• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی توی علا الدین یا بازار موبایل ایران آشنا داره؟

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
یه زمانی بود خود من واسه 10 تومن ارزونتر کل علادین رو زیر رو میکردم ولی تو این دوره که 30-40 منم دیگه ارزشی نداره بهتره بشینی خونت سفارش بدی بیاد درخونت و خودتم با این آدمای فروشنده دلال صفت کثیف درگیر نکنی
به قول دوستان اگه فول پک واقعی هم بیاد دستت که همه چیش دست نخورده و اصلی باشه که دیگه واویلایس حضرت عباسی :دی

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دوست من ، چقدر سخت میگیری برای خرید گوشی ، انقدر نترس . اگه میخوای مطمین بخری ، به نظر منم از همون سایتهای فروش گوشی ، مثل گوشی شاپ ، و دیجیکالا و ... بخر ، من خودم بارها از گوشی شاپ خرید داشتم ، اتفاقاً گوشیهای های اند بازار رو از اونجا میگیرم ، از دیجیکالا و آل دیجیتال هم تک و توک خرید داشتم ، اصلاً طرز حرف زدن مسول فروششون رو میبینی لذت میبری . معلومه که آدمای درست حسابی هستن ، نمیگم 100% قابل اعتمادن ، دیگه تو این زمونه هیچکس 100% قابل اعتماد نیست ، همه یکمی گرگ شدن ، ولی حداقل کاملاً درخور مشتری رفتار میکنند ، تا به حال هم من با خرید از هیچکدومشون مشکلی نداشتم ، بسته بندی خوب ، پیگیری خوب ، کیفیت مناسب . اگه باز هم میخواین که خیلی مطمین باشید ، گوشی گارانتی دار (گارانتیهای نامی ، مثل یاس ، سامتل و ... نه گارانتیهای ناشناخته) با هولوگرام و پلمب گارانتی تهیه کنید (مطمین بشید که پلمب گوشی باز نشده) ، در این مورد هم چه از طبقه های بالای علایدین خرید کنید ، چه از فروشگاه نزدیک خونه ، هیچ فرقی نمیکنه ، فقط قیمتش هست که بالا پایین میشه.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
حالا چه گوشی میخوای دوست عزیز؟
البته البته موردی ک من نام نبردم(به خاطر اینکه دارن تغییر دکوراسیون میدن و مشغول هستن حسابی) همین داش مصطفی ما هست
بسیار بسیار گل و با معرفت
بی شک بهترین فروشنده اینجا هست
به نظر من از ایشون خرید کنی برد کردی(خودم تا حالا چند مورد خرید کردم)

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
خیلی دزدن قبلا هم شنیده بودم هم دیده بودم
دیروز رفیقم میگفت شوهر عمه اش که ولیعصر مغازه داره رفته از علادین اس4 به قیمت همکاری گرفته1800بعد میخواد چند وقت بعد دوباره بزاره تو جعبه یه هولوگرام بزنه و نایلون بکشه روش و به عنوان نو و پلمپ بفروشه
چند وقت قبل هم گوشی رفیقم که x8بود رو گرفته بود روی جعبه اش نایلون زده بود و به عنوان فروخته بود
دزدن واقعا
کلا موبایل فروش جماعت خیلی تک و توک سالم هستن چون شرایط کارشونه تو همه ی شهرها هم از اینجور آدما پیدا میشه چن سال پیش که گوشی کم بود گوشی1110:d داشتم رفتم براش محافظ بگیرم گفت خودم میندازم بعد دیدم محافظ مال یه گوشی دیگه بود برای اینکه جای بندش درست بیفته برداشته با هاویه گوشی رو سوراخ کرده بود مرتیکه بابام عصبانی شد زنگ زد پلیس و کلی دعوا یارو ترسید فرار کرد خخخخخ بعد اومده بود میگفت غلط کردم ببخشید درستش میکنم :))))))

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
البته البته موردی ک من نام نبردم(به خاطر اینکه دارن تغییر دکوراسیون میدن و مشغول هستن حسابی) همین داش مصطفی ما هست
بسیار بسیار گل و با معرفت
بی شک بهترین فروشنده اینجا هست
به نظر من از ایشون خرید کنی برد کردی(خودم تا حالا چند مورد خرید کردم)

نظر لطفته آقا احسان.شما آقایی.خوشحالیم که از خریداتون راضی هستین

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851

کاش زود تر می دیدم !
یکی هست تو بازار موبایل من همیشه از اون خرید می کنم .
جالب اینجاست با اینکه تو بازار موبایل هست ولی قیمت هاش با قیمت کف علائدین یکی هست !
یعنی بدون دردسر این که 7 طبقه رو زیر رو رو کنی می تونه راحت بری ازش خرید کنی ....
هیچ موقع هم به من جنسی رو ننداخته و همیشه هم ازش راضی بودم ....

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
کاش زود تر می دیدم !
یکی هست تو بازار موبایل من همیشه از اون خرید می کنم .
جالب اینجاست با اینکه تو بازار موبایل هست ولی قیمت هاش با قیمت کف علائدین یکی هست !
یعنی بدون دردسر این که 7 طبقه رو زیر رو رو کنی می تونه راحت بری ازش خرید کنی ....
هیچ موقع هم به من جنسی رو ننداخته و همیشه هم ازش راضی بودم ....

کدوم مغازه دوست عزیز؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
کدوم مغازه دوست عزیز؟

به خدا مغازه بابای من نیست که تبلیغ کنم ....
فقط جهت راهنمایی دوستان عرض می کنم :
یه طبقه میرید پایین ( بین پارکینگ و نمایندگی ها ) پلاک 101/1
اسم مغازه هم استار هست ...

androidbazeherfeee

Registered User
لایک‌ها
10
برای خرید نگاه به مکان نکن خیالت راحت اعتماد سازی
داداش توجه کن ببین چی میگم
چند وقت پیش اقا جواد که این جا داره انواع و اقسام گوشی ها رو میفروشه یه باتر فلای 2500تومنی رو 1850میداد چون پشت ویترین بوده حالا برای دوستم زد گرفتیم از پشت ویترین اومد گذاشت توی جعبه و برد پلمپش کرد و داد به ما خوب اون چی کار کرد البته گوشی اکبند بود و معلوم بود چون اولین بار خیلی طول کشید تا روشن بشه و یه سری چیزای دیگه که معلوم میکنه ولی خوب دارم میگم فرق رو نگاه
یاررو هم کل فیلم های سونی و عکساش رو پاک کرد و این هم شد پول باکسش 50هزار توما بگم فلا ن فلا ن شده میخواست 250تومن پول الکی بگیره و اونم ماست من نزاشتم سرش کلاه بره و اخر هم 50 تومن رفت سرش کلاه خیالت راحت برو بگیر غیر ممکنه این جوری بتونی گوشی بگیری اگه واقعا بخواهی یه دفعه میری میگیری دیگه ما الان 10 تا بیشتر گوشی گرفتم از علا تا حالا هم همشون عالی بودن و همشون ویترینی به جز x8ام

حالا چی میخواهی بگیری؟

بالا