چطور فهمیدید دوست عزیز؟اسامی اجنه هست...نخونش اگر نمیدونی چیه
معلومه که تجربه دارین درسته؟ منم یه چیزایی شنیده بودمیکجور دستور یا به اصطلاح دعا هست...که از اونها کمک میخواد...البته کامل نیست و اصلش ادامش هست...نمیدونم از کجا گرفتین و برای چی مخواین استفاده کنین ولی توصیه میکنم تو این خطا نرید!
:دی اشنا هست بیار تابشو بگیریم خودم تونستم بخونمشدادم به شوهر خاله ام دبیر بازنشسته عربی و دین و زندگی و امثال بود مخش تاب برداشت باید ببرم تابش رو بگیرن
دوست عزیز من کاملشو اینجا نذاشتم کاملشو دارم بعضی کلماتش عمدا اینجا غلط نوشته شدنیکجور دستور یا به اصطلاح دعا هست...که از اونها کمک میخواد...البته کامل نیست و اصلش ادامش هست...نمیدونم از کجا گرفتین و برای چی مخواین استفاده کنین ولی توصیه میکنم تو این خطا نرید!
خیلی کم میشه ادمی که طلسم بلده رو پیدا کرد بعد تازه یه مسئله پیش میادواسه چی نمیبری پیش یه دعا نویس واست بخونه معمولا توی هر شهری چندتائی هست
چطور غلط نوشتین اونوقت؟ فتوشاپ کردین؟ راز اعظم چیه دادا کی گفته اینو بهت؟ :general307: پولی چیزی ندادی بخاطر این که؟ همونطور که گفتم اینا که گذاشتی اسمه!اسم! اسمم دونستن معنیش مشکلی ازت حل نمیکنه...مشخص نیست هدفت از زدن این تاپیک چیه...دنبال چی هستی؟ ولی به هر حال آرزوی موفقیت میکنم برات.:دی اشنا هست بیار تابشو بگیریم خودم تونستم بخونمش
دوست عزیز من کاملشو اینجا نذاشتم کاملشو دارم بعضی کلماتش عمدا اینجا غلط نوشته شدن
بله دعاس در واقع طلسمه البته از رازهای اعظمه نه طلسمات معمولی
مگه تاکسیه بخوام برم تو خط:general707:
نه میدونم بدون فهم کامل دست به کاری نزدم و نمیزنم
گفتم مربوط به عکسه اینجا بذارمانجمن >فرهنگ و هنر>عکس و عکاسی
ممنون از استارتر که در محل بسیار مناسبی تاپیک زدید! اگه در بخش سبک زندگی تاپیک رو ایجاد می کردید، الآن حداقل 15 صفحه تاپیک جلو رفته بود!
طلسم چی هست حالا!؟ یه طلسم هم پیدا کنید برای کوتاه کردن دست اسمپرها از پی.تی!
من ننوشتم همون متن اصلی غلط داشت من بخاطر چیزی ک نبینم پولی نمیدم اینم از پدر بزرگ پدرم به ما رسیده کتابه ولی رمزش رو نگفته بود خیلی گشتم هر کتابی یه قسمتش رو نوشته ولی کامل نیسچطور غلط نوشتین اونوقت؟ فتوشاپ کردین؟ راز اعظم چیه دادا کی گفته اینو بهت؟ :general307: پولی چیزی ندادی بخاطر این که؟ همونطور که گفتم اینا که گذاشتی اسمه!اسم! اسمم دونستن معنیش مشکلی ازت حل نمیکنه...مشخص نیست هدفت از زدن این تاپیک چیه...دنبال چی هستی؟ ولی به هر حال آرزوی موفقیت میکنم برات.
گفتم مربوط به عکسه اینجا بذارم
من ننوشتم همون متن اصلی غلط داشت من بخاطر چیزی ک نبینم پولی نمیدم اینم از پدر بزرگ پدرم به ما رسیده کتابه ولی رمزش رو نگفته بود خیلی گشتم هر کتابی یه قسمتش رو نوشته ولی کامل نیس
عزیز دل این جزء علوم غریبس هر علمیم بعضی از کاراش قدرت زیادی دارن که معروفن به اعظم مثلا توی علم کیمیا یا لیمیا یا هیمیا یا ... یه دستور هست که قدرتش زیاده
هیچ هدفیم نداشتم هدف خوندن کلماتی ک زیرشون خط کشیده شده بود دیدید ک دوستان نتونستن بخونن منم مشکل داشتم کمک خواستم جرمه؟بعدشم خودم گفتم که تونستم بخونمش یعنی دیگه کمکی نخواستم
تو کی هستی که بگی دونستن اسم ازت مشکل حل میکنه یا نمیکنه اخه؟تو از کجا میدونی میکنه یا نمیکنه!
حتما برای من مهم بوده اصلا حلم نکنه میخوام بدونم چی نوشته کار خلافی کردم اگه خلاف قوانین بود حتما یه مسئولی میومد میگفت،از مدیرای بخش عکاسیم خواهش میکنم تاپیک رو ببندن