منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

کسی هست که با LXadmin کار کرده باشه ؟

phantom_alon

Registered User
تاریخ عضویت
25 مارس 2006
نوشته‌ها
206
لایک‌ها
1
محل سکونت
Karaj
سلام . از دوستان کسی هست که با Lxadmin کار کرده باشه ؟
اگر هست لطفا بگه که چند تا سوال دارم.
مرسی
 

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
31 مارس 2007
نوشته‌ها
2,002
لایک‌ها
81
سلام
یه مقدار کار کردم
 

phantom_alon

Registered User
تاریخ عضویت
25 مارس 2006
نوشته‌ها
206
لایک‌ها
1
محل سکونت
Karaj
ممنون از دوستان .
3 تا مشکل دارم .
اول اینکه من سرور نیم رو ایجاد کردم ولی باز ایمیل به یاهو که می فرستم به اسپم میره ( بالک ) . جیمیل درسته .
دوم اینکه من فهمیدم سرور فایل htaccess برام نمی سازه . یعنی اگر بخوام فولدر رو پروتکت کنم ، دستی باید فایل htaccess و پسورد شو بسازم و آپلود کنم .
سوم اینکه بعضی اسکریپت هارو اجرا نمی کنه . مثلا یه اسکریپت دارم که صفحه اول لود میشه و باحتی اجرا میشه . اون صفحه باید بره به سرور گوگل متصل بشه و پیج رنک و دربیاره . وقتی فیلدش رو پر می کنم و فرم و ارسال می کنم ، هیچ اتفاق خاصی نمی افته ، یعنی پیج شروع به کار می کنه ولی چیزی نمیده .این رو هم توی لوکال هاست و هم سرور ویندوز برادرم چک کردم ، کار می کرد .

ممنون میشم کمکم کنید .
 

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
7 فوریه 2006
نوشته‌ها
1,986
لایک‌ها
71
سن
37
مشکل اولو منم دارم و مخصوصا این که نمیدونم چرا تو اول سابجت اسپم مینویسه.
 

phantom_alon

Registered User
تاریخ عضویت
25 مارس 2006
نوشته‌ها
206
لایک‌ها
1
محل سکونت
Karaj
این تو سابجکت که می نویسه از تنظیمات خودشه . توی تنظیمات ایمیل نگاه کن ، یه قسمت داره که نوشته .... spam .....

اینا مهم نیست . اون اسکریپت مهم هست . که اجرا نمیشه . نظت چیه ؟ من رپید لچ 36 و اجرا می کنم ولی 40 شو وقتی میره که وصل بشه به رپید پیغام خطا می ده و اون اسکریپت خودم ام که گفتم میاد بالا ولی اجرا نمیشه .
بعد یه چیز دیگه ، چطوری میشه فایل php.ini و باز کرد و ادیت کرد ؟ از طریق ssh .
 

phantom_alon

Registered User
تاریخ عضویت
25 مارس 2006
نوشته‌ها
206
لایک‌ها
1
محل سکونت
Karaj
کسی نمی دونه چرا این اسکریپت چرا کار نمی کنه تو سرور ؟
ما شا الله تو فروم کم استاد هاست و سرور نداریم .
 

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
31 مارس 2007
نوشته‌ها
2,002
لایک‌ها
81
برای اجرای بعضی از اسکریپت های php باید بعضی تنظیمات رو داخل php.ini تغییر بدید
شاید نیاز به magic quotes یا register globals و ... که باید اونجا تنظیم کنید
در ضمن شاید نیاز به extention های مخصوصی داشته باشه که به طور پیش فرض نصب نباشه مثل curl، gd و ... که اونا رو هم باید نصب کنید.
 

phantom_alon

Registered User
تاریخ عضویت
25 مارس 2006
نوشته‌ها
206
لایک‌ها
1
محل سکونت
Karaj
رجیستر گلوبال آف هست . آن بود ، آف شد . اون یکی دیگه باید چی ست بشه توی ini ؟
این افزونه ها که فرمودین چطور باید نصب بشه ؟
اصولا مرجعی هست که بشه فهیمن کلا برای php چی باید نصب کرد ؟
 

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
31 مارس 2007
نوشته‌ها
2,002
لایک‌ها
81
باید به نیازمندی های اسکریپت توجه کنید
معمولا اکثر اکستنشن های مهم رو قبلا روی php نصب می کنند
 

phantom_alon

Registered User
تاریخ عضویت
25 مارس 2006
نوشته‌ها
206
لایک‌ها
1
محل سکونت
Karaj
باید به نیازمندی های اسکریپت توجه کنید
معمولا اکثر اکستنشن های مهم رو قبلا روی php نصب می کنند

خوب حالا از کجا باید بفهمم روی سرور چیا نصب کرده و نکرده که خودم نصب کنم .
 
بالا