• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب و کار حرام E-GOLD

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چیزه دیگه ای نبود که کناره امضات بذاری؟؟
تو نظر ندی بهتره چون دوستان امکان داره سو ضن به نیتت برا پست کردن پیدا کنند

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این اصراره شما برای شرعی جلوه دادن انجامه این فعالیت منو به شگفتی وا داشته ... براستی فکر می کنید که تجارته الکترونیک یعنی کلیک کردن روی یه لینک :lol:
دوستان جهله شما باعث شده که عده ای سود جو به خودشون جسارت بدن و این را یک حرفه بنامند هر آدمه عاقلی می دونه که انجام کار عبث و بیهوده حرام است مثله مثالی که زدند" تو گوشه خر فوت کردن ولو به قیمته پرداخته وجه
کاری غیر عقلی است.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Rostam_solat :
این اصراره شما برای شرعی جلوه دادن انجامه این فعالیت منو به شگفتی وا داشته ... براستی فکر می کنید که تجارته الکترونیک یعنی کلیک کردن روی یه لینک :lol:
دوستان جهله شما باعث شده که عده ای سود جو به خودشون جسارت بدن و این را یک حرفه بنامند هر آدمه عاقلی می دونه که انجام کار عبث و بیهوده حرام است مثله مثالی که زدند" تو گوشه خر فوت کردن ولو به قیمته پرداخته وجه
کاری غیر عقلی است.
این عکسه عکسه خودته دیگه نه؟
از همین عکست میشه به ماهیتت پی برد:D

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از sascovach :
این عکسه عکسه خودته دیگه نه؟
از همین عکست میشه به ماهیتت پی برد:D

من خیلی راحت از شر تو راحت شدم :)
و تو را از دنیای مجازی خودم حذف کردم
بدونه اینکه هزینه ای بکنم تو رو به لیسته سیاهه Ignore فرستادم تا در آنجا با قماشه خودت سرگرم باشی
در هر حال من از Spam کردن خیلی بدم میاد

همان تور که گفتم بازم می گم مالی که اصلا معلوم نیست از کجا آمده در مصرفه اون باید احتیاط کرد

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خوبه خوبه :D
:lol:
بازم یه ثوابی کرد یه شور و حالی داد به این فروم :lol: :p
برو بابا کشک تو بساب
تور رو چه به منبر
:p
قیافه آواتارو که میبینم یاد یه نفر میافتم تو رو خدا برو دست از سر کجلمون بردار حالمون و بد نکن :p
به قول دوستان همین جور آدما هستن که ایگولد رو فیلتر میکنن
. اگه خوابی برو یه آبی به سر و صورت بزن .
اگه سواد این کار رو نداری توهین نکن . اینجا کسی پید تو کلیک کار نمیکنه حواست باشه این قدر هم خر تو خر نیست هر چی می خوای بگی اگه دو روزه اومدی چند تا چیز شنیدی فکر نکن استاد شدی ماها که سالها است داریم کار میکنیم ادعایی نداریم اونوقت شما اومدی داری حلال حروم میکنی .
اگه بلدی کسی رو ignore کنی حواست باشه که افرادی هم هستند که به ignore ابدی بفرستنت .
همیشه حد خودت رو نگهدار

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان اشکال نداره خودتون رو ناراحت نکنید . مگه فیلم مرد بارانی رو ندیدید همون ( ریموند )
:thumbsup: :lol: :D :p

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Rostam_solat :
من خیلی راحت از شر تو راحت شدم :)
و تو را از دنیای مجازی خودم حذف کردم
بدونه اینکه هزینه ای بکنم تو رو به لیسته سیاهه Ignore فرستادم تا در آنجا با قماشه خودت سرگرم باشی
در هر حال من از Spam کردن خیلی بدم میاد

همان تور که گفتم بازم می گم مالی که اصلا معلوم نیست از کجا آمده در مصرفه اون باید احتیاط کرد
من هیچی نمیگم ولی خدا وکیلی عکسو نگا:lol: :lol: :lol:

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saeid.z :
خوبه خوبه :D
:lol:
بازم یه ثوابی کرد یه شور و حالی داد به این فروم :lol: :p
برو بابا کشک تو بساب
تور رو چه به منبر
..........
استاد شدی ماها که سالها است داریم کار میکنیم ادعایی نداریم اونوقت شما اومدی داری حلال حروم میکنی .
اگه بلدی کسی رو ignore کنی حواست باشه که افرادی هم هستند که به ignore ابدی بفرستنت .
همیشه حد خودت رو نگهدار

این اراجیف را به حسابه سنه کم و جهلت می گذارم و در واقع باز کردن این تاپیک فقط قصد اطلاع رسانی و آگاه کردنه دوستانی که قصد ورود به این کار بیهوده را داشتند بود و لا غیر و اصلا ذره ای تمایل به شنیدن اظهاره فضله های !!!! افرادی قبیل شما رو نداشتم

در ضمن این جا را با چت روم اشتباه نگیر لطفا Spam نکن

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
sascovach جون دمت گرم
ریموند یادته ؟
تبریزیهامیگن صفه سسی گلیر میدونی یعنی چی دیگه ؟
بی خیالش شید زیاد محل بدید خودشو میکشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا