• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تکنیک سئو مرتضی خوشبخت ( پرنیا وب ) را میدونه ؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
عزیزم امثال شماها با همچین طرز تفکری سرچ فارسی رو به گند کشیدید .. نوآوری در چیزی که صورت نگرفته فقط SPAM کردن جستجو فارسی .. این سایتها همه خلاف قوانین گوگل هست و قانون این کشور هم این سایتها رو " کلیک دزد " نامیده و جرم هم داره یه مشتی سایت گند و SPAM هرکسی بلده 1000 تا Keyword لود کنه زیر سایت به اسم TAG و متاسفانه چون سیستم تشخیص خودکار گوگل قابلیت فهمیدن فارسی رو نداره این سایتها مثل انگل سرچ رو به گند کشیدن

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز
همش هم که این نیست این سایت ها مطمئن باش اینقدر درآمد دارن
البته اگر زیر 200 باشن
که مهم نیست کاربر راضی باشه یا نه
اونم دارن ماهی خدا تومن از سایت در میارن شما و من بگیم فایده نداره از فروش عقب افتادیم
من خودم سایت داشتم میدونم درآمد داره که میگم
ولی متاسفانه خودم باعث شدم جریمه بشه
تحلیل شما کمی نادرست هست
اونا دارن بشکن میندازن ما بگیم فایده نداره
به هر حال کسی میدونست تکنیک را بگه ما خریداریم اگر هم رایگان میگه اجرش با خدا

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیزم امثال شماها با همچین طرز تفکری سرچ فارسی رو به گند کشیدید .. نوآوری در چیزی که صورت نگرفته فقط SPAM کردن جستجو فارسی .. این سایتها همه خلاف قوانین گوگل هست و قانون این کشور هم این سایتها رو " کلیک دزد " نامیده و جرم هم داره یه مشتی سایت گند و SPAM هرکسی بلده 1000 تا Keyword لود کنه زیر سایت به اسم TAG و متاسفانه چون سیستم تشخیص خودکار گوگل قابلیت فهمیدن فارسی رو نداره این سایتها مثل انگل سرچ رو به گند کشیدن

مرسی از حرفایی که به من زدی :دی
عزیز من میدونم چی میگی
حرفت رو واقعا قبول دارم
من خودم مدیر سایت تفریحی بودم و هستم اما سعی میکنم الان هر مطلبی میزارم لااقل اسپم نباشه، ترجیح میدم هزار آی پی سایتم بازدید کمتر داشته باشه اما سایتم بدنام نشه و بازدیدکننده به من فحش نده
به همه هم گفتم مطمئن باشید تا 1 سال آینده هیچ سایت تفریحی وجود نخواهد داشت در وب فارسی
اما همیشه اسپم بوده و همیشه هست
اسپم عین سرطانه، از بدو تولید اینترنت بوده و تا لحظه ای که چیزی به عنوان اینترنت هست اسپم هم هست
شما میتونی کمش کنی اما نمیتونی از بینش ببری، گفتم حرفی هم از اون ترفند ها نمیزنم چون بهتره خفه بشن و کسی دیگه سراغشون نره، چون فقط اسپم بیشتر میشه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز
همش هم که این نیست این سایت ها مطمئن باش اینقدر درآمد دارن
البته اگر زیر 200 باشن
که مهم نیست کاربر راضی باشه یا نه
اونم دارن ماهی خدا تومن از سایت در میارن شما و من بگیم فایده نداره از فروش عقب افتادیم
من خودم سایت داشتم میدونم درآمد داره که میگم
ولی متاسفانه خودم باعث شدم جریمه بشه
تحلیل شما کمی نادرست هست
اونا دارن بشکن میندازن ما بگیم فایده نداره
به هر حال کسی میدونست تکنیک را بگه ما خریداریم اگر هم رایگان میگه اجرش با خدا

واسه من مهم نیست مرتضی خوشبخت یا هر کس دیگه این پول رو حلال میبینه یا حلال، واسم مهم اینه که این پول از گلو من پایین نمیره
درمورد درآمد هم خیلی راحت میشه با آمار و تعداد تبلیغات درامد رو تخمین زد
اونا هم بشکن نمیندازن چون اولا این درآمد، درآمد پایدار نیست دوما فردا روز سایت های تفریحی نابود میشن و شما سرت بی کلاه میمونه
همین جوری من دارم سایت تفریحی رو فراموش میکنم شما هم باید فراموشش کنی، توی وب فارسی تفریحی کوچیکترین جایی نداره :|

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
واسه من مهم نیست مرتضی خوشبخت یا هر کس دیگه این پول رو حلال میبینه یا حلال، واسم مهم اینه که این پول از گلو من پایین نمیره
درمورد درآمد هم خیلی راحت میشه با آمار و تعداد تبلیغات درامد رو تخمین زد
اونا هم بشکن نمیندازن چون اولا این درآمد، درآمد پایدار نیست دوما فردا روز سایت های تفریحی نابود میشن و شما سرت بی کلاه میمونه
همین جوری من دارم سایت تفریحی رو فراموش میکنم شما هم باید فراموشش کنی، توی وب فارسی تفریحی کوچیکترین جایی نداره :|

تو چرا گیر دادی سایت های تفریحی نابود میشن؟
دلیلت چیه؟ اسپم؟ خوب شاید یکی سایت تفریحی زد اسپم نکرد اون وقت چی؟

oq454

Registered User
لایک‌ها
65
اصلا این یه برداشت اشتباست که سایت های تفریحی دیگه جایی ندارن!!! تا سال دیگه همشون میکشن پایین (برداشت بعد نکنید)
هر سایتی که اسپام باشه دیر یا زود فاتحش خوندس سایت های تفریحیم مثل سایت های دانلود نیاز ایرانی ها هستش و بازدید کنندم زیاد داره !!!
و هر سایتی که محتوا قوی داشته باشه همیشه سرپا میمونه ولی سایتی که محتوا نداشته باشه خیلی زود امارش از بین میره تازه خیلی راحت میشه سایت تفریحی رو بالا کشید چون محتوا اکثر سایت های تفریحی خیلی ضعیف و بی ارزشن با محتوا قوی و طراحی قالب اختصاصی و امکانات ویژه میشه یه سایت تفریحی خوب و درامدزا راه اندازی کرد
نمونشم توی همین پی تی که یکی از دوستای خودمه
مطمئنم باشید اگه توی کارتون از بهترین ها باشید همیشه موفقید

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان عزیز و گل
الان چند روزی میشه شما گیر دادین به جوک فان
من آقای مرتضی رو از خیلی وقت پیش میشناسم و کارشم خوبه،
درباره اسپم کردنش و غیره اصلا نظری ندارم، چون اون شیوه کارش هست
از تک تک ترفند هاش + درآمدش هم خبر دارم، اما کوچیکترین حرفی نمیزنم چون 2 دلیل داره
اولا امروز من و مرتضی و چند نفر دیگه از یه سری شیوه های مخصوص استفاده میکنیم که خیلی زود میشه سایت رو کشید بالا توی موتور های جستوجو و خیلی از کسایی که از این شیوه ها استفاده میکنن هدفشون اسپم پراکنی نیست اما دوما امروز اگر اون شیوه ها رو بشه مطمئن باشید 1 هزار سایت اسپمر میاد که همه از همون ترفند استفاده میکنند و برای همین بهتره اصن اون ترفند ها جایی گفته نشه
دوما اون وبمسترایی که من میشناسم، حتی مدیران تفریحی از جون و دل مایه میزارن و کار میکنن که یه راه رو یاد بگیرن که سایت رو بشه توی مدت زمانی فوق العاده کوتاه حتی 3 ماهه به زیر 500 و 300 ایران کشید.
سرمون تو کار خودمون باشه و مثه مرد کار کنیم

دوست عزیز، ما هیچ کدوم دوست نداریم سایت کسی فیلتر بشه یا ریپورت بدیم و ... مگه اینجا کودکستانه ؟
یه نفر اومد در مورد دلیل بالا اومدن سریع یه سایت پرسید. ما هم تحلیل خودمون رو گفتیم.

اینکه شما و یه عده دیگه بلد هستید که چطور یه سایت تفریحی رو سریع بالا بیارید و به 300 ایران برسونید واقعا افتخار نیست ! گند زدن به وب فارسیه. بی اعتماد کردن کاربرهاست !

افتخار اینه که شما بگید 90 درصد بازدید کننده های من از اینکه به سایتم میان راضین. نه اینکه به دنبال چیز دیگه ای وارد سایت بشن و ببینن سرکار بودن.

نمونه این سایت ها هزاران بوده و باز هم خواهد بود. که هدفشون فقط کلاه گذاشتن سر موتورهای جستجو و بازدید کننده هاست. گرفتن بازدید کننده از این روش ها، مثل پول درآوردن از راه های غیرقانونیه. که اگرچه خیلی سخت نیست، ولی هر کسی انجامش نمیده.

اون قسمت آخر هم دیگه خیلی جالب بود. چیزی نگم بهتره !

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
مرسی از حرفایی که به من زدی :دی
عزیز من میدونم چی میگی
حرفت رو واقعا قبول دارم
من خودم مدیر سایت تفریحی بودم و هستم اما سعی میکنم الان هر مطلبی میزارم لااقل اسپم نباشه، ترجیح میدم هزار آی پی سایتم بازدید کمتر داشته باشه اما سایتم بدنام نشه و بازدیدکننده به من فحش نده
به همه هم گفتم مطمئن باشید تا 1 سال آینده هیچ سایت تفریحی وجود نخواهد داشت در وب فارسی
اما همیشه اسپم بوده و همیشه هست
اسپم عین سرطانه، از بدو تولید اینترنت بوده و تا لحظه ای که چیزی به عنوان اینترنت هست اسپم هم هست
شما میتونی کمش کنی اما نمیتونی از بینش ببری، گفتم حرفی هم از اون ترفند ها نمیزنم چون بهتره خفه بشن و کسی دیگه سراغشون نره، چون فقط اسپم بیشتر میشه

داداش منظورتون از سایت تفریحی چیه که میگید تا یک سال دیگه هیچ سایت تفریحی ای پیدا نمیشه ؟!
سایت هم مثل مجله میمونه با این تفاوت که مجازی هستش ...
البته اگه منظورتون سایت های اسپم هست، احتمال زیاد گوگل تا چند وقت دیگه سراغ زبان فارسی هم بیاد، و این سایت ها بازدیدشون بره پایین ...

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سیستم رتبه دهی و امتیاز دهی گوگل با همه سایت ها و در همه زبان ها یکسان برخورد می کنه اتومیشن برخلاف تصوری که هست یه چیز بی جان و نفهم نیست اصلا امکانش نیست اسپم استفاده کرد و بیشتر از 72 ساعت در صدر بود! تازه زیاد گفتم همه می تونن امتحان کنن و نتیجش رو اینجا اعلام کنن به این فکر نکنید فارسی نمی فهمه یا درکش از زبان ما پایینه!
یه سری تکنیک ها هست که از ساختار شبکه ای پنگوین استفاده می کنن و سایت رو بهینه سازی می کنن این مشکلی نداره پنگوین سایت شما رو مانند چشم زنبور شبکه ای می کنی و رو پاره ای موارد حساسه برجسته سازی قسمتی از شبکه سایت شما بوسیله تگ یکی از همین روش هاست گوگل نمی خواد این رو اسپم تلقی کنه اما شما لب تیغید! اگه از این تکنیک استفاده می کنید باید اشراف کامل به تگ نویسی صحیح داشته باشید کمی فقط کمی خطا کنید سایت رو اسپم می کنه برای همین کمتر کسی دنبال این میره چون نیاز به مونیتورینگ دایم سایت و به خصوص تعغییرات نا محسوس سایت مپ شما داره اگر کسی داره استفاده می کنه دو حالت داره یا کاملا وارده و می دونه داره چیکار می کنه که بحثی نیست یا نمی دونه مثل قدم گذاشتن تو میدون مینه شما نقششو داشته باشی رد می شی اگرنه ....!

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
اصلا این یه برداشت اشتباست که سایت های تفریحی دیگه جایی ندارن!!! تا سال دیگه همشون میکشن پایین (برداشت بعد نکنید)
هر سایتی که اسپام باشه دیر یا زود فاتحش خوندس سایت های تفریحیم مثل سایت های دانلود نیاز ایرانی ها هستش و بازدید کنندم زیاد داره !!!
و هر سایتی که محتوا قوی داشته باشه همیشه سرپا میمونه ولی سایتی که محتوا نداشته باشه خیلی زود امارش از بین میره تازه خیلی راحت میشه سایت تفریحی رو بالا کشید چون محتوا اکثر سایت های تفریحی خیلی ضعیف و بی ارزشن با محتوا قوی و طراحی قالب اختصاصی و امکانات ویژه میشه یه سایت تفریحی خوب و درامدزا راه اندازی کرد
نمونشم توی همین پی تی که یکی از دوستای خودمه
مطمئنم باشید اگه توی کارتون از بهترین ها باشید همیشه موفقید

تایید میشه

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
:blink::hmm:تا یک سال آینده سایت تفریحی دیگه وجود نخواهند داشت:lol::Dای دادوبیداد

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
up..........................

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
up?????????????????????????????????????

D.X

Registered User