• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی فیلمهای فرانسوی برای فروش دارد؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
بابا دی وی دی که بهتره.
چیش بهتره , برا دی وی دی یه پلازما میخوای با یه سیستم صوتی سینمای خانگی که فیلم میبینی کف کنی
download.aspx

که بدرد ما فقیر فقراها نمیخوره
MeUgly.gif

تازه من 30 تا فیلم دی وی دی بگیرم میشه 30 تومن , با این 30 تومن میتونم کلی فیلم دایویکس بگیرم
oregonian_teehee.gif
img.gif
همشو بشین تبدیل کن دایوکیس کن
34ep7ib.gif

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
من CD میخوام:(

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
منظورت VCD است؟
اگر فیلم فرانسوی می خوای اسم و تعداد یا ژانر بده VCD بهت بدم.
با تشکر
رضا

من فیلم خاصی مد نظرم نیست
فعلا 3-4 تا از اون خوباش خودت انتخاب کن
اگه خوب بود بازم ازت میخرم
شماره تماسم 09163233029

zatoichi2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگر دارید یا میدانید چه کسی دارد لطفا به من بگویید!
با تشکر :)

سلام.
من بيش از 100 فيلم فرانسوي زبان و بيش از 500 فيلم غير آمريكايي (اروپايي ، آسيايي و ... ) دارم كه همه هنري هستند. فرمت همه DVD ‌ و با كيفيت مناسب هستند اكثرا زيرنويس انگليسي دارند ولي غالبا زير نويس فرانسه ندارند. اگر به دنبال فليمهاي با زيرنويس فرانسه ميگرديد بيشتر در ميان كارهاي آمريكايي پيدا مي‌شود كه البته كم هم نيستند.
به هر حال براي دريافت ليست من ميتوانيد به آدرس زير مراجعه كنيد. در ضمن قيمت هر فيلم 1500 تومان است كه در صورت تعداد كمتر خواهد بود. در من به تاريخ سينما و كارگردانها احاطه دارم و ميتوانم در انتخاب فيلمها به شما كمك كنم.

http://movies.groups.yahoo.com/group/honarseven/

zatoichi2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

سلام.
من بيش از 100 فيلم فرانسوي زبان و بيش از 500 فيلم غير آمريكايي (اروپايي ، آسيايي و ... ) دارم كه همه هنري هستند. فرمت همه DVD ‌ و با كيفيت مناسب هستند اكثرا زيرنويس انگليسي دارند ولي غالبا زير نويس فرانسه ندارند. اگر به دنبال فليمهاي با زيرنويس فرانسه ميگرديد بيشتر در ميان كارهاي آمريكايي پيدا مي‌شود كه البته كم هم نيستند.
به هر حال براي دريافت ليست من ميتوانيد به آدرس زير مراجعه كنيد. در ضمن قيمت هر فيلم 1500 تومان است كه در صورت تعداد كمتر خواهد بود. در من به تاريخ سينما و كارگردانها احاطه دارم و ميتوانم در انتخاب فيلمها به شما كمك كنم.
در آدرس زير Join ‌شويد و در قسمت files فايل Special Film List-1 (English).doc يا Special Film List-1 (Farsi).doc
را جستجو كنيد به مقصود خود دست ميابيد.

zatoichi2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

سلام.
در آدرس زير Join ‌شويد و در قسمت files فايل Special Film List-1 (English).doc يا Special Film List-1 (Farsi).doc
را جستجو كنيد به مقصود خود دست ميابيد.

بالا