• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تکنیک سئو مرتضی خوشبخت ( پرنیا وب ) را میدونه ؟

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان یک کسی که میگه سئو کاره ( خودش میگه ) مرتضی خوشبخت هست
من نمیدونم چکار میکنه با سایت ها و چه تنظیماتی انجام میده که یک سایت مثل سایت خودش
اس ام اس, عکس, دانلود, آهنگ, فیلم | جوک فان
با این سابقه کم اینقدر امارش بالاست ( زیر 200 ایران )
بحث سر مطلب نیست
این همه سایت مشابه هستن هر مطلبی این میزاره توی ده ها سایت دیگه هم هست
ولی نمیدوم این چکار کرده و میکنه که اینقدر ورودی گوگل میگیره
کسی اگر از تکنیک کارش خبر داره یا پ خ کنه یا لطف کنه در اختیار همه بزاره
میخام بدونم واقعا چه کارهایی انجام میده
خواهشا پست اسپم نزنید اگر کسی چیزی میدونه بگه

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
Pageviews/User : 2
Time on Site : 1.5
High Impact Search Queries : عکس برهنه گلشیفته فراهانی

فکر می کنم واضحه !
2 تا مورد اول نشون میده بیشتر بازدیدش احتمالا از PopUp یا iFrame هست (که فورا توسط بازدید کننده بسته میشه)
مورد سوم هم که نیاز به توضیح نداره ! استفاده از تگ هایی که بازدید کننده می گیره.

سایتی که الکساش به طور طبیعی 180 ایران باشه به راحتی میتونه 3-2 میلیون تومن فقط از آگهی درآمد داشته باشه (به خاطر بازدید بالا)
اما قول میدم درآمد تبلیغات این سایتی که ذکر کردید 50 هزار تومان هم نیست. چون آگهی دهنده ها فرق بین سایت هایی که بازدید واقعی دارن و اینجور سایت ها رو می فهمن !

این نظر من بود.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چون آگهی دهنده ها فرق بین سایت هایی که بازدید واقعی دارن و اینجور سایت ها رو می فهمن
به خاطر این تیکه، لایک ...

بقیشو نظری ندارم. ولی ...

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
این سایت اولا فقط از گوگل ورودی داره و خود آلکسا هم اینو میگه
بعدش سایت تفریحی نیاز به آگهی نداره
این همه پست ثابت بالا پایین گذاشته حداقل بالای یک تومن درآمد داره
مهم اون بازدید گرفتنش هست

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
9000 تا ایندکس گوگل داره 8300 تاس "دانلود آهنگ" ـه !;)

1ghadami

Registered User
لایک‌ها
211
Pageviews/User : 2
Time on Site : 1.5
High Impact Search Queries : عکس برهنه گلشیفته فراهانی
استفاده از تگ هایی که بازدید کننده می گیره.
تبلیغات این سایتی که ذکر کردید 50 هزار تومان هم نیست. چون آگهی دهنده ها فرق بین سایت هایی که بازدید واقعی دارن و اینجور سایت ها رو می فهمن !
.
به نظر درسته. . . .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اینها SEO نیست SPAM کردن Web هست که کسی وارد باشه و تو قسمت WebMaster گزارش این دامین رو بده کلا از Index حذف اش میکنند

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
اسپم کجا بود خب داره مطلب میزاره هر روز ورودی م میگیره واسه مطالبش
مهم اینه رتبش تو سرچ بالاست

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
فرض رو براین بگیریم که همه بازدیدها واقعی هستن و ایشون با یه تکنیک خاصی اینهمه بازدید میگیره

جناب استارتر شما خودت اگر این تکنیک رو بدونی میای در اختیار بقیه بذاری ؟

میری خودت برای خودت یه همچین سایتی میزنی پول در میاری ، نمیای برای خودت رغیب پرورش بدی اینجا

پس مطمئن باش به جوابی نمیرسی ، چون اینطور تکنیک ها ( با فرض اینکه این سایت تکنیک خاصی داشته باشه ) در اختیار عموم قرار نمیگیرن .

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
میخام بدونم واقعا سئوکاره یا فقط تنظیم انجام میده
چون هر سایتی زده سریع رشد کرده الان هم چند ماهه داره می تازونه اگر کسی باهاش کار کرده یک راهنمایی بکنه

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
چون هر سایتی زده سریع رشد کرده الان هم چند ماهه داره می تازونه

در مورد تازوندن (!) سایتی که ذکر کردید که فکر می کنم دلایلی که عرض کردم روشن بود.

اما در مورد اینکه هر سایتی زده رشد کرده، لطفا 3-2 موردش رو بفرمایید تا اونها رو هم بررسی کنیم.

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
=سایت دانلود, آهنگ, فیلم, جدید, عاشقانه, عکس, اس ام اس

خب خیلی جالب شد ! با اینکه به نظر میاد که هدف از این تاپیک فقط تبلیغ سایت هست، اما من توضیحات خودم رو میگم :

خب از آخرین مثالی که زدید شروع می کنم.
bekhandid.com

خب.. چه سایت خوبی.. چه مطالب خوبی.. بذار ببینیم پربازدید ترین مطالبش کدومه..
بله. بلوک سمت چپ. محبوب ترین مطالب.

محبوب ترین مطلب این سایت، دانلود فصل سوم سریال اسپارتاکوس هستش. اما انگار یه مشکلی وجود داره. بله.. ! لینک دانلود حذف شد ! به نظر شما اصلا لینک دانلودی وجود داشت که حالا حذف شده باشه ؟

خب حتما مشکلی بوده حذف شده دیگه. اشکال نداره. حالا بریم سراغ دومین مطلب محبوب این سایت. دانلود فیلم قلاده های طلا. اتفاقا دلم میخواست ببینمش. بذار دانلودش کنم.. ای بابا ! این هم که لینک دانلود نداره. نوشته ایشالا به امید خدا بعدا لینکشو میذاریم.. :blush:

دیگه ادامه ندم بهتره ! امثال این سایت ها حتی اگر با 1000 دوز و کلک و استفاده از کلمات کلیدی محبوب، خودشون رو به رتبه زیر 100 هم برسونن هیچ ارزشی نداره. شاید بقیه وب مستر ها که فقط رتبه رو میبینن حسرت بخورن. اما باور کنید هیچ ارزشی نداره. اینو خود صاحبان این سایت ها هم بهتر از همه میدونن. به خاطر اینکه از هر 100 بازدید کننده ای که به سایتشون میاد 90 تاشون اون چیزی رو که واقعا دنبالش بودند پیدا نمی کنند و با ناراحتی از سایت خارج میشن.

همین سایت رو اگر با قیمت 50 هزار تومان هم توی همین انجمن برای فروش بذارید مشتری نخواهد داشت. امتحانش مجانیه.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
همین سایت رو اگر با قیمت 50 هزار تومان هم توی همین انجمن برای فروش بذارید مشتری نخواهد داشت. امتحانش مجانیه.
من حاظرم اینجور سایت رو 500 تومن بگیرم که رتبه الکسالش زیر 500 ایرانه
شما داری؟

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
من حاظرم اینجور سایت رو 500 تومن بگیرم که رتبه الکسالش زیر 500 ایرانه
شما داری؟

خیر متاسفانه من در زمینه خرید و فروش سایت فعالیتی ندارم. اما با این مبلغ گزینه های خوبی برای خرید میتونید پیدا کنید. توی همین انجمن بخش فروش سایت رو ببینید.

بنده این همه تلاش کردم که توضیح بدم تنها الکسا نمیتونه معیار ارزش سایت باشه. باز هم شما گفتید الکساش زیر 500 و ...

به نظر شما بازدید کننده ای که با جستجوی "دانلود فیلم قلاده های طلا" وارد این سایت میشه و میبینه همه ش سرکاریه باز هم به این سایت برمیگرده ؟ یا از همچین سایتی خرید میکنه ؟ اصلا شما بگو الکسا زیر 100

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یه مقدار بیشتر رو سایت های که سئو شده دقت کنید مطمینا به نکتش پی می برین

oq454

Registered User
لایک‌ها
65
بابا حالا طرف هرکاری کرده اصلا اسپم کرده باشه به منو شما چه ربطی داره شما خودتون اگه بلدید روی سایت خودتون کار کنید بالا بیاد نه این که سایت یکی دیگه رو بیارید بکوبید تازه اگه که ورودی گوگلش بالا باشه مورد تایید هستش یعنی بازدیدش حقیقیه هر کاریم کرده ورودیش بالا اومده دمش گرم

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان عزیز و گل
الان چند روزی میشه شما گیر دادین به جوک فان
من آقای مرتضی رو از خیلی وقت پیش میشناسم و کارشم خوبه،
درباره اسپم کردنش و غیره اصلا نظری ندارم، چون اون شیوه کارش هست
از تک تک ترفند هاش + درآمدش هم خبر دارم، اما کوچیکترین حرفی نمیزنم چون 2 دلیل داره
اولا امروز من و مرتضی و چند نفر دیگه از یه سری شیوه های مخصوص استفاده میکنیم که خیلی زود میشه سایت رو کشید بالا توی موتور های جستوجو و خیلی از کسایی که از این شیوه ها استفاده میکنن هدفشون اسپم پراکنی نیست اما دوما امروز اگر اون شیوه ها رو بشه مطمئن باشید 1 هزار سایت اسپمر میاد که همه از همون ترفند استفاده میکنند و برای همین بهتره اصن اون ترفند ها جایی گفته نشه
دوما اون وبمسترایی که من میشناسم، حتی مدیران تفریحی از جون و دل مایه میزارن و کار میکنن که یه راه رو یاد بگیرن که سایت رو بشه توی مدت زمانی فوق العاده کوتاه حتی 3 ماهه به زیر 500 و 300 ایران کشید
و زیاد میبینم کسایی که اسمشون رو گذاشتن وبمستر و از صبح تا شب دنبال اینن که چجوری توی سایت های دیگران فضولی کنند و ببین بقیه چیکار میکنن و همون راه رو برند که مطئنم آخرش 2 اتفاق میافته: یا ترفند هارو یاد میگیرن و شروع میکنن به اسپم پراکنی و یا همچنان به وقت تلف کردنشون ادامه میدن
به خدا قسم این کاری شما میکنید و سایت ایشون رو این جوری توی چشم مزارید، هر روز سایتش رو آنالیز میکنید، و خدا خدا میکنید سایتش فیلتر بشه کار درستی نیست و اون هم از شما راضی نیست
هر کار اشتباهی میکنه، حتی اگر اسپم پراکنی هم میکنه گناهش به خودش مربوطه و به ما ربطی نداره
این حرفا رو زدم چون این بلا هم سر سایت قبلیم سرم اومد و هم مطمئم اگر امروز بحث سایت مرتضی هست فردا بحث سایت منه...
ای کاش بشه یه روز، اگر سایت تفریحی هم وجود داره، بازم توی وب فارسی به امید این نشینیم که سایت بقیه فیلتر بشه و ما آمار بگیریم
به امید این نباشین بقیه لقمه رو اماده بزارن جلو ما
به فکر ریپورت گوگل و ساماندهی نباشیم
سرمون تو کار خودمون باشه و مثه مرد کار کنیم

بالا