فیلم خوبی بود 8/10 ... مرثیه ای برای یه پسر و دختر ... که همه یک جوری با موسیقیشان مشکل دارند اصلا با وجودشان مشکل دارند ... و آهنگی که می خونن گویای همه چیزه
انقدر از این فیلم تعریف خونده بودم که با انتظار دیدن یه فیلم خیلی خوب سراغش رفتم، ولی واقعا فیلم غیر حرفه ای و ضعیفی بود. منکر بازی خیلی خوب بهداد، موضوع ناب و قابل تعمق فیلم، جوونمردی قبادی و کلیپ باحال هیچکس نمیشم، ولی هیچکدوم اینها دلیل بر قوت فیلم نمیشن. بدتر از همه هم نابازیگرهای فوق العاده بی استعداد فیلم بودن
وای وای دنی یه کم علاقه ام به سلیقه ات کم شد ... حیف نیستی .... با توجه با محدودیت های کشنده ی ایران ( داستان در مورد فشار رو جوانهای اهل موسیقی زیر زمینی ایران هست که قابل تعمیم هست به سختی خود فیلم سازی در ایران و سکانس اولیه که در مورد بهمن خان هست :دی ) نابازیگر ها معرکه ان توی این فیلم ... فیلم باورپذیر در اومده خیلی و این مدیون همین بی تکلف بودنش هست ... یعنی به نظرم دقیقا زده به هدف :دی
نقش حامد بهداد هم خیلی جالب بود ... آدم رو یاد اصلاح طلب ها در عرصه سیاست می نداخت ... و اون سکانس خیلی با حال با حاج آقا ... که گفت یه بار دیگه اون فیلم ها رو نگاه کن با دید روحانیت نگاه نکن با دید هنرمندانه و خلاقیت و آرتیستیش نگاه کن :دی و این حقیقت مهم که در ایران موسیقی و سینما و غیره ذاتا ارزش ندارن... ارزش که چه عرض کنم باعث فساد و فحشا هستن
یه برداشت کاملا اشتباه خودم از یه سکانس هم بگم : سکانس گاوداری ! که موسیقی که اون بچه ها می زنن گاو ها رو مریض کرده ! همون موسیقی که همسایه های اون بچه ها رو هم مریض کرده ! یه جوری ملت با
گاو ها در این زمینه وجه مشترک دارن :دی