• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجب باخت ستمی بود ! از اون باخت ها که راه قهرمانی رو عوض میکنه
dash2.gif
دوستان عزیز تسلیت عرض میکنم...
ایشالا که بازی بعد بتونید تلافیشو در بیارید...
استقلال سعی خودش رو کرد ولی نتونست ،چون بیشتر از این وسعش نمیرسید... لذا زیاد نمیخواد ناراحت باشید...
امیدوارم در دربی سنتی موفق باشید...
همین طور امیدوارم تا فینال جام حذفی پیش بیایید و یه بار دیگه تو آزادی ببازید به سپاهان:دی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
استقلال سعی خودش رو کرد ولی نتونست ،چون بیشتر از این وسعش نمیرسید... لذا زیاد نمیخواد ناراحت باشید...
همین طور امیدوارم تا فینال جام حذفی پیش بیایید و یه بار دیگه تو آزادی ببازید به سپاهان:دی
دستم به سپاهانیا که نمیرسه تورو میزنم جاشون :ی
..!
جام حذفی دیگه ماله ماست واسه اون یکی نقشه نکشین هر کاری بکنین ساله دیگه مارو آسیا میبینین :ی
با این باخت هم هیچی از ارزشهای استقلال کم نمیکنه استقلال خوب بازی نکرد اما هماهنگ تر شده بود بعد از این همه مدت بازی نکردن بازی سختی داشتن .. به هر حال بازی بدی نبود استقلال سعی کرد اما گلزنی نداشت
سپاهان الحق خوب بازی کرد اما نتونست از موقعیتاش خوب استفاده کنه اون 18ساله هم خیلی انگیزه داشت واسه اون بود که تونست گل بزنه!
به نظر من تاکتیکایه فیروز تو این بازی کم اورد

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دستم به سپاهانیا که نمیرسه تورو میزنم جاشون :ی
..!
جام حذفی دیگه ماله ماست واسه اون یکی نقشه نکشین هر کاری بکنین ساله دیگه مارو آسیا میبینین :ی
با این باخت هم هیچی از ارزشهای استقلال کم نمیکنه استقلال خوب بازی نکرد اما هماهنگ تر شده بود بعد از این همه مدت بازی نکردن بازی سختی داشتن .. به هر حال بازی بدی نبود استقلال سعی کرد اما گلزنی نداشت
سپاهان الحق خوب بازی کرد اما نتونست از موقعیتاش خوب استفاده کنه اون 18ساله هم خیلی انگیزه داشت واسه اون بود که تونست گل بزنه!
به نظر من تاکتیکایه فیروز تو این بازی کم اورد
اول از همه 1 سال بازیکن ما رو پیر نکنید
2.gif

ثانیاً خدا رو شکر کنید که مهاجمان سپاهان روی فورم نبودند و الا حکایت شکست سنگین پرسپولیس در نیمه نهایی جام حذفی این بار برای استقلال تکرار میشد
sarcastic.gif

پ ن: سالی که نکوست از بهارش پیداست
f_crazyfreezm_2562189.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یه جریان ساده و البت ناراحت کننده : سپاهان خوب کار کرد و برد ، استقلال هم سیما یه قهرمان نداشت :eek:
والا بعد از خوردن گل زمان واسه جبران داشت .....
بازم البته از جهاتی هم بد نشد ؟!
چون بروبچ سپاهانی هم بعد از نتایج درخشان !! آسیائی شون !! هوس تاپیک گردی کردن !! و چشممون به جمال پست های ذوق زده شون روشن شد !! :D

در کل به امید موفقیت " استقلال " تو بازیها یه آتی و سپاهان و سایپا تو بازیها یه آسیائی :)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ضمن تبريک سال نو به بچه های اس اسی
استقلال بازی رو باخت اما سپاهانيها تا قبل از گلی که زدن به همون مساويشون راضی بودن تو نيمه اول که 15 دقيقه اول که مال استقلال بود بقيه نيمه اول هم تيم اصفهانی بيشتر تو زمين خودش بازی رو بست و دفاع کرد
شروع نيمه دوم هم با امدن منعيی بيشتر بازی دست استقلال بود ،اما با گلی که خوردن بازی از دستشون خارج شد،به نظر من تا قبل از گل استقلال تيم برتر بود ،آنها هم فقط بازی رو بستن،ضعف استقلال هم بعد از گل کاملاً مشخص بود ديگه نتونستن بازی رو جمع کنن،فرصت های خوبی هم به حريف دادن
ايشالا 5شنبه جبران ميکنن
چون بروبچ سپاهانی هم بعد از نتایج درخشان !! آسیائی شون !! هوس تاپیک گردی کردن !! و چشممون به جمال پست های ذوق زده شون روشن شد !! :D

در کل به امید موفقیت " استقلال " تو بازیها یه آتی و سپاهان و سایپا تو بازیها یه آسیائی :)

حالا اگه ميخوان بگردن عيب نداره بگردن نميدونم چرا ميان اينجا ابراز احساسات ميکنن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام به بروبچز عزیز استقلالی

بجه ها بیش و کم از مسابقه پیش بینی ها یه لیگی که تاپیکشو زدم خبر دارید تا پنجشنبه بیشتر فرصت نیست ( قبل از مسابقه استقلال و پرسپولیس ) یه سر بزنید ، چند تا پیش بینی مهمونمون کنید :)

فقط رو قسمت امضاء این پست کلیک کنید ، رفتیددتو...

ارادتمند فرزاد :)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه جریان ساده و البت ناراحت کننده : سپاهان خوب کار کرد و برد ، استقلال هم سیما یه قهرمان نداشت :eek:
والا بعد از خوردن گل زمان واسه جبران داشت .....

دوستان سو تفاهم نشه...
من توی این تاپیک با خیلی ها حساب شوخی دارم
f_crazyfreezm_2562189.gif

البته من سالی دو بار بیشتر نمیام اونم بعد از مسابقات سپاهان با استقلال و از شانس بد شما هر دو بارش برای تسلیت مزاحمتون شدم :دی
شواهد حاکی از این قضیست که 2 بار دیگم باید مزاحم بشم ، البته امیدوارم رو بار دیگه هم همچون سالهای گذشته دست پر بیام
sarcastic.gif

پ ن: سپاهان مسابقات اسیایی امسال رو بد شروع کرد ( البته هنوز با این پتانسیلی که داره ، میتونه برگرده ولی خوب کمی سخته) ولی دیگه بدتر از استقلال نبود که راش ندادن به مسابقات
2.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ظاهرا این سال جدیدی رو باید با مرور یکسری جریانات شروع کرد برای بعضی دوستان کم حافظه یا کم سن وسال ! :D

چه مال قدیم باشه چه خیلی قدیم ، اصلا مال قبل از میلاد مسیح !! یا زمان آقا محمدخان قاجار ! ولی هرچه بوده " تو تاریخ افتخارات آسیا " ثبت شده :)

استقلال چند بار قهرمان باشگاههای آسیا شده و شما عزیزان حالاحالاها باید بدوید و عرق بریزید و " کسب تجربه " کنید تا به گرد پای استقلال برسید :)
5 ساله حرف اول رو میزنید دیگه ؟!! یه 15 سالی دیگه رو هم حداقل باید بدوید تا از زیر سایه " استقلال " خارج شید :)
البته اگه مثل این دفعه کیسه گل سوریه !! و امثال اونها نشید !! :D

البته هنوز خیلی جا واسه کسب تجربه دارید !! :D

ولی انگیزه تون خوبه !! :D ، فعلا تمرین کنید !! اولین قهرمانی آسیا رو که آوردید بگید : ما هم هستیم !!

فعلا با رنکینگ آسیائی و اینها خوش باشید !! تا ببینیم تو شونصد سال دیگه چی میشه !! :D

در ضمن بعله ! ما رو اشتباه مدیریتی به مسابقات نرفتیم ، هیچ اشکالی هم نداره ، عوضش دوستان رفتن و الان از آخر اولن !!:D
پ ن : امید وارم دوستان عزیز سپاهانی با این حرفها از من مکدر نشن ، همینجا از بقیه دوستان که همواره حرمت تاپیکهای خاص رو حفظ میکنن پوزش میخوام :)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیخوام هم کلام شما بشم دوست عزیز ، چون صحبت های هر شخص نشون دهنده ی شخصیت اون فرده... فقط این پی نوشت ها لازم دونستم بنویسم:
پ ن1: سالی که نکوست از بهارش پیداست:دی
پ ن 2: اروگو ئه هم 2 سال قهرمان جام جهانی شد ولی با اومدن قدرتای بزرگی همچون برزیل حتی گاهاً به جام جهانی هم نمیرسید ، پس اروگو ئه ای ها میدونند که تنها پوزی که میتونند بدن ، قهرمانی در دوره هایی که آموتوری ترین دوره ها بوده از لحاظ کیفیت فوتبال ولی خوب دلشون رو به این دو قهرمانی خوش کردند... ( هنوز در توهم اند)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
نمیخوام هم کلام شما بشم دوست عزیز ، چون صحبت های هر شخص نشون دهنده ی شخصیت اون فرده... فقط این پی نوشت ها لازم دونستم بنویسم:
پ ن 2: اروگو ئه هم 2 سال قهرمان جام جهانی شد ولی با اومدن قدرتای بزرگی همچون برزیل حتی گاهاً به جام جهانی هم نمیرسید ، پس اروگو ئه ای ها میدونند که تنها پوزی که میتونند بدن ، قهرمانی در دوره هایی که آموتوری ترین دوره ها بوده از لحاظ کیفیت فوتبال ولی خوب دلشون رو به این دو قهرمانی خوش کردند... ( هنوز در توهم اند)

دوست عزيز شما همه حرفات بوی کل کل ميده،خودت يه نگاه به اين چند تا پستت بنداز،هر کس هم که جواب شما رو بده صحبت هاش نشون دهنده شخصيتش هست،بابا اگه ميخوای کل کل کنی هيچ عيبی نداره تو تاپيک کل کل تشريف بياريد کل کل ميکنيم
در مورد ضرب المثلت هم بايد بگم بيشتر شبيه وضعيت سپاهان الان تو جام باشگاه هاست:wacko:
مقايسه عجيبی هم انجام دادي:blink:د بابا بخدا خبری نيست 2 قهرمانی تو ايران 1 نايب قهرمانی تو آسيا بعد از چند سال اين حرف هارو نداره ها،شما اصلاً توهم نزدی ما زدي:wacko:م تيممون هم دو فصل پيش قهرمان نشد:(،شما هم هميشه قهرمانيد:lol:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

چقدر هم که سپاهان به برزیل شباهت داره !!
25r30wi.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
محمد اخرش کوتک میخوریا بیخیال !
سپاهان و بیخی بچسبین به اس اس !
جام حذفی نشونوشون میدیم اس اس یعنی چی :ی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

:lol::lol: به به .............!! به به ...!! :D

میبینم که .... شخصیت مدار ترین شخص فروم ورزش داره صحبت از شخصیت میکنه !!
مسلما دوستان فروم هم من و هم شما رو خوب میشناسن و بهترین قضاوت رو راجع به شخصیت ها یه افراد میتونن داشته باشن ..:)

تبریک بعد بازی رو دیده بودیم .. تسلیت بعد از بازی رو ندیده بودیم
تحلیل فنی رو هم که نگو ....! وسعشون نمیرسید ! انگار رفتن آپارتمان بخرن !!

اینجا تاپیک کرکری نیست و این پست منظور داره نه تحلیلی اگه هم واسه رفیق خاصی میخواستی بگی میتونستی پی ام بدی ،

در ضمن مثالتون هم از پایه و اساس غلطه !!
تو این مثال حتما برزیل سپاهانه و اروگوئه استقلال ؟!
در حالی که افتخارات اروگوئه به انگشت پا یه برزیل هم نمیرسه ، اروگوئه فکر کنم 2 بار قهرمان جام جهانی شده و برزیل شونصد بار در حالیکه سپاهان فقط یه نایب قهرمانی آسیا رو داره و استنقلال .....:D:D
البت سپاهان و برزیل یک وجه تشابه کلیدی با هم دارن " رنگ پیرهن هردو زرده !!! :D

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما ببرین ، یه بار از سپاهان ، ما تبریک هم میگیم:دی
حالا شما تبریک نگفتید ما پیش قدم شدیم تسلیت گفتیم ..:دی
اون هم فقط مثال بود ، بیشتر اون طرف اروگوئه ماجرا مهم بود که فکر کنم بسیاز شباهت نزدیکی با الان استقلال داره...
وحید جان 5 دوره قهرمانی پشت سر هم چیزی نیست که استقلال و پرسپولیس تاحالا پشت سر هم کسب کرده باشند .. شایدم باشه ولی برای تیم شهرستانی بار اوله...
در ضمن نایب قهرمانی آسیا با این سطح و این پیشرفتی که فوتبال آسیا در این چند سال داشته فکر کنم به 10 تا قهرمانی زمان ناصدر الدین شاه شرف داشته باشه ....
پ ن: شرمنده از دوستان که مصدی اوقاتشون شدم ، حق دارید ، من هدفم کل کل نبود ولی ظاهراً بحث به این سمت کشیده شد ، لذا من دیگه ادامه نمیدم ولی برای استقلال و هوادارهاش احترام قاِئلم و امیدوارم دربی خوبی پیش رو داشته باشید...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام به همه بروپچ استقلالی عزیز
بحث هایی که میکنید به من ربطی نداره ولی دوست دارم اینو بگم که آدم باید جنبه و جنم داشته باشه تا موقعی که سپاهان می باخت جرات پست دادن تو تاپیک 3 پا هان رو هم یه عده ندارند ولی به محض برد سپاهان کل تاپیک های بخش فوتبال میشه طومار نویسی این فرد ..............
البته فلسفه این نوع طرفداری ها معلوم هستش یه عده هستند که تو شهرستانها طرفدار 2 قطب فوتبال ایران نیستند ولی به دلیل اینکه از این 2 تیم خوششون نمیاد به ناچار از تیم شهرشون طرفداری میکنند البته این طرفداری از تیم خودی و همشهری خوبه ولی نه طرفداری کورکورانه

امیدوارم یه روز تیم پرپسولیس و استقلال به صاحبان اصلی خودش برگرده تا تیم های بی ریشه ادعایی بهشون دست نده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام به همه بروپچ استقلالی عزیز
بحث هایی که میکنید به من ربطی نداره ولی دوست دارم اینو بگم که آدم باید جنبه و جنم داشته باشه تا موقعی که سپاهان می باخت جرات پست دادن تو تاپیک 3 پا هان رو هم یه عده ندارند ولی به محض برد سپاهان کل تاپیک های بخش فوتبال میشه طومار نویسی این فرد ..............
البته فلسفه این نوع طرفداری ها معلوم هستش یه عده هستند که تو شهرستانها طرفدار 2 قطب فوتبال ایران نیستند ولی به دلیل اینکه از این 2 تیم خوششون نمیاد به ناچار از تیم شهرشون طرفداری میکنند البته این طرفداری از تیم خودی و همشهری خوبه ولی نه طرفداری کورکورانه

امیدوارم یه روز تیم پرپسولیس و استقلال به صاحبان اصلی خودش برگرده تا تیم های بی ریشه ادعایی بهشون دست نده

سلام x pin جان
به تاپیک اس اس خوش آمدی :)

من واسه همه تیمها و طرفدارانشون احترام قائلم ولی حساب این آقا از بقیه جداست ، البته چند مورد تجربه بحث ناموفق هم باهاش داشتم و تصمیم داشتم باهاش بحثی نکنم ، ولی وقتی دیدم سیاست کلی فروم مدارا با ایشونه تصمیم دارم کامل جلوش در آم تا بی پایه و اساس بودن اغلب نظرات و منظور دار بودن اغلب پست هاش برای همگان روشن بشه :)

بازم از شما و رونان عزیز واسه حضورتون ممنونم

موفق باشید :happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
به بازیه اس اس با پی پی فکر کنین!
بحث سپاهانو اینارو ولش..!!
بیخی!

چه میکنیم دربی را!؟

وضعیت