دوستان عزیز و گل
الان چند روزی میشه شما گیر دادین به جوک فان
من آقای مرتضی رو از خیلی وقت پیش میشناسم و کارشم خوبه،
درباره اسپم کردنش و غیره اصلا نظری ندارم، چون اون شیوه کارش هست
از تک تک ترفند هاش + درآمدش هم خبر دارم، اما کوچیکترین حرفی نمیزنم چون 2 دلیل داره
اولا امروز من و مرتضی و چند نفر دیگه از یه سری شیوه های مخصوص استفاده میکنیم که خیلی زود میشه سایت رو کشید بالا توی موتور های جستوجو و خیلی از کسایی که از این شیوه ها استفاده میکنن هدفشون اسپم پراکنی نیست اما دوما امروز اگر اون شیوه ها رو بشه مطمئن باشید 1 هزار سایت اسپمر میاد که همه از همون ترفند استفاده میکنند و برای همین بهتره اصن اون ترفند ها جایی گفته نشه
دوما اون وبمسترایی که من میشناسم، حتی مدیران تفریحی از جون و دل مایه میزارن و کار میکنن که یه راه رو یاد بگیرن که سایت رو بشه توی مدت زمانی فوق العاده کوتاه حتی 3 ماهه به زیر 500 و 300 ایران کشید.
سرمون تو کار خودمون باشه و مثه مرد کار کنیم
دوست عزیز، ما هیچ کدوم دوست نداریم سایت کسی فیلتر بشه یا ریپورت بدیم و ... مگه اینجا کودکستانه ؟
یه نفر اومد در مورد دلیل بالا اومدن سریع یه سایت پرسید. ما هم تحلیل خودمون رو گفتیم.
اینکه شما و یه عده دیگه بلد هستید که چطور یه سایت تفریحی رو سریع بالا بیارید و به 300 ایران برسونید واقعا افتخار نیست ! گند زدن به وب فارسیه. بی اعتماد کردن کاربرهاست !
افتخار اینه که شما بگید 90 درصد بازدید کننده های من از اینکه به سایتم میان راضین. نه اینکه به دنبال چیز دیگه ای وارد سایت بشن و ببینن سرکار بودن.
نمونه این سایت ها هزاران بوده و باز هم خواهد بود. که هدفشون فقط کلاه گذاشتن سر موتورهای جستجو و بازدید کننده هاست. گرفتن بازدید کننده از این روش ها، مثل پول درآوردن از راه های غیرقانونیه. که اگرچه خیلی سخت نیست، ولی هر کسی انجامش نمیده.
اون قسمت آخر هم دیگه خیلی جالب بود. چیزی نگم بهتره !