• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی از کالاورد خرید کرده؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه تنه تاپیک رو داری میبری جلوها ابی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آن زمان که پیش خود بیهوده پندارید که این تایپیک به تاریخ پیوسته با یک نه بزرگ دوباره بازمیگردیم

این یارو پنگوین تو اواتارت شیشه رو شیکونده اومده بیرون؟! یعنی ویندوز 7 رو سوراخ کرده؟! چطوریه قضیه اش؟

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
این یارو پنگوین تو اواتارت شیشه رو شیکونده اومده بیرون؟! یعنی ویندوز 7 رو سوراخ کرده؟! چطوریه قضیه اش؟

اره ما سال 2009 چیز رو از گوشکوب تشخیص نمیدادیم این نام کاربری رو ساختیم بعدها از مدیران درخواست کردیم نام رو عوض کنند عوض نکردند، مجبور شدم با این عکس خودزنی کنم! پنگوئن نماد لینوکس و لینوکس بر علیه مایکروسافته!
نمیشه حالا شما که مدیری بخاطر استارت این تایپیک پربار و پرمحتوا، بسپاری ایدیمون رو تغییر بدن؟
حاضرم اسمم باشه عمقزی دور کلام قرمزی ولی اسمم ویندوز 7 نباشه

اقا خارج از این حرفها خود کالاورد هم نمیتونست اینجوری برای خودش تبلیغ کنه، بسه دیگه

ختم تایپیک :D

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
اره ما سال 2009 چیز رو از گوشکوب تشخیص نمیدادیم این نام کاربری رو ساختیم بعدها از مدیران درخواست کردیم نام رو عوض کنند عوض نکردند، مجبور شدم با این عکس خودزنی کنم! پنگوئن نماد لینوکس و لینوکس بر علیه مایکروسافته!
نمیشه حالا شما که مدیری بخاطر استارت این تایپیک پربار و پرمحتوا، بسپاری ایدیمون رو تغییر بدن؟

اقا خارج از این حرفها خود کالاورد هم نمیتونست اینجوری برای خودش تبلیغ کنه، بسه دیگه

اتفاقا" من با ختم تاپیک موافق نیستم چون واقعا" تاپیک پربار و پر محتوایی هست که نمونه اش رو در این سالها کم داشتیم تو پاتوق .دوما" از مدیران محترم خواهشمندم به خاطر استارت این تاپیک پرمحتوا هم که شده نام کاربری استارتر رو به نون شماره 7 تغییر بدن با تشکر

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

چطوری اخه دلت میاد به ویندوز 7 اینطوری میگی....:general704: ویندوز 7 بدبخت بیچاره یکی از بهترین نسخه های ساخته شده توسط مایکروسافت هست. چرا اخه چیکارت داره مگه:general710:

الان ما رو دستگاه ویندوز 7 داریم یعنی باید چکار کنیم؟ هر دفعه میخوام عوضش کنم دلم نمیاد انقدر بچه خوبیه...همه چی هم براش هست.

هی حالا ناشکری کنید تا ویندوز اسلامی بیاد بعد میفهمید چه نعمتی بود:general710:

--------------------

یه زمانی موزمار خدابیامرز تاپیکی داشت که تغییر اسم میداد ولی بعدا دیگه بسته شد. فعلا امکانش نیست.اگر هم باشه باید به ادمین بگید/

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
بالا