• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی موافق یه کار گروهی قدرتمند هست؟

soheil111

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان و همکاران عزیز

میخواستم بدونم کسی هستش که دوست داشته باشه یه کار مشترک ارائه بدیم؟ خودتون دیگه استادید و میدونید تو نت هرچقدر بیشتر وقت بذارید و با تعداد بیشتر کار کنید حتما موفقتر میشید.... واقعا نمیشه تنها به همه چیز رسید, اگه تعداد 2 3 برابر بشه بازدهی 5 6 برابر میشه..

نظرتون چیه؟ دوست دارین یه تیم قدرتمند تشکیل بدیم و یه سایت متفاوت بالا بیاریم؟ قبلا چن بار سایت دانلود داشتم و الان باز یکی دارم که روش کار میکنم, ولی به فکر یه کار تیمی و یه ترکیب قوی با تجربه میگردم, نظرتون چیه؟ کیا حاضرن وقت بذارن براش؟

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
بنده با سابقه 10 ساله در اینترنت و تجارب مختلف از جمله وبمستری نویسندگی و... مایل به کار گروهی بشرط برنامه ریزی و خوب بودن ابده و قابل اجرا بودن و بازدهی قابل قبول هستم.

سپاس

soheil111

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از شما.. امیدوارم چند نفر دیگه هم اوکی بدن تا بتونیم این کارو انجام بدیم...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
پونزده ساله تو نت دارم میگردم اندازه موهای سرم سایت بالا آوردم و واگذار کردم (از رتبه 700 تا هزار و خورده ای)(ادعایی نیست دیگه نصب وردپرس رو بچه 5 ساله هم بلده)اما کار گروهی اینجا هیچوقت موفق نمیشه!!
همه میخوان دامنه به نام اونا باشه!!
هیچ مثالی برای کار گروهی توی ایران من ندیدم توی این زمینه سایت هایی هم که میبینید روزی 2 هزار تا پست میخوره و رتبه های عالی دارن بخاطر کار گروهی نیست بخاطر حقوق های بالایی هست که میگیرن

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
کار گروهی در اینترنت یعنی 100 % شکست .
تو کار اینترنت بایستی حتما یه نفر باشه که تصمیم اول و آخر رو اون بگیره . یعنی مدیر سایت .
اگه همه بخوان نظر خودشونو تو سایت اعمال کنن ، همه چی به هم میریزه .
مثلا شما در نظر بگیرین ، سایت گروهی زدین و با توجه به اینکه صبر هممون هم کمه ،چند ماه گذشته و سایت جایگاه خودشو به دست نیاورده و درامدی هم حاصل نشده ، بعدش یکی میگه تو کم کاری میکنی و همه کارا رو من انجام میدم و از این جور حرفا و ... و در نهایت کنار کشیدن از کار . حالا بر عکس قضیه ، سایت گروهی زدیم و سایت خیلی خوب گرفته و بازدید های زیاد و پول هم داره میاد ، یکی این وسط میاد میگه که آقا بیشتر کارا رو من انجام میدم و من بیشتر کار میکنم و باید به من بیشتر برسه و ... .
کار گروهی اگه اینجوری باشه که یه نفر مدیر کل باشه و بقیه رو استخدام کنه و بهشون حقوق بده ، اینجوری میشه نتیجه خوبی گرفت .

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
کار گروهی در اینترنت یعنی 100 % شکست .
تو کار اینترنت بایستی حتما یه نفر باشه که تصمیم اول و آخر رو اون بگیره . یعنی مدیر سایت .
اگه همه بخوان نظر خودشونو تو سایت اعمال کنن ، همه چی به هم میریزه .
مثلا شما در نظر بگیرین ، سایت گروهی زدین و با توجه به اینکه صبر هممون هم کمه ،چند ماه گذشته و سایت جایگاه خودشو به دست نیاورده و درامدی هم حاصل نشده ، بعدش یکی میگه تو کم کاری میکنی و همه کارا رو من انجام میدم و از این جور حرفا و ... و در نهایت کنار کشیدن از کار . حالا بر عکس قضیه ، سایت گروهی زدیم و سایت خیلی خوب گرفته و بازدید های زیاد و پول هم داره میاد ، یکی این وسط میاد میگه که آقا بیشتر کارا رو من انجام میدم و من بیشتر کار میکنم و باید به من بیشتر برسه و ... .
کار گروهی اگه اینجوری باشه که یه نفر مدیر کل باشه و بقیه رو استخدام کنه و بهشون حقوق بده ، اینجوری میشه نتیجه خوبی گرفت .

بله فرمابش شما متین اما اگر از همون اول کسانی که تخصص خودشون رو دارن بخشهای مختلف سایت رو دست بگیرن و یه قرارداد شفاف برای همه چیز و همه موارد نوشته و توافق بشه در اینصورت میتونه جواب بده

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
نظر من:
کار گروهی اسمش خیلی قشنگه! اولش همه میگن، من پایه ام! اما بعد از مدت کوتاهی، اختلاف ها شروع میشه!

اولین مشکل شما مشکل دامنه است که به نام کی ثبت بشه.
دومین مشکل، تقسیم کار و تقسیم درآمد احتمالی.
سومین مشکل، مدت زمانی است که سایت درآمد نداره و باید تلاش کرد تا به درآمد برسه. در این مرحله احتمال بوجود آمدن اختلافات زیاد است.

نهایتاً اگه شما میخواید در کار گروهی موفق باشید، ابتدا باید نقشه کار و جزئیات رو دقیقاً مشخص کنید و در فوروم قرار بدید تا افراد دقیقاً بدونن که با چه وضعیتی روبرو هستند.

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
پونزده ساله تو نت دارم میگردم اندازه موهای سرم سایت بالا آوردم و واگذار کردم (از رتبه 700 تا هزار و خورده ای)(ادعایی نیست دیگه نصب وردپرس رو بچه 5 ساله هم بلده)اما کار گروهی اینجا هیچوقت موفق نمیشه!!
همه میخوان دامنه به نام اونا باشه!!
هیچ مثالی برای کار گروهی توی ایران من ندیدم توی این زمینه سایت هایی هم که میبینید روزی 2 هزار تا پست میخوره و رتبه های عالی دارن بخاطر کار گروهی نیست بخاطر حقوق های بالایی هست که میگیرن
اینکه تیم ورک هیچ وقت به گفته شما تو ایران موفق نمیشه و اینکه تو 15 سال فعالیت حرفه ای در فضای مجازی هیچ کار تیمی موفق ایرانی رو ندیدید یه مقدار عجیب هست.
از نمونه های خوب Team work میشه به همین انجمن پرشین تولزو سایز انجمن های موفق اینترنتی دیگه سالیان سال هست پابرجا هستند و کسب درآمد می کنند
با یه آنالیز ساده ، حتی الکسای سایت های برتر میشه سایت های خوب سرویس دهنده و سرویس گیرنده که کار تیمی را به نحو احسن انجام میدن پیدا کرد. از سایت های فروشگاهی برتر و قدیمی مانند دیجی کالا گرفته تا وب سایت های خبری که فقط در صفحه اول آنها بیش از 100 میلیون تبلیغات گرفته اند(به این منظور میتونید از مرجع : سایت صبا ویژن saba-e مراجعه کنید) ...

soheil111

Registered User
لایک‌ها
3
وقتی اینقدر استقبال میشه و میان نظر میدن, یعنی همه یجای دلشون همچین چیزیو دوست دارن ولی بخاطر مشکلات احتمالی مخالفت میکنن با این برنامه... از تک تک شما ممنونم, ولی بعضی از شما که میگین هیچ سایت گروهی تا حالا بوجود نیومده, میخوام بگم حتی اگه شده برای اولین بار میخوایم این کارو انجام بدیم, اگه بدترین شرایط رو فرض کنیم و بگیم هیچکس تا حالا موفق نشده, اینم باید بگیم که همیشه یه اولین باری وجود داره... منم سابقه 14 ساله دارم تو نت ولی الان اومدم و اعتراف میکنم بتنهایی هیچی نیستم, حتی یه پلن دقیق ندادم که مثلا کیا موافقن بیان روی فلان پلن کار کنیم, چون معتقدم حتما کسایی هستن که فکرشون و ایدشون از من بهتر باشه...
در هر صورت اگه دلتون راضیه, یا ته دلتون همچین چیزیو میخواین و از همه مهمتر صبرو حوصله دارین (چون باید تو کار نت صبر داشت دیگه خودتون استادید), مشکلات دیگه رو حل میکنیم و شروع میکنیم.. بقول شما تمام سایتها بخاطر حقوق دادن خوب کشیدن بالا, حالا فکر کنین اگه همین بچه های حرفه ای بخاطر خودشون بخوان یه سایت بالا بیارن چی در بیاد... شاید همین بحث ها یروزی یه خاطره خوب بشه..

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
اینکه تیم ورک هیچ وقت به گفته شما تو ایران موفق نمیشه و اینکه تو 15 سال فعالیت حرفه ای در فضای مجازی هیچ کار تیمی موفق ایرانی رو ندیدید یه مقدار عجیب هست.
از نمونه های خوب Team work میشه به همین انجمن پرشین تولزو سایز انجمن های موفق اینترنتی دیگه سالیان سال هست پابرجا هستند و کسب درآمد می کنند
با یه آنالیز ساده ، حتی الکسای سایت های برتر میشه سایت های خوب سرویس دهنده و سرویس گیرنده که کار تیمی را به نحو احسن انجام میدن پیدا کرد. از سایت های فروشگاهی برتر و قدیمی مانند دیجی کالا گرفته تا وب سایت های خبری که فقط در صفحه اول آنها بیش از 100 میلیون تبلیغات گرفته اند(به این منظور میتونید از مرجع : سایت صبا ویژن saba-e مراجعه کنید) ...
تیمی کار کردن تو نت دو حالت داره ... اینکه اون تیم در یک مکان باشند که اکثر سایتهای خبری و معروف ایرانی اینطوری اند و درصد موفقیت بالاست و حالت دوم دورکاری که چند نفر بیاین هر کدوم از یه شهری و بخواهند روی یک سایت کار کنند که این این حالت اکثرا ناموفقه

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
خوب مشخصه که کار تیمی جواب میده نمونه موفقش که حالا کاری به سرانجام سایتش ندارم سایت نارنجی بود که بصورت عالی کار تیمی انجام میدادن نمونه دیگرش سایت دیجی کالا هست که الان یه برند بزرگ ایرانی هست منم با نظر دوستمون موافقم که اگر اعضای تیم در یکجا باشند و مدیر کل و وظایف مشخص باشه خیلی خوب جواب میده ولی تجربه تو ایران نشون داده دورکاری و چند جا بودن اعضای تیم در دراز مدت مشکلات بوجود می آورد و باعث شکست پروژه میشود.

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
بستگی به انصاف طرف هم داره
یه کار تیمی وقتی موفقه اگر دور هم باشن وقتی یه پروزه دریافت میکنند
یکی برنامه نویسیشو بر عهده میگیره یکی گرافیکشو
بر اساس اون هم پول دریافت کنن
و طرفی که برنامه نویسی میکنه مثلا اون تیکه برنامه 100 تومن قیمتشه نیاد بگه 250 تومن
اعتماد داشته باشن بهم

parsto

Registered User
لایک‌ها
81
داداش گلم تو ایران در واقعیت کار گروهی صفره

نت که دیگه بماند

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
بچه هایی که اینجا هستند هر کدومشون تو یکاری تخصص دارند اما چون کار تیمی انجام نمیدن هر کدومشون تیکه تیکه کار میکنن
درسته کار فردی سودش بهتره
اما این که شما یه کار فردی بگیرید مثلا 300 تومن دریافت کنید و تا چند روز چند هفته دیگه هیچ کاری بهتون نخوره بهتره ؟
یا جزو یک تیم باشید که با کمک همدیگه کاری کنید تا پروژه های سنگین بگیرین و دائمن کار داشته باشید بهتره ؟
اگه از طمع خودتون کم کنید تیم قوی میتونید تشکیل بدید

ahmad_ah19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من به یک کد نویس توی گروهم نیاز دارم کسی هست بهم پیام بده

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119

از اون حرفا زدین ها. پرشین تولز مدیر نداره؟ صاحب سایت یه گروه هست؟ ببینید دوست عزیز در تمام دنیا اون بزرگ هاشم مثل گوگل و فیس بوک و اپل و... حرف آخر را یکی میزنه. بقیه زیر دستش هستن. این مقوله ایی که شما می گی با کار گروهی فرق می کنه.مثلا دیجیکالا یه مالک داره حالا اون مالک میاد محیط رو انقدر خوب آماده می کنه که کارمنداش می تونن توش کار گروهی خوبی انجام بدن.ولی اگر همان یک مالک بشه 4 مالک به هیچ جایی نمیرسیدند.

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
یه نمونه کار گروهی موفق تو ایران سایت کلوب هستش ولی چرا موفق شد دلیلش اینه :
من اوایل سایت کلوب سال 83 قشنگ یادمه 5 نفر بودن که 2 تاشونم خانم بودن هرکدومشون تو یه چیزی تخصص داشتن یکی گرافیک یکی امنیت یکی مدیریت سایت الی آخر ولی بین همشون یه سرگروه بود که تخصصش از همه این افراد بیشتر بود به اسم محمد جواد شکوری و بقیه لول در لول بودن مثلا لول 1 شکوری 2 فلان 3 فلان الی آخر اون زمان رقیب کلوب یه شبکه گردن کلفت بود به اسم اورکات اگه یادتون باشه ولی دلیل اینکه کلوب موفق شد و اورکات محو شد این بود که کلوب یه تیم بود اورکات یه نفر بیشتر نبود
ولی الان اون روحیه دیگه نیست چرا چون همه با 2 کلاس درس خوندن و 2 سال تجربه تو اینترنت و بالا آووردن 2 تا سایت با هزار جور بک لینک و پاپ آپ و غیره خودشون را علامه دهر میدونن و میگن آقا ما خیلی شاخیم حالا طرف میخواد گروه تشکیل بده هر کدوم یه ادعایی دارن یکی میگه آقا من سایت فلان را بالا آووردم یکی میگه آقا من نویسنده فلان سایتا بودم یکی میگه آقا من مدرک فلانه دارم خب وقتی هیچکدوم از این افراد قبول ندارن که فلان نفر از نظر تجربه مدرک کار مفید ازشون بالاتره و مثبته اگه سرگروه انتخاب بشه چجوری توقع دارید این گروه اصلا شکل بگیره دیگه موفق شدنش که بماند

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
قریب به 93 ساله که توی اینترنت دارم پروژه تحویل مملکت میدیم ولی یک مورد کار گروهی ندیدم توی عمرم پس همونطور که میدونید مخالفم و امیروارم کارت راه نیفته

بالا