• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی پیدا می‌شود این جا را بخرد؟! (عکس)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
تازه به این نکته هم توجه کنید که اون خونه اگر الان 10 میلیون دلاره 10 سال دیگه هم 10 میلیون دلاره
ولی تو ایران الان یه خونه به فرض می خری 300 میلیون 3 ماه دیگه شده 350 میلیون!!
تو ایران خونه شده سرمایه طرف الان یه خونه میخره میندازه یه گوشه چند ماه بعد با 30 - 40 درصد سود میفروشه ولی تو خارج فقط محل سکونت هست

آره دوست من قیمتا اکثر جاها ثابت

مثلا فیلیپین الان یه واحد آپارتمان اگه به پول ما مثلا ۵۰ میلیون ۷ ساله قبلم همین بود ۷ ساله بعدم همینه!

داداشم میگف با یه فیلیپینه حرف میزدم می‌گفتم خوب چنتا خونه بخری بعدن یکی‌ ۲ سال دیگه گرون تر شد بفروشی یارو همینجوری نگاه میکرده اصلا نمیفهمیده اینجا ما پارسال آپارتمان خریدیم متری 3500الان ۱۰ میخرن!

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خداییش مفته/
الان تو تهران دیگه هر کی یه واحد تو ده کوره داره فک میکنه خداس/من غرب تهرانه کارم ولی از شرق هم قیمت دارم/
شهر ری = شاب دل عضیم آپارتمان رو دارن میفروشن متری 4 تومن / یعنییییییییی فحش خارو خاشک هاااااااااااااااااااااااااا
یا مثلا خانی آباد تو غرب هم دارن قیمت های 3.5 تا4 تومن میذارن رو آپارتمانهاشون/
جالب اینه که به خانی آبادادیه میگی چرا این قیمت گذاشتی؟میگه دو تاخیابون بالاتر(توجه کنید دوتا خیابون :D) توی ستارخان دارن میدن 7 تومن.(اینم از منطق ایرانی)

amirv3

Registered User
لایک‌ها
7
توسط بنده خریداری شده:D:cool:

بالا