• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب 0.03 دلار تبدیل به بیت کوین در همان لحظه در ازای ثبت نام

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
قابلیت برداشت نداره باید 1 میلیون ساتوشی دیپوزیت کرد برا برداشت یا گذاشت تا برسه به یک میلیون ساتوشی تا برداشت رو بشه زد اونموقع که برسه به یک میلیون ساتوشی سایت دیگه خودشو بالا کشیده و بابت هر تراکنش اونوقته که 10 هزار ساتوشی بگیره که باز بر میگرده به خودش

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
قابلیت برداشت نداره باید 1 میلیون ساتوشی دیپوزیت کرد برا برداشت یا گذاشت تا برسه به یک میلیون ساتوشی تا برداشت رو بشه زد اونموقع که برسه به یک میلیون ساتوشی سایت دیگه خودشو بالا کشیده و بابت هر تراکنش اونوقته که 10 هزار ساتوشی بگیره که باز بر میگرده به خودش

داداش 1 میلیون ساتوشی برابر 5 دلار میشه و ریسک آنچنانی نداره اما مهم اینه که سایت اعتبارش چقدر هست و آیا تبلیغاتش در سایت های دیگه و فروم های خارجی هست و پرداختی داره یا نه ؟ و کاربران راضی هستند از عملکرد سایت یا خیر ؟ چیزی که من میبینم در سایت :
http://whois.domaintools.com/xapo.com
این دامین در سال 2001 ثبت شده و در سال 2013 بروز شده و تاریخ انقضاء آن سال 2015 هست! فکر کنم عالی باشه ! اما سودش چطوره و نحوه کارش؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
داداش 1 میلیون ساتوشی برابر 5 دلار میشه و ریسک آنچنانی نداره اما مهم اینه که سایت اعتبارش چقدر هست و آیا تبلیغاتش در سایت های دیگه و فروم های خارجی هست و پرداختی داره یا نه ؟ و کاربران راضی هستند از عملکرد سایت یا خیر ؟ چیزی که من میبینم در سایت :
http://whois.domaintools.com/xapo.com
این دامین در سال 2001 ثبت شده و در سال 2013 بروز شده و تاریخ انقضاء آن سال 2015 هست! فکر کنم عالی باشه ! اما سودش چطوره و نحوه کارش؟
اگر بخوای 1 میلیون ساتوشی دیپوزیت کنی 10 هزار ساتوشی فقط کارمزد میگیره ازت بلک چاین.
نحوه کارشم باید یک قسمت است تو این سایت که توش یه یوزنیم یه چیزی مثل کیف پول بسازی و پول رو درونش انتقال بدی رمز براش بزاری برای انتقال باید حتما 1 میلیون ساتوشی باشه و تا این کیف پول یا خرک رو نسازی و 1 میلیون توش انتقال ندی نمیتونی درخواست برداشت بزنی من فکر کنم 100 هزار ساتوشی توش داشتم

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
اوکی پس اینطوریاس ! علاقه چندانی به این کار ندارم . ممنون داداش.

بالا