• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس آموزش PHP و اصول طراحی وب و سئو به صورت رایگان

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
محمد جان اینجا مدیر نداره.چون این آقا عملا چند تا یوزر داره.تو فروم اسپم میده.تاپیک خراب میکنه.تازه جواب همه رو هم میده.اصلا من بچه بفیه چی؟ اونا رو چی فرص کرده؟:lol:
شما نباید ناسزا می گفتید .
ببخشید آقای بزرگ
چند سالتون هست حالا اومدید ریش سفید بازی در میارید ؟؟
بیا فحش ببندم بهت ببینم وای میستی نیگا میکنی؟؟؟

چند تا از اون تاپیکا که خراب کردم رو بگو بدونیم

وشما هم نباید ادامه میدادید .
همه میدونن که شما یا دوستاتون همه جای انجمن رو به گند کشیدیدن . واقعا فکر می کنید با این کار ها پروژه میگیرید ؟!

onlineducation

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حیف که لیست تاپیک هات رو ندارم وگرنه نشونت میدادم.

تو که لیست نداری پس واسه چی میگی من اسپم میدم؟؟؟!!!

در ضمن من جایی رو به گند نکشیدم شما ها چشم ندارید ببینید یه نفر داره یه کار درست میکنه به ما چه ربطی داره ؟؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تو که لیست نداری پس واسه چی میگی من اسپم میدم؟؟؟!!!

در ضمن من جایی رو به گند نکشیدم شما ها چشم ندارید ببینید یه نفر داره یه کار درست میکنه به ما چه ربطی داره ؟؟
داره درست کار میکنه؟؟؟؟
خجالت بکش.فروم رو اومدی به چی کشیدی که تبلیغ سایتت رو بکنی.
من چشم دارم ولی شما یکم فهم نداری که هر جا جای تبلیغ نیست.:D

smsrizoon

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه کلاس بر گزار نمیشه ؟؟؟
منم می خوام شرکت کنم :(

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

shivap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در نظر دارم که با کمک جمعی از دوستان تابستون امسال کلاس آموزش حل مسئله و الگوریتم , HTML/CSS/PHP/SEO رو به صورت رایگان و به صورت آنلاین برگزار کنیم.

هر کسی مایل هست در این کلاس ها شرکت کنه اعلام کنه که ما برآورد های لازم رو انجام بدیم و ببینیم چند نفر نیاز هستن و چه زیر ساخت هایی لازمه .

این کلاس به صورت اجباری هیچ هزینه ای نداره , سطح هم از مقدماتی تا حرفه ای هست که کاملا رایگان هست اما برای حصور در کلاس حرفه ای حتما باید از امتحان مرحله مقدماتی حداقل نمره کسب بشه, فعلا فقط واسه یک دوره در نظر داریم همچین طرحی اجرا کنیم که میشه ترم تابستون و اگه موفقیت های لازم کسب بشه ادامه خواهد داشت.

بعد از اتمام مراحل هم بهترین افراد در هر کلاس در صورت فراهم بودن شرایط جهت همکاری دعوت به کار میشن و در صورت تمایل میتونن با دریافت حقوق مناسب مشغول به کار بشن.
در مورد این آیتم باید اضافه کنم که قطعی نیست و در صورت عدم وجود مشکل مالی در شرکت حتما اینکار انجام خواهد شد.

حالا دوستانی که میخوان در این آموزش ها شرکت کنن لطفا در همین تاپیک اعلام کنن و لطفا پیام خصوصی ارسال نکنید.. ممنون
هرچند که احتمال میدم درصد استقبال برابر 0 باشد :D

منم علاقمند به شرکت در این کلاس ها هستم هستم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
تاپیک 2011
از زیر معدن نفت تاپیک میکشین بیرون آخه واسه چی آدم میا میبینه گریش میگیره

arshiaemami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک شرکت معتبر بین المللی برای تکمیل پرسنل فروشگاه خود در شهر آلمهولت سوئد استخدام می نماید.
شغل های مورد نیاز:
- مدیر پروژه
- طراح وب سایت و برنامه نویس وب
- متخصص شبکه (لینوکس و ویندوز)

رشته های مرتبط: صنایع - مدیریت - مدیریت اجرایی - مدیریت (مدیریت پروژه) - مهندسی نرم افزار - مهندس کامپیوتر - مهندسی فناوری اطلاعات IT

"لازم به ذکر است محل کار کشور سوئد می باشد و متقاضیان پس از پذیرفته شدن برای همکاری به کشور سوئد خواهند رفت "
برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره موبایل
(امامی)09378301574
[email protected]
تماس بگیرید
زمان ثبت نام محدود است

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
سلام ، خیلی از این کلاس ها رو شرکت کردم اما اکثرا وسط کار تعطیل شدن ،

اگر تعطیلش نکنید خیلی خوبه .

منم میام