دوستان, کسی با https://freebitco.in کار کرده؟ من واردش شدم نمیفهمم چه جوری باید کار کرد
مثلا در مورد این عکس ممنون میشم اگه توزیح بدید که چی هست و باید چی کار کرد
مثلا در مورد این عکس ممنون میشم اگه توزیح بدید که چی هست و باید چی کار کرد
کجاش برم؟رنگش چ تغییری کرده! من چن سال پیشا کار کردم.. قسمت شرطیش نرو ک هرچی زحمت بکشی اونجا هدر میره
من قبلا ادرس ایمیل یا کیف پولم رو گم کرده بودم هرچی میخاستم وارد شم یا دوباره ثبت نام کنم میگفت این ایمیل ثبت شده.. الان ی رمز وارد شده بود و ایمیلم زدم وارد شد! بعد از ورود از نوار بالا گزینه اول سمت چپ FREE BTC بزن بعد کد کپچا داره وارد کن و ROLL رو کلیک کن.کجاش برم؟
من که اصلا نمیفهمم جریان چیه
ما را بازی دادنمن قبلا ادرس ایمیل یا کیف پولم رو گم کرده بودم هرچی میخاستم وارد شم یا دوباره ثبت نام کنم میگفت این ایمیل ثبت شده.. الان ی رمز وارد شده بود و ایمیلم زدم وارد شد! از نوار بالا گزینه اول سمت چپ FREE BTC بزن بعد کد کپچا داره وارد کن و ROLL رو کلیک کن.
0.00000051 BTC داد و بعده یک ساعت دوباره همین مراحل میتونی تکرار کنی.. اون قسمت بت یعنی شرط بندی هم توضیحات داره ک همینجا و تو سایتای دیگم زیاد نوشتن ازش!
اون قسمت multiply btc خودش گفته اگه عددی ک برات بیاد بیشتر از 5250 باشه و bet hi زده باشی برنده میشی و اگه عددی ک بیاد کمتر از 4750 باشه و bet low زده باشی برنده میشی تازه قسمت اتو هم اضافه کرده احتمالا خود سیستم بازی میکنه معمولا یکی یا دو تا درمیون باید بت های و بت لو زد البته شانسیه گاهی 3 تا بت لو یا بت های پشت سرهم هست.. تازه قبلا ی اهرم داشت ضریبش رو کم و زیاد میکردیم میشد کل موجودی رو شرط بندی کرد.. الان رو اون 2x کلیک کنی مقدار شرط بندی هربار دو برابر میشه ..ما را بازی دادن
اون قسمتش کلیک میکنم یکی زیاد میکنه کلیک بعدی دوباره یکی کم میکنه!
بت یعنی چی؟ اون قسمت اتو بت مربوط به چیه؟اون قسمت multiply btc خودش گفته اگه عددی ک برات بیاد بیشتر از 5250 باشه و bet hi زده باشی برنده میشی و اگه عددی ک بیاد کمتر از 4750 باشه و bet low زده باشی برنده میشی تازه قسمت اتو هم اضافه کرده احتمالا خود سیستم بازی میکنه معمولا یکی یا دو تا درمیون باید بت های و بت لو زد البته شانسیه گاهی 3 تا بت لو یا بت های پشت سرهم هست.. تازه قبلا ی اهرم داشت ضریبش رو کم و زیاد میکردیم میشد کل موجودی رو شرط بندی کرد.. الان رو اون 2x کلیک کنی مقدار شرط بندی هربار دو برابر میشه ..
To win, BET HI and get a number higher than 5250 or BET LO and get a number lower than 4750
بت یعنی شرط یا همون شرط بندی و lo هم یعنی کم یا پایین احتمالا مخفف low و hi ینی زیاد احتمالا مخفف high بالا ..گفتم ک زیاد یادم نیس ولی دیدم همون دو عدد زده مثلا اگه فک کنی عدد بعدی ک میاد تو رنج3000 هست باید بت لو رو بزنی و اگه بیشتر از 4750 بیاد همون مقدار پایه ک 0.00000001 بود میبازی..فرق bet hi و bet lo چیه ؟
تمام کار اینه که شانسی بزنی یه چیزی بده یه چیزی کم کنه؟ فقط شانسیه هیچ چیزش دست ما نیست؟؟
یک ساعت؟ زودتر نمیشه؟هر یک ساعت کپچا بزنی
ن زودتر نمیشه ولی دیرتر میشه.. پرداخت هم قبلا کیف پول میدادیم هر دوشنبه اگه موجودی ب حد نصابی ک گفته بود میرسید ب کیف پول پرداخت میکرد الان احتمالا باید در تنظیمات مشخص کرد..یک ساعت؟ زودتر نمیشه؟
کدوم قسمتش باید کپچا زد؟ من همه جا را گشتم ندیدم
سایت مشابه برای کپچا سراغ نداری که این محدودیت یک ساعته را نداشته باشه؟!یک ساعت کپچا بزنی همون فکنم 500 ساتوشی میده ک البته خیلی کمه
قبلا ی عالمه سایت بود ک با زدن کپچا مقداری ساتوشی ب کیف پول واسط میریخت و اگه همشون رو یکی میخاست بزنه فکنم همون یک ساعت بینش پر میشد چون بعضیاش هر 15 مین یا 24 ساعت یا 5 مین مقداری ساتوشی میدادن.. احتمالا همشون جمع شدن خودم چنروز پیش سرچ کردم نیافتم .. قبلا ی تاپیک همین بخش زدم و تعدادیش رو معرفی کردم و از همه بدتر که فقط کپچا نیست و چند مرحله ای شده مثه انجام جمع و تفریق یا سوال میپرسه کدوم شکلا بهم ربط داره تا مشخص بشه ربات نیس.. چون ظاهرا این هندی پاکستانیا و .. همه با تقلب و نرم افزار کپچا میزدن..سایت مشابه برای کپچا سراغ نداری که این محدودیت یک ساعته را نداشته باشه؟!
کدام راه های مخطلف؟! کد کپچا هست و bet کد کپچا که پیر میشی تا به یک بیتکوین برسه اون bet زدن هم شانسی نداره یکی کم میکنه یکی زیاد آخر کار میبینی هر چی کمتر شداگر قصد فعالیت توی این سایت رو داری منم دنبال یه همکار میگردم که توی این سایت بصورت تخصصی فعالیت کنیم میتونم بهت نشون بدم چیکار کنی و با کمک هم تقریبا بتونیم ماهیانه حدود 1 بیت کوین بدست بیاریم اولش یکم باید بیشتر فعالیت کنیمو سخته ولی به مرور کارمون راحتر ترمیشه مخصوصا که الان سایت روشهای مختلفی رو برای کسب بیت کوین گذاشته
اگر مایل باشید اطلاع بدید من براش ربات دارم که خودکار کارهای مورد نظر رو انجام میده فقط باید سرور براش جور کنیم تا درامدمون بیشتر بشه
هر کسی مایل باشه میتونه تلگرام بیاد با هم در موردش صحبت میکنیم
@mcsoft
ببین هر چیزی راه خودشو داره اولا ربات دارم که کد کچاپ رو ازش اسکرین شات میگیره به سایت خودشون خودکار میفرسته و اون سایت هم حل میکنه و کد کچاپ رو خودکار توی محل مورد نظر تایپ میکنه و رول رو میزنه و بیت کوین کسب میشه باهاش اگه سرور مجازی داشته باشی میتونی هر 24 ساعت کلا کدهای کچاپ رو با این روش راحت حل کنیکدام راه های مخطلف؟! کد کپچا هست و bet کد کپچا که پیر میشی تا به یک بیتکوین برسه اون bet زدن هم شانسی نداره یکی کم میکنه یکی زیاد آخر کار میبینی هر چی کمتر شد
پس چه جوری میخوایی اونجا کار کنی؟!
میدونم چی میگی ولی کد کپچا با ربات هم که باشه هر ساعت فقط یک بار میشه وارد کرد, مشکل همینهببین هر چیزی راه خودشو داره اولا ربات دارم که کد کچاپ رو ازش اسکرین شات میگیره به سایت خودشون خودکار میفرسته و اون سایت هم حل میکنه و کد کچاپ رو خودکار توی محل مورد نظر تایپ میکنه و رول رو میزنه و بیت کوین کسب میشه باهاش اگه سرور مجازی داشته باشی میتونی هر 24 ساعت کلا کدهای کچاپ رو با این روش راحت حل کنی
سایت حل کننده کچاپ هم بهت توی سایت خودش حساب کاربری میده و کدی میده و شما میتونی برای 24 ساعت یک روز کدهای کچاپ موجود در سایت رو حل کنی تا اونم رایگان برات کچاپ های ارسالی از طرفت رو حل کنه
به هر حال زیاد کشش ندم و اینو بگم که اصلا بازیش کلا ناید رفت سراغش ادمو بدبخت میکنه
ولی اگر کسی میتونه و میخواد برای اطلاعات بیشتر میتونه بیاد تلگرام صحبت کنیم کافیه بتونه سرور مجازی اوکی کنه مابقیش با خودم تقریبا کل 24 ساعت رو ربات خودش کدهای کچاپ رو حل میکنه و بیت کوین کسب میشه همین
خواستید بیاید بیشتر توضیح میدم
میدونم چی میگی ولی کد کپچا با ربات هم که باشه هر ساعت فقط یک بار میشه وارد کرد, مشکل همینه
خب دقیقا مشکل شما چیه الان؟ ربات رو دارین چرا دنبال شریک و همکار میگردین؟ یه وی پی اس 20 هزار تومنی بگیرین بندازین روش کار کنه دیگه؟ واقعیتش من متوجه نشدم شما دقیقا چی میخواین؟رباتی که من دارم همه کد ها رو توی 24 ساعت کلا بصورت خودکار عمل میکنه اگر یک هفته هم سر نزنی و مشکل خواصی پیش نیاد ربات خودکار کارشو میکنه