• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با https://freebitco.in کار کرده؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
رباتی که من دارم همه کد ها رو توی 24 ساعت کلا بصورت خودکار عمل میکنه اگر یک هفته هم سر نزنی و مشکل خواصی پیش نیاد ربات خودکار کارشو میکنه
ما الان چی کار کنیم؟! اگر ربات میتونست کد کپچا را بزنه که الان کل دیتابیس های دنبا پر اسپم شده بود، یه نمونه کار/فیلم/ تست بزار

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خب دقیقا مشکل شما چیه الان؟ ربات رو دارین چرا دنبال شریک و همکار میگردین؟ یه وی پی اس 20 هزار تومنی بگیرین بندازین روش کار کنه دیگه؟ واقعیتش من متوجه نشدم شما دقیقا چی میخواین؟
من سرور رو هم دارم ولی خوب مشکل اینجاست که با یه سرور و یه حساب نمیشه زیاد پولی بدست اورد از سایت مثلا نمیشه توی یک سال متوالی هم تونست یک بیت کوین بدست اورد برای همین من دنبال یکی میگردم که با کمک هم سرور کرک کنیم
و سرور بدست اوردن و کانفیک یوزرهاش با اون کارهای دیگه ثبت نام و غیره هم با من
در واقع قصد دارم توی سایت زیرمجموعه خودم بشم و با این ربات خودکار از سایت پول در بیاریم همین هدف من اینه

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ما الان چی کار کنیم؟! اگر ربات میتونست کد کپچا را بزنه که الان کل دیتابیس های دنبا پر اسپم شده بود، یه نمونه کار/فیلم/ تست بزار

والا ما که داریم استفاده میکنیم خیلی هم راضی هستم از کل رول های انجام شده عکس گرفتم با تاریخش دقیق مشاهده کنید
mvl_bitcoin.jpg

world15

Registered User
لایک‌ها
837
پس نگو این فاست ها چرا هروز کپچاها رو سخت تر میکنن و خودشون مینویسن برای اینکه مشخص بشه ربات نیس و تو بعضیاش I m not a robot رو باید تیک زد.. عجیبه اگه فری بیت تا حالا نفهمیده و بن نکرده منکه با ی ایپی چنتا حساب زیرمجموعه خودم ساختم بعده یمدت بن کرد و مبلغ رو واریز نکرد

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
پس نگو این فاست ها چرا هروز کپچاها رو سخت تر میکنن و خودشون مینویسن برای اینکه مشخص بشه ربات نیس و تو بعضیاش I m not a robot رو باید تیک زد.. عجیبه اگه فری بیت تا حالا نفهمیده و بن نکرده منکه با ی ایپی چنتا حساب زیرمجموعه خودم ساختم بعده یمدت بن کرد و مبلغ رو واریز نکرد
کوکی
آی پی
میفهمه - باید با آیپی متفاوت و با private tab کار کرد

world15

Registered User
لایک‌ها
837
کوکی
آی پی
میفهمه - باید با آیپی متفاوت و با private tab کار کرد
احتمالا با پرایوت تب میرفتم چون حساب اصلیم رو تمبلیم میشد همش ورود بزنم.. ولی همه سایتای خارجی هم بقول خودشون سیستم ضدتقلب دارن مثلا سایتای بحساب معتبری مثه نئوباکس حتی اگه موقع برداشت ف شکن روشن میکردی و میفهمید با ف شکن رفتی بن میکرد

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
احتمالا با پرایوت تب میرفتم چون حساب اصلیم رو تمبلیم میشد همش ورود بزنم.. ولی همه سایتای خارجی هم بقول خودشون سیستم ضدتقلب دارن مثلا سایتای بحساب معتبری مثه نئوباکس حتی اگه موقع برداشت ف شکن روشن میکردی و میفهمید با ف شکن رفتی بن میکرد

عزیز این روشها رو من نه ساختم نه ابداع کردم بلکه دیگران ساختن فقط ما داریم ازشون استفاده میکنیم

دوم اینکه برای هر چیزی باید فکر کرده عمل کرد همه این سایتهای عنوان کردن برای تشخیص مولتی اکانت داشتن فقط از ای پی و مروگر برای تشخیص استفاده نمیکنه بلکه پرامترهای مختلف مکانی و زمانی و.. هم در نظر میگره من الان 400 تا زیرمجموعه دارم درست میکنم بدون هیچ گونه بن شدن یا تشخیص مولتی اکانت داشتن هر چیزی راه حلی داره به هر حال من هنوز منتظر یکی هستم که بیاد با کمک هم درامد خوبی رو از نت داشته باشم تجربه خوبی هم دارم تو این زمینه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
عزیز این روشها رو من نه ساختم نه ابداع کردم بلکه دیگران ساختن فقط ما داریم ازشون استفاده میکنیم

دوم اینکه برای هر چیزی باید فکر کرده عمل کرد همه این سایتهای عنوان کردن برای تشخیص مولتی اکانت داشتن فقط از ای پی و مروگر برای تشخیص استفاده نمیکنه بلکه پرامترهای مختلف مکانی و زمانی و.. هم در نظر میگره من الان 400 تا زیرمجموعه دارم درست میکنم بدون هیچ گونه بن شدن یا تشخیص مولتی اکانت داشتن هر چیزی راه حلی داره به هر حال من هنوز منتظر یکی هستم که بیاد با کمک هم درامد خوبی رو از نت داشته باشم تجربه خوبی هم دارم تو این زمینه
خب الان چی لازمه و ما چی کار کنیم؟!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان این روش زیر مجموعه گیری رو کسی بلد هستش بدون بن شدن بهم بگه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
همین تاپیک نگاه کن قبلا گفتم
اره خوندم زدید باید با آیپی متفاوت و با private tab کار کرد
خوب پریویت تب نمیدونم چیه ؟
و اینکه با این روش اگر مثلا 10 تا زیر مجموعه درست کنیم باید برای همشون کپچا رو یکی یکی بزنیم؟ و برای هر کدوم با همون ایپی متفاوت که ثبت نام کردیم اینکار رو انجام بدیم؟

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اره خوندم زدید باید با آیپی متفاوت و با private tab کار کرد
خوب پریویت تب نمیدونم چیه ؟
و اینکه با این روش اگر مثلا 10 تا زیر مجموعه درست کنیم باید برای همشون کپچا رو یکی یکی بزنیم؟ و برای هر کدوم با همون ایپی متفاوت که ثبت نام کردیم اینکار رو انجام بدیم؟
ن تنها باید برای همشون کپچا بزنی بلکه هرکدوم باید یک کیف پول و ایمیل جدید بسازی و وارد کنی.. البته شاید موقع ثبت نام ادرس کیف پول نخاد دقیق یادم نیس

بالا