آقاي عرفان امكان اينكه آپديت بشه كلمات جديد دست ما هست يا نه؟ اصلا ميشه؟
بله ! امکانش هست !
در مورد اون دوستی که گفته بود از سوال کننده به ...
باید بگم من اسم این اسکریپت رو نمیدونستم !
بعد که اون دوستمون گفت من رو اون اسکریپت تغییرات عمده ای دادم و ازش یه چیزی فراتر از درجه 1 ساختم ! که سورسش برای یه سایت موزیک به کار رفته ! طرف هم سورسو از من خریده الان ! عرفاً شرعاً نمیتونم اسم سایتو ببرم چون میدونم خود اون طرف هم راضی نیست چون اگه یه تعدادی زیادی آدرس سایتتون رو ریپورت بدن به گوگل با ای پی های مختلف گوگل اونو حذف میکنه از لیست نتیجه ها همونطوری که اون دوستمون گفتنن ، ولی وقتی شما یه متن شعری رو تو گوگل بزنید بین نتایح 1 تا 4 هست !
میتونید امتحان کنید
اگه کسی هم برای کار دیگه ای غیر از فروش سی دی خواست من براش همون تغییرات که باید تو سورس php داده بشه اعمال میکنم و باب طبع وب مستر تحویلش میدم !
شما میتونید در صفحه اول این تاپیک این اسکریپت رو دانلود کنید و تست کنید ولی برای زبان فارسی کار نمیکنه و بیس بسیار ضعیفی داره ! باید کلی تغییرات بسیار عمده و کد نویسی بشه تا بتونه اسکریپت مد نظر در بیاد و مهم تز اینکه از دست کلوز شدن توسط گوگل در بره ! که یه جاهایی از اسکریپت ابتکار هایی باید انجام داد مثلاً شما تو گوگل دنبال یه کلمه میگردید که هیچ نتیجه ای نداره مثلا هویچ پلوی اراکی ! خوب به طور مثال این یه چیز بی ربطه و چیز درست درمونی نشون نمیده ! ولی این اسکریپت میاد میگرده مقلا تو 3 تا لیست این 3 تا کلمه رو تلفیق میکنه و گوگل اینو میشناسه ! ولی شما وقتی بری توش این میره تو گوگل کلمه اراک رو سرچ میکنه و صفحه ی i', feeling lucky در مورد کلمه اراک یا مثلاً هویچ رو باز میکنه ! با این تفاسیری که گفتم اگه برنامه نویس تحت وب باشین میتونین در بیارین این اسکریپت رو !