• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کـــــــمک!g2بخرم یاs4?????

پیشنهاد شما برای خرید دو گوشی g2 و s4 چیه؟شما بخاید بخرید کدومو انتخاب میکنید؟؟؟

• Total voters
    9

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
نکسوس
بچه ها من واقعا موندم بین g2وs4:(
طی بررسی هایی که داشتم s4قابلیت هاش بیشتره از جی2!!!
یکیش هم همون چیزیه که از فاصله ی نمیدونم چند سانتی انگشت رو میشناسهo_O
یکی دیگه هم اینه که ما تلویزیونمون سامسونگه:Dپس فقط با اس4 میشه کنترلش کرد
یکی دیگه هم اینه که برندش واقعا خزه.....
یکی هم 8هسته ای بودن اس4ــــه!(البته میدونم سرعت جی2 بهتره اما تو گفتار به دیگران هیچ جور زیر بار نمیرن که سرعت جی 2بیشتره چون 4هسته ایه:p)
یکی هم قرار داشتن دکمه ها.....
بازم بگم؟؟؟؟:D
حالا نظر شما چیه؟کدوم؟
ممنون
دوست عزیز هشت هسته اس 4 در بعضی مواقع مورد استفاده قرار میگیره. که بیشتر توی بازی هست.در بقیه موارد فقط 4 هسته عمل میکنه.
برند ما ایرانیها خرش میکنیم و وارد کننده و فروشنده.
شما برو مغازه دار بگو یه گوشی 1 میلیونی میخوام. چندین گزینه بهت میگه با سامسونگ و سونی و آخرش هم هی تاکید روی سامسونگ داره.بازار اینطوری شده. در صورتی که اصلا لومیا رو هیچ کدومشون پیشنهاد نمیدن. حداقل توی شیراز که اینطوریه
دوستان به تاپیک من هم سر بزنید.قیمت خوب دارم براتون.و مهم تر جنس مرغوب

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
تصمیمو گرفتم همون اس4 بهتره...
فقط با اینکه g2از s4سرعتش به میزان قابل توجهی بالا تره میخاستم ببینم تو اجرای بازی ها اس4 میتونه تمام بازیا رو اجرا کنه؟از جمله اسفالت8؟؟؟؟
شما میدونستید آسفالت 8 بدون هیچ لگ و مشکلی روی لومیا 520 هم نصب شده و دوستان دارند لذت میبرند؟یه گوشی 390 تومنی

vestlaif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز از اوجایی که من s4 دارم میگم گوشی فوق العاده ای هست .g2 رو نمیدونم ولی s4 ابهت خاثی داره . همونطور که در پست قبلی گفته شد s4 در حالت معمولی و اصلی 4 هسته حقیقی داره و در مواقع کار های سنگین 4 هسته مجازی دیگش فعال میشن و 8 هسته کار میکنن . سرعتش هم کم نیست به نظرم . بعدسم کنترلش با تمام تلویزیون ها و دستگاه ها کار میکنه .
من مبگم فقط s4 .
موفق باشید

S4 from TapTalk

بالا