vahidrk
کاربر قدیمی پرشین تولز
این پیک شادی نیست...پیک مصیبته
خدایی عروسک ها یکی از یکی بامزه تر هستن
این تیکش خیلی باحال بود
این پیک شادی نیست...پیک مصیبته
خدایی عروسک ها یکی از یکی بامزه تر هستن
تموم شد
خیلی خوب بود
اگه جبلی و طهماسب گوگل کنن و اینجا رو ببینن می خواستم بهشون بگم که :
ببعی خیلی خیلی باحال بود
امسال گیگیلی اش خیلی کم بود
فامیل دور به طرز نکبت باری افتضاح بود
بازم ببعی
بقیه هم عالی یودن و مرسی
حتما ببینید . آموزش آشپزی توسط ببعی به انگلیسی
تموم شد
خیلی خوب بود
اگه جبلی و طهماسب گوگل کنن و اینجا رو ببینن می خواستم بهشون بگم که :
ببعی خیلی خیلی باحال بود
امسال گیگیلی اش خیلی کم بود
فامیل دور به طرز نکبت باری افتضاح بود
بازم ببعی
بقیه هم عالی یودن و مرسی
قبلا همین تاپیک دلیلامو گفتم علی جان ، خب با بقیه جور نبود ، رو اعصاب من بودپیمان تو چرا با این فامیل دور مشکل داری؟؟
باور کن شخصیت جالبی بود..من که خیلی ازش خوشم اومد..مخصوصا موقعی که هول میشد:happy:
اسنو جان ببعی اصلا اون دفعه که ادای دوبس دوبس ماشین پسر همسایه رو در میاورد دیدی؟؟؟ من مردم و زنده شدم سر اون تیکهتا حدودی موافقم، پیمان خان به نظرم من هم فامیل دور ایده جالبی نبود ولی خب نه به این افتضاحی!
خندههای ببعی شاهکار بودن...
زیارت قبول آقا شهرامراستی من بچه که بودم قسمت اول فیلم سینمایی کلاه قرمزی رو تو محل ما ساختن برای همین از نزدیک دیدمشون :دی
این تام و جری وسط برنامه یک 20 باری گذاشت
کلاه قرمزی هم امشب شعر قشنگی خوند
قسمت هاش هم فکر کنم ایران پرود می زاره برای دانلود
به نظرم بهترین قسمتش همین امشب بود؟؟دوستان نظر شما چیه؟؟
امشب پسر عمه زا ترکوند...
مخلصیمممنون برای لینک، الان دوباره نگاه کردم کلی خندیدم بعد متوجه شدم عبارت انگلیسی رو اشتباه نوشتم!
دفعه اول یهو اینقدر خندیم فقط چند کلمهای یادم مونده بود...
بیا تا نرفتی ببین حال کن. چون احتمالا بعد سربازی کودک درونت به فنا میرهکسی لینک دانلود همه قسمت هاش رو داره؟
کجای کاری من بچه بودم رفتم خیابون دکتر *** وسط خیابون اینا رو دیدم، داد زدم آقای مجری آقای مجری، کلی حال کردم، تازه برام دست تکون داد. دلت بسوزهراستی من بچه که بودم قسمت اول فیلم سینمایی کلاه قرمزی رو تو محل ما ساختن برای همین از نزدیک دیدمشون :دی
پسر عمه زا یه قسمتی که فامیل دورو مسخره میکرد میگفت بخواب فردا پخت داری معرکه بود و البته اون قسمتی که به فیلم گاو ارجاع داد : من پسرعمه زا نیستم ، من قابلمه آقای مجری ام :lol: