kiya212
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 23
- لایکها
- 5
آخه با عقل جور در نمیاد که توی نیم ساعت 10000 ساتوشی بگیری بعدشم درخواست برداشت بزنی هیچ سایتی همچین کاری نمیکنهدوستان این سایت هر 15 دقیقه 5000 ساتوش بهتون میده این به شانس خودتون بستگی داره این یکی از معتبرترین سایت های بیتکوین هستش پس با خیال راخت ثبت نام کنید حداقل برداشت هم 10000 اگه سوالی داشتین در خدمتم
اینم لینکش روی کلمه پر رنگ کلیک کنید بیت کوین
ایدی تلگرام bon2012@
سایت خوب برای اینکه کاربر رو مطمئن کنه برداشت رو مبالغ کم میذاره مثلا 0.02 دلار و همون روز اول دوم ب برداشت میرسه ولی بعدش جا بیافته اسکم میشه و حداقل برداشت رو بالا میبره :general307:یه سایت پر درامد دارم ولی تا مطمئن نشم نمیزارم تو انجمن پرداخت کرد با سند میزارم البته نه بیتکوین بلکه یورو با درامد عالی مطمئن هستم که همه راضی میشن
من میگم ممکنه بشما پرداخت کنه چون تازه افتتاح شده ولی برای بقیه تا ب برداشت برسن ممکنه اسکم شه.. اینهمه سایت کلیکی خارجی بود کل دنیا عضو بودن و میگفتن معتبره ولی بعد چن سال اسکم شد مثه پروباکس. سایتای بیت کوین و ماینینگ هم بعده مدتی یا موجودیشون تموم میشد یا ب بهانه هک زیرمجموعه ها حذف میشد..نه دادش از اونا نیستش گفتم پرداخت کرد میزارم همه استفاده کنن میتونم الان بزارم ولی راضی به ضرر دیگران نیستم بخاطر زیر مجموعه گیری هیچ وقت این کار رو نمیکنم تا از سایتی مطمئن نشم تو سایت نمیزارم