• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میدونه اسکریپت سایت daraje1.com یا mahcd.net که صفحات گوگل رو ذخیره میکنه چیه؟

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
خدمت اون دو دوستی که گفته بودند، چیزی از سایت درجه1 از گوگل حذف نشده، باید عرض کنم: حق با شما هست، مثل اینکه مدیران درجه1 پیش دستی کرده اند و قبل از اینکه گوگل بخش word این سایت رو که اسپمینگ می کرد، حذف کنه خودشون این صفحات رو پاک کردند. زمانی که من اون مطالب رو نوشتم، صفحات اندیکس شده درجه1 950.000 صفحه بود ولی الان شده 410.000 صفحه.

نکته بعد: نمیدونم چرا صفحه robots.txt سایت درجه1 توی نتایج گوگل داره ظاهر میشه:
کد:
http://www.google.com/search?hl=en&q=robots.txt+site%3Adaraje1.com
کد:
User-Agent: *
Allow: /
Disallow: /gl.php
Disallow: /W.PHP
Disallow: /w.php
Disallow: /goweb.php
Disallow: /gs.php

User-Agent: Googlebot-Image
Disallow: /

User-agent: MJ12bot
Disallow: /
گوگل بدبخت از بس سایت های اسپم زیاد شدند، قاط زده!
همین طور که یکی از بچه ها گفته مثل اینکه حرکت هایی برای مقابله با اسپم گوگل داره انجام میشه. اینجا رو بخونید:

اگر عده زیادی گزارش بدند مطمئن باشید از نتایج گوگل حذف میشند. شک نکنید.

Last edited:

hyarji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من با توجه به اطلاعاتی که دارم یه چیزایی رو توضیح بدم تا یه کم روشن تر بشه.
در مورد این سایتهایی که گفتید و همشون و کنار هم گذاشتید مشکلاتشون فرق می کنه.
۱- درجه۱ : این سایت کاری که می کرد این بود که اطلاعات موجود در سایتهای دیگه رو کپی می کرد و تو صفحاتش به صورت لیست نمایش میداد. این کار از نظر گوگل غیر قانونیه و باید گزینه Duplicate site or page را انتخاب کنید. البته گوگل این موضوع رو متوجه شده و دیگه همچین صفحاتی از daraje1 رو نمایش نمیده.
۲- آگهی نامه: این سایت هم مثل daraje1 صفحاتی داشت که این مشکل رو داشت و الان دیگه نداره، یعنی حذفش کرده
۳- پیام سرا: این سایت اطلاعات از سایتهای دیگه کپی نمی کنه. ولی یه چیزی گذاشته که وقتی یه نفر یه چیزی رو جستجو میکنه، به کاربران دیگه هم نمایش میده که شاید اونام بخوان اونو جستجو کنن. این موضوع از نظر گوگل غیر قانونی نیست. در نتیجه آدم باید یی کم آدم هوشیار باشه. اگه وارد این سایت شد و با مشاهده یک صفحه یا دو صفحه جوابشو نگرفت نباید بیشتر ادامه بده. چون طراحیش یه جورایی گیج کننده است و ممکنه توو حلقه بیافتی. نباید وسوسه بشی و وقتی یه عبارت رو میبینی فوری بخوای روش کلیک کنی تا اونم دوباره جستجو بشه. چیزه جدیدی گیرت نمیاد.
۴- سایتهای دیگه ای هم هستند که باید راجع بهشون صحبت کرد مثل وبگذر اکسین ادز و … که تو یه فرصت دیگه واستون توضیح میدم

در نتیجه همه این سایتها را نباید با یک چوب زد و سعی نکنیم به هر قیمتی به قطاری که در حال حرکت سنگ پرتاب کنیم.

یا حق

avan

Registered User
لایک‌ها
207
برادران گرام
shareads
و
hyarji

استفاده كرديم.
منتظر پستهاي بعديتون هستيم.

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
قبلا هم گفتم بازم می گم این راه و این اسکریپت تقریبا به بنبست رسیده دنبال یه راه جدید باشید تاریخ مصرفش تموم شد

بازم قصه یه سیستم دیگه مثل ایستگاه به آخرش رسید و پولش به ما نرسید

سایتهای پیشگام هم هر چقدر که جا داشت فروختند محصولاتشون رو

از اولشم معلوم بود که آخرش باید دامنشون رو بیرون بندازن چون فروش بالا با بی وجدانی یعنی هیچ

کاری خوبه که همیشه خوب باشه شش ماه فروش بالا کسی رو پولدار نمیکنه :blush:

مشکل ما اینه که فک نمی کنیم تا خودمون ایده بسازیم همیشه می خواهیم ایده دیگران رو بدزدیم حتی اگه بدونیم اون ایده اشتباه س :(

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136
1- خدا رو شکر که دوستان به صحت گفته من که صاحبان این وب سایتها خودشون صفحاتی که مورد نیاز
نیست را حذف می کنند پی بردند !!!

من سالهاست رفتار سایتهای اینترنتی رو مونیتور می کنم و مورد تحلیل قرار می دم

2- در مورد سایت پیام سرا
نوع عملکرد تفاوت داره

این سایت نتایج خیلی از مکانهای اینترنت رو داره اما بروز نمیده !!!!!
پیام سرا تلاش می کنه که این نتایج توسط کاربراش جستجو بشه !!!!
تلاش می کنه از روشهای زیادی مثل استفاده از API Search Google موتور جستجوی گوگل و اضافه کردن یک سری
کلمات کلیدی کاربر رو مجبور کنه که اون کلمات کلیدی رو توی دیتابیس خودش جستجو کنند تا نهایتا
هم گوگل وارد این سایت بشه .... چون کار توسط کاربرا انجام میشه
هم بر رنکینگ خودش اضافه کنه و هم خیلی از صفحات برای موتورهای جستجو مهم جلوه داده بشه
و خیلی چیزای دیگه !!!!!!​

Last edited:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
1- خدا رو شکر که دوستان به صحت گفته من که صاحبان این وب سایتها خودشون صفحاتی که مورد نیاز
نیست را حذف می کنند پی بردند !!!
ان شالله به صحبتهای دیگه من توجه بیشتری بشه

من سالهاست رفتار سایتهای اینترنتی رو مونیتور می کنم و مورد تحلیل قرار می دم
که نتیجه اون هم وب سایتهایی شده که رنکینگ و درآمد خوبی برام داشتند

2- در مورد سایت پیام سرا
این سایت هم مثله بقیه سایتها کار می کنه فقط نوع عملکرد تفاوت داره

این سایت نتایج خیلی از مکانهای اینترنت رو مثل بقیه داره اما بروز نمیده !!!!!
می دونید چرا ؟؟
پیام سرا تلاش می کنه که این نتایج که توی سایت انبار شده توسط کاربراش جستجو بشه !!!!
تلاش می کنه از روشهای زیادی مثل استفاده از API Search Google موتور جستجوی گوگل و اضافه کردن یک سری
کلمات کلیدی کاربر رو مجبور کنه که اون کلمات کلیدی رو توی دیتابیس خودش جستجو کنند تا نهایتا
هم گوگل فریب بخوره چون کار توسط کاربرا انجام میشه
هم بر رنکینگ خودش اضافه کنه و هم خیلی از صفحات برای موتورهای جستجو مهم جلوه داده بشه
و خیلی چیزای دیگه !!!! که ایجا جاش نیست !!!!

جاش تو توالته ؟! باز شد قضیه بگم ؟! بگم ؟! نمیگم که !!!:f34r:

hyarji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من (هادی) یکی از مدیران پیام سرا هستم.
متاسفانه هرچی گشتم نتونستم شماره تلفنی از شما پیدا کنم ولی خوشحال میشم بتونم شما و دیگر دوستان رو قانع کنم که کار پیام سرا با سایتهای دیگه ای که نام بردید متفاوته.

پیام سرا یک سایت نیازمندیه که بیش از 2 ساله که داره فعالیت می کنه و الان حدود 80.000 آگهی فعال در این سایت موجوده (اکثرا این آگهی ها رایگان هست ولی بیش از 200 آگهی ویژه هم موجوده و هرماه تقریبا دارند تمدید میشن و کمتر کسی هست که آگهیشو ویژه کنه و دیگه تمدیدش نکنه، اینو می تونید از بیش از 50.000 عضو فعال سایت پیام سرا سوال کنید)
(البته به غیر از آقای ایمان براتی!!!!)

همونطوری که می دونید یک سایت اسپم نه نیاز به اینهمه آگهی داره نه این تعداد عضو!

راجع به سیستمی که شبهه اسپمینگ این سایت رو برای دوستان فراهم آورده یک توضیح مختصر میدم:

صفحات آگهی سایت پیام سرا از قسمتهای مختلفی تشکیل شده مثلاٌ شرح آگهی، باکس آگهی های مرتبط ، باکس آکهی های ویژه و .... اما یک باکس که این سایتو با بقیه سایتهای مشابه متمایز میکنه باکس جستجوهای مرتبطه !!
عملکرد این باکس به این شکل که وقتی یک آگهی ثبت میشه این باکس خالیه ، به محض اینکه این آگهی تو گوگل ایندکس شد بازای هر کلمه ای که در گوگل سرچ میشه و گوگل این صفحه رو به عنوان نتیجه نشون میده بعد از کلیک بر روی آدرس آگهی در گوگل ، کلمه ای که کاربر جستجو کرده به این باکس اضافه میشه و میشه یک قسمت از صفحه.
با ادامه این روند روزانه کلماتی که در گوگل جستجو شده بعد از ورودی از گوگل به لیست اضافه میشه و کنار صفحه نشان داده میشه.

به این ترتیب بعد از مدت کوتاهی این صفحه مورد توجه گوگل قرار میگیره و چون همه ما ایرانیها تقریبا به یک شکل فکر می کنیم و تقریبا مثل همدیگه از واژگان مشابهی راجع به یک موضوع جستجو می کنیم، بلافاصله بعد از جستجوی عبارت چون به احتمال فراوان یک نفر قبل از ما هم همین عبارت را سرچ کرده و این عبارت الان جزء یکی از آگهی های پیام سرا هست گوگل فورا سایت پیام سرا را به عنوان نتایج اولیه نشان می دهد.

در طراحی این سیستم سعی شده سیستم کاملاً هوشمند باشه و کلمات نامرتبط به هچ وجه اضافه نشه، بنابر این پیام سرا تنها سایتی که کلمات جستجوی مرتبطش تقریبا با 90% ارتباط به متن در آگهی در کنار آگهی نشان داده میشه

مشکل سایت پیام سرا واقعاً همان %10 کلماتی است که 100% در متن آگهی موجود نیست. و این 10% به علت بازدید بالای سایت پیام سرا در برخی جستجو های گوگل جلوه می کنه. مدیریت برنامه نویسی پیام سرا به صورت جدی در حال رفع این نقیصه است و علاوه بر آن روزانه تعداد زیادی از این صفحات را از ایندکس گوگل خارج میکنه.

بنابر این در پیام سرا از صفحات وب دیگر دوستان سوء استفاده نمیشه و قطعاً نتیجه ای که در سایت نشان داده میشه با احتمال زیاد در سایت موجوده .

ببخشید بحث طولانی شد
به امید روزی که همه ما یاد بگیریم به قطاری که در حال حرکت به هر قیمتی سنگ پرتاب نکنیم

ایمیل سایت پیام سرا
[email protected]

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136
من از شما دوست عزیز hyarji که به بحث پیوستین تشکر می کنم

بله من ایمان براتی هستم و بله تنها کسی هستم که از آگهی دادن توی
پیام سرا هیچ نفعی نبردم . البته رنکینگ من یه مقدار بهتر شد !! نفهمیدم آخر ایراد از کجا بود

من دو پست رو در این تاپیک از پیام سرا نام بردم که می تونید برگردید به صفحات قبل و نگاه کنید

پست اول : پیام سرا رو به عنوان یک سایت موفق مثال زدم
پست دوم : رفتار وب سایت پیام سرا رو به صورت مختصر تحلیل کردم ... که به گفته شما خیلی خیلی شبیه بود
چون من مدیر پیام سرا نیستم از اتفاقات درونی اطلاعی ندارم و فقط به عنوان یک کاربر تحلیل می کنم
که خدا وکیلی تحلیل من به گفته های شما خیلی شباهت داره
البته یه بخش که بصورت اتومات کلمات اضافه میشه رو شما توضیح دادین

ولی من همیشه دوست دار پیام سرا بودم
زمانیکه پیام سرا تازه شروع کرد من روند رشد پیام سرا رو دنبال می کردم اگه یادتون باشه همیشه
با شما از طریق مسنجر ارتباط برقرار می کردم و چقدر خوشحال بودم که پیام سرا داره رشد می کنه
زمانیکه پیام سرا فیلتر شد چقدر ناراحت شدم و آرزو کردم دوباره برگردین و خدا رو شکر این اتفاق هم افتاد
خیلی دوست داشتم و دارم که پیام سرا به عنوان یه پایگاه مطمئن و معتبر آگهی من رو حمایت می کرد
ولی نمی دونم چرا آگهی من رشد نکرد و بهره لازم برده نشد ... قسمت ما این بود دیگه ...

بهر حال من همیشه از سایت پیام سرا به عنوان یک سایت موفق یاد کردم و می کنم و در پست های قبل هم
پیام سرا رو به عنوان یک سایت موفق مثال زدم
یک تردید در مورد یک و نیم میلیون ایندکس این سایت بود که شما یه بخش رو توضیح دادین

راستی از اینکه پیج رنک شما افت کرد و چهار شد هم ناراحت شدم کاش در این مورد هم توضیح بدین

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
عملکرد این باکس به این شکل که وقتی یک آگهی ثبت میشه این باکس خالیه ، به محض اینکه این آگهی تو گوگل ایندکس شد بازای هر کلمه ای که در گوگل سرچ میشه و گوگل این صفحه رو به عنوان نتیجه نشون میده بعد از کلیک بر روی آدرس آگهی در گوگل ، کلمه ای که کاربر جستجو کرده به این باکس اضافه میشه و میشه یک قسمت از صفحه.
با ادامه این روند روزانه کلماتی که در گوگل جستجو شده بعد از ورودی از گوگل به لیست اضافه میشه و کنار صفحه نشان داده میشه.
البته من يه نسخه‌ي خارجي اينو ديدم يادم نيست......

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136
متاسفانه یک خبر بد و جدید .....امروز در تاریخ 5 آذرماه 1388 سایتهای زیر فیلتر شدند

Daraje1.com
Payamsara.com

اسم فیلترینگ که میاد تمام تنم می لرزه ... فیلترینگ برای یک سایت یعنی یک مرگ آنلاین
پیام سرا فکر کنم بار دوم باشه که مزه تلخ فیلتر رو میکشه ... امیدوارم مشکل حل بشه
و دوباره فعالیت این سایت از سر گرفته بشه​

shemali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون طور که قبلا گفته بودم هر سایتی که با اسپم بره بالا دقیقا در اوج سقوط می کنه .
مدیران بعضی سایت ها فکر می کنند هر کاری بخوان می توانند کنن و از روش های نادرست برای افرایش بازدیدشون
استفاده می کنند . حتی گوگل هم صفحات آنها را حذف نکنه از داخل ایران کسانی هسنتد که پیگیر باشند.
این همه ایده درست هست از اونها استفاده کنند . اگر هر سایتی که بک لینک داره بیاد یک دیتا بیس از کلمات پر جستجو بذاره که گوگل فارسی تبدیل میشه به ....

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136

از پیام سرا حمایت کنیم
به نظر من سایت پیام سرا یک سایت مفید هست که به اشتباه قربانی فیلتر شده
من برای حمایت از این وب سایت یک ایمیل به [email protected] با درج نام دامنه و توضیح لازم
در مورد اشتباه فیلتر شدن این سایت به مرکز فیلترینگ ایران ارسال کردم

بر اساس تجربه من فیلتر این سایتها دو دلیل می تونه داشته باشه

1- استفاده از آگهی هایی که به نوعی مجاز نیست
مانند بعضی وسایل جدید زناشوئی
آگهی های ***
و سایر مواردی که به نوعی فعلا توی کشور ما غیر قانونی هست

2- یا کلمات و صفحات غیر اخلاقی که بصورت ناخواسته و غیر عمد در سیستم قرار گرفته
کش Cache شده و ایندکس شدند

همین الان وب سایتهای دیگه ای هم هستند که این مشکل دوم رو دارند و احتمالا به زودی
به درد فیلترینگ دچار خواهند شد

Last edited:

hyarji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون از ایمان براتی عزیز و دوستان دیگر که از پیام سرا حمایت کردند.
خدا رو شکر پیام سرا پس از 10 روز رفع فیلتر شد و بیش از 50.000 کاربر سایت از نگرانی خارج شدند.

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
حيف شد كه باز شد
چون اسپم ترين سايت خودش هست.

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
یه سوال
دوستانی که از این اسکریپت استفاده می کنن اگه سایت ما را به دیتابیسشون اضافه کنند باعث میشه که بازدید کننده به سایت ما بیاد؟

اگه آره آدرس یات ما : picday.co.cc

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
یه سوال
دوستانی که از این اسکریپت استفاده می کنن اگه سایت ما را به دیتابیسشون اضافه کنند باعث میشه که بازدید کننده به سایت ما بیاد؟

اگه آره آدرس یات ما : picday.co.cc
بله !
وقت شد میزارم اسکن کنه سایتتونو ;)

tviran

Registered User
لایک‌ها
4
سلاااااااااااااااااام به همه دوستااااااااااااان مطلب خیلی جااااااااااالبی بود شاید اولین مطبی که تو ااااااااااااااین سااااااااایت به درد بخور هستش همین مطلب ااااااااااااااااااست

arshiaemami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک شرکت معتبر بین المللی برای تکمیل پرسنل فروشگاه خود در شهر آلمهولت سوئد استخدام می نماید.
شغل های مورد نیاز:
- مدیر پروژه
- طراح وب سایت و برنامه نویس وب
- متخصص شبکه (لینوکس و ویندوز)

رشته های مرتبط: صنایع - مدیریت - مدیریت اجرایی - مدیریت (مدیریت پروژه) - مهندسی نرم افزار - مهندس کامپیوتر - مهندسی فناوری اطلاعات IT

"لازم به ذکر است محل کار کشور سوئد می باشد و متقاضیان پس از پذیرفته شدن برای همکاری به کشور سوئد خواهند رفت "
برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره موبایل
(امامی)09378301574
[email protected]
تماس بگیرید
زمان ثبت نام محدود است

بالا