• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس زبان PT

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مثلا اینا رو تو اینترنت پیدا کردم (دنبال کیورد های business و car و you گشتم)، خیلی جاها دیدم بعید می دونم فقط محاوره باشه چون تو خیلی جا های معتبر خوندم

//

در ضمن اینجا به جای ضمیر ملکی your از ضمیر you استفاده شده ولی تو مثالی که فرمودید به جای ضمیر ملکی از مفعولی استفاده شده.
شرمنده دوست من ... اینا اکثرا تبلیغات بودند ... کاشکی از یه دیالوگی ، چیزی مثال می زدی ... وگرنه به تبلیغات نمیشه استناد کرد و من می تونم به شما اطمینان بدم که اکثرشون صرفا یه غلط دیکته ای بوده ...

//

اون دومی رو هم همونطور که توی پستم گفتم " بعنوان یه مورد مشابه " عرض کردم ... نه یه مورد معادل ...

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
شرمنده دوست من ... اینا اکثرا تبلیغات بودند ... کاشکی از یه دیالوگی ، چیزی مثال می زدی ... وگرنه به تبلیغات نمیشه استناد کرد و من می تونم به شما اطمینان بدم که اکثرشون صرفا یه غلط دیکته ای بوده ...

//

اون دومی رو هم همونطور که توی پستم گفتم " بعنوان یه مورد مشابه " عرض کردم ... نه یه مورد معادل ...

خسته نباشی سیمور جان.
من که ندیدم اینطوریشو تا حالا البته در informal به جای you میشگن ya و در گفتار هم به خاطر پدیده ellision یا حذف میگن you ولی در formal یا همون حالت رسمی نداریم همچین چیزی
ugly_confused2.gif

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثلا اینا رو تو اینترنت پیدا کردم (دنبال کیورد های business و car و you گشتم)، خیلی جاها دیدم بعید می دونم فقط محاوره باشه چون تو خیلی جا های معتبر خوندم

Business Plan Writing Service - Start you business now!

Sell You Car at Sell My Car .com

Change you car insurance to a green company

Create you business website on WhereInCity.com

Registering you business name in NYC

Food Chain Centre - Best practise for you business

Business solutions for you business credit needs

در ضمن اینجا به جای ضمیر ملکی your از ضمیر you استفاده شده ولی تو مثالی که فرمودید به جای ضمیر ملکی از مفعولی استفاده شده.

من فکر می کنم با توجه به اینکه مثالهای شما جملات تبلیغاتی هستن در اینجا You اصلا بر خلاف تصورتون معنی Your نمیده. اینجا you به عنوان ضمیر برای اسم شخص اومده. نمی دونم چطور بگم، یه جوری انگار مشتری رو ترغیب کردن، احترام گذاشتن.
یه حالت دیگه هم میتونه باشه، اگه سایت مربوط به محلی انگلیسی زبان نباشه از این اشتباهات توش دیده میشه، من هزار مرد وبسایت دیدم که حتی ظاهرا" توی امریکا هستن اما پر از غلط های ریز و درشتن.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نیکیتا جان ، سوالی که مطرح شده مال بیش از یه ماه پیشه ... اگه امکان داره توی تاپیک هایی که آخرین پستشون قدیمی هستند ، با توجه به این نکته پست بزنید... مرسی ...
54.gif

(با توجه به اینکه توی 2-3 تا تاپیک مشابه هم این اتفاق افتاده بود ، گفتم شاید در جریان نباشید
peace.gif
)

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون سیمور جان
سعی می کنم بیشتر به این نکته دقت کنم

بالا