• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی می تونه یه برنامه ساده VHDL بنویسه ؟ (هزینه پرداخت خواهد شد)

Artoure2

Registered User
لایک‌ها
34
نه شبیه سازی نمی خواد شامل اینا باشه : البته این زیادی بزرگش کرده یه سری توضیحات ساده در مورد نحوه کار می خواد تا یکشنبه باید تحویل بدم .. هزینه هم قبل از تحویل پروژه پرداخت می کنم

هر پروژه باید شامل یک CD حاوی اصل برنامه و یک گزارش پروژه تایپ شده باشد.
شامل یک صفحه ابتدایی حاوی اطلاعات پروژه باشد.
گزارش پروژه شامل بخش های مقدمه، روش کار، نتیجه گیری باشد.
معرفی سخت افزار، نوع میکرو به کار رفته، شماتیک و توضیح مدارها، آلگوریتم برنامه، توضیح خط به خط و کلی برنامه وباید در بخش روش کار آورده شود.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
خوب خوده پروژه چى باشه؟ ضرب کننده جمع کننده تقسىم کننده اىى ال ىو کامپىوتر پاىه مىپس کش حافظه چى باشه خوب؟
من فقط وقت کد زدن رو دارناگه تونستى واسه اول اسفندوقت بگىرى اون موقع کاملن ازادم.
حالا برنامه چى باشه که کدش ر مىخ اى؟

Artoure2

Registered User
لایک‌ها
34
خیلی ساده هست ..من چون کلاسا رو یکی در میون رفتم سر در نمیارم

مداری بسازید که تعداد 1 های یک داده ورودی 8 بیتی را بشمارد و در خروجی نمایش دهد . خروجی هم به صورت دو دویی باشه یعنی اگر ورودی 11001100 رو بهش دادیم توی خروجی عدد 100 نشون بده اگر عدد 10000001 رو دادیم عدد 10 رو نشون بده همین

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
خیلی ساده هست ..من چون کلاسا رو یکی در میون رفتم سر در نمیارم

مداری بسازید که تعداد 1 های یک داده ورودی 8 بیتی را بشمارد و در خروجی نمایش دهد . خروجی هم به صورت دو دویی باشه یعنی اگر ورودی 11001100 رو بهش دادیم توی خروجی عدد 100 نشون بده اگر عدد 10000001 رو دادیم عدد 10 رو نشون بده همین
واسه کی میخواد؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
4 روز دیگه .. دوشنبه ظهر
اگه مدتونى مدارش رو پىاده کنى بدى که مىتونم برات کد بزنم اما اگه بخوام خودم پىاده کنم بعد کد بزنم که واقعن وقتش رو ندارم

Artoure2

Registered User
لایک‌ها
34
داداش کد زدن از روی چارت که کاری نداره یه جایگزینی ساده هست که می تونم خودم انجام بدم

کس دیگه نبود ؟

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
اینجور سوالا همیشه راه حلش توی نت پره
با یه سرچ ساده چند تا سورس پیدا میکنی راحت میتونی تغییرشون بدی یا از روی اونا بزنی
من وریلاگ کد زدم اما vhdl نزدم وگرنه میزدم واست

بالا