• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی فایل ترجمه کتاب راز داوینچی رو داره؟

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
احتمالا میدونین که چند نفر از اعضای باشگاه علمی تخیلی بعد هفتم کتاب راز داوینچی رو ترجمه کرده ان. منتها نمیدونم چه بلایی سر سایتشون اومده که دیگه امکان دانلود فایل مزبور وجود نداره. يكي از مترجمان معروف کشور قصد دارن یکی از کتابای دن براون رو ترجمه کنن. من بهشون گفتم که کتاب راز داوینچی ترجمه شده و بهتره که ایشون کتاب فرشتگان و شیاطین رو (که کتاب قبلی دن براون هست) ترجمه كنن. حالا ايشون از من خواستن كه ترجمه كتاب راز داوينچي رو بهشون بدم تا ببينن چطور ترجمه شده. من هم متاسفانه اين فايلو در دسترس ندارم. اگه كسي از دوستان هست كه بتونه لينك دانلودش رو اينجا بذاره يا فايلشو برام ايميل كنه ممنون ميشم. ضمنا آيا كسي اطلاع داره كه آيا اين دو كتاب در ايران چاپ شده ان يا نه؟

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
ببين من دارم والبته يه شرطي دارم كه البته بازم اين بدين معنا نيست كه اگر شرطو برآورده نكني فايل رو بهت نميدم ولي اين قولو از خودت و همون اقاهه بايد بدي كه اونم كه ترجمه كرد فايلشو در اختيار دوستان (حداقل اينجا) قرار بده در ضمن اين داستان چاپ هم شده موفق باشي فقط فكر كنم 11 مگابايت هست و من جايي رو ندارم اپلود كنم اگر راهي مشناسي بگو برات بفرستم

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
از لطفتون ممنونم. در مورد اون قول به ايشون ميگم. از اونجا كه اين فايل خيلي بزرگه بهتره شما فصل اول كتاب رو برام بفرستيد. فكر كنم همين كفايت كنه. براي اين كار هم اگه كل كتاب يه فايل پي دي اف هستش ميشه از طريق منوي "داكيومنت" در نرم افزار آكروبات و انتخاب گزينه "اكستركت پيجز" صفحات مورد نظر رو انتخاب و با نام جداگانه ذخيره كرد. بعد اين فايل كم حجم رو لطفا به آدرس ايميل من بفرستيد. آدرس ايميل من اينه:

pweblog[at]yahoo[dot]com

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ببخشيد پس چي شد. اگه ممكنه زودتر بفرستيد چونكه ايشون بايد زودتر تصميم بگيرن. از دوستان ديگه هم خواهش ميكنم اگه ميتونن كمك كنن به همون ترتيب بالا برام بفرستن. قبلا سپاسگزارم.

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
اقا جان اينم از اين
برات فرستادم

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نقل از rmb_ali :
اقا جان اينم از اين
برات فرستادم

خيلي ممنون و دست شما درد نكنه. انشاالله جبران كنم.

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ابتداي اين فايل نوشته كه قراره اين ترجمه به شكل كتاب و توسط انتشارات زهره در خرداد 83 چاپ بشه. ولي من تو چند تا سايت كه بانك كتب چاپ شده در ايران هستند رو سرچ كردم و چيزي مبني بر اينكه اين كتاب چاپ شده باشه پيدا نكردم. آيا كسي نسخه چاپ شده كتاب رو داره؟ اگه هست لطفا مشخصات دقيق كتاب و ناشر رو همينجا بذارين. اگه هم چاپ نشده آيا كسي اطلاع نداره چرا چاپ نشده؟ مثلا آيا ارشاد به كتاب گير داده يا مشكل ديگه اي بوده و يا اينكه بعدا قراره چاپ شه؟

hamedfrt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست ايراني / من هم از اون سايت تا آخر فصل چهل و نهم داون لود كردم ولي الان بقيشو ندارم و تا اونجايي كه گرفتم پرينت هم كردم. بقيشو چه جوري مي تونم بدست بيارم؟ مي توني كمكم كني؟ ممنون ميشم ازت
ارادتمند: حامد راد
[email protected]

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
اين نسخه كه من دارم تمام فصول و داره ولي قابليت پرينت نداره

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این کتاب ترجمه شده جلدش هم مشکیه!

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
آقا میشه برای منم بفرستی ؟sefidb@

Last edited:

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
براي منم بفرستيد لطفا
setareh_eftekhari @ yahoo . com

مهسان

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان
:wacko: راستشو بخواين كلي دنبال فايل راز داوينچي گشتم كه نميدونم چه بلايي سرشون اومده دانلود نميشن ميشه براي من هم بفرستين.
ممنون :happy:

[email protected]

pinokio

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از مهسان :
سلام دوستان
:wacko: راستشو بخواين كلي دنبال فايل راز داوينچي گشتم كه نميدونم چه بلايي سرشون اومده دانلود نميشن ميشه براي من هم بفرستين.
ممنون :happy:

[email protected]

طناب مفته خودمونو دار بزنيم ديگه!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا كتاب راجع به چي بيد جيگر؟
يكي جواب ما رو بده.
اوههح. نم

djpouya

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rmb_ali :
فقط فكر كنم 11 مگابايت هست و من جايي رو ندارم اپلود كنم اگر راهي مشناسي بگو برات بفرستم

ببین اگه فضا واسه آپلود میخای من بهت میدم در ضمن اگه بتونی زیپش کنی حجمش کمتر و آپلود کردنش هم اسون تر میشه اگه موافق هستید با ایمیلم به من خبر بدید
[email protected]
یا به idم پی ام بدید oo241oo برای yahoo هست

koromozom_xy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..
اقا ما هم هرچي سعي كرديم نتونيستيم كتاب راز داوينچي رو دانلود كنيم...
اگه ميشه لينك كتاب رو به ما هم مرحمت كنيد.
با تشكر.
e mail: [email protected]

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من لینک رو پیدا کردم و اینجا میذارم
اگه مدیرا تشخیص دادن از نظر کپی رایت مشکل داره لینک رو پاک کنن
حجم فایل بصورت زیپ شده 3.5 مگ

لینک دریافت کتاب
کد داوینچی

alonelytree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه ممكنه براي من هم بفرستين ...سپاس گذار ميشوم...
قربان شما
[email protected]

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خیلی قشنگه حتما بخونیدش

بالا