• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی موافق یه کار گروهی قدرتمند هست؟

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
از اون حرفا زدین ها. پرشین تولز مدیر نداره؟ صاحب سایت یه گروه هست؟ ببینید دوست عزیز در تمام دنیا اون بزرگ هاشم مثل گوگل و فیس بوک و اپل و... حرف آخر را یکی میزنه. بقیه زیر دستش هستن. این مقوله ایی که شما می گی با کار گروهی فرق می کنه.مثلا دیجیکالا یه مالک داره حالا اون مالک میاد محیط رو انقدر خوب آماده می کنه که کارمنداش می تونن توش کار گروهی خوبی انجام بدن.ولی اگر همان یک مالک بشه 4 مالک به هیچ جایی نمیرسیدند.
دوست عزیز منظور بنده واضح هست
شما 3 کلمه مدیر، مالک ، و کار گروهی رو میکس کردید که هر کدام معانی جداگانه ای دارند و بنده فقط در مورد کار گروهی صحبت کردم.
Team Work= کار گروهی
Owner = صاحب و مالک سایت
Manager = مدیر

هر چارت سازمانی رو شما در نظر بگیرید، لزومی نداره در اون مدیر هم صاحب مجموعه باشه هم کار گروهی انجام بده ، بلکه مدیریت هنر انجام دادن کارها با استفاده از نیروی انسانی هست .
پیشنهاد می کنم کتاب هایی نظیر : اصول و مبانی مدیریت دکتر رضائیان و دکتر محکی ، رفتار سازمانی ، مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات رو مطالعه کنید.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
یه نمونه کار گروهی موفق تو ایران سایت کلوب هستش ولی چرا موفق شد دلیلش اینه :
من اوایل سایت کلوب سال 83 قشنگ یادمه 5 نفر بودن که 2 تاشونم خانم بودن هرکدومشون تو یه چیزی تخصص داشتن یکی گرافیک یکی امنیت یکی مدیریت سایت الی آخر ولی بین همشون یه سرگروه بود که تخصصش از همه این افراد بیشتر بود به اسم محمد جواد شکوری و بقیه لول در لول بودن مثلا لول 1 شکوری 2 فلان 3 فلان الی آخر اون زمان رقیب کلوب یه شبکه گردن کلفت بود به اسم اورکات اگه یادتون باشه ولی دلیل اینکه کلوب موفق شد و اورکات محو شد این بود که کلوب یه تیم بود اورکات یه نفر بیشتر نبود
ولی الان اون روحیه دیگه نیست چرا چون همه با 2 کلاس درس خوندن و 2 سال تجربه تو اینترنت و بالا آووردن 2 تا سایت با هزار جور بک لینک و پاپ آپ و غیره خودشون را علامه دهر میدونن و میگن آقا ما خیلی شاخیم حالا طرف میخواد گروه تشکیل بده هر کدوم یه ادعایی دارن یکی میگه آقا من سایت فلان را بالا آووردم یکی میگه آقا من نویسنده فلان سایتا بودم یکی میگه آقا من مدرک فلانه دارم خب وقتی هیچکدوم از این افراد قبول ندارن که فلان نفر از نظر تجربه مدرک کار مفید ازشون بالاتره و مثبته اگه سرگروه انتخاب بشه چجوری توقع دارید این گروه اصلا شکل بگیره دیگه موفق شدنش که بماند

عذر می خوام اگه منظورتون orkut.com هست که اون متعلق به گوگل بود و دلیل محو شدنش هم فیلتر شدنش بود.

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
یه شکل از کار گروهی ااینه که کار یک مالک و مدیر و بقیه هم کارمند باشند . اینجا مالک میتونه مدیر هم باشه و سیاست ها و اهداف پروژه رو خودش تصمیم میگیره یا اصلا یک تیم مدیریتی هستن که با مشورت با هم تصمیم میگیرن و کارمندا هم اجرا میکنن اخر ماه پولشونو میگیرن

اما نحوه کاری که استارتر محترم میگید مشکل مالکیت مدیریت و اجرا بوجود میاد چون همه سهمی برابر دارند و مدیریت این گروه سخته اونم از طریق مجازی ... ولی اگه همین شکل باز اعضا کنار هم باشند کار راحت تره

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
3 کلمه مدیر، مالک ، و کار گروهی رو میکس کردید که هر کدام معانی جداگانه ای دارند و بنده فقط در مورد کار گروهی صحبت کردم.
Team Work= کار گروهی
Owner = صاحب و مالک سایت
Manager = مدیر

هر چارت سازمانی رو شما در نظر بگیرید، لزومی نداره در اون مدیر هم صاحب مجموعه باشه هم کار گروهی انجام بده ، بلکه مدیریت هنر انجام دادن کارها با استفاده از نیروی انسانی هست .
پیشنهاد می کنم کتاب هایی نظیر : اصول و مبانی مدیریت دکتر رضائیان و دکتر محکی ، رفتار سازمانی ، مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات رو مطالعه کنید.
هرچند که نوشته شما خطاب به من نبود، اما به نظر میرسه منظور استارتر اینه که اعضای Team Work مالک پروژه هم باشن که ما میگیم در این حالت احتمال به موفقیت رسیدن خیلی کمه. منظور بچه ها از کارگروهی این نیست که یه نفر مدیر باشه و بقیه کارمند. اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم، کل انسان ها و موجودات روی کره زمین درحال انجام کارِ گروهی هستند! چون بالاخره هر موجودی یه قسمت کار رو انجام میده تا چرخ دنیا بچرخه!

فکر کنم، ایشون منظور رو بهتر رسوندند:
یه شکل از کار گروهی ااینه که کار یک مالک و مدیر و بقیه هم کارمند باشند . اینجا مالک میتونه مدیر هم باشه و سیاست ها و اهداف پروژه رو خودش تصمیم میگیره یا اصلا یک تیم مدیریتی هستن که با مشورت با هم تصمیم میگیرن و کارمندا هم اجرا میکنن اخر ماه پولشونو میگیرن

اما نحوه کاری که استارتر محترم میگید مشکل مالکیت مدیریت و اجرا بوجود میاد چون همه سهمی برابر دارند و مدیریت این گروه سخته اونم از طریق مجازی ... ولی اگه همین شکل باز اعضا کنار هم باشند کار راحت تره

بالا