abiabiabi
Registered User
نه
جلو عقبش کن ماضی جانیه تنه تاپیک رو داری میبری جلوها ابی
تو رو گذاشتم تو تاپیک دارم جلو عقبت میکنمجلو عقبش کن ماضی جان
آن زمان که پیش خود بیهوده پندارید که این تایپیک به تاریخ پیوسته با یک نه بزرگ دوباره بازمیگردیم
این یارو پنگوین تو اواتارت شیشه رو شیکونده اومده بیرون؟! یعنی ویندوز 7 رو سوراخ کرده؟! چطوریه قضیه اش؟
اتفاقا" من با ختم تاپیک موافق نیستم چون واقعا" تاپیک پربار و پر محتوایی هست که نمونه اش رو در این سالها کم داشتیم تو پاتوق .دوما" از مدیران محترم خواهشمندم به خاطر استارت این تاپیک پرمحتوا هم که شده نام کاربری استارتر رو به نون شماره 7 تغییر بدن با تشکراره ما سال 2009 چیز رو از گوشکوب تشخیص نمیدادیم این نام کاربری رو ساختیم بعدها از مدیران درخواست کردیم نام رو عوض کنند عوض نکردند، مجبور شدم با این عکس خودزنی کنم! پنگوئن نماد لینوکس و لینوکس بر علیه مایکروسافته!
نمیشه حالا شما که مدیری بخاطر استارت این تایپیک پربار و پرمحتوا، بسپاری ایدیمون رو تغییر بدن؟
حاضرم اسمم باشه عمقزی دور کلام قرمزی ولی اسمم ویندوز 7 نباشه
اقا خارج از این حرفها خود کالاورد هم نمیتونست اینجوری برای خودش تبلیغ کنه، بسه دیگه
ختم تایپیک
اره ما سال 2009 چیز رو از گوشکوب تشخیص نمیدادیم این نام کاربری رو ساختیم بعدها از مدیران درخواست کردیم نام رو عوض کنند عوض نکردند، مجبور شدم با این عکس خودزنی کنم! پنگوئن نماد لینوکس و لینوکس بر علیه مایکروسافته!
نمیشه حالا شما که مدیری بخاطر استارت این تایپیک پربار و پرمحتوا، بسپاری ایدیمون رو تغییر بدن؟
حاضرم اسمم باشه عمقزی دور کلام قرمزی ولی اسمم ویندوز 7 نباشه
اقا خارج از این حرفها خود کالاورد هم نمیتونست اینجوری برای خودش تبلیغ کنه، بسه دیگه
ختم تایپیک
تو زندگیت اگه اینقدر نه گفته بودی