• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه قرمزی

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان این قسمت چندم اش بود که اهنگ میخوندن لطفا دقیق بگید کدوم قسمت بود تا برم دانلود کنم ببینمش این طور که میگید حیفه اگه از دست بره.
اگه کلیپ قسمت اهنگ خودنشون رو هم بزارید که دیگه عالی میشه

قسمت 13 تاریخ 12 فروردین.

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
قسمت دوازدهم دسته جمعی دارن آهنگ میخونن
الاغه پشت سرهم داره میگه: "جیگرم جیگرم جیگرم جیگرم جیگرم جیگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم"
آقای همساده میگه: "خُب دیگه خُب دیگه خُب دیگه اِ ، خُب دیگه خُب دیگه خُب دیگه اِ"
بعد دید همه دارن میگن: "خُب دیگه خُب دیگه خُب دیگه اِ"
بعد گفتش: "چی شد تموم شد ، من اینو همینجوری گفتم"

دمشون گرم با این تیکشون

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
اساسی دلم واسشون تنگیده
128fs4765852.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
صداپیشه «ببعی» و «همساده» در گفت‌وگو با خبرآنلاین /خودم شیرازی هستم / شوخی‌های ورزشگاه بداهه آمد

532722_125400380924584_121489237982365_116035_590699063_n.jpg

از راست به چپ، محمد بحرانی (صداپیشه ببعی و همساده)، بهادر مالکی (صداپیشه فامیل دور) و حمید جبلی (نویسنده و صداپیشه کلاه قرمزی و پسرخاله)

محمد بحرانی متولد سال 1360 است. او لیسانس بازیگری از دانشکده هنرهای زیبا و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس دارد. بحرانی از سال 1380 وارد تلویزیون شد و اکثر کارهایش کودک و عروسکی بوده است.

او به جای شخصیت‌های عروسکی «مخ‌دان» و «استاد همه‌چی‌دون» صحبت کرده، در تئاتر عروسکی «کنسرت حشرات» صداپیشگی وعروسک گردانی کرده و در فیلم «رفیق بد» نیز نقشی کوتاه داشته و امسال در سریال «مکتب‌خانه غیرانتفاعی» بازی کرده که از شبکه آموزش روی آنتن رفته است.

او صداپیشه «ببعی» و «هم ساده» است، دو شخصیت محبوب مجموعه «کلاه قرمزی 91» که در طول تعطیلات نوروز روی آنتن شبکه دو رفت و مخاطبان بسیاری داشت. موفقیت این مجموعه بهانه‌ای شد تا گپی کوتاه با بحرانی بزنیم.

چطور شد که با تیم «کلاه قرمزی» همراه شدید؟

آشنایی ما به زمانی برمی‌گردد که در فیلم «رفیق بد» با آقای طهماسب و جبلی همکاری کردم و در نقشی کوتاه بازی کردم. سال 1390 آنها برای یک شخصیت جدید دنبال صداپیشه بودند. امیر سلطان‌احمدی که عروسک‌گردان «پسرعمه‌زا» است از دوست‌های قدیمی من است. او از سال 88 با گروه همکاری کرده و مرا پیشنهاد کرد. من هم رفتم و تست صدا دادم و با گروه همراه شدم.

ایده شخصیت «ببعی» از چه کسی بود، آیا شخصیت کاملا پرداخت شده بود یا شما خودتان آن را پرداخت کردید، در کار بداهه‌پردازی هم می‌کردید، ایده انگلیسی صحبت کردن ببعی از کجا آمد؟

راستش اینطور بود که آقای طهماسب ذهنیتی از یک شخصیت در ذهن داشتند. طبق روال همیشگی در تمرینات همه صداپیشه‌ها و عروسک‌گردان‌ها برای شخصیت تست صدا زدند تا یکی را انتخاب کنیم. ذهنیت اولیه این بود که صدای «ببعی» خیلی ناز و گوگولی باشد، اما آقای طهماسب صدای مرا که تضاد بیشتری با چهره عروسک داشت، پسندیدند. درمورد انگلیسی صحبت کردن «ببعی» هم بگویم که در خانواده من تقریبا همه اهل زبان هستند اما خودم نه چندان. پارسال در یکی از قسمت‌ها آقای طهماسب گفتند یک کتاب جلوی «ببعی» باشد و پیشنهاد دادند کتاب انگلیسی باشد. در واقع این شخصیت با ذهنیت آقای طهماسب شکل گرفت و منِ صداپیشه به همراه عروسک گردان خانم بنفشه صمدی تا جایی که می توانستیم آن را پرورش دادیم.

ایده شخصیت «همساده» که امسال به مجموعه اضافه شد از کجا آمد، درمورد شیرازی بودن و پرداخت شخصیت هم توضیح دهید.

ما 20 روز قبل از شروع ضبط تمرین داشتیم. در سه چهار روز آخر قرار شد یک شخصیت جدید به مجموعه اضافه کنیم .وقتی خانم محبوب عروسک را سر تمرین آوردند مثل همیشه همگی به جای شخصیت تست صدا زدیم و از صدایی که من برای «همساده» انتخاب کرده بودم خوششان آمد. آقای طهماسب به من گفتند این شخصیت خیلی بلا سرش آمده اما می‌خندد. من هم این ایده را گرفتم و شروع کردم به شاخ و برگ دادن به آن. ایده لهجه شیرازی از خودم بود و خودم هم شیرازی هستم. راستش کار با این شخصیت کمی متفاوت بود. ما در زمان ضبط، فیلمنامه به آن معنای رایج نداریم. در تمرینات یک موضوع پیشنهاد داده می‌شود و با آن موضوع شروع به کار می‌کنیم و درواقع بخش زیادی بداهه است. ما تقریبا روزی یک قسمت ضبط داشتیم. در نهایت چارچوب کلی هر اپیزود زیر نظر آقای طهماسب و جبلی شکل می‌گرفت و تثبیت می‌شد. مثلا به من گفتند «همساده» رفته است ورزشگاه و کتک خورده. خاطرات «همساده» در ورزشگاه در لحظه شکل گرفتند. خودم قبل از ضبط به اینکه او چه بگوید فکر نمی‌کردم، چون می‌خواستم تازگی داشته باشد و برای خودم هم خنده‌دار باشد تا موقع تعریف خاطره خنده‌هایش واقعی باشند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
این هم عکس دیگری از پشت صحنه کلاه قرمزی

556134_403516029666397_385467004804633_1472987_449966770_n.jpg

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
انگار قراره در اعیاد بزرگ مثل 27 رجب و نیمه شعبان و ... سری های جدیدی رو باز بسازند. از یک لحاظ هم تبلیغ خوبی برای پخش فیلم سینمایی ش خواهد شد.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
قسمت جدیدی از کلاه قرمزی جمعه ساعت 9 شب پخش می شه.
...
به گزارش مهر مدیر گروه خردسال و کودک شبکه دو از پخش قسمت جدید "کلاه قرمزی" به مناسبت روز مادر در روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه خبر داد.

علی زارعان، مدیر گروه خردسال و کودک شبکه دو در این باره گفت: قسمت جدید "کلاه قرمزی" روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه ساعت ۲۱ از شبکه دو پخش می‌شود.

وی ادامه داد: در ایام عید چهارده قسمت از مجموعه "کلاه قرمزی" پخش شد و از آنجایی که بعد از نوروز وعده بودیم در اعیاد بزرگ هم برنامه "کلاه قرمزی" پخش می‌شود، به همین دلیل به مناسبت روز مادر قسمت پانزدهم این مجموعه روز جمعه پخش می‌شود.

مدیر گروه خردسال و کودک شبکه دو اعلام کرد: داستان این قسمت درباره کلاه قرمزی است که همراه جیگر دستور تهیه سس را گم می‌کنند و درگیر ماجراهایی می‌شوند.

زارعان در پایان گفت: تکرار این قسمت از کلاه قرمزی روز شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه روی آنتن شبکه دو می‌رود.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
قسمت جدیدی از کلاه قرمزی جمعه ساعت 9 شب پخش می شه.
...
به گزارش مهر مدیر گروه خردسال و کودک شبکه دو از پخش قسمت جدید "کلاه قرمزی" به مناسبت روز مادر در روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه خبر داد.

علی زارعان، مدیر گروه خردسال و کودک شبکه دو در این باره گفت: قسمت جدید "کلاه قرمزی" روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه ساعت ۲۱ از شبکه دو پخش می‌شود.

وی ادامه داد: در ایام عید چهارده قسمت از مجموعه "کلاه قرمزی" پخش شد و از آنجایی که بعد از نوروز وعده بودیم در اعیاد بزرگ هم برنامه "کلاه قرمزی" پخش می‌شود، به همین دلیل به مناسبت روز مادر قسمت پانزدهم این مجموعه روز جمعه پخش می‌شود.

مدیر گروه خردسال و کودک شبکه دو اعلام کرد: داستان این قسمت درباره کلاه قرمزی است که همراه جیگر دستور تهیه سس را گم می‌کنند و درگیر ماجراهایی می‌شوند.

زارعان در پایان گفت: تکرار این قسمت از کلاه قرمزی روز شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه روی آنتن شبکه دو می‌رود.

عالی بود !
حتما تکرارش رو ببینین اگه نتونستین !
لذتی که از نگاه کردن اون به آدم دست میده بیشتر از برنامه های کمدی ساخته شده ی اخیر بود !

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
Kolah Ghermezi 91 – Mother's Day Special TVRip (2012) Mkv
kolah-ghermezi-91-cover.jpg
نام انیمیشن: Kolah Ghermezi 91: Mother's Day Special – کلاه قرمزی ۹۱: ویژه برنامه روز مادر سال انتشار: ۱۳۹۱ مدت زمان: ۴۶ دقیقه حجم: ۲۶۲ مگابایت کیفیت: TVRip خلاصه داستان: ویژه برنامه کلاه قرمزی به مناسبت روز مادر ، با عنوان پانزدهمین قسمت از سری جدید کلاه قرمزی (کلاه قرمزی ۹۱) بر روی آنتن رفت. در این قسمت همانند ۱۴ قسمت گذشته که در نوروز ۹۱ پخش شد ، ماجراهایی آموزنده به وقوع می پیوندد و …
download.gif
دانلود : Direct Link

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان شبکه 2 به مناسبت مبعث داره کلاه قرمزی میده

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
این قسمتش هم عالی بود.عالی
اون تیکه که ببعی دلش واسه بی بی تنگ شده بود کلی دپرس کننده بود.
4ytbp1d.gif

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
کسی لینک دانلود کل قسمتهای نوروز رو داره هم 91 و هم 90

ممنون

بالا