miladsooti
Registered User
ای کاش به جای لطمه زدن به اعتبار و ابرو من اول به حرفایی که میزنین اطمینان پیدا میکردین
آقا میلاد بنظرت یکی اگه بدهی بالا اورد باید جنسی رو بفروشه به یه نفر و بعد که پولشو گرفت نفرسته؟ دلیل نمیشه مرد حرف میزنه و باید بهش عمل کنه و جوابگو باشهسلام .
عزیزان باز یه چیزی که نمیدونن رو قضاوت کردن . من رو خیلی ساله میشناسن اسمم میلاده فامیلم بهرامن و تو لیونم با اسم میلاد بهرامن فعالیت دارم .
حتی شماره کارتی که تو معاملات استفاده میکنم همینه .
منتهی چون از قدیم با بختیاری یه سلام علیکی داشتم و ممنوع المعامله شده این یکی دو ماه چند بار ازم خواست براش تاپیک بزنم و قطعاتشو رد کنم که فقط همین چند بار بود و اکانتم دست کسی نیست چون دست بابامم نمیدم .
اون امتیاز منفی ها هم یه چیز بین منو soft98 هست که داریم حلش میکنیم و قطعات داره جور میشه که ارسال بشه و بعدش هم امتیازارو گزارش میکنیم که حذف شن .
من کلا هر موقع جنسی رو خودم میزارم کوچیک ترین موارد رو ذکر میکنم مگه این که مال خودم نباشه و بجاش مهلت تست میدم . توی این چند قطعه فروختن برای ایشون هم به عنوان مثال اقای زاکری خوب مین قبل تاپیک زدن مشکلی نداشته و بعد واریز متوجه شده که مین مورد داشته و اقای زاکری به اقای بختیاری گفت بزار هر وقت مین اومد دستت بفرست که اخر سر پیدا نشد و از جیب خودم مبلغو پس فرستادم و حتی ۵۰ تومنم بیشتر دادم بابت دیر کرد و بالا رفتن قیمت ها و کلی معضرت خواهی .
این طلب اقای رامین محمدی هم من در جریانش نیستم چون با اکانت من معامله نشده ( جهت اطلاع گفتم و به من ربطی نداره )
و در اخر بگم که اقای بختیاری دزد نیست تا جایی که اطلاع دارم و چون بدهی بالا اورده نمیتونه یهو قطعاتو بفرسته باید صبر کنین خورد خورد ارسال بشه .
سلام .
عزیزان باز یه چیزی که نمیدونن رو قضاوت کردن . من رو خیلی ساله میشناسن اسمم میلاده فامیلم بهرامن و تو لیونم با اسم میلاد بهرامن فعالیت دارم .
منتهی چون از قدیم با بختیاری یه سلام علیکی داشتم و ممنوع المعامله شده این یکی دو ماه چند بار ازم خواست براش تاپیک بزنم و قطعاتشو رد کنم که فقط همین چند بار بود و اکانتم دست کسی نیست چون دست بابامم نمیدم .
اون امتیاز منفی ها هم یه چیز بین منو soft98 هست که داریم حلش میکنیم و قطعات داره جور میشه که ارسال بشه و بعدش هم امتیازارو گزارش میکنیم که حذف شن .
من کلا هر موقع جنسی رو خودم میزارم کوچیک ترین موارد رو ذکر میکنم مگه این که مال خودم نباشه و بجاش مهلت تست میدم . توی این چند قطعه فروختن برای ایشون هم به عنوان مثال اقای زاکری خوب مین قبل تاپیک زدن مشکلی نداشته و بعد واریز متوجه شده که مین مورد داشته و اقای زاکری به اقای بختیاری گفت بزار هر وقت مین اومد دستت بفرست که اخر سر پیدا نشد و از جیب خودم مبلغو پس فرستادم و حتی ۵۰ تومنم بیشتر دادم بابت دیر کرد و بالا رفتن قیمت ها و کلی معضرت خواهی .
این طلب اقای رامین محمدی هم من در جریانش نیستم چون با اکانت من معامله نشده ( جهت اطلاع گفتم و به من ربطی نداره )
و در اخر بگم که اقای بختیاری دزد نیست تا جایی که اطلاع دارم و چون بدهی بالا اورده نمیتونه یهو قطعاتو بفرسته باید صبر کنین خورد خورد ارسال بشه .
صحبت های دوست بالایی تایید میشه و شما حق نداشتید که برای یوزری که ممنوع المعامله شده تاپیک بزنید و اجناس اون رو بفروشیدشما اشتباه کردی برای کسی که با چنتا یوزر حق بقیه رو خورده و توسط مدیریت اینجا چند مرتبه بن شده قطعه آگهی کردی
این بختیاری مگه خودش دست نداشت بره یوزر جدید بسازه قطعاتشو آگهی کنه ؟ نکنه ضعف کرده بود قدرت تایپ کردن نداشت ؟ یا نکنه به اعتبار بازارچه شما برای اول واریز بعد ارسال نیاز داشت
خودت میگی بختیاری ممنوع المعامله شده . معنی ممنوع المعامله رو میفهمی یا نمیفهمی . یعنی اینکه مدیریت اینجا تشخص داده این فرد اینجا خریدو فروش انجام نده . بعد تو اومدی میگی برای کسی که ممنوع الفعالیت شده تاپیک زدم چون باهاش سلام علیک داشتم و کمکش کردم اینجا فعالیت کنه ؟
اون امتاز منفی هایی که به بقیه میگی دخالت نکنن یه چیزی بین شما و سافتور98 نیست یه چیزی بین شما و کل یوزرای فروم هستش که وقتی از شما جنس میخرن فکر میکنن دارن از شما جنس میخرن نه از کسی که چند مرتبه بن شده و حق بقیه رو خورده و مدیریت از اینجا پرتش کرده بیرون . آیا شما وقتی که یکی ازتون جنسای این بابارو میخرید بهشون میگفتین که کسی که دارید ازش جنس میخرید من نیستم یکیه که قبلا با این نامهای کاربری مختلف جنس مشکل دار فروخته و ممنوع الفعالیت شده ؟ آیا میگفتین ؟ اگر این سافتور 98 میدونست داره از بختیاری که چند بار بن شده و حق بقیه رو خورده جنس میخره آیا باز خرید میکرد ؟ الان چرا باید سافتور98 بخاطر سلام علیک شما با بختیاری منتظر بمونه تا بختیاری وضعش خوب بشه و بتونه بدهی هاشو خورد خورد بده ؟ شما باید بخاطر دور زدن قوانین اینجا یا بن بشی یا اینکه حدقلش اینه که امتیاز منفی هات سرجاش بمونه تا دیگه مدیرای اینجارو مو حساب نکنی بخوای کمک کسی کنی که ممنوع المعامله شده .
اصلا نقش شما این وسط چیه که میگی آقای بختیاری بدهی بالا آورده بهش فرصت بدین خورد خورد بده . در کنار فروش قطعات مشکل دار آقای بختیاری که ممنوع الفعالیت شده کار وکالت هم انجام میدی ؟ بختیاری خودش زبون نداره بیاد بگه چرا این همه یوزر بن شده داره اینجا ؟ خودش نمیتونه بیاد بگه چرا باید به تو بگه براش جنس آگهی کنی و خودش یوزر نمیسازه ؟
اومدی میگی بختیاری ازم خواست چند بار براش جنس آگهی کنم نتیجه این چند بار آگهی کردن شده دوتا امتیاز منفی بعد میگی مشکل بختیاری و سافتور98 رو خودت حل میکنی کسی دخالت نکنه . مگه تو جنس فروختی به سافتور98 که مشکل بختیاری و سافتور98 رو تو حل کنی ؟ یعنی بختیاری حتی جواب سافتور98 رو هم نمیده و تو بخاطر پاک شدن دوتا امتیاز منفیت داری از جیب خودت هزینه میکنی ولی با این حال باز از بختیاری دفاع میکنی و میگی بهش مهلت بدین خورد خورد بده . آیا این شبهه ایجاد نمیکنه که اکانت دست بختیاریه
شما اگه جنس های هزار نفر رو هم بفروشید بازم فروشنده شمایید و مسئولیتش با شماستسلام .
شما اگه جنس های هزار نفر رو هم بفروشید بازم فروشنده شمایید و مسئولیتش با شماست
بنابراین باید جوابگوی مشکلاتی که پیش اومده هم باشید
داداش این چیزی که میگی به من ربطی نداره .دقیقا
اولا که نباید برای کسی که ممنوع الفعالیت شده جنس فروخت این خودش جرم هست توی فروم
دوم اینکه وقتی شما جنسیو میفروشی باید بگی برای من نیست برای کسیه که چند مرتبه بن شده و ممنوع الفعالیت شده
سوم اینکه وقتی اینو نمیگی به طرف پس حق هم نداری بیای نقش وکیل مدافع رو بازی کنی بگین دوستان لطفا به آقای بختیاری فرصت بدین بنده خدا مشکل داره کلی بدهی ریخته سرش و اجازه بدین خورد خورد بده . مگه از بختیاری جنس خریدن که به بختیاری فرصت بدن خورد خورد بده . از تو جنس خریدن
از فردا میام تو فروم جنس مورددار میفروشم بعد میگم مال من نبود مال بختیاری بود مشکل داره اجازه بدین خورد خورد بده
دوست من ادمین عزیز و محترم حرفاتون دقیقا درسته ولی من در مورد سافت ۹۸ حرف میزنم که چون با من معامله کرده ( و میدونسته که قطعات مال کی هستن ) پس باید من یا مبلغ هارد یه ترا رو بدم یا خود هارد یا قطعه جایگزین چون من الان تو خدمت هستم گفتم اقا جان بیا من پول یه هارد رو بهت برگردونم میگه نه قطعه میخوام . برای همین ازش مهلت خواستم چون سربازیم گفتم بزار تا حور بشه . الانم قرار شده قطعاتش سریع جور بشه و کلا با این بشر تصویه کنیم .صحبت های دوست بالایی تایید میشه و شما حق نداشتید که برای یوزری که ممنوع المعامله شده تاپیک بزنید و اجناس اون رو بفروشید
تنها در صورتی میتونستید این کار رو بکنید که بگید این اجناس ماله چه کسی هست و بنده هیچ مسئولیتی در قبالشون ندارم
شما اگه جنس های هزار نفر رو هم بفروشید بازم فروشنده شمایید و مسئولیتش با شماست
بنابراین باید جوابگوی مشکلاتی که پیش اومده هم باشید
عزیز من قطعه هرکی رو تاپیک زدم باید خود من پاسخ گو باشم که بودم و دوستانی که طلب داشتن رو دادم . مشکل منو حامد ( سافت ۹۸ ) سر دیر جور شدن قطعه بود نه این که من بگم به من چه من پاسخ گو نیستم .دقیقا
اولا که نباید برای کسی که ممنوع الفعالیت شده جنس فروخت این خودش جرم هست توی فروم
دوم اینکه وقتی شما جنسیو میفروشی باید بگی برای من نیست برای کسیه که چند مرتبه بن شده و ممنوع الفعالیت شده
سوم اینکه وقتی اینو نمیگی به طرف پس حق هم نداری بیای نقش وکیل مدافع رو بازی کنی بگین دوستان لطفا به آقای بختیاری فرصت بدین بنده خدا مشکل داره کلی بدهی ریخته سرش و اجازه بدین خورد خورد بده . مگه از بختیاری جنس خریدن که به بختیاری فرصت بدن خورد خورد بده . از تو جنس خریدن
از فردا میام تو فروم جنس مورددار میفروشم بعد میگم مال من نبود مال بختیاری بود مشکل داره اجازه بدین خورد خورد بده
این نظر دوستان هستعزیز من قطعه هرکی رو تاپیک زدم باید خود من پاسخ گو باشم که بودم و دوستانی که طلب داشتن رو دادم . مشکل منو حامد ( سافت ۹۸ ) سر دیر جور شدن قطعه بود نه این که من بگم به من چه من پاسخ گو نیستم .
دوستان فکر میکنن رامین محمدی با من معامله کرده در صورتی که با اکانت salongolshahr و به حساب احتمالا اقای بختیاری ریخته شده .
الان این چه ربطی به من داشت ؟
اقای عزیز من از کسی دفاع نکردم . خود من کلی از اقآی بختیاری شاکی شدم به خاطر این مسائل . من ازشون دفاع نکردم گفتم بهش اسمس دادم که قضیه تاپیک چیه گفت هیچی من قبلا به یکی قطعه بده کار بودم هنوز نتونستم جور کنم بگو بدهی بالا اوردم خورد خورد جورش میکنممن دزد نیستم . در واقع من نقل قول کردم چون نمیتونه دوباره اکانت بسازه بیاد جواب بده .این نظر دوستان هست
میگن به دلیل اینکه شما دارید از آقای بختیاری دفاع میکنید و براش زمان میخرید و همچنین ایشون تحت یوزر شما داره جنس میفروشه احتمالا این یوزر (miladsooti) به آقای بختیاری داده (فروخته) شده و از همه مهم تر مشکلاتی که آقای بختیاری ایجاد کرده رو هم شما دارید حل میکنید یعنی عملا شما خود آقای بختیاری هستید
اوکی دوست عزیزاقای عزیز من از کسی دفاع نکردم . خود من کلی از اقای بختیاری طلب دارم و اتفاق شاکی هستم چون به خاطر این معاملات اخیر کلی از جیب دادم . من ازشون دفاع نکردم گفتم بهش اسمس دادم که قضیه تاپیک چیه گفت هیچی من قبلا به یکی قطعه بده کار بودم هنوز نتونستم جور کنم .
این چند معامله روز های پیشی هم چون من تاپیک زدم و من معامله کردم اومدم اینجا و دارم از خودم دفاع میکنم . اقای ادمین بختیاری هر کاری کرده به من ربطی نداره من دارم در مورد معاملاتی که من با این اکانت کردم حرف میزنم کجاش دفاع از بختیاریه ؟ خیلیا منو میشناسن خصوصا تو لیون و میدونن من کی هستم و میدونن که بختیاری نیستم . اگه دوست داشتین مدارک شناساییم رو براتون عکس بگیرم خصوصی بفرستم . من ادم مسولیت پذیر و پاسخ گویی هستم . انقدر زود قضاوت نکنین . اگه جنس کسی رو فروختم و مشکل پیش اومدا من خودم پاسخ گو بودم کاری هم به بختیاری ندارم
و منم نظر دوستان رو گفتم بالای متن هم نوشتمدوستان فکر میکنن رامین محمدی با من معامله کرده در صورتی که با اکانت salongolshahr و به حساب احتمالا اقای بختیاری ریخته شده .
چشم عزیز من از خدامه کار بقیه راه بیوفته. البته فکر کنم خودش داره چون نوشته زنگ زدم جواب نمیدهاوکی دوست عزیز
شما این سوال رو مطرح کردید
و منم نظر دوستان رو گفتم بالای متن هم نوشتم
یه مورد دیگه هم به نظرم این شماره آقای بختیاری رو بدید آقای محمدی که ایشون هم یه پیامی چیزی بده بلکه مشکلش حل بشه چون ظاهرا جواب شاکی ها رو نمیدن!
من نمیدونم زاکری بهت چی گفته و چرا اینقدر جلز بلز میکنین و شدین کاراگاه انجمن ولی
مثل این که دوستان بد متوجه شدن . این که من با کاربر سافت۹۸ به مشکل برخوردم به شما ربطی نداره و نه به این تاپیک .
کاربر سافت ۹۸ قبل ارسال میدونست قطعات مال کی هستن و قراره براشون تا چند روز دیگه ارسال بشه ولی ایشون صبر نکردنو فیدبک دادن .
و این که من جنس فروختم بعضا میدونستن مال بختیاریه و بعضیا نمیدونستن مال بختیاریه ولی میدونستن مال همکارمه که بدون مشکل معامله انجام شده . فقط یکی دو کاربر بوده یکیش زاکری بوده که مبلغ پس فرستاده شده چون من این وسط واسطه بودم و مبلغ پیش من بوده .
فقط سافت ۹۸ مونده که اونم داره حل میشه .
این که شما به من حمله میکنی و شدی وکیل وسی محمدی من نمیدونم دلیلش چیه ولی این تاپیک در مورد طلب اقای محمدیه که به من هیچ ربطی نداره چون فروش اون قطعات مال ۵ ماه پیشه و با اکانت من نبوده و به حساب من هم واریز نشده فقط من از بختیاری پرسیدم که قضیه چیه گفت بدهی اوردم بالا نتونستم جور کنم کم کم جورش میکنم . ( من فقط حرفشو نقل قول کردم وکیل وسیش نشدم )
داداش این چیزی که میگی به من ربطی نداره .
اقای بختیاری قطعات سافت ۹۸ رو کامل فرستاد فقط به جای هارد یه ترا هارد ۱۶۰ گزاشت و فرستاد و به منو سافت ۹۸ هم اطلاع نداد ( احتمالا مورد داشته ) . خوب از من خرید منم موظفم که یا مبلغو برگردونم یا یه هارد دیگه جور کنم یا اندازه پولش قطعه دیگه . که قرار شد همین روزا جور بشه .
این که سافت ۹۸ از بختیاری قطعات دیگه ای رو طلب داره به من ربطی نداره چون با اکانت من نبوده.
بازم میگم طلب اقای محمدی هم به من ربطی نداره
دوست من ادمین عزیز و محترم حرفاتون دقیقا درسته ولی من در مورد سافت ۹۸ حرف میزنم که چون با من معامله کرده ( و میدونسته که قطعات مال کی هستن ) پس باید من یا مبلغ هارد یه ترا رو بدم یا خود هارد یا قطعه جایگزین چون من الان تو خدمت هستم گفتم اقا جان بیا من پول یه هارد رو بهت برگردونم میگه نه قطعه میخوام . برای همین ازش مهلت خواستم چون سربازیم گفتم بزار تا حور بشه . الانم قرار شده قطعاتش سریع جور بشه و کلا با این بشر تصویه کنیم .
والا بخدا من چند ساله با حامد رفاقت دارم کلی بهش جنس فروختم بخدا زشته سر یکم دیر کرد اینجوری میکنه
عزیز من قطعه هرکی رو تاپیک زدم باید خود من پاسخ گو باشم که بودم و دوستانی که طلب داشتن رو دادم . مشکل منو حامد ( سافت ۹۸ ) سر دیر جور شدن قطعه بود نه این که من بگم به من چه من پاسخ گو نیستم .
دوستان فکر میکنن رامین محمدی با من معامله کرده در صورتی که با اکانت salongolshahr و به حساب احتمالا اقای بختیاری ریخته شده .
اقای عزیز من از کسی دفاع نکردم . خود من کلی از اقآی بختیاری شاکی شدم به خاطر این مسائل . من ازشون دفاع نکردم گفتم بهش اسمس دادم که قضیه تاپیک چیه گفت هیچی من قبلا به یکی قطعه بده کار بودم هنوز نتونستم جور کنم بگو بدهی بالا اوردم خورد خورد جورش میکنممن دزد نیستم . در واقع من نقل قول کردم چون نمیتونه دوباره اکانت بسازه بیاد جواب بده .
این چند معامله روز های پیشی هم چون من تاپیک زدم و من معامله کردم اومدم اینجا و دارم از خودم دفاع میکنم . اقای ادمین بختیاری هر کاری کرده به من ربطی نداره من دارم در مورد معاملاتی که من با این اکانت کردم حرف میزنم کجاش دفاع از بختیاریه ؟ خیلیا منو میشناسن خصوصا تو لیون و میدونن من کی هستم و میدونن که بختیاری نیستم . اگه دوست داشتین مدارک شناساییم رو براتون عکس بگیرم خصوصی بفرستم . من ادم مسولیت پذیر و پاسخ گویی هستم . انقدر زود قضاوت نکنین . اگه جنس کسی رو فروختم و مشکل پیش اومده من خودم پاسخ گو بودم کاری هم به بختیاری ندارم
عزیز بنده از دلیل واقعی بن شدنشون بی اطلاع بودم و گفتن به خاطر جرو بحث تو پ خ بن شدن و این که من براشون جنس فروختم در واقع من فروختم و با اکانت من بوده و به حساب من بوده . فقط ارسالش با بختیاری بوده که خوب حتی اگه شاه دزد هم ارسال کنه باز من معامله کردم و من جنس فروختم و مهلت تست دادم مبلغ هم پیش من بوده پس طرف حساب خریدار منم نه بختیاری و اون یه مورد سافت ۹۸ هم نه حقی خوردم نه دزدیدم نه پیچوندم گفتم بیا پولتو بدم گفت قطعه میخوام گفتم باشه و داره جور میشه . اینی که پول شما خورده شده اونم ۶ ماه پیش توسط کاربر salongolshar و به حساب یکی دیگه به من ارتباطی نداره و من که نباید به خاطر اون شخص بن بشم .سلام خدمت دوستان
بنده شماره موبایل آقای بختیاری رو دارم
اون اوایل جواب می دادن و بعدا دیگه به کل جواب ندادن تا به لطف این تاپیک که پیداشون شد و برام پیام فرستاد که چرا تاپیک زدی و از من شکایت کردی ؟ ( جالب هست نه جواب تلفن میده و نه جواب اس ام اس و نه جواب تلگرام - الان شاکی هست که ازم شکایت کردی و تاپیک زدی ---- پر رویی هم حدی داره -- عوض معذرت و عذر خواهی پر رویی میکنه -- نمیگه 6 ماهه وسایل مردم رو نگه داشتم و نمی فرستم !!! )
خودش هم میگه کالا ندارم بفرستم در صورتی که داره تو پرشین و لیون فروش میکنه
اگه کالا نداری و پول نداری چطور معامله می کنی ؟؟؟
آقای بهرامن من از شما متعجب هستم که چطور با چنین شخصی که ممنوع المعامله هست همکاری می کنین ؟؟
ابن مالی که ایشون می خوان از من بخورن حرام هست و من حلالش نمی کنم - اگه خوردن داره بخوره ... دنیا داره مکافاته - عوضش رو می بینه یک جا که خودش هم فکرش رو نمی کنه
بنده از مدیریت هم خواهشی دارم برای متضرر شدن بیشتر کاربرهای دیگه لطفا ورود کنن به این مسایل و هر کسی که با این چنین اشخاصی همکاری می کنه لطفا بن کنن تا اطمینان باز به انجمن برگرده و خواهش دارم برای پرشین هم مثل لیون سیستم واسطه بزارن - به خدا من و امثال من راضی هستیم هزینه اضافی بدیم اما این وسط بدونیم که هر کی هر کی نیست اینجا که طرف کالا رو بفرسته و دیگه بگه به من ربطی نداره بقیش
همین چند وقت پیش یک هارد و رم خریدم از یکی از کاربرها
هارد رسید دستم هلت 9 درصد بود به من گفته بود 100 درصد هست - بهش گفتم اینطوری هست موضوع - بهم گفت تو راه حتما اینطوری شده به من هم ربطی نداره - همین یک کلام گفت و کلی من باز متضرر شدم اما اگه سیستم واسطه بود این شخص جرعت نمی کرد هارد خراب برای من بفرسته
و با این همه اشخاص و کاربرهای شاکی به نظرتون باز مدیریت محترم برگه محکوم شدن برای بن کردن این چنین کاربرهایی لازم هست ؟؟؟
من از زمان زدن این تاپیک تازه متوجه شدم با چه شخص بی خدایی و بی ایمانی معامله کردم ...
دوست عزیزاتفاقا من دوست دارم ادمین سایت ورود کنه که بعضیا تو موردی که بهشون هیچ ربطی نداره و فکر میکنن کلانتر محل هستن و دروغ و بحطون میبندن بدون این که بدونن قضیه چیه به اعتبار و ابرو ما لطمه میزنن کاسه داغ تر از اش نشن و بدونن که اینجا ادمین هم داره .
من بازم میگم از دلیل بن شدن های بختیاری بی اطلاع بودم و به خاطر اشنایی دیرینه و معامله کردنای قبلی چندین تاپیک براشون زدم ( فقط یه چند باری اکانتمو دادم دستش که خودش تاپیک بزنه فقط در حد تاپیک زدن چون من وقت نمیکردم همون لحظه تاپیک بزنم و ایشونم عجله داشتن ولی بعدا فورا پسورد عوض شد ) و با اکانت خودم بوده به حساب من هم واریز شده و اگه هم مشکلی ایجاد شده قضیه حل و رضایت جلب شده بجز یه مورد که اونم داره حل میشه .
اگه اکانت رو فروخته بودم چرا پول به حساب من اومده ؟
این مورد هم خود اقا رامین با اقای بختیاری باید حل کنه و به من ارتباطی نداره