کسی میتونه اشتغال به تحصیل جور کنه؟+ شیرینی
S sah.2012 Registered User تاریخ عضویت 5 آپریل 2012 نوشتهها 708 لایکها 113 26 اکتبر 2012 #23 یعنی از بچه های اینجا کسی اشنا تو مدرسه ای چیزی نداره؟
pcyord Registered User تاریخ عضویت 3 نوامبر 2009 نوشتهها 1,265 لایکها 363 محل سکونت google.com 26 اکتبر 2012 #24 هی من دانشگاه شهید بهشتی تهران قبول شدم و بهمن باید برم دانشگاه میگن نمیدییم هروقت کلاستون شروع شد یه وضهی هستتتت
هی من دانشگاه شهید بهشتی تهران قبول شدم و بهمن باید برم دانشگاه میگن نمیدییم هروقت کلاستون شروع شد یه وضهی هستتتت
S sah.2012 Registered User تاریخ عضویت 5 آپریل 2012 نوشتهها 708 لایکها 113 26 اکتبر 2012 #25 به نقل از pcyord : هی من دانشگاه شهید بهشتی تهران قبول شدم و بهمن باید برم دانشگاه میگن نمیدییم هروقت کلاستون شروع شد یه وضهی هستتتت کلیک کنید تا بازشود... والا اینجا یه جا هست میده ولی خیلی میگیره دیگه لا مصب:blink: دمبال یکی هستم که کمتر بگیره
به نقل از pcyord : هی من دانشگاه شهید بهشتی تهران قبول شدم و بهمن باید برم دانشگاه میگن نمیدییم هروقت کلاستون شروع شد یه وضهی هستتتت کلیک کنید تا بازشود... والا اینجا یه جا هست میده ولی خیلی میگیره دیگه لا مصب:blink: دمبال یکی هستم که کمتر بگیره