• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری با تله و دام های قانون

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
این‌که نباید ازدواج کرد که حرف بچگانه‌ایه.
ما با جفت تکامل پیدا کردیم و اگه کسی ازدواج نکنه و آدما مقطوع‌النسل بشن که چاره نیست.
کل دنیا دارن برنامه می‌ریزن آدما بیشتر با هم جفتگیری کنن و کمبود منابع انسانی نباشه. این کمبود همه‌چیز رو می‌بره تو رکود و هر روز وضع‌مون بدتر خواهد شد.

با این چشم‌انداز ازدواج نکردن اگه پیش بریم، ۲۰ سال دیگه یه مشت پیر و پاتال می‌مونیم که نه جون داریم کار کنیم و نه پول داریم ایزی‌لایف تهیه کنیم واسه خودمون.

ایرانیا فرهنگ جفت داشتن رو باید یاد بگیرن. با پاک کردن صورت مسئله، صد تا مسئله‌ی دیگه می‌زنه بیرون.
اینا در تلاشن نسل آدمیزاد رو منقرص کنن (حالا هر حکومتی به یک شیوه ای) و فقط یه عده خاص اجازه و حق حیات داشته باشن .
بعد برنامه ریزی بکنن برای جفتگیری؟ تنها گروهی که دنبال زاد و ولد بیشتره ج.ا اونم بخاطر ریزش طرفدارانشون؛ به این میگن جبران کمبود منابع انسانی .
نه اینکه هر زوجی که رفتن سر خونه و زندگیشون شروع کنن به تخمیر و بچه پشت بچه .
نتیجه این طرز فکر رو وقتی 5 تا بچه حمله ور میشن سمتت برای گند زدن به شیشه ماشینت سر چهار راه میبینی
یا نمونه بدترش توی اینستاگرام .

انسان کمتر = حکومت کردن ساده تر .

Last edited:

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
اینا در تلاشن نسل آدمیزاد رو منقرص کنن (حالا هر حکومتی به یک شیوه ای) و فقط یه عده خاص اجازه و حق حیات داشته باشن .
بعد برنامه ریزی بکنن برای جفتگیری؟ تنها گروهی که دنبال زاد و ولد بیشتره ج.ا اونم بخاطر ریزش طرفدارانشون؛ به این میگن جبران کمبود منابع انسانی .
نه اینکه هر زوجی که رفتن سر خونه و زندگیشون شروع کنن به تخمیر و بچه پشت بچه .
نتیجه این طرز فکر رو وقتی 5 تا بچه حمله ور میشن سمتت برای گند زدن به شیشه ماشینت سر چهار راه میبینی
یا نمونه بدترش توی اینستاگرام .

انسان کمتر = حکومت کردن ساده تر .
کشورهای خارجی دارن تلاش می‌کنن با جذب مهاجر و تشویق به فرزندآوری رشد جمعیت‌شون رو مثبت نگه دارن.
فقط ایران بود که ساده‌لوحانه داشت شعار "فرزند کمتر، زندگی بهتر" رو ترویج می‌کرد. الان تازه فهمیدن دارن اشتباه می‌کنن.
بحث حکومت و سیاست سواست. من دارم حرف از تکامل طبیعی می‌زنم.

i.sharifi

لایک‌ها
410
تکامل طبیعی دیگه اهمیتی نداره و مفهوم فرزند کمتر=زندگی بهتر هم دقیقا به همین موضوع اشاره داره .
الان همه چیز باید در اختیار و در خدمت سیستم باشه .
اون کشورها تلاش می کنن جمعیت مفیدشون رو افزایش بدن، نه صرفا جمعیتشون رو .
تکامل طبیعی و منابع انسانی هرچند به هم مرتبطن اما دو تا موضوع جدا از هم هستن .
همون مثال بالا؛
اون بچه ای که میاد شیشه ماشین رو تمیز کنه چه فایده ای داره برای سیستم و اجتماع، وقتی صاحب ماشین خودش میتونه اینکارو انجام بده ؟
در نتیجه جامعه به پارچه و متریال تنظیف بیشتر نیاز داره، نه فرزند بیشتر .

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
به عنوان کسی که زندگی خوبی داره و با کسی ازدواج کرده که دوستش داشته، پیشنهادم اینه: ازدواج نکنید .
حتی اگه همسرت هیچی ازت نخواد و با کمترین امکانات بمونه کنارت و تو خداش باشی ،
باز یه تعهداتی بوجود میاد یا انتظاراتی ازت میره که اگه تا 70 سالگی هم مجرد بمونی این تعهدات و انتظارات محدودت نمی کنن .
به اندازه کافی توی ایران محدودیت داریم، چرا یه نفر باید وضعشو از اینی که هست بدتر کنه .
مهریه در مقابل بقیه چیزا یه مساله بی ارزشه اگه دو طرف با هم بسازن و زندگی کنن .

من الان خیلی سعی کردم ازدواج نکنم و مجرد بمونم ولی زندگی با پدر و مادر و خانواده تا یه سنی قابل تحمله بعدش دیگه یا باید ازدواج کنی یا باید خونه مستقل بگیری جدا بشی اگه بخای باهاشون زندگی کنی میشی سربار خانواده مخصوصا اگه خانواده پر جمعیت داشته باشی
از یه طرف مشکل خورد و خوراکت و میل جنسی هم باید تحمل کنی حالا بخای مستقل زندگی کنی شب بری خونه باید غذا درست کنی اگه خسته نباشی یا از بیرون غذا بگیری کارای خونه هم باید انجام بدی واقعا سخته بخای تنهایی اداره کنی تمام کارهارو
از یه طرف توی پیری هم تنها کسی که بتونه به دادت برسه زنت هست و گرنه بچه درگیر زندگی خودش میشه
ازدواج نکردن و مجرد موندن به درد آدمای پولدار میخوره که تا ۴۰ سالگی عشق و حالشون رو کنن بعد هم‌میرن یه دختر ۲۵ ساله میگیرن و گرنه ماها بخایم مجرد بمونیم عاقبت خوبی نداریم نمونش هم توی دوستای خودم دارم میبینم که الان ۳۶ سالشه طرف کار داره خونه هم داره ولی وقتی باهاش هم صحبت میشی هیچ انگیزه ای نداره انگار افسرده شده یا طرف دیدم ۴۰ سالشه یه ازدواج ناموفق داشته الان میاد توی محل میشینه عین پیرمردا تا شب بشه بره خونه و روزش شب بشه سرکار هم نمیره انگار هیچ انگیزه ای واسه زندگی نداره
من ترجیح میدم ازدواج کنم با تمام مشکلات و محدودیت هایی که داره تا اینکه بخام مجرد بمونم مطمئنم از یه سنی به بعد آدم افسردگی میگیره و میل به ادامه دادن نداره و توی دوران سالمندی هم کسی نیست به دادت برسه به خصوص وقتی پولدار هم نیستی که بخای با پولت تفریح کنی

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
شرایط مالی به کنار، فقط یه محبتی کنید اگه از نظر روانی شرایط ازدواج رو دارید اقدام کنید. و به خاطر خودتون چند نفر دیگه رو بدبخت نکنید. ازدواج خوبه ولی نه برای همه.

i.sharifi

لایک‌ها
410
من الان خیلی سعی کردم ازدواج نکنم و مجرد بمونم ولی زندگی با پدر و مادر و خانواده تا یه سنی قابل تحمله بعدش دیگه یا باید ازدواج کنی یا باید خونه مستقل بگیری جدا بشی اگه بخای باهاشون زندگی کنی میشی سربار خانواده مخصوصا اگه خانواده پر جمعیت داشته باشی
از یه طرف مشکل خورد و خوراکت و میل جنسی هم باید تحمل کنی حالا بخای مستقل زندگی کنی شب بری خونه باید غذا درست کنی اگه خسته نباشی یا از بیرون غذا بگیری کارای خونه هم باید انجام بدی واقعا سخته بخای تنهایی اداره کنی تمام کارهارو
از یه طرف توی پیری هم تنها کسی که بتونه به دادت برسه زنت هست و گرنه بچه درگیر زندگی خودش میشه
ازدواج نکردن و مجرد موندن به درد آدمای پولدار میخوره که تا ۴۰ سالگی عشق و حالشون رو کنن بعد هم‌میرن یه دختر ۲۵ ساله میگیرن و گرنه ماها بخایم مجرد بمونیم عاقبت خوبی نداریم نمونش هم توی دوستای خودم دارم میبینم که الان ۳۶ سالشه طرف کار داره خونه هم داره ولی وقتی باهاش هم صحبت میشی هیچ انگیزه ای نداره انگار افسرده شده یا طرف دیدم ۴۰ سالشه یه ازدواج ناموفق داشته الان میاد توی محل میشینه عین پیرمردا تا شب بشه بره خونه و روزش شب بشه سرکار هم نمیره انگار هیچ انگیزه ای واسه زندگی نداره
من ترجیح میدم ازدواج کنم با تمام مشکلات و محدودیت هایی که داره تا اینکه بخام مجرد بمونم مطمئنم از یه سنی به بعد آدم افسردگی میگیره و میل به ادامه دادن نداره و توی دوران سالمندی هم کسی نیست به دادت برسه به خصوص وقتی پولدار هم نیستی که بخای با پولت تفریح کنی
اصلا تو کتم نمیره وقتی یه نفر میگه: تنها یا یکی از دلایلم برای ازدواج اینه که یه نفر باشه خونه رو آب و جارو یا منو تر و خشکم کنه .
دو تا وعده غذایی و مرتب کردن تخت خواب و جارو زدن خونه اینقدر وقت گیر و سخته که از پسش بر نیاد و بخواد اینهمه مشکلات رو به جون بخره ؟
لازم نیست تا ابد الدهر با والدینمون زندگی کنیم .
ببین ازدواج خیلی خوبه اگه یه نفر سر رات قرار بگیره که تا حد خیلی زیادی باهاش مچ باشی و بیشتر از اینکه زن و شوهر به حساب بیاید، دوست و رفیق خوبی برای هم باشید .
اما با این اعتقادات و فرهنگها و با این سنت اسلامی که برای ازدواج وجود داره، طرز فکرهایی به وجود اومده که اگه ازدواج هم کردی نمیذاره لذت ببری از دوران متاهلی .

i.sharifi

لایک‌ها
410
شرایط مالی به کنار، فقط یه محبتی کنید اگه از نظر روانی شرایط ازدواج رو دارید اقدام کنید. و به خاطر خودتون چند نفر دیگه رو بدبخت نکنید. ازدواج خوبه ولی نه برای همه.
احسنت

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
تکامل طبیعی دیگه اهمیتی نداره و مفهوم فرزند کمتر=زندگی بهتر هم دقیقا به همین موضوع اشاره داره .
الان همه چیز باید در اختیار و در خدمت سیستم باشه .
اون کشورها تلاش می کنن جمعیت مفیدشون رو افزایش بدن، نه صرفا جمعیتشون رو .
تکامل طبیعی و منابع انسانی هرچند به هم مرتبطن اما دو تا موضوع جدا از هم هستن .
همون مثال بالا؛
اون بچه ای که میاد شیشه ماشین رو تمیز کنه چه فایده ای داره برای سیستم و اجتماع، وقتی صاحب ماشین خودش میتونه اینکارو انجام بده ؟
در نتیجه جامعه به پارچه و متریال تنظیف بیشتر نیاز داره، نه فرزند بیشتر .
همین الان همون چیزی که دلت می‌خواد داره اتفاق می‌افته‌. جوونا مثل طوطی دارن تکرار می‌کنن همین حرفا رو و وضعیت سیاه‌تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنی.
چند سال دیگه قحطی نیروی کار رو خواهیم داشت.

سازمان تامین اجتماعی به شدت ورشکست خواهد شد و کل بیماران و بازنشستگان می‌رن رو هوا. قتل و غارت چند برابر خواهد شد و کشاورزی نمی‌مونه که بخواد گندم بکاره. نون و اقلام خوراکی کمیاب می‌شن. از طرف مقابل جمعیت اتباع خارجی به حدی بالا خواهد رفت که تو خیابون نصف آدما افغانستانی خواهند بود.

در واقع، "طبیعت" از همین الانش شروع کرده به جایگزین کردن ایرانیا با افغانستانی‌ها. دقیقاً مثل اکوسیستمه. ایرانیا دارن خودشون رو از اکوسیستم اخراج می‌کنن تا افراد دیگه جاشون رو پر کنن.

حرفایی که من زدم واسه دل خودم بود. می‌دونم ۹۰ درصد قدرت درک این حرفا رو ندارن. من با ازدواج موافق باشم یا مخالف، مردم خودشون مثل طوطی دارن تکرار می‌کنن که نمی‌خوان ازدواج کنن. فرمون دست خودشونه، هر کاری دوس داشته باشن، می‌تونن بکنن. طبیعت خودش می‌دونه نسل کیا رو حفظ کنه. ایرانیا در فرآیند حذف‌شدن قرار گرفتن. مثل یه لیوان آب آلوده‌ای که وقتی بریزیش تو اقیانوس، محو می‌شه؛ جوری که انگار از قبل وجود نداشته‌.

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
اصلا تو کتم نمیره وقتی یه نفر میگه: تنها یا یکی از دلایلم برای ازدواج اینه که یه نفر باشه خونه رو آب و جارو یا منو تر و خشکم کنه .
دو تا وعده غذایی و مرتب کردن تخت خواب و جارو زدن خونه اینقدر وقت گیر و سخته که از پسش بر نیاد و بخواد اینهمه مشکلات رو به جون بخره ؟
لازم نیست تا ابد الدهر با والدینمون زندگی کنیم .
ببین ازدواج خیلی خوبه اگه یه نفر سر رات قرار بگیره که تا حد خیلی زیادی باهاش مچ باشی و بیشتر از اینکه زن و شوهر به حساب بیاید، دوست و رفیق خوبی برای هم باشید .
اما با این اعتقادات و فرهنگها و با این سنت اسلامی که برای ازدواج وجود داره، طرز فکرهایی به وجود اومده که اگه ازدواج هم کردی نمیذاره لذت ببری از دوران متاهلی .

من خودم صبح ۹ میرم مغازه شب هم ساعت ۹ خونه هستم حالا بخام برسم غذا درست کنم چایی بزارم بعد ظرف بشورم و اون سه ساعتی که میخام استراحت کنم هم باید کار کنم حالا یکی کارمنده ساعت ۴ بعدازظهر خونه هست استراحتش میکنه و کاراشو انجام‌ میده
اینجا سوییس یا دانمارک نیست که تایم کاریت استاندارد باشه و استراحت و تعطیلاتت هم سرجاش باشه و به همه کارهات برسی اینجا باید اضافه کار وایسی و روز تعطیل بری سرکار تا بتونی از پس مخارج زندگی بر بیای و کم نیاری
فقط کافیه مجردی زندگی کنی چند روز که واقعا اونجا میبینی خونه ای که زن توش نباشه و بخای خودت به همه کارا برسی سخته
به هر حال زن و مرد مکمل همدیگه هستن زندگی مجردی سختیای خودش داره متاهلی هم‌همینجور
کاش میشد ازدواج نکرد و تنها زندگی کرد

i.sharifi

لایک‌ها
410
من خودم صبح ۹ میرم مغازه شب هم ساعت ۹ خونه هستم حالا بخام برسم غذا درست کنم چایی بزارم بعد ظرف بشورم و اون سه ساعتی که میخام استراحت کنم هم باید کار کنم حالا یکی کارمنده ساعت ۴ بعدازظهر خونه هست استراحتش میکنه و کاراشو انجام‌ میده
اینجا سوییس یا دانمارک نیست که تایم کاریت استاندارد باشه و استراحت و تعطیلاتت هم سرجاش باشه و به همه کارهات برسی اینجا باید اضافه کار وایسی و روز تعطیل بری سرکار تا بتونی از پس مخارج زندگی بر بیای و کم نیاری
فقط کافیه مجردی زندگی کنی چند روز که واقعا اونجا میبینی خونه ای که زن توش نباشه و بخای خودت به همه کارا برسی سخته
به هر حال زن و مرد مکمل همدیگه هستن زندگی مجردی سختیای خودش داره متاهلی هم‌همینجور
کاش میشد ازدواج نکرد و تنها زندگی کرد
بزرگوار یعنی شما حاضری 1 ساعت وقت نذاری برای پخت و پز و نظافت، اما میتونی ساعت 9 که رسیدی خونه اجبارا و الزاما تشریف ببری خونه فامیلای همسرت ؟
یا خرید خونه رو انجام بدی ؟
یا چند ساعت توی مطب دکتر و بیمارستان معطل بشی ؟
یا ...؟
اگه 12 ساعت کار در روز تموم انرژیت رو میگیره و حوصله انجام دادن کارای خونه رو نداری، بعید میدونم برای این چیزا هم حوصله ای داشته باشی .
بیشتر به این میخوره که شما نیروی کار در منزل احتیاج داری نه همراه و مکمل و ... .
از 9 صبح کار میکنی تا 9 شب بعد کی میخوای وقت بذاری برای ایشون ؟!

در کل اینجا و با این شرایط به جای اینکه آدم ازدواج کنه، ازدواج اونو ....

i.sharifi

لایک‌ها
410
همین الان همون چیزی که دلت می‌خواد داره اتفاق می‌افته‌. جوونا مثل طوطی دارن تکرار می‌کنن همین حرفا رو و وضعیت سیاه‌تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنی.
چند سال دیگه قحطی نیروی کار رو خواهیم داشت.

سازمان تامین اجتماعی به شدت ورشکست خواهد شد و کل بیماران و بازنشستگان می‌رن رو هوا. قتل و غارت چند برابر خواهد شد و کشاورزی نمی‌مونه که بخواد گندم بکاره. نون و اقلام خوراکی کمیاب می‌شن. از طرف مقابل جمعیت اتباع خارجی به حدی بالا خواهد رفت که تو خیابون نصف آدما افغانستانی خواهند بود.

در واقع، "طبیعت" از همین الانش شروع کرده به جایگزین کردن ایرانیا با افغانستانی‌ها. دقیقاً مثل اکوسیستمه. ایرانیا دارن خودشون رو از اکوسیستم اخراج می‌کنن تا افراد دیگه جاشون رو پر کنن.

حرفایی که من زدم واسه دل خودم بود. می‌دونم ۹۰ درصد قدرت درک این حرفا رو ندارن. من با ازدواج موافق باشم یا مخالف، مردم خودشون مثل طوطی دارن تکرار می‌کنن که نمی‌خوان ازدواج کنن. فرمون دست خودشونه، هر کاری دوس داشته باشن، می‌تونن بکنن. طبیعت خودش می‌دونه نسل کیا رو حفظ کنه. ایرانیا در فرآیند حذف‌شدن قرار گرفتن. مثل یه لیوان آب آلوده‌ای که وقتی بریزیش تو اقیانوس، محو می‌شه؛ جوری که انگار از قبل وجود نداشته‌.

من دلم نمیخواد همچین چیزی اتفاق بیافته اما متاسفانه افتاده .
تامین اجتماعی و اکثر ارگان های داخلی همین الانم ورشکسته هستن و خدمات خاصی هم ارائه نمیدن .
بود و نبودشون تفاوت چندانی نداره .

طبیعت؟! یعنی کار طبیعته که جمعیت افغانی ها داره سرازیر میشه به کشور؟

اصلنم حکومت در این امر دخیل نیست .
اینکه مردم دلشون نمیخواد ازدواج کنن یا بچه دار بشن هم اصلا بخاطر سیاست های گروه حاکم نیست
و ربطی به سیستم آموزشی-فرهنگی و وضعیت کار-اشتغال و رفاه و امنیت جانی-مالی-روانی و ... نداره .
گرونی مرغ و دلار و ماشین و تحریم هم مقصر و مسئولش مردمن .
خیلی هم عالی .

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
بزرگوار یعنی شما حاضری 1 ساعت وقت نذاری برای پخت و پز و نظافت، اما میتونی ساعت 9 که رسیدی خونه اجبارا و الزاما تشریف ببری خونه فامیلای همسرت ؟
یا خرید خونه رو انجام بدی ؟
یا چند ساعت توی مطب دکتر و بیمارستان معطل بشی ؟
یا ...؟
اگه 12 ساعت کار در روز تموم انرژیت رو میگیره و حوصله انجام دادن کارای خونه رو نداری، بعید میدونم برای این چیزا هم حوصله ای داشته باشی .
بیشتر به این میخوره که شما نیروی کار در منزل احتیاج داری نه همراه و مکمل و ... .
از 9 صبح کار میکنی تا 9 شب بعد کی میخوای وقت بذاری برای ایشون ؟!

در کل اینجا و با این شرایط به جای اینکه آدم ازدواج کنه، ازدواج اونو ....

مگه من گفتم میخام فقط برای انجام کارهای خونم توسط زن ازدواج کنم ؟

ازدواج کردن و تشکیل خانواده دلایل زیادی داره فقط انجام دادن کارهای خونه نیست

چرا انقدر سختش میکنی مهمونی رفتن و مطب دکتر رفتن و بیرون رفتن هم سرجاش هست
الان که هرکیو میبینم صبح میره سرکار شب میاد خونه یعنی این همه آدم نباید ازدواج کنن چون دیر میان خونه یا اضافه کار وایمیسن 😁
یک ساعت زمان برای پخت و پز و نظافت فکر کنم منظورت برای پختن املت و سوسیس و سیب زمینی هست و گرنه برنج و خورشت بخای خوری باید بیشتر از اینا وقت بزاری یا ساعت ۱۲ شب شام بخوری

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
ایرانی ها نمیخوان ازدواج کنند چون میدونند با ازدواج سطح زندگیشون چند درجه پایین میاد
در واقع ترجیح میدن تنها باشند و تو رفاه نسبی زندگی کنند تا مزدوج یا بچه دار بشن و برن زیر خط فقر.
مردم تو زندگی شخصیشون موندن حالا به ما چه که صد سال دیگه ایران پر از افغانی میشه و ژن ایرانی از بین میره

بالا