• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب و کار حرام E-GOLD

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
باید به اون عده ای که ادعایه جانماز آب کشیدن دارن بگم که سایتهای که در ازای کلیک کردن و یا سرچ کردن یا ثبت کردن در سایتهای دیگر به شما پول می دهند در حالی که اکثر آنها کلاهبردار هستند و در آخر هم مبلغی را واریز نمی کنند اگر بر فرض هم پولی بدهند آن پول حرام هست و نوعی دزدی محسوب می شود و اکنون به شما ثابت می کنم
که چرا
توجه فرمایید:
اپتدا طریقه عملکرد این شرکت ها را از پشته پرده برای شما تعریف می کنم که بفهمید این پولی که به شما می دهد در اصل پول چه بنده خداهایی هست

ا)مثلا شرکته فرضیی مثل Click4Gold را برای شما تشریح می کنم این شرکت میاد یه وب سایت می سازه
می ره داخل سایته گوگل و google adsense را انتخاب می کنند همانطور که می دونید سرویسه google adsens برای کسانی که سایتی با آماره بازدید کنندگان بالایی دارند و می خوان با نشون دادن تبلیغاته گوگل در سایتشون درصدی از گوگل پول بگیرن و خوده گوگل این تبلیغاتو از مردم و شرکتها می گیره که به ازای هر کلیک مبلغی از حسابه اون افراد کم می کنه و خوده این مقوله تبلیغ در گوگل داستانه مفصلی داره که حالا شاید براتون بعدا گفتم
2)شرکته فرضی ما click4Gold میاد سرویس نشان دادن تبلیغات گوگل در سایتشو می گیره با کلک های نرم افزاری اونو به شکله چیزی که شما در این قبیل سایتها می بینید در میاره و برای هر یوزر یک کنترل پنل می سازه و لینک ها رو برای اون ها می فرسته و شما روی اون لینک ها کلیک می کنید غافل از این که به ازای هر کلیکی که می کنید از 5 سنت تا دو دلار به اون بیچاره ای که به گوگل تبلیغ داده بود ضرر می رسونید

سوالی که شاید برای شما پیش بیاد

سوال:چرا کلیک کردن ما روی اون تبلیغات به صاحب تبلیغ دهنده ضرر می رسونه؟

جواب:شخص تبلیغ کننده انتظار داره که افرادی که نیاز به جنس او دارند و مایل به پرداخت پول هستند بیاند
و از سایتش بازدید کنند چون اون صاحبه سایت به ازای هر کلیک داره پول از جیبش میره هیچ خوشش نمیاد شما از ایران وارد سایتی بشید که اصلا نمی تونید ازش خرید کنند (در واقع نمی خواین خرید کنند) و فقط یک کلیک زاید برای اون محسوب می شید
توجه داشته باشید که صاحبه سایت در زمانی که این تبلیغو به گوگل داده مشخص می کند که تبلیغه من در چه کشور های و در چه زمانهایی و در ازای سرچ کردنه چه کلماتی نمایش داده بشه که بتونه بیشترین سود را از ویزیتور ها ببره
مثلا یک شرکتی که جنس خاصی را که مختص به یک کشور را داره در سایت گوگل تبلیغ می کنه و مشخص می کنه که این تبلیغ فقط در آمریکا نمایش داده شه ولی سایت Click4gold میاد به یوزر هاش IP های آمریکایی می ده که سرور گوگل رو فریب بده و شما رو ترغیب می کنه که روی اون لینک ها کلیک کنید و این به ضرر شرکت تبلیغ دهندست

یک مطلب دیگه هست که اغلب افراد و سایتهای ایرانی که در کار رفرنس گرفتنو تشویق شما به این عمل هستند
اینه که این سوالو مطرح می کنند:
"شاید شما کاربران عزیز از خودتون بپرسین که چرا این شرکت ها به ما در ازای کلیک کردن پول می دهند ؟ "
و اینطور جواب می دهند:
"چون اون شرکتها به ازای نشون دادن تبلیغاته شون به ما بهمون پول می دهند"
که از ریشه و بن دروغ هست کدوم آدمه عاقلی میاد جنسشو به کسی که نمی تونه اونو بخره نشون بده و یه پولی هم بهش بده !!!

این قضیه رو مطرح کردن که شما از خودت نپرسی براستی این پولی که این شرکت ها به من دادن (در 90% مواقع تمامه پولو برا خودشون ور می دارن) از چه کسی هست؟

خلاصه شما مختارید هر کاری خواستید بکنید
ولی از الان دیگه می دونید نمی تونید بگید ما نمی دونستیم !

اون پول ها ماله شرکت ها و افراد تبلیغ دهندست که با کلک و حقه عده ای سود جو از دست دادن
گوگل هم اصلا در این زمینه خیلی سعی نمی کنه که جلوی این افراد رو بگیره چون خودش هم در این کار سود می بره
پس حالا می بینیم کیا سود می کنند و چه کسایی ضرر
شرکت Click4Gold سود می کنه
شرکته google سود می کنه
افرادی که روی لینکها کلیک کردند در صورت دریافت پول سود می کنند
افراد و شرکتهای تبلیغ دهنده ضرر می کنند چرا؟ (پس تا حالا داشتم چی می گفتم!)

خیله خوب ما وظیفه خودمونو انجام دادیم اگه سوالی , فحشی , مشکلی داشتید می تونید بپرسید

خلاص​

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

یعنی سایت های PPC از گوگل و امثالش پول میگیرن و به بقیه میدن ؟
اشتباه میکنی

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اصلا این جور سایتا به کاربراشون پولی نمیدن که بخواهد حروم یا حلال باشه :d

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
كسب و كار حرام ايگلد؟!:blink:
به اين مدل سايتها ميگن pay to click! نه ايگلد
48.gif

ads

Registered User
لایک‌ها
6
من یه سئوال دارم
شما که دنبال کریدیت کارت دزدی هستید چرا این چیزا رو مطرح می کنید؟
شما که می گید دزدی از غیر مسلمون حلاله حالا چرا این تاپیک رو زدی؟
تازه از دست تنگنا خلاص شده بودیم این یکی اومد.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جالبه که حتی فرق ایگولد با پی تو کلیک رو نمیدونه بعد اومده بقیه رو به راه راست هدایت کنه

پیامبر پیامبرای قدیم

ای عقل کجایی که یادت بخیر

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ads :
من یه سئوال دارم
شما که دنبال کریدیت کارت دزدی هستید چرا این چیزا رو مطرح می کنید؟
شما که می گید دزدی از غیر مسلمون حلاله حالا چرا این تاپیک رو زدی؟
تازه از دست تنگنا خلاص شده بودیم این یکی اومد.
زدی تو خال

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان! این دوست عزیزمون معلوم الحال هستند و در تاپیکی که به قصد جمع آوری اعانه از کارت های دزدی (رابین هود نیستا ! اشتباه نکنید !) زدند .منو چند تن از دوستان تذکرات آیین نامه ای دادیم ! که ظاهرا وجدان اسلامی شون بیدار شد و از اون طرف پشتبام افتادند پایین! ( دیگه خیلی بیدار شد خداییش! :blink: )

ما عرض کردیم دزدی دزدیه ! چه از مسلمون و چه از غیر مسلمون!!! خداییش اگه بد گفتیم روووشنمون کنید!

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
هرکاری که براش زحمت می کشی ، حلاله
حتی اگه اون زحمتت به چشم نیاد
اصلا بهتر بگم.
هر پولی که از کاری که براش وقتی که صرف می کنی ، خوبه ودر آخر تنها شد و به دیار باقی ماند و گفت ای کاش شما؟چشمهایش رو بست و اورا دیگر به خانه راه را اشتباه پیمود و این بود سرانجام فیلمی از انتونیا بانداراس یک بوسه گرفت و هنوز هم در کف آن شامپو غرق است با زمزمه = انرژی هسته ای حق مسلم ماست

حالا فهمیدی حرومه یا نه؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
آدم اینجوری میشه این چرت و پرتارو میشنوه
292.gif

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
از مدیر محترم خواهشمندم رسیدگی فرمایند.
اگر دسترسی چنین کاربرانی که اصلا در باره ایگلد اطلاعاتی ندارند و میایند و به دیگران اهانت می کنند به این قسمت از انجمن بسته شود خوشحال خواهیم شد.

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از egold4ucom :
از مدیر محترم خواهشمندم رسیدگی فرمایند.
اگر دسترسی چنین کاربرانی که اصلا در باره ایگلد اطلاعاتی ندارند و میایند و به دیگران اهانت می کنند به این قسمت از انجمن بسته شود خوشحال خواهیم شد.

تایید میشه:hmm:

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
يه عده مثل ايشون كه از ايگلد چيزي حاليشون نيست ميان ايگلد رو فيلتر مي كنن ديگه !!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این تاپیک رو ببندید:f34r:
حالا شدیم حروم خور
آخه google ads چه ربطی به pay to click داره؟ نمیدونم منظورش این بود یا من اشتباه فهمیدم ولی بهر حال آدم درباره چیزی که توش سواد و اطلاعات نداره نباید حرف بزنه
اینجا روشایی که معمول هست واسه کسب درآمد به جز بازیای ایگولد که قماره بقیش حلاله
یه کم تحقیق کن بعد حرف بزن بقیه هم حلال حروم حالیشونه فکر نکن فقط خودت حالیته:hmm:

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Parsiaweb :
يه عده مثل ايشون كه از ايگلد چيزي حاليشون نيست ميان ايگلد رو فيلتر مي كنن ديگه !!
آی گفتی:lol:

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Rostam_solat :
ولی از الان دیگه می دونید نمی تونید بگید ما نمی دونستیم !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
واقعا مرجع تقلید خوبیه!!!
ادامه بده .... پیشرفت میکنی:lol:

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همتون متوجه شدید که این کاره غلط و نادرستیه ولی جمعی نادان و جاهل در بین شما وجود دارد که سعی بر گذاشتن کلاه شرعی برای این جور کسب و کارن بطور کلی برا هر کاری که زحمتی نکشی و پولی بدست بیاری اون پول خوردن نداره
آخه کلیک کردنو پول گرفتنم شد کار ؟!!!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Rostam_solat :
همتون متوجه شدید که این کاره غلط و نادرستیه ولی جمعی نادان و جاهل در بین شما وجود دارد که سعی بر گذاشتن کلاه شرعی برای این جور کسب و کارن بطور کلی برا هر کاری که زحمتی نکشی و پولی بدست بیاری اون پول خوردن نداره
اولا درست حرف بزن
دوما اینجا به ندرت کسی پیدا میشه که paid to click کار کنه همه اینایی هم که اینجا نظر دادن تا جایی که من میدونم paid to click کار نمیکنن
سوما خوب اصلا کجای این کار غیر شرعیه من خودم همون اول که میخواستم بیام تو کار رفتم پرسیدم دقیق هیچ اشکالی توش نیست
بعدشم یه کار اگه بیهوده هم باشه دلیل نمیشه که پولش حروم باشه مثلا یکی بیاد به تو بگه ساعتی 1000 تومن بهت میدم تو گوش یه خر فوت کن این کار درسته که بیهودس ولی حروم نیست
شما هم اگه خیلی مسلمونی اول یاد بگیر به بقیه احترام بزاری بعدش در باره چیزی هم که سوادش رو نداری اگه حرف نزنی کسی نمیگه لالی!

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
تا اون جایی که منم میدونم اینجا کسی ptc کار نمیکنه تازه اگرم بکنه 100% پولش حلال مطمئن باش!
در ضمن اینا کارشون تبلیغه و کسی هم که تبلیغ میده انتظار نداره همه بازدید کننده هاش مشتری بشن !!
واقعا امثال شماها با چنین طرز فکرایی میان ....

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Rostam_solat :
شما که انقدر به حروم و حلال اعتقاد داری پس واسه چی دنبال کردیت کارت دزدی میگردی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا