در خرید و فروش ، این سود از ضرر هم بدتره . چون ممکنه بعدا موجب ضرر خیلی سنگینتری بشه .

Last edited:

floppyrisk

Registered User
لایک‌ها
62
این تاپیک رو که خوندم یاد فارکس افتادم که سالها با اعصاب و روان و پس انداز و عمر من و خیلی های دیگه بازی کرد
تازه من تحلیل گر خوبی هم بودم آموزش می دادم کتاب هم داشتم ترجمه می کردم

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
بازار دیروز اتی حدود 10 هزار تومن اختلاف شروع بازار با قیمت پایانی بود . یعنی تو هر قرارداد دومیلیون تومنی حدود 100 هزار تومن میشد سود کرد { و از اونطرف ضرر } .
من خودم 962 ایکه دوروز قبل فروخته بودم رو با خرید در 960 بستم .

بالا