• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشتی

sorena-2500

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2012
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
141
محل سکونت
کرج سیتی
درسته ... متاسفانه وقتی به ورزش اول ایران و مدال آورترین ورزش ایران در جهان و المپیک توجه نمیشه انتظار بیشتری از این هم نمیره ... از جناب سامان طهماسبی هم نباید دلگیر شد چون ایشون شرایط خودشون رو دارند .... وقتی نفرات اصلی تیم ملی از مشکلات مالی ناله میکنند دیگه میشه وضعیت بقیه بازیکنان رو پیش بینی کرد ...
امیدوارم ایشالا امشب یک مدال طلا و برنز بتونیم کسب کنیم ...
 

sorena-2500

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2012
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
141
محل سکونت
کرج سیتی
راهیابی علیاری به دیدار رده‌بندی کشتی فرنگی قهرمانی جهان
فرنگی‌کار وزن 96 کیلوگرم ایران به دیدار رده‌بندی رقابت‌های کشتی قهرمانی جهان راه یافت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان جهان در بوداپست مجارستان، مهدی علیاری موفق شد در دومین دیدار خود در گروه شانس مجدد وزن 96 کیلوگرم، یرولان ایسکاکوف از قزاقستان را با نتیجه 4 بر 2 شکست دهد و به دیدار رده‌بندی راه یابد.

علیاری پس از شکست از آرتور الکسانیان ارمنستانی (3 بر یک) و راهیابی این کشتی‌گیر به فینال، در گروه شانس مجدد ولادیسلاو متودیف از بلغارستان را با نتیجه 4 بر یک شکست داده بود. او باید برای کسب مدال برنز به مصاف بالاژ کیس از مجارستان برود.

IMG19571451.jpg

 

zarindvd

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2011
نوشته‌ها
995
لایک‌ها
226
محل سکونت
گرگان
خب تبریک میگم کسب اولین مدال طلای کشتی فرنگی رو امیدوارم فردا هم مدال هامون طلا باشه
سامان طهماسبی هم انگار ناراحت به نظر میرسید و براش رو برو شدن با یه هموطن واقعا سخت بود ولی نکته عجیب این بود که موقع پخش شدن سرود ملی خیلی بی علاقه و بی توجه ایستاده بود و انگار نه انگار که سرود ملی ایران داره پخش میشه بالاخره ادم نباید ریشه ی خودش رو فراموش کنه.
 

zarindvd

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2011
نوشته‌ها
995
لایک‌ها
226
محل سکونت
گرگان
علی‌اکبری با پیروزی برابر حریف ترک فینالیست شد/ ایران در انتظار دومین طلا
IMG18322921.jpg

نماینده وزن 120 کیلوگرم تیم کشتی فرنگی ایران در رقابتهای جهانی با اقتدار توانست با غلبه بر جدی ترین حریف خود از ترکیه به فینال این پیکارها صعود کند تا تیم ملی فرنگی ایران در آستانه کسب دومین مدال طلا باشد. قبل از این طالب نعمت پور ایران را صاحب اولین طلا کرده بود.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر علی اکبری در ادامه رقابتهای خود در مرحله یک نیمه نهایی مسابقات جهانی مجارستان با غلبه بر رضا کایالپ جدی ترین مدعی این وزن به دیدار فینال رسید تا امشب یک مدال نقره قطعی و یا مدال طلای احتمالی را برای تیم ملی کشتی فرنگی ایران به ارمغان آورد.

علی اکبری در این دیدار موفق شد با نتیجه 4 بر یک از سد کایالپ بگذرد و یک پای فینال وزن 120 کیلوگرم رقابتهای جهانی شود. فرنگی کار سنگین وزن کشورمان تا پیش از این دیدار به ترتیب از سد فرنگی کاران اوکراین، سوئد و آلمان گذشته بود. علی اکبری در فینال به مصاف هیکی نابی از استونی خواهد رفت.

مصاف فرنگی كاران وزن 66،‌ 74 و 120 كيلوگرم رقابتهای قهرمانی جهان از عصر امروز در شهر بوداپست مجارستان آغاز شده است.
 

zarindvd

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2011
نوشته‌ها
995
لایک‌ها
226
محل سکونت
گرگان
علیزاده از دور رقابتها حذف شد

IMG19571451.jpg
فرنگی‌کار وزن 74 کیلوگرم تیم ایران در رقابتهای جهانی بعد از شکست مقابل حریف دانمارکی از حضور در گروه شانس مجدد هم بازماند و از دور رقابتها کنار رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، در سومین و آخرین روز از رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان که از عصر امروز در بوداپست مجارستان در حال برگزاری است، هادی علیزاده پورنیا بعد از استراحت در دور اول، در دور اول مقابل "مارک مادسن" کشتی گیر سرشناس دانمارکی با نتيجه 4 بر صفر شکست خورد.

بدین ترتیب علیزاده در انتظار فینالیست شدن این حریف دانمارکی نشست که او نیز با شکست برابر حریفی از روسیه (5 بر 3) از رسیدن به فینال بازماند و علیزاده هم از رسیدن به گروه شانس مجدد و ادامه کار برای کسب مدال برنز بازماند.

مصاف فرنگي كاران وزن 66،‌ 74 و 120 كيلوگرم رقابتهاي قهرماني جهان از عصر امروز در شهر بوداپست مجارستان آغاز شده است.
 

zarindvd

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2011
نوشته‌ها
995
لایک‌ها
226
محل سکونت
گرگان
بیابانگرد حذف شد
IMG17243875.jpg

نماینده وزن 66 کیلوگرم تیم کشتی فرنگی ایران در رقابتهای جهانی در عین شایستگی از راهیابی به گروه شانس مجدد و مصاف برای کسب مدال برنز محروم ماند.
به گزارش خبرنگار مهر، در سومین و آخرین روز از رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان که از عصر امروز در بوداپست مجارستان در حال برگزاری است، افشین بیابانگرد فرنگی کار توانمند و تکنیکی ایران در رقابتهای جهانی بعد از پیروزی در برابر حریفانی از اسلواکی و اوکراین به مصاف فرنگی کار کشور میزبان رفت.

بیابانگرد در مصاف با این حریف نه چندان مطرح و نامدار مجارستانی با توجه به جو سنگین سالن و نگاه ویژه داوران به حریف، نتیجه را 2 بر صفر واگذار کرد تا بدین ترتیب در انتظار فینالیست شدن این مجار و راهیابی خود به گروه شانس مجدد نشست.

در ادامه این مجار نیز نتوانست به فینال وزن 66 کیلوگرم راه یابد و با قبول شکست برابر حریفی از آذربایجان باعث شد تا افشین بیابانگرد هم وداعی تلخ با رقابتهای جهانی مجارستان داشته باشد.

مصاف فرنگي كاران وزن 66،‌ 74 و 120 كيلوگرم رقابتهای قهرمانی جهان از عصر امروز در شهر بوداپست مجارستان آغاز شده است.
 

mashzahra

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
8
hmfbfmn61rgq84vxu29.jpg
به نظر من یکی از مهمترین تکنیک ها و حرکات در کشتی کار کردن بر روی دست ها و سرو گردن حریف میباشد که به دنبال آن:


1-گیج کردن وخسته کردن حریف


2- کنترل قدرت حریف و استفاده از قدرت او در زمان مناسب


3-جلوگیری از امتیاز گیری حریف و کسب امتیاز با استفاده از فنون دیگر
به ادامه مطالب بروید




برای اینکه این مهارت یعنی کار بر روی دست ها را به خوبی فراگیریم باید توجه کنیم که باید از تمام بدن یعنی دست ها و سر و پا ها و همانگی بین آن ها استفاده کنیم.برای این منظور باید در ابتدا حرکاتی جزئی که در زیر آمده است را بیاموزیم و با به پیوسته کردن آن بتوانیم امتیاز کسب کنیم و بعد از آن کشتی را کنترل کنیم.


الف:ضربه به سر :


توجه کنید که برای زیرگیری مستقیم و از روبه رو نمی توان بدون هیچ حرکت و کششی از حریف زیر گرفت حال هر چه قدر سرعت زیر گیری ما بالا باشد چرا که حریف آماده گی کامل و 100 درصد دارد و به محض حرکت اضافی حریف عکس العمل مناسبی نشان می دهد.پس یکی از روش های زیر گیری از روبه رو و مستقیم ضربه به سر حریف است .ضربه به سر نباید با مچ و حالت ضربه باشد بلکه باید به صورت کشش حریف و با ساعد و در برخی موارد کف دست صورت پذیرد و به این صورت باشد که بعد از گذاشتن دست پشت سر حریف او ر ا با تمام قدرت به طرف پایین و تشک بکشیم و بعد از اینکه حریف سرش را بالا کشید زیرگیری کنیم.


ب:کشیدن دست ها:


کشیدن دست ها میتوان با یک دست یا دوست و از نقاط مختلف صورت پذیرد.آموزش کشتی دست هایمان را بر سر شانه حریف می گذاریم و او را به طرف خود یا هل می دهیم و یا می توان مچ یا مچ های حریف را در اختیار خود بگیریم یا وقتی حریف دست بر سر شانه های ما گداشته است با کف دست هایمان بازو های او را بگیریم و با یک جهش او را وادار به رها کردن کنیم.


ج:مچ گیریها:


می توان برای کسب امتیاز از گرفتن مچ حریف و بالازدن دست با استفاده از مچ گرفته شده استفاده کنیم و یا در زمانی که حریف مچ ما را گرفته است ما هم مچ او را بگیریم و تبدیل به یک دست دو دستها کنیم
 

mashzahra

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
8
44591514914020233165206190241382424711988.jpg

در این فصل به ارائه فنون کشتی در یک قالب آموزشی و منطقی می‌پردازیم. هر مهارت با مجموعه ای از الگوی حرکتی که از نظر بیومکانیکی حائز اهمیّت هستند، نمایش داده می‌شود. هر الگوی حرکتی نسبت به الگوی حرکتی پیشین خود از تکامل بیشتری برخوردار است.


از آنجا که این فنون برای کشتی گیران نوجوان ارائه می‌شود توجه خاصی به وضعیتهای صحیح بدنی شده است. هر الگوی حرکت از یک وضعیت صحیح شروع و با یک وضعیت صحیح ادامه می‌یابد و بالاخره با یک وضعیت صحیح بدنی خاتمه می‌پذیرد. چنانچه این طرح در برنامه های آموزشی مدّنظر قرار گیرد، کشتی گیر همواره در یک وضعیت مطلوب کشتی قرار گرفته و در حملات روان‌تر عمل خواهد نمود.


مدعی نیستیم که اصول اساسی مطرح شده در این کتاب می‌تواند ورزشکار را از فراگیری مهارتهای کشتی در آینده بی نیاز کند. ورزشکار باید بتواند منابع اطلاعاتی خود را در زمینه کشتی بر شالوده ای صحیح بنا نماید و دائماً آن را گسترش دهد.
به ادامه مطالب بروید


فعالیت


کشتی مجموعه ای از وضعیتهای حرکتی به سمت داخل، خارج و یا نگه داشتن حریف است. ارتباط بین این وضعیتهای بدنی با حریف، تشک و وضعیت کشتی گیر در فضا در واقع تعیین کننده وضعیت بدنی مورد نیاز کشتی گیر است. بعضی از وضعیت‌ها در کشتی، نسبت به وضعیتهای دیگر از کارآیی بیشتری برخوردار هستند. حفظ یک وضعیت خوب در کشتی از ضروریات این رشته به شمار می‌رود.


وسایل مورد نیاز


برای شرکت در رشته‌ی کشتی لازم نیست طرز استفاده از وسایلی مثل توپ، راکت و یا چیزهای دیگر را بدانیم. بدن کشتی گیر در این رشته تنها وسیله مورد نیاز است. بنابراین، هر الگو و وضعیت حرکتی باید به عنوان یک کل از مجموعه وظایف بدن تلقی شود. این وضعیت‌ها باید طوری فراگرفته شوند تا وضعیت مناسب برای بدن کشتی گیر در ارتباط با حریف او، تشک و مرکز ثقل بدنش حفظ شود.


برای شرکت در رشته‌ی کشتی لازم نیست طرز استفاده از وسایلی مثل توپ، راکت و یا چیزهای دیگر را بدانیم. بدن کشتی گیر در این رشته تنها وسیله مورد نیاز است. بنابراین، هر الگو و وضعیت حرکتی باید به عنوان یک کل از مجموعه وظایف بدن تلقی شود


نحوه ایستادن (گارد گرفتن)


پاهای کشتی گیر باید طوری روی تشک قرار گیرند که وزن بدنش از طریق قوس پا به سمت سینه پای او پخش شود. تمامی مفاصل متحرک خمیده هستند. زانوی کشتی گیر و مفاصل ران در زیر شانه‌ها و در یک وضعیت متعادل روی مرکز ثقل بدن او قرار گرفته‌اند. محور بلند بدن او (تنه) متمایل به سمت جلو و به حالت صاف است. ستون مهره‌ها در وضعیت مستقیم قرار گرفته و به سمت راست یا چپ منحرف نشده اند. شانه های کشتی گیر در حالت گارد نسبت به تنها به حالت عمود نگه داشته شده‌اند. سرکشتی گیر به سمت بالا نگه داشته شده و به سمت تشک پایین نمی‌افتد. بازوی او نزدیک به بدن و موازی با ستون فقرات قرار گرفته‌اند. ساعدها طوری در مقابل بدن او قرار گرفته‌اند که با بازوها زاویه 90 درجه می‌سازند.


این وضعیت‌ها طوری طراحی شده تا گروههای عضلات اصلی را در وضعیتی عملی نسبت به مرکز ثقل بدن و حداکثر استفاده از عضلات قرار دهند.


مجموعه‌ی ذهن، عضلات، عصب و قلب باید در حالتی آرام باشند تا بتوانند حمله کنند و یا از خود عکس العمل نشان دهند.


کشتی گیر باید اوقات زیادی را صرف فراگیری ایستادن و گارد گرفتن صحیح بنماید تا بتواند کشتی بگیرد و از فشارهای عاطفی، روانی و جسمانی رها شود.




جفت گارد یا گارد ژاپنی


در این نوع گارد، پاها تقریباً به طور موازی و در یک خط قرار دارند، زانوها خمیده و پاها کمی بیشتر از عرض شانه‌ها از یکدیگر باز هستند. دست‌ها در حال محافظت از پاها در یک خط قرار دارند و ستون فقرات از ناحیه‌ی کمر کمی به طرف جلو خم شده و سر و گردن به گونه ای قرار دارند تا تمام بدن و حرکات حریف به راحتی قابل مشاهده باشد (تصاویر 1 الی 3).
کشتی


چپ گارد یا گارد چپ


در این نوع گارد پای چپ کشتی گیر جلو و پای راست او عقب قرار دارند و از ناحیه‌ی زانو خمیده و کمی بیشتر از عرض شانه‌ها از یکدیگر باز هستند، دست گارد (دست چپ) جلو و دست غیرگارد (دست راست) عقب و در حال محافظت از پاها قرار دارند و ستون فقرات ناحیه کمر کمی به طرف جلو خم شده و سرو گردن به گونه ای قرار دارند تا به طور کلی بدن و مانورهای حریف به راحتی قابل مشاهده باشد(تصویر4).
کشتی


گارد گرفتن در مقابل حریف


اگر کشتی گیر به حریف اجازه دهد که از سمت خارج بدن او حمله کند یا در زیر مرکز ثقل بدن قرار گیرد، و یا او را در وضعیتی نامتعادل قرار دهد، تأثیر گارد صحیح از بین خواهد رفت. اگر عضلات و بدن کشتی گیر باید تعادل خود را باز یابند یا وضعیتهای بدن برای انجام فنون تغییر یابند، کشتی گیر در حالی که در صدد اصلاح این وضعیت‌هاست، خود را در وضعیت نامطلوبی قرار می‌دهد. او در این لحظه برای حمله کردن بسیار آسیب پذیر است.


کشتی گیر باید کنترل بدن خود را همواره حفظ کند. او باید طوری حرکات و فنون خود را تنظیم کند که عمداً و به طور ارادی دچار وضعیت نامطلوب مکانیکی نشود. اگر کشتی گیر در یک حمله توفیق نیابد باید طرحی بریزد که او را در وضعیت بدتر از مساوی نسبت به حریف قرار ندهد. او باید همیشه در صدد باشد تا حریف را از حالت تعادل خارج کند و یا او را در وضعیت نامطلوبی قرار دهد. زمانی که کشتی گیر تعادل حریف را بهم می‌زند، باید پی در پی به حملات خود ادامه دهد. زمانی که حریف در وضعیت نامطلوب بدنی قرار دارد، کشتی گیر باید او را در همان حال نگه دارد.


گارد مخالف


هنگامی که یککشتی گیر راستگارد (کشتی گیر رو به تصویر) و حریف مقابلش (کشتی گیر پشت به تصویر) چپ گارد باشد در این حالت، گارد را مخالف می‌گویند (تصویر5)
کشتی


گارد مختلط


هنگامی که یک کشتی گیر جفت گارد (کشتی گیر پشت به تصویر) و حریف مقابلش (کشتی گیر رو به تصویر) راستگارد و یا چپ گارد باشد (در اینجا چپ گارد است) در این حالت گارد را مختلف می‌گویند(تصویر 6).
کشتی


گارد موافق


هنگامی که هر دو کشتی گیر راست گارد و یا چپ گارد باشند (در اینجا چپ گارد هستند) در این حالت گارد را موافق می‌گویند(تصویر 7).
کشتی


نحوه حرکت برای حفظ وضعیت صحیح


زمانی که یک نقطه‌ی اتکا حرکت می‌کند، نقطه‌ی دیگر نیز باید برای جبران تغییر تعادل و وضعیت حرکت کند. هنگامی که بدن کشتی گیر یا دستهای او حرکت می‌کند، نقطه های اتکای او باید طوری حرکت کند که بتواند کنترل و تعادل بدن او را حفظ نماید. تصاویر 8 و 9 این عمل را نشان می‌دهند.
کشتی


وقتی که حریف حرکت می‌کند، کشتی گیر باید مرکز ثقل بدن خود را یا بالا ببرد و یا پایین بیاورد و نقاط اتکا و بدن خود را حرکت دهد تا بتواند محکم‌ترین وضعیت بدنی از نظر عملکرد آناتومیکی را نسبت به مرکز ثقل حریف ایجاد نماید. آموزش کشتی تصاویر 10 الی 13 این عمل را نشان می‌دهند.
کشتی


کشتی گیر احتمالاً از دو گارد ژاپنی (جفت گارد یا پاها به طور موازی) و گارد متناوب (چپ گارد یا راست گارد) به داخل یا خارج استفاده خواهد کرد. او نباید غیر از این دو گارد با حریف رو به رو شود. تصاویر 14 و 15 نشان می‌دهد که کشتی گیر چگونه باید بدن خود را با استفاده از نشینمنگاه تنظیم کند و مرکز ثقل خود را در زمانی که حریف او را در وضعیت بدی قرار می‌دهد و یا کنترل دست‌ها یا پاهای او را به عهده دارد، حفظ نماید.
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
کلیه مطالب مربوط به کشتی در این تاپیک مطرح خواهد شد...
 

AmirHossein.M

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2014
نوشته‌ها
754
لایک‌ها
710
محل سکونت
تهران
تبریک خدمت تمام هموطنان عزیزم , ساعت 6:10 دقیقه صبح دوشنبه - ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ هست بچه های تیم ملی تیم روسیه رو شکست دادند تا پرونده این دوره از رقابت ها بسته بشه , ایران قهرمان , روسیه نائب قهرمان و میزبان سوم شد

74524300394296209240.jpg

37568370256688693407.jpg

16876689925392708742.jpg
 
Last edited:

AmirHossein.M

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2014
نوشته‌ها
754
لایک‌ها
710
محل سکونت
تهران
با عذر خواهی از مدیر عزیز چون خودم داشتم تماشا میکردم مسابقه رو خبر منبع نداره
تاپیک حذف نشه لطفا ;)
 

D.X

Registered User
تاریخ عضویت
10 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,856
لایک‌ها
4,002
محل سکونت
Mafia's hometown
تبریک میگم قهرمانی تیم ملی ایران :)
 

behrang_sh

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2010
نوشته‌ها
1,317
لایک‌ها
2,158
پیروزی تیم کشتی فرنگی رو تبریک میگم
واقعا باید یه خدا قوت حسابی بهشون گفت
واقعا جای بنا خالی بود. حیــــــــــف واقعا حیف
 

_professor_

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2014
نوشته‌ها
393
لایک‌ها
1,224
تبریک بابت قهرمانی کشتی فرنگی...

ولی یه نکته ی جالب مصدومیت حمید سوریان،شکست امید نوروزی و خط خوردن قاسم رضایی از ترکیب تیم ملی بود

این طور که معلوم بود بعد از رفتن بنا تقریبا بیشتر کشتی گیرا هم رفتن و بعد 1 هفته برگشتن

خب این یعنی خوب تمرین نکردن و عدم آمادگی...وقتی امید نوروزی ای که حتی 1 امتیاز هم تو المپیک به حریف نداد هم اینجا میبازه

سوریان هم بعد از برد از کشتی گیر روس ولو شد رو زمین البته من فقط مسابقه نوروزی رو نتونستم ببینم...

اینم بگم که داوری سعی داشت بازم سر تیم رو ببره این خیلی واضح بود

دوستان من خودم چند ساله کشتی کار میکنم تجربه میگه(تجربه خودم نه) اگه کشتی گیر بدون آمادگی و تمرین خوب تو مسابقات سطح بالا بره به مشکل بر میخوره

امیدوارم این اتفاقات عبرتی بشه که 2 هفته قبل از مسابقات اردو رو ترک نکنن
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here

chem_eng

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
555
لایک‌ها
578
محل سکونت
)(
دکتر ولی نژاد متخصص مغز و اعصاب پزشک معالج حبیبی گفت: این اسطوره مازنی83 ساله براثر سکته مغزی در بیمارستان بابل کلینیک بستری است و حال عمومی او رضایت بخش است .
به گزارش واحد مرکزی خبر، امامعلی حبیبی کشتی گیر پر افتخار مازنی با کسب نشان طلا در المپیک 1956 ملبورن لقب ببر مازندران را به خود اختصاص داد و سال 1962 با به گردن آویختن نشان طلای رقابتهای جهانی تولیدو، برای همیشه از دایره طلایی خداحافظی کرد و به مربیگری پرداخت .
او هم اکنون در باغ شخصی خود در روستای زیبا و سرسبز سوخته کلای قائمشهر زندگی می کند .
 

chem_eng

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
555
لایک‌ها
578
محل سکونت
)(
دوستانی کسی هس یه لینک بده کشتیا رو از نت ببینیم
این صدای پیرایرانی که همش قطع میشه
 

chem_eng

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
555
لایک‌ها
578
محل سکونت
)(
آها اینجوری که به نظر میرسه کسی اهل کشتی نیس
.
.
.
از شانسمون بچه محل (مصطفی حسین خانی) بازی 3-1 برده رو 4-3 باختو رفت شانس مجدد ولی بقیه فعلاً بردن
 

pavilion

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2013
نوشته‌ها
4,875
لایک‌ها
5,453
محل سکونت
IRAN-19
واقعا جای تاسف داره.این دوره جام جهانی هیچ حرفی واسه گفتن نداشتیم
 
بالا