• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی می دونه چطور باید در1phads.com ثبت نام کرد ؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
داستان ویروس بودنش چیه یکی بیاد توضیح بده اگه واقعا ویروسه نزاریم ...

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
کاربرا میگن بعد از نصب تمام اطلاعات کامپیوتر پاک میشه بازم شک دارم رو این موضوع!!!!!!!!!
ولی به هر کسی نمیشه اعتماد کرد اونم با این سابقه و بیاد تو تاپیک شلوغ کنه

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز شما در شاپ کیپر هم همچین مطلبی ایجاد کردید خب چه سودی داره واسه شما این وسط؟؟ در شاپ کیپر اعلام کردید نماینده رسمی این شرکت هستید ولی اینجا میگید با یکی از نمایندگان در ارتباط هستید لطفا اعتمادسازی لازم رو انجام بدید و لطفا در مورد این نرم افزار که بسیاری به مخرب بودن اون شک و بعضی یقین دارند توضیح بیشتری دهید ؟؟
بله دوست عزیز اول خب نمیدونستم چی بگم واسه همین عنوان نماینده رو گذاشتم و بعدش که آقا رضا تو شاپکیپر گفتن متن رو تصحیح کردم ولی بازم میشه عنوان نماینده رو گذاشت چون نماینده ی چند نفر میشم و به عنوان رابط یا واسط پولشون رو دریافت و به حسابشون در ایران میریزم ، در حال حاضر من یه واسطه یا رابط یا نماینده هر اسمی که میشه گذاشت هستم که با این نماینده ای که در ارتباطم وقتی کسی میخواد توی این سایت عضو شه و حساب برای دریافت پول نداره من براش سایتشو به نماینده خارجی معرفی میکنم و یک پنل دارم که توی اون پنل تمام اینایی که با من همکاری میکنن سایتاشون و درآمدشون هستش و پس از واریزی درآمدشون رو از دلار به ریال تبدیل و سود من همون دریافت 7 درصد بعنوان کارمزد تبدیل دلار به ریال یا دریافت 5 درصد سود زیرمجموعه گیری - والا چند بار گفتم دوباره هم میگم من یه ساله اینا رو میشناسم نرم افزارشونم تست کردم هم موبایل و هم پی سی والا عیب و ویروس و بدافزاری ندیدم ! حداقل اگر چشم من ندیده این ویروس یاب کامپیوترم که دیگه بعد از یکسال اگه اینا ویروس باشند باید بشناسشون دیگه !!!! حتی نرم افزار موبایلش به درد خود من یکی که خیلی خورد چند تا نرم افزار از تو گوگل پلی نمیتونستم دانلود کنم ولی با این نرم افزار براحتی دانلودشون کردم منم اول کار فک میکردم اینا بد افزار یا ویروسی چیزی هستن ولی وقتی دانلود کردم و استفاده کردم شکم برطرف شد کسی رو هم زور نمیکنم که بیاد با من کار کنه! با چند نفر دارم کار میکنم و همونا کافین کسی هم شک داره بازم که اینا بد افزار یا ویروسن میتونه تست کنه ببینه

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
بابا دوست عزیز این حرفا ببخشید همش چرته شک داری یه دانلود کن و تست کن تا نتیجشو ببینی که ویروسه بد افزاره یا یه نرم افزار عادیه ما که تست کردیم غیر از نرم افزار عادی چیزی ندیدیم! حالا میخواین باور کنین یا نکنین من نه سر پیازم نه ته پیاز چیزی به من نمیرسه که بخوام دفاع کنم سودمو میگیرم و همونم بسته خدا رو شکر

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
کاربرا میگن بعد از نصب تمام اطلاعات کامپیوتر پاک میشه بازم شک دارم رو این موضوع!!!!!!!!!
ولی به هر کسی نمیشه اعتماد کرد اونم با این سابقه و بیاد تو تاپیک شلوغ کنه
آخه شما که تست نکردین چرا ....؟!؟! کدوم کاربرا ؟!؟!؟ بله کاربرایی که یه بار نرم افزار رو دانلود نکردن بله میگن خب چون استفاده نکردن و شایعه سازی هم که کاری نداره ....

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
are filtere dalilesh chiye ??
دلیل فیلتر بودنش بخاطره اینه که تبلیغ پاپ آپ هم بنری در سایزهای مختلف هم داره که بعضی اوقات پاپ اپ و بنرهای سایت های دوستیابی و ... خارجی رو بعنوان پاپ آپ میذاره و خب عکساشونم که دیگه .......... و چون با آدرس اینا باز میشه فیلترشون کردن

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
آخه شما که تست نکردین چرا ....؟!؟! کدوم کاربرا ؟!؟!؟ بله کاربرایی که یه بار نرم افزار رو دانلود نکردن بله میگن خب چون استفاده نکردن و شایعه سازی هم که کاری نداره ....
ممنونم که پاسخ خوبی ارائه دادید.
الان افرادی که با شما کار میکنن سایتشون میشه معرفی کنید یا بگید در تاپیک شما رو تایید کنند ....!

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
اگر به صورت کلیکی هم کسی خواست کار کنه سیستم وی ای پی ما داریم

ارتباط مستقیم نمیخواد من با ساپورتشون صحبت کردم و تست کردم درامد فوق افتضاح هست.من راه بهتری سراغ دارم برای کسب درامد برای سایت های دانلود و هزینه هم نمیخواد 1-2 ماه صبر کنن تا نقد بشه ایا بریزن یا نریزن و همان موقع نقد میشه اما باید سایت زیر 1500 الکسا باشه
کسی سایتی داشت بگه.درامد هم به دلار نیست و ... که بخواد هزار کار کنه و پورسانت بده به تومان ایران هست و خیلی بهتر از هر سایت خارجی
میشه پخ کنید توضیحات رو

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
ممنونم که پاسخ خوبی ارائه دادید.
الان افرادی که با شما کار میکنن سایتشون میشه معرفی کنید یا بگید در تاپیک شما رو تایید کنند ....!
والا دوست عزیز اولا شاید نخوان که آدرسشون رو بگم ثانیا هم من که نیاز ندارم تا کسی بیاد تاییدم کنه به اندازه کافی اعتبار دارم اصلا نمیدونم که اینجا تو پی تی هستن یا نه ! همون افرادی که همکاری میکنن کافین شما هم خواستی در خدمتیم اینجا هم فقط خواستم بگم که اینا بدافزار یا ویروس نیست

3eke.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خیر دوست عزیز شما که یه عالمه با ایمیل از من سوال پرسیدی یعنی من به شما دروغ گفتم که باز میای اینجا همون سوالاتو میپرسی؟!!!!!!!
عزیزم به تاریخ پست من نگاه کن !! من بعد از اینکه اینجا پاسخی نگرفتم با شما تماس گرفتم!!!

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
آقا کسی میدونه چطور باید با مسئولین 1phads.com تماس بگیرم تا پنل در اختیارم بزارن ؟ هر کسی یه چیزی میگه
اگه تمایل به همکاری دارین میتونم سایتتون رو اضافه و درآمد رو به ریال تقدیمتون کنم اما اگر تمایلی به همکاری با منو ندارین بازم میتونم شما رو معرفی و بعنوان زیر مجموعه 5 درصد بگیرم و دیگه پولا رو خودتون باید دریافت و چنج کنید و اگر تمایل به روش دوم رو دارین آدرس سایتتون + ایمیلتون رو ارسال کنید تا اگر مورد تایید بشه به نماینده ارسال کنم که خودشون با شما تماس و مابقی کارها انجام بشه .

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تقریبا همه نوع سایتی تایید می شه

ادرس اصلی

propellerads.com به راحتی می تونید عضو بشید و طی 1 روز کاری فعال می شید

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
تقریبا همه نوع سایتی تایید می شه

ادرس اصلی

propellerads.com به راحتی می تونید عضو بشید و طی 1 روز کاری فعال می شید
من تو این سایت عضوم ولی لینکی که میده مربوط به سایت go.ad2up.com هست و 1phads.com نیست. گفتم سیستمش حتما فرق میکنه. ضمن اینکه اصلا جایی مشخص نشده بابت هر دانلود چقدر پرداخت میکنن

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
آیا راسته اینایی که دانلود می کنند سیستمشون ویروسی میشه؟

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
این نرم افزار ویروس نیست بلکه یک برنامه تبلیغاتی که صفحه دیفالت بروزر رو تغییر میده و یا تولبار اضافه میکنه
من خودم از سایت ADCASH استفاده میکنم که بدون دعوت نامه هم میشه عضو شد یکبار هم دریافت یورو داشتم.

بالا