برای ما هم نوشتن !!!!!!!!!!!!بدون شرح !
ممکنه نفر بعد شما باشید !
اصلا بررسی نمیکنن ها فقط این متن رو کپی میکنن و تو پنل کاربران قرار میدن
برای ما هم نوشتن !!!!!!!!!!!!بدون شرح !
ممکنه نفر بعد شما باشید !
گفتن که منظورشون از این متن عدم واریز نیست و پرداخت میکنندبرای ما هم نوشتن !!!!!!!!!!!!
اصلا بررسی نمیکنن ها فقط این متن رو کپی میکنن و تو پنل کاربران قرار میدن
مشکل کاملا روشن وواضح هست کلیک ها تقلبی نیست اما این سیستم ها انتظار دارن هر چرتی که میزارن تو تبلیغ و کاربر از سر کنجکاوی میره تو صفحه یه چند صد تایی فروش بره در حالی که این ممکن نیست اصلا این میشه همون همکاری در فروش نه تبلیغات کلیکی با این تفاوت که اینجا فروش هم بره به شما 100 تومن فقط می رسه اقلا همکاری در فروش شرافتش بیشتره یهو همون اول تو یه بند قرارداد بنویسن آقا شما که داری با ما کار می کنی ما هر چی بزاریم باید ضمانت بدی چند صد تایی فروش کنی چون اینجور که معلومه همه این سیستم ها مالک سایت رو مسئول فروختن کالا و خدماتشون می دونن و البته باورشون نمیشه چندهزار آمار بره اما کسی نخره به جای اینکه مشکل رو در خودشون و کالا جستجو کنن نفر اول وبمستر بی نوا میشه کلیک غیر موثر اصلا به ما چه موثره یا غیر موثر ما تا اونجا مسئولیم که کاربر رو تبلیغ کلیک کرده اومده و آمار واقعیه دیگه نمی تونیم گوش کاربرو بگیریم که باید این جفنگی که می بینی رو بخریاین سیستم تازگی از هفته قبل درامد خیلی از کاربران رو نداده توی این تایپک هم مشخصه .امروزهم بی احترامی کامل رو به بنده و وب سایت ما کردند
یه تصویری پیوست کردند میگه این یکی از کمپین هاست که تمامی کلیک های ارسالی بی اثر و غیر طبیعی بوده .واقعا این جمله بیانگر چیه؟؟؟بیانگر این که شما تمام کلیک هاتون تقلبیه .چطور سه هفته کار کردین نگفتین یک درصد غیر طبیعیه الان میگین تمام کلیک هاتون بی اثره.
اگر کلیک صحیح نباشه چطور سیستم شمارش انجام میده؟!!!!!!!!!!!
تمام کلیک ها بی اثره!!!!!!
یه وب سایت 20 هزار بازدیدی تمام کلیک ها بی اثر و غیر عادیه؟؟؟!!!
پس از این به بعد یادمون باشه یک لایت باکس بندازیم کاربر گرامی داری کلیک میکنی محکم تر کلیک کن رفتی داخل تبلیغ هم کل سایتو زیر رو کن تا کلیک اثر بخش بشه
چرا با یکتانت همکاری نمیکنی! البته شنیدم شمارش و پرداختی به ازای هر کلیکش مث کانگورو نیست!این سیستم تازگی از هفته قبل درامد خیلی از کاربران رو نداده توی این تایپک هم مشخصه .امروزهم بی احترامی کامل رو به بنده و وب سایت ما کردند
یه تصویری پیوست کردند میگه این یکی از کمپین هاست که تمامی کلیک های ارسالی بی اثر و غیر طبیعی بوده .واقعا این جمله بیانگر چیه؟؟؟بیانگر این که شما تمام کلیک هاتون تقلبیه .چطور سه هفته کار کردین نگفتین یک درصد غیر طبیعیه الان میگین تمام کلیک هاتون بی اثره.
اگر کلیک صحیح نباشه چطور سیستم شمارش انجام میده؟!!!!!!!!!!!
تمام کلیک ها بی اثره!!!!!!
یه وب سایت 20 هزار بازدیدی تمام کلیک ها بی اثر و غیر عادیه؟؟؟!!!
پس از این به بعد یادمون باشه یک لایت باکس بندازیم کاربر گرامی داری کلیک میکنی محکم تر کلیک کن رفتی داخل تبلیغ هم کل سایتو زیر رو کن تا کلیک اثر بخش بشه
یکتا نت هر سالیتی رو قبول نمکینه والبته جدید میگن فعلا جایگاه پر شده و ناشر نیاز نیسچرا با یکتانت همکاری نمیکنی! البته شنیدم شمارش و پرداختی به ازای هر کلیکش مث کانگورو نیست!
هنوز اعتقاد دارم کانگورو از همشون بهتره ولی خب ادامه همکاری باهاشون برای من جایز نبود
ادامه حیات اینا منوط به تبلیغ دهنده هست خب وقتی راضی نباشه اولین کسی ک سرش کلاه رفته ناشر هست!
هر چند این شبکه های تبلیغاتی اعتبارشون نزد نمایش دهنده و اگهی دهنده مخدوش میشه
خب بله حیات اینا مال تبلیغ دهنده هست و صد البته نمایش دهنده اما خب اینا یا باید در هنگام قبول تبلیغ درست دقت کنن یا تبلیغ دهنده رو توجیح کنن یعنی من الان بیام یه بنر بزنم سبزی خوردن تازه می فروشم باید انتظار داشته باشم همه بیان بخرن ؟ و اگر نخریدن سایت کلیکش تجاری نیست؟ الان دورانی هست که دیگه مردم به هیچ عنوان کتاب های اندروید رو نمی خرن و این کاملا از محیط کافه بازار معلومه بعد تبلیغات اینم همون کتاب اندروید که طرف 10 هزار تو.منم قیمت زده وقتی چیزی نفروش هست حتی ببری بدی گوگل هم نمی فروشهچرا با یکتانت همکاری نمیکنی! البته شنیدم شمارش و پرداختی به ازای هر کلیکش مث کانگورو نیست!
هنوز اعتقاد دارم کانگورو از همشون بهتره ولی خب ادامه همکاری باهاشون برای من جایز نبود
ادامه حیات اینا منوط به تبلیغ دهنده هست خب وقتی راضی نباشه اولین کسی ک سرش کلاه رفته ناشر هست!
هر چند این شبکه های تبلیغاتی اعتبارشون نزد نمایش دهنده و اگهی دهنده مخدوش میشه
سلامدوستانی که با کنگورو کار میکنند این هفته مبالغشون بررسی و پرداخت شده؟
اگه واریز انجام دادن خبرشو اینجا بگید.من ازشون طلب دارم و کار نمیکنم با سیستمشون دیگه.سلام
تا این لحظه خیر
کانگورو شمارش کم نمیشه پنچ شنبه و جمعه نمایش تبلیغات در موبایل و تبلت رو متوقف میکنه و فقط نمایش دسکتاپ رو داره
خب قاعدتا شمارش و درامد پایین میاد
روز پنج شنبه و جمعه تبلیغاتش خیلی مضحکه مثلا خرسهای آبی هشت پا یا بلاگ داده فیلی و ...
دو تا راهکار هست یا کدها رو این دو روز بردارید و با سیستم دیگه همکاری کنید
یا کد رو بردارید تا روز شنبه!و با هیچ شبکه تبلیغاتی همکاری نکنید
خودم جمعه ها کد ها رو برمیدارم تا شنبه