• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با https://freebitco.in کار کرده؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستان, کسی با https://freebitco.in کار کرده؟ من واردش شدم نمیفهمم چه جوری باید کار کرد
مثلا در مورد این عکس ممنون میشم اگه توزیح بدید که چی هست و باید چی کار کرد

a2fcf430-4992-4d80-9627-0cbc811dc02c.png

world15

Registered User
لایک‌ها
837
رنگش چ تغییری کرده! من چن سال پیشا کار کردم.. قسمت شرطیش نرو ک هرچی زحمت بکشی اونجا هدر میره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

world15

Registered User
لایک‌ها
837
کجاش برم؟
من که اصلا نمیفهمم جریان چیه
من قبلا ادرس ایمیل یا کیف پولم رو گم کرده بودم هرچی میخاستم وارد شم یا دوباره ثبت نام کنم میگفت این ایمیل ثبت شده.. الان ی رمز وارد شده بود و ایمیلم زدم وارد شد! بعد از ورود از نوار بالا گزینه اول سمت چپ FREE BTC بزن بعد کد کپچا داره وارد کن و ROLL رو کلیک کن.
0.00000051 BTC داد و بعده یک ساعت دوباره همین مراحل میتونی تکرار کنی.. اون قسمت بت یعنی شرط بندی هم توضیحات داره ک همینجا و تو سایتای دیگم زیاد نوشتن ازش!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
من قبلا ادرس ایمیل یا کیف پولم رو گم کرده بودم هرچی میخاستم وارد شم یا دوباره ثبت نام کنم میگفت این ایمیل ثبت شده.. الان ی رمز وارد شده بود و ایمیلم زدم وارد شد! از نوار بالا گزینه اول سمت چپ FREE BTC بزن بعد کد کپچا داره وارد کن و ROLL رو کلیک کن.
0.00000051 BTC داد و بعده یک ساعت دوباره همین مراحل میتونی تکرار کنی.. اون قسمت بت یعنی شرط بندی هم توضیحات داره ک همینجا و تو سایتای دیگم زیاد نوشتن ازش!
ما را بازی دادن
اون قسمتش کلیک میکنم یکی زیاد میکنه کلیک بعدی دوباره یکی کم میکنه!
سس خل کردن مارا دی:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
ما را بازی دادن
اون قسمتش کلیک میکنم یکی زیاد میکنه کلیک بعدی دوباره یکی کم میکنه!
اون قسمت multiply btc خودش گفته اگه عددی ک برات بیاد بیشتر از 5250 باشه و bet hi زده باشی برنده میشی و اگه عددی ک بیاد کمتر از 4750 باشه و bet low زده باشی برنده میشی تازه قسمت اتو هم اضافه کرده احتمالا خود سیستم بازی میکنه معمولا یکی یا دو تا درمیون باید بت های و بت لو زد البته شانسیه گاهی 3 تا بت لو یا بت های پشت سرهم هست.. تازه قبلا ی اهرم داشت ضریبش رو کم و زیاد میکردیم میشد کل موجودی رو شرط بندی کرد.. الان رو اون 2x کلیک کنی مقدار شرط بندی هربار دو برابر میشه ..

To win, BET HI and get a number higher than 5250 or BET LO and get a number lower than 4750

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
اون قسمت multiply btc خودش گفته اگه عددی ک برات بیاد بیشتر از 5250 باشه و bet hi زده باشی برنده میشی و اگه عددی ک بیاد کمتر از 4750 باشه و bet low زده باشی برنده میشی تازه قسمت اتو هم اضافه کرده احتمالا خود سیستم بازی میکنه معمولا یکی یا دو تا درمیون باید بت های و بت لو زد البته شانسیه گاهی 3 تا بت لو یا بت های پشت سرهم هست.. تازه قبلا ی اهرم داشت ضریبش رو کم و زیاد میکردیم میشد کل موجودی رو شرط بندی کرد.. الان رو اون 2x کلیک کنی مقدار شرط بندی هربار دو برابر میشه ..

To win, BET HI and get a number higher than 5250 or BET LO and get a number lower than 4750
بت یعنی چی؟ اون قسمت اتو بت مربوط به چیه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
فرق bet hi و bet lo چیه ؟
تمام کار اینه که شانسی بزنی یه چیزی بده یه چیزی کم کنه؟ فقط شانسیه هیچ چیزش دست ما نیست؟؟

world15

Registered User
لایک‌ها
837
فرق bet hi و bet lo چیه ؟
تمام کار اینه که شانسی بزنی یه چیزی بده یه چیزی کم کنه؟ فقط شانسیه هیچ چیزش دست ما نیست؟؟
بت یعنی شرط یا همون شرط بندی و lo هم یعنی کم یا پایین احتمالا مخفف low و hi ینی زیاد احتمالا مخفف high بالا ..گفتم ک زیاد یادم نیس ولی دیدم همون دو عدد زده مثلا اگه فک کنی عدد بعدی ک میاد تو رنج3000 هست باید بت لو رو بزنی و اگه بیشتر از 4750 بیاد همون مقدار پایه ک 0.00000001 بود میبازی..
میتونی قسمت شرط رو نری و هر یک ساعت کپچا بزنی همون فکنم 500 ساتوشی میده ک البته خیلی کمه و با زیرمجموعه فعال داشته باشی بهتره چون اگه خود فرد هم کپچا نزنه سود زیرمجموعه ک کپچا بزنه تو حسابش میاد.. توضیحات بیشتر اهل فن جواب بدن بهتره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

world15

Registered User
لایک‌ها
837
یک ساعت؟ زودتر نمیشه؟
کدوم قسمتش باید کپچا زد؟ من همه جا را گشتم ندیدم
ن زودتر نمیشه ولی دیرتر میشه.. پرداخت هم قبلا کیف پول میدادیم هر دوشنبه اگه موجودی ب حد نصابی ک گفته بود میرسید ب کیف پول پرداخت میکرد الان احتمالا باید در تنظیمات مشخص کرد..
مراحل با توجه به فلش شماره 1 تا 3 هست ک شماره 2 کد کپچایی ک داده رو باید در کادر وارد کنی و سپس کلید رول رو کلیک کنی:

1jj8_c1.jpg

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

world15

Registered User
لایک‌ها
837
سایت مشابه برای کپچا سراغ نداری که این محدودیت یک ساعته را نداشته باشه؟!
قبلا ی عالمه سایت بود ک با زدن کپچا مقداری ساتوشی ب کیف پول واسط میریخت و اگه همشون رو یکی میخاست بزنه فکنم همون یک ساعت بینش پر میشد چون بعضیاش هر 15 مین یا 24 ساعت یا 5 مین مقداری ساتوشی میدادن.. احتمالا همشون جمع شدن خودم چنروز پیش سرچ کردم نیافتم .. قبلا ی تاپیک همین بخش زدم و تعدادیش رو معرفی کردم و از همه بدتر که فقط کپچا نیست و چند مرحله ای شده مثه انجام جمع و تفریق یا سوال میپرسه کدوم شکلا بهم ربط داره تا مشخص بشه ربات نیس.. چون ظاهرا این هندی پاکستانیا و .. همه با تقلب و نرم افزار کپچا میزدن..
فری دوژ کوین هم معتبره و مال صاحب همین فری بیت کوین هست.. حیف من اونم رمز و ادرسم رو گم کردم!

world15

Registered User
لایک‌ها
837
خوب اگه موافق باشی و علاقه داشته باشی من میتونم سایتایی ک با کپچا ساتوشی میدن بیابم و بذارم! البته معمولا مقدارش کمه و اول باید در کیف پول واسط مثه https://faucethub.io حساب باز کنی ک اونجا وقتی ساتوشی به حد نصاب رسید به کیف پول بلاک چین ک ادرسش رو موقع ثبت نام دادی میریزن..این فاست زیر هر نیم ساعت از 15 ساتوشی ب بالا میده البته درصد 15 ساتوشی بیشتره:

http://www.luckybtcfaucet.website

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اگر قصد فعالیت توی این سایت رو داری منم دنبال یه همکار میگردم که توی این سایت بصورت تخصصی فعالیت کنیم میتونم بهت نشون بدم چیکار کنی و با کمک هم تقریبا بتونیم ماهیانه حدود 1 بیت کوین بدست بیاریم اولش یکم باید بیشتر فعالیت کنیمو سخته ولی به مرور کارمون راحتر ترمیشه مخصوصا که الان سایت روشهای مختلفی رو برای کسب بیت کوین گذاشته
اگر مایل باشید اطلاع بدید من براش ربات دارم که خودکار کارهای مورد نظر رو انجام میده فقط باید سرور براش جور کنیم تا درامدمون بیشتر بشه
هر کسی مایل باشه میتونه تلگرام بیاد با هم در موردش صحبت میکنیم
@mcsoft

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
اگر قصد فعالیت توی این سایت رو داری منم دنبال یه همکار میگردم که توی این سایت بصورت تخصصی فعالیت کنیم میتونم بهت نشون بدم چیکار کنی و با کمک هم تقریبا بتونیم ماهیانه حدود 1 بیت کوین بدست بیاریم اولش یکم باید بیشتر فعالیت کنیمو سخته ولی به مرور کارمون راحتر ترمیشه مخصوصا که الان سایت روشهای مختلفی رو برای کسب بیت کوین گذاشته
اگر مایل باشید اطلاع بدید من براش ربات دارم که خودکار کارهای مورد نظر رو انجام میده فقط باید سرور براش جور کنیم تا درامدمون بیشتر بشه
هر کسی مایل باشه میتونه تلگرام بیاد با هم در موردش صحبت میکنیم
@mcsoft
کدام راه های مخطلف؟! کد کپچا هست و bet کد کپچا که پیر میشی تا به یک بیتکوین برسه اون bet زدن هم شانسی نداره یکی کم میکنه یکی زیاد آخر کار میبینی هر چی کمتر شد
پس چه جوری میخوایی اونجا کار کنی؟!

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
کدام راه های مخطلف؟! کد کپچا هست و bet کد کپچا که پیر میشی تا به یک بیتکوین برسه اون bet زدن هم شانسی نداره یکی کم میکنه یکی زیاد آخر کار میبینی هر چی کمتر شد
پس چه جوری میخوایی اونجا کار کنی؟!
ببین هر چیزی راه خودشو داره اولا ربات دارم که کد کچاپ رو ازش اسکرین شات میگیره به سایت خودشون خودکار میفرسته و اون سایت هم حل میکنه و کد کچاپ رو خودکار توی محل مورد نظر تایپ میکنه و رول رو میزنه و بیت کوین کسب میشه باهاش اگه سرور مجازی داشته باشی میتونی هر 24 ساعت کلا کدهای کچاپ رو با این روش راحت حل کنی
سایت حل کننده کچاپ هم بهت توی سایت خودش حساب کاربری میده و کدی میده و شما میتونی برای 24 ساعت یک روز کدهای کچاپ موجود در سایت رو حل کنی تا اونم رایگان برات کچاپ های ارسالی از طرفت رو حل کنه
به هر حال زیاد کشش ندم و اینو بگم که اصلا بازیش کلا ناید رفت سراغش ادمو بدبخت میکنه
ولی اگر کسی میتونه و میخواد برای اطلاعات بیشتر میتونه بیاد تلگرام صحبت کنیم کافیه بتونه سرور مجازی اوکی کنه مابقیش با خودم تقریبا کل 24 ساعت رو ربات خودش کدهای کچاپ رو حل میکنه و بیت کوین کسب میشه همین
خواستید بیاید بیشتر توضیح میدم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
ببین هر چیزی راه خودشو داره اولا ربات دارم که کد کچاپ رو ازش اسکرین شات میگیره به سایت خودشون خودکار میفرسته و اون سایت هم حل میکنه و کد کچاپ رو خودکار توی محل مورد نظر تایپ میکنه و رول رو میزنه و بیت کوین کسب میشه باهاش اگه سرور مجازی داشته باشی میتونی هر 24 ساعت کلا کدهای کچاپ رو با این روش راحت حل کنی
سایت حل کننده کچاپ هم بهت توی سایت خودش حساب کاربری میده و کدی میده و شما میتونی برای 24 ساعت یک روز کدهای کچاپ موجود در سایت رو حل کنی تا اونم رایگان برات کچاپ های ارسالی از طرفت رو حل کنه
به هر حال زیاد کشش ندم و اینو بگم که اصلا بازیش کلا ناید رفت سراغش ادمو بدبخت میکنه
ولی اگر کسی میتونه و میخواد برای اطلاعات بیشتر میتونه بیاد تلگرام صحبت کنیم کافیه بتونه سرور مجازی اوکی کنه مابقیش با خودم تقریبا کل 24 ساعت رو ربات خودش کدهای کچاپ رو حل میکنه و بیت کوین کسب میشه همین
خواستید بیاید بیشتر توضیح میدم
میدونم چی میگی ولی کد کپچا با ربات هم که باشه هر ساعت فقط یک بار میشه وارد کرد, مشکل همینه

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
میدونم چی میگی ولی کد کپچا با ربات هم که باشه هر ساعت فقط یک بار میشه وارد کرد, مشکل همینه

رباتی که من دارم همه کد ها رو توی 24 ساعت کلا بصورت خودکار عمل میکنه اگر یک هفته هم سر نزنی و مشکل خواصی پیش نیاد ربات خودکار کارشو میکنه

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
رباتی که من دارم همه کد ها رو توی 24 ساعت کلا بصورت خودکار عمل میکنه اگر یک هفته هم سر نزنی و مشکل خواصی پیش نیاد ربات خودکار کارشو میکنه
خب دقیقا مشکل شما چیه الان؟ ربات رو دارین چرا دنبال شریک و همکار میگردین؟ یه وی پی اس 20 هزار تومنی بگیرین بندازین روش کار کنه دیگه؟ واقعیتش من متوجه نشدم شما دقیقا چی میخواین؟

بالا