• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی فایل ترجمه کتاب راز داوینچی رو داره؟

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از parsbin :
مطمئنيد كامله
آخه يك نسخه اي كه در وب منتشر شده نصفه هستش.
در ضمن نسخه كاغذي! اين كتاب هم در ايران ناياب شده بشدت!!

سلام دوست عزیز
من نسخه کاغذی اون رو ندیدم و نمی دونم چه جوریه
ولی این فایل دارای 105 فصل و 440 صفحه است.
تا اونجایی که من خوندم به نظرم کامل بود.

این مقدمه این نسخه هست

این نسخه، نسخه ی ابتدایی راز داوینچی است که بازبینی نهایی روی آن اعمال نشده است. نسخه نهایی، شامل آلبوم تصاویر و آخرین اصلاحات، هم اکنون
توسط انتشارات زهره در جریان چاپ است و تا آخر خردادماه منتشر و تقدیم علاقمندان خواهد شد.
نسخ هی الکترونیکی اصلاح شده، همراه با آلبوم تصاویر و آخرین اصلاحات، اوایل خرداد ماه ( 1383 ) از طریق سایت بعد هفتم تقدیم خواهد گردید.

اینم لینکش که بالا هم گذاشتم

http://www.sohrab.org/e-book/Raz_davinchi.zip

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
کتاب راز داوينچی، يکی از قشنگترين رمانهايی بوده که من خوندم، در ضمن همين نسخه 440 صفحه ای که توی اينترنت هست نسخه کامله، (البته سوای چند تا عکس آخرش که فقط توی نسخه چاپی وجود داره) من هم نسخه PDF اش رو دارم هم کتابش رو، در ضمن کتابش به چاپ دوم هم رسيده و ناشرش هم، نشر «زهره» هست، با ترجمه حسین شهرابی و سميه گنجی.
در ضمن کتاب شياطين و فرشتگان نوشته دن براون هم داره ترجمه می شه
يه سر به اينجا بزنيد: (دو فصل اولش رو گذاشته):
www.fantasy-academy.org

در ضمن برای خريد کتاب هم می تونيد از اين سايت www.iranbin.com استفاده کنيد.

اگه لينک درست و حسابی برای دانلود رايگان گير آوردم حتماً همينجا می ذارم.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا این رمان راز داوینچی در چه موردی هست ؟ (تراژدیه،کمدیه،......) راجع به چیه ؟

sQuantum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rmb_ali :
ببين من دارم والبته يه شرطي دارم كه البته بازم اين بدين معنا نيست كه اگر شرطو برآورده نكني فايل رو بهت نميدم ولي اين قولو از خودت و همون اقاهه بايد بدي كه اونم كه ترجمه كرد فايلشو در اختيار دوستان (حداقل اينجا) قرار بده در ضمن اين داستان چاپ هم شده موفق باشي فقط فكر كنم 11 مگابايت هست و من جايي رو ندارم اپلود كنم اگر راهي مشناسي بگو برات بفرستم

سلام دوست اعزیز شما فایل رو برای من ایمیل کنید من هم سرعت اینترنتم خوبه هم میتونم بصورت دایمی آپلود کنم همه استفاده بکنن

sQuantum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MahdiΩ :
حالا این رمان راز داوینچی در چه موردی هست ؟ (تراژدیه،کمدیه،......) راجع به چیه ؟

من فیلم رو دیدم جالبه گند زده به هیکل کله مسیحی ها چون تمامه چیزای که باور داشتن زیره سوال میبره!
من خودم مشتاقم رمان رو به فارسی بخونم!

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از MahdiΩ :
تاریخی - پلیسی - جنایی - مذهبی :blink:
خلاصه داستان:
رابرت لنگدان(نماد شناس) برای رمزگذشایی در مورد یه قتل به موزه لوور آورده می شود. در اونجا با نوه مقتول(دختر) آشنا میشه. ابتدا پلیس فرانسه با کمی تغییر می خواد قتل رو به گردن اون بندازه اما اون با دختره موفق میشن با رمزگشایی مقداری از رمز فرار کنن و حالا باید گام به گام کل رمز رو پیدا کنن.
رمز: مسیح ازدواج کرده و صاحب فرزند شده و اون دختره از بازماندگان اونه :blink:
کتاب و فیلم فوق العاده ایی
حتما بخونین و ببیننش
کلی داستان و ماجرا داره که نمیشه خلاص اش رو اینجا نوشت

سلام دوست اعزیز شما فایل رو برای من ایمیل کنید من هم سرعت اینترنتم خوبه هم میتونم بصورت دایمی آپلود کنم همه استفاده بکنن
لینک کتابش رو بالا گذاشتم- دوباره اینجا می نویسم
http://www.sohrab.org/e-book/Raz_davinchi.zip

arash_316i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه لينك كتاب را به انگليسي را مي دانيد لطف كنيد بگيد من كه نتونستم پيدا كنم

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3

farshad_parend

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان راستش من این کتاب رو دانلود کرده بودم ولی متاسفانه گمش کردم . اگر براتوت ممکنه برای من بفرستید . هر کمکی از دستم بر بیاد براتون خواهم کرد .
[email protected]

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بالا